Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22515 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Itt egy történet elégtételként: (több részletben)<br>
Itt olvasható a Gyűrűvédők Szövetségének története.<br> <br> <br> A 7. nazgúl egy napon nagyon unta magát, és úgy döntött, hogy elege van a munkanélküliségből, és megy, és megkeresi a társait. Elkötött egy lovat a Pajkos Póniból, és átkutatta egész Középföldét. 3 lidércet megtalált ugyan, (Egyest, Hatost, és Nyolcast), de a többiekről ők sem tudtak semmit. Adva voltak tehát négyen, de állásuk, az még nem volt. Akkor Hetes nagyon frappáns módon vásárolt egy Expresszt, és tüzetesen átolvastatta egy arra járóval, arra hivatkozva, hogy otthon hagyta a szemüvegét. A járókelő azon kérdésére pedig, hogy hol van a feje, egy fantommosollyal az arcán azt a kitérő választ adta, hogy sosem tudja, hol áll a feje. (Láthatjuk, az idők során megváltoztak nazgúljaink, nem volt képük a rémisztgetéshez többé.) A hirdetések között akadt egy kedvére való:<br> >> Ijesztő küllemű bérgyilkosok kerestetnek nagyszabású becsület-védő munkára (BOSSZÚ). Gyakorlati tapasztalat, és arcátlan modor előny. Keresse Csavardi Aranyfürt a Megyében, Hobbitfalván, a Zsákvég utca 3. szám alatt!<<<br> <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22514 Írta: Anonymous
PJ-t nagyon-nagyon sajnáltam! Az a szegény ember, annyit dolgozott, rohangált, két évet rááldozott az életéből, erre tessék... és olyan aranyos volt, az elején, izgult, meg feltartotta a hüvelykujját, hogy 'most mi jövünk, emberek!' Erre az a köcsög Ron Howard... Jövőre vagy a 3. rész után muszáj neki adni, MUSZÁJ! Különben egy sereg balrogot küldünk az Akadémiára!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22513 Írta: Anonymous
Hopp...csináltam 1 hibát... aza P ott nem kell...<br> na cső!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22512 Írta: Anonymous
Még valami: a filmzenének én is borzasztóan örültem, PJ-nek pedig Legalább!! a 3. film után POszkárt kell kapnia, vagy az akadémia elmehet a ... >:-((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22511 Írta: Anonymous
Khmm...<br> Sil: nagyon igazad van.<br> Csalódott vagyok. Persze ez nem a GyU hibája. Gondoljunk csak bele, hogy ez 1 AMCSI filmakadémia és A Beautiful Mind 1 AMCSI film! Vagy nézzük csak a legjobb női és ffi főszereplőket: Nicole Kidman ausztrál, Halle Berry (azt hiszem) AMCSI. R. Crowe ausztrál, Denzel Washington AMCSI. Mondjuk, még jó, hogy nem Crowe nyert, de mindezzel csak arra kívántam felhívni a figyelmet, hogy ez az egész arra ment ki, hogy szeeeeeeeeeegééééééééény Amerika + szeptember 11 stb. Ugyan hogy győzhetne itt 1 új- zélandi rendező brit, ausztrál, új-zélandi színészekkel telerakott filmje? Amikor meghallottam ron howard nevét, hát húúúúúúúúúú >:-(((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22510 Írta: Anonymous
Nem baj, mi SZERETÜNK TITEKET, gyerekek!!!! AKKOR IS TI VOLTATOK A LEGJOBBAK! Sok puszi mindenkinek, és jövőre, meg azután lealázzuk az egész bandát!!! :D DDD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22509 Írta: Anonymous
Udv!<br> <br> Nos en nem lattam az atadast (sose nezek TVt, nincs is...), reggel ertesultem az eredmenyekrol.<br> Igazabol egyaltalan nem lepodtem meg a dolgon. Varhato volt.<br> Az Egy csodalatos elme utan teljesen nyilvanvalo volt, hogy a GYU nem nyerhet. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy A beautifull mind annyira jo lett volna. Mindossze nem fognak egy fantasy-nek Oscart adni, mikor van egy ilyen film is. Ez az Akademia hozzaallasa a dolgokhoz. A Csillagok Haboruja bravurjat nem fogja megismetelni egyetlen film sem. Nehezen tudom elhinni, hogy egy 'fantasy' stilusu film legjobb film oscart vigyen el. Rendzeseben nem volt jobb a Beautifull mind a GYU-nal, de rosszabb sem. Nagy divat egyebkent az Oscart olyanoknak adni akik nagy filmes multtal rendelkeznek. Ron Howard neve alatt joval nagyobb lista szerepel, mint Peter Jackson neve mogott. Ami a GYU-t joval nagyobba tette az a sok hatter pepecs munka, es a reszletek az azert jaro latvany Oscarjat pedig meg is kapta. Amugy velemenyem szerint a Csodalatos elme se egy hudejo film, de Hollywood-ban dijazaskor szeretik az ilyen 'al-muvesz' filmeket elonyben reszesiteni.