Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22725 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Aki nem olvasta könyveket annak a GY csak egy jó kalandfilm, ők nem értékelik igazán.Aki olvasta csak az tudja hogy Tolkien világát milyen fantasztikusan adta vissza film köszönhetően PJnek és a színészeknek illetbve az egész stábnak
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22724 Írta: Anonymous
Hamari: na, ez is egy elég egyszerű vélemény.<br> <br> Az Oscar gala nagyon jó volt, pl. nekem nagyon tetszett Woody Allen, a cirkuszosok bemutatója isten volt, nem is beszélve John Williams filmzene-egyvelegéről...<br> <br> A Beautiful Mind pedig egy nagyon jó film.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22722 Írta: Anonymous
Kár is ezt rágni, LE AZ AKADÉMIÁVAL, PJ RULEZZZZZ!!!!!!<br> Amúgy azért kíváncsi lennék a szavazatok arányára (mármint hogy a 2 v. 3 ezer tagból v. nemtomhányból hányan szavaztak a BM-re meg a GyU-ra).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22723 Írta: Anonymous
Szerintem a BM is egy kíválló fil, csak persze kihagyták hogy John Nash buzi és antiszemita, de tul.képpen nem is a dokumentumfilm kategóriában indult.Amugy a Jennifer Connelly szerintem k-ra nem érdemelte meg, mert szart se alakított a filmben.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22720 Írta: Anonymous
szerintem az oscar már rég nem arról szól hogy ki csinálta a legjobb filmet! itt már csak a pénz számít. :( sajnos<br> a BM az egy nyáltenger ahogyan Réz András mondta és egy olyan film amiben nem tudod mit talált fel ez a faszi.<br> ilyen tetü oscar gálát...!<br> <br> az utóbbi évek legtetübb oscarja volt. most eldöntötték hogy a kissebségnek adank (semmi bajom egyébként a négerekkel) <br> jövöre meg kinek adnak majd a mozgássérülteknek????<br> ez már nagyon szar így.<br> <br> na mind1: GYŰRŰK URA RULEZZZZZZZZZZ
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22721 Írta: Anonymous
Nos nem mindenki rinyál a csak 4 Oscar miatt.Tök mind1 hogy ki kapja, mert LA-ben a pénz diktál ill. a politika és amugyse fog egy film atúl jobban tetszeni hagy hány Oscart kapott,PJ fantasztikus fimet csinált de ezt csak a rajongók értékelik igazán és szerintem ez többet és millió1 Oscarnál.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22719 Írta: Anonymous
Én végig Berrynek szorítottam! amjdnem én is elsírtam magam, úgy meghatódott:))<br> Howard Shorenak én is örülük. Én csak PJ-t sajnálom... :( (((((<br> persze, szeretjük és EZ A LÉNYEG!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22718 Írta: Anonymous
Buffy: pont fordítva, de ezt már leírtam, és annyira idegesít ez a csak 4 Oscar sírás.. egyrészt a kutyát nem érdekli, ki kap Oscart, csak az, hogy NEKED mennyire tetszik. Ahogy Áfonya említette, pl. Alfred Hitchcock sem kapott.<br> <br> A echnikai díjakról meg annyit, hogy nyilván az újságírókat nem érdeklik, mert ebben nincs semmi ulvár lehetőség, ezért hiszitek, hogy nem fontos.<br> <br> Épp ellenkezőleg. Mivel az Oscar szavazólapon, amit megkapnak az akadémia tagjai, nem kell minden díjra szavazni, ezért a technikai díjakra azok szavaznak, akik igazán ÉRTENEK ahhoz a területhez, a 60 éves kivénhedt B-kategóriás színészecskék nem veszik erre a fáradtságot, ők csak arról döntenek, hogy verekedős Russel vagy fekete Denzel nyerjen (mindketten hatalmas színészek egyébiránt). Az operatőri Oscar pl. az egyik legrangosabb díj imho, de lehet hülye vagyok, és az nem számít egy filmben, csak Enya néni éneklése a stáblista alatt.<br> <br> Mindegy, kapott 13 jelölést, ez már önmagában egy hatalmas elismerés a hollywoodí szakmától, ha erre vágytok, annál is inkább, mivelhogy a jelöléseket is a szűk szakma adja, azonkívül MEGLEPŐEN nagy tapsokat kapott a közönségtől, és ez is sokat elárul.<br> <br> Ha teljesen mellőzték volna, akkor én is rinyálnék lehet, de akkor se hiszem, de így... egyébként amit elbukott kategóriákat, azt nagyon nehéz lenne vitatni, kivéve talán a legjobb filmet.<br> <br> Nem is tudom minek fárasztom magam ennyi gépeléssel, úgyis csak az egysoros hűdeszemetekvoltak hozzászólások mennek itt.<br> <br> Én inkább örülök Howard Shore győzelmének, mert Halle Berry mellett számomra ő volt a legmeghatóbb, mennyire őszintén örült a díjnak, nem is csoda.<br> <br> Mindegy, az Erő legyen veletek!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22717 Írta: Anonymous
Köszi!:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22716 Írta: Anonymous
hód, film topic. Augusztus 6. egyébként USÁban, szerintem itthon is (Warnert ismereