Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22571
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Mit írhatnék én még ide? Mindent leírtatok Ahogy kedves tanárom mondaná: 'Az egyik szemem sír, a másik nevet.' Sajnálom Enyát, PJ-t, a legjobb díszletet, a legjobb hangot és a legjobb filmet is... Király, hogy van 4 Oscarunk, de az Akadémia sajna nem tudja értékelni a fantasyt <br> Szívünkben mindig Tolkien a khirály! ECSE ide vagy oda. Míg az eltűnik, A Gyűrűk Ura örökké él! Tekintsünk bizakodva a jövőbe! Tudjátok mi lesz? Majd a Khirály visszatér után fogjuk megkapni a legjobb film v. rendező díját Hacsak addig ki nem jön a Nagy Sándor életéről szóló film (amit már évek óta várok és szajkózom, miért nem csinálják meg), ami sajnos lemoshatja a GYU-t a színről, ha egy jó rendezőt sikerül megvásárolni...De akkor is: nekem mindörökre egy meghatározó élmény marad A Gyűrűk Ura.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22569
nembaj nekünk (legalábbis nekem) a gyűrűk ura (a könyv is és a film is)többet ér mint 9999999999999999999999999999 oscar<br> <br> remélem ez a kevéske(idézőjellel) nem befojásolja a második rész hangulatát
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22565
Az én szívem Enyáért vérzik, de nagyon! Annyira neki járt volna a szobor!<br> (Amúgy szerintem a GyU jelmeze nem ért fel egy Oscarral. A tündék például nem voltak igazán tündések - Galadrielt kivéve.)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22550
Nekem tetszett, és szerintem visszaadta a PH hangulatát, ami (kövezzetek meg) nekem tetszett. <br> Dehát izlések és pofonok.<br> Ami a Szörny rt-t illeti, én nem ilyen karakterű számot tartok oscardíjasnak, dehát ezt szavazták, most már ez van. <br> <br> Váá, most nézem, ma még egy rakás oscaros dolog lesz a Pro7-en. Nem lesz ennyi kazim.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22549
Na jól van, lehiggadtam. Talán majd 1szer megnézem a Csodálatos Elmét...Mondjuk, úgy 4 hónap múlva, mert a kőszegi moziban kb. akkor lesz /szlogen: ha 1 film már megjelent videon, akkor talán Kőszegen is láthatod/. De PJ- étr akkoris dühös vagyok, és ez még 1 jó ideig így lesz!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22547
A dallal kapcsolatban nem értek egyet. Szerintem A Szörny Rt-hez tökéletesen illett a dal, és végülis megérdemelte. (Meg kell, hogy mondjam, hogy a zenéért nagyon drukkoltam, de Enyának, nem hittem, hogy megadják. Nem is zavart, hogy nem ő kapta meg. Na jó, egy picit azért mégis.)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22546
Nah, jó sokat írtatok, szóval most még nem olvasok vissza, előbb leírom a véleményem az Oscar-ról. <br> Meg kell hogy mondjam, nem érte meg ''ezért'' fentmaradni. <br> 1. Csak azért, mert egy zeneszerzőt már egy rakásszor jelöltek, még nem kéne ''na-jó-most-akkor-megkapja'' alapon kiadni a díjat. Szerintem a legjobb dalra max 2 lehetőslég lehetett volna. Mert szerintem a jelöltek közül csak Faith Hill dala, és Enya dala hozta vissza a filmek hangulatát, ami azt hiszem a legfontosabb szempont egy ilyen számnál, egy ilyen jelöltnél.. Mindegy.<br> 2. Halle Berry-t én nagyon szeretem, de ezt most Nicole-nak kellet volna megkapnia. Ha tavaly Russel megkapta a Gladiért (amit ugyebár a Benfentesért kapott, csak 1 év késéssel..), akkor Nicole ha nem is a Moulin Rouge-ért, de a The Othersért simán megérdemelte volna.<br> 3. A rendezőnél már megint azt éreztem, hogy csak azért adták neki, mert már sokszor volt jelölve, hát legyen neki is egy. Pedig PJ sokkal jobban megérdemelte volna. Melyik rendező képes egy ilyen hatalmas dolgot 18 hónapig felügyelni, rendezni??<br> 3. Denzel Jól van, Russel szívott (bocs ha valakit ez zavart.)<br> 4. Hova tűnt a végére Will Smith? Ki tudja?<br> <br> Asszem a legnagyobb idegesítő dolgok ezek voltak. Illetve jó dolgok. Meglepődtem a Black Hawk Down két díján, de örültem nekik:)<br> Lehet reagálni.<br> Amúgy most megy az interjúk ismétlése a Pro7-en, ha valakit érdekel. Egész este Oscaroznak.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.655 másodperc