<br> <br> Sil-nek van igaza egyebkent. A GYU-re evek mulva is emlekezni fognak az emberek. Es ez eleg elismeres.<br> <br> Az Oscar nem nagyoibb elismeres mint a tobbi, csak jobban fel van fujva a huho korulotte. Szamomra nem jelent semmit igazabol. Es egyaltalan nem tudok hinni az Akademianak. Plane miota Kim Basingert Oscart kapott az LA Confidentalert...<br> Rengeteg jo filmet lattam ami meg csak az Oscar kozelebe se kerult soha. Sot, a kedvenc filmjeim 90% ide tartozik. Az igazi elismeres az, ha a nezok otodszor-hatodszor is beulnek ra a moziba. Remelem Peter Jackson is igy gondolja.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22508 Írta: Anonymous
Na Jó Cicafül! Ebben kiegyeztünk!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22507 Írta: Anonymous
Celebdringwen: nem azt mondtam, hogy nem érdemelte meg, hanem csak azt hogy amerikai akadémikus szemmel nézve nem volt túl sok esélye. De attól még tényleg zseniálisan játszott, és én egy percig se akartam leszólni - félreértés ne essék...<br> Én a 2. részre nem sokat jósolok, inkább a 3.ra, amikor az egész trilógiát díjazzák. Szerintem PJ is akkor kapja meg a maga szobrocskáját (reméljük) és véleményem szerint Sir Ian életmű-Oscart.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22506 Írta: Anonymous
Az!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22505 Írta: Anonymous
Én is nagyon csalódott voltam, hogy csak ennyi Oscart kapott. De végülis számítani lehetett erre. Szerintem a zene és az operatőri, két igen jelentős kategória, és nagyon örülök, hogy ezeket megkapta. Viszont annyi meglepetés volt, hogy ebbe belefért volna az, ha megkapja a legjobb film díját. Nem magyon bízom benne, hogy a két következő rész akár csak ennyi Oscart is kap, de reménykedjünk.<br> <br> De számunkra úgyis ez a legjobb film!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22504 Írta: Anonymous
Hát ez szomorú...Csak 4.De legalább a zene megvan :) )) Annak drukkoltam.Nálunk itt Nyíregyházán olyan vihar volt hogy hiába keltem fel már éjfélkor nem volt TV :( se net,pedig feljöttem volna :( (( a videó is csak a nagy semmit vette fel.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22503 Írta: Anonymous
A jelmezért is már csak azért is meg kellett volna kapnia, mert nem lehetett egyszerű minden jelmezt több példányban, több méretben, különböző elhasználódottsági fokkal elkészíteni, úgy, hogy a törpe dublőrök meg a szereplők ruháján minden egyes szakadás ugyanolyan legyen.<br> <br> Vigasztalódjunk azzal, hogy a Csodálatos elmére pár hónap múlva a kutya sem fog emlékezni, a Gyűrűk Ura meg mindig legenda lesz. És ott van még a másik két rész.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22502 Írta: Anonymous
Hú most el sem olvasom az előző beszólásokat.....Ugyebár én nem láttam az oscart és nem tudok semmit,pedig midenki le akart rohanni a hírekkel,de szerencsére nem sikerült nekik:)De majd ma este a vágotton izgulok..... Potyogni fognak az Oscarok,mert ha nem....Akkor nem akarnék az Akadémia tagja lenni:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22501 Írta: Anonymous
Egy aprócska ellenvetés Cicafülnek! Szerintem Ian McKellen zseniálisat alakít, és ezt már nem egy díj is elismerte. Ha van valaki, aki már RÉGEN, és nem csak most, megérdemelte volna az Oscart az pont Ő!!! A III. Richárdban is zseniális volt! De! Gondolom észre lehetett venni, hogy nyíltan vállalja a homoszexualitását, ráadásul nem az a tipikus hollywoodi arc. Hát kaphat az ilyen Oscart!?:((((((((<br> <br> Más: engem mélységesen felháborít, hogy mennyire mellőzött kategória lett az évek során az operatőri. Kérdem én: mi lenne egy filmmel operatőr nélkül? És milyen lenne egy rosszul fényképezett film? Szerintem a egyik legfontosabb szerepe (és régen ezt tényleg komolyan vették, és az egyik legfontosabb díj volt) az operatőrnek van. Emlékszem, hogy az Angol beteg idején még a rendezői díj előtt adták nem sokkal. Még volt presztízse! A GYU pedig megkapta! Hát erre nagyon büszkének kell lennünk!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22500 Írta: Anonymous
