Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22410
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Szoval a CNN-en 1-től lesz? Na, akkor a bevonulást nem látom:( Csak négy órás a kazi, és elvileg a végén is olyan dolog lesz, amiben a GyU benne van.<br> Remélem nyer díjat!<br> Én Sean Beant jelöltem volna. Szegény, olyan jó volt, és nincs több esélye.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22408
Én Sean Bean-t sajnálom - neki már nem lesz alkalma bizonyítani, mint Boromir (hacsak nem fekszik olyan szépen a csónakban, hogy az Akadémia azt mondja - legjobb mellékszereplő! )) <br> Viggo is és McKellen is játszhat még nagyon jól a köv részekben - főleg Viggo..
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22404
Gyerekek! Drukkolni ezerrel!!<br> A nagy esemény kedvéért kilakkoztam a körmöm, ezt azér' mondom, mert nálam ilyen egy évben egyszer van, szóval érzitek, mennyire különleges alkalom a mai )))) A poén az, hogy a körömlakkom megegyező színű az Egy Gyűrűm színével (na jó, csak egy kicsit üt el)-tudjátok, kis, ragyogó ezüstgyűrű nagy, ovális borostyánkővel a közepén ))) Úristen, de hülye vagyok )))<br> <br> Mindenki!! Nézni a CNN-t 1:00-tól! Ne dőljetek be az HBO 2:00-jának, mert előtte egy órával kezdenek megérkezni a sztárok, és az a legjobb rész az egészben, persze csak mikor a GYU szereplői érkeznek...<br> <br> Orlando ))) Az én szívemben Te vagy a Khirály, és nem Aragorn <br> McKellen bácsinak külön szurkolok, ő a másik szívem csücske.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22400
hát nemtom felvenni videóra, de max megnézem majd a vágottat.. de az nem yo, mert akkor mindent később tudok meg... bürr...<br> <br> off: télleg hiányolnak? hümm, nemtom higgyek e ennek.. )))) de nekem naon hiányoztok.. )
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22399
Fer: szerintem vedd fel videóra, hogy ne maradj le semmiről. Ha nincs HBO-d, a Pro7-ről! Nincs az korán, délután 5, csak ámerikában, nem itt. <br> <br> OFF: a chaten mindenki hiányol, jobbulást a gépednek!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.601 másodperc