Hiába,andore, vannak olyan emberek,akik elítélik a filmet ,attól függően,hány Ocsart kapott.Ez a szakma már csak ilyen.<br> Őszintén szólva,azt hittem,a legjobb külföldi film Az Amélie csodálatos életwe lesz...<br> Szerintem nem kell elkeseredni az Oscar miatt,nem számít túl sokat...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22499 Írta: Anonymous
Szerintem a tipikusan hoolywoodi filmesektől-merthogy az Oscar leginkább az ő díjuk-már az is jópontnak számíthat,hogy 13 jelölést kapott a film, és azért ez is jelent valamit. Az Akadémia ahhoz még mindig túl konzervatív hogy egy ilyen filmet elismerjen, és félnek változtatni a szokásokon. Amúgy úgy is az a fontos, hogy sokmillió embernek tetszett a film, és ez nem fog megváltozni egy hatezer ember véleményét tükröző adat miatt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22498 Írta: Anonymous
Jó szórakozást!<br> És sok sikert a nyereményhez!<br> (mire kimész ,a sok Stellától kész leszel)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22497 Írta: Anonymous
kössz a bíztatást. Én lehet, hogy kint leszek a Cannes-in, ha megnyerem a Stella Artois kupakokkal... :) ) Na jó, most ,ár leszállok a fellegekből, és megyek megnézem még1x a Gyu-t DVD-n.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22496 Írta: Anonymous
Az Oszkár csak a fejes embereknek számít! A Cannes-i Filmfesztivál sokkal többet ér.<br> Mellesleg ne keseredjetek el,a mi szívünkben az összes Oscar-díjat elvitte!<br> Az Oscart nem kell komolyan venni.Tényleg csak a pénzes emberek tárcáját növeli.Filmes téren a Berlini és a Cannes-i sokkal többet ér!!!!<br> Higgyetek nekem!!!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22495 Írta: Anonymous
Ja, és azért színészek hirdetik ki a nyomoronc kis véleményüket, mert ők nem tudnak olvasni!<br> Ja ez mindent megmagyaráz!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22493 Írta: Anonymous
viszont hogy H.S. megkapta a zenéjéért, annak nagyon örültem! De télleg, szerintem nagyon nagyot alkotott.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22494 Írta: Anonymous
Engem igazából nem - nem csípom azt a részt - de hogy ne kanyarodjunk el a tárgytól, érted, hogy mire céloztam a kritikusokat illetően. VAlószínűleg nem olvasták. (Különben a forgatókönyvért is odaadták volna!!!) (MEgvan, azért lett ilyen siralmas a végeredmény, mert a kritikusok NEM TUDNAK OLVASNI!!! :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22492 Írta: Anonymous
Hát ja. Én is egy olyan haverommal mentem, aki már mindegyiket vagy 10x elolvasta, és minden percben tőle kérdeztem: Na és ez mit is jelent?... De aztán amikor másodszor néztem, akkor már a könyv felénél jártam, és az tökre zavart. hogy kihagyták Tomát...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22491 Írta: Anonymous
Épp ez az, hogy én sem olvastam még, mikor először láttam, és nem értettem az egészből egy rohadt mukkot - értsd: a neveket állandóan összekevertem, amikor Mordorról beszéltek, azt hittem, az egy ember, stb. stb. Így gondoltam. És akkor nem tetszett. Persze azóta elolvastam, és megnéztem még X-szer, mert sokkal érdekesebb volt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22489 Írta: Anonymous
szerintem nem. Én éppen azért kezdtem el olvasni, mert nagyon teccett a film. És szerintem épp ezért izgultam végig az egészet, mert nem tudtam, mi lesz a vége. De most már minegy mert azóta már min3-mat elolvastam. A Babóval együtt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22490 Írta: Anonymous
jaja. Sőt azokat is amiben nem jelölték... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22486 Írta: Anonymous
Hát ha a többiért sem kap többet, akkor én is mérges leszek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22487 Írta: Anonymous
Szerintem ez a film alapvetően akkor jó, ha ismered a történetet. Egy olyan kritikus, aki nem olvasta, tuti, hogy halálra unja magát a 3 óra alatt. (Mint amikor az anyámat elvittem rá. A felénél kérdezte először, hogy mikor lesz már vége...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22488 Írta: Anonymous
fronett: mind a 13-at. :) )))
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.604 másodperc

SSL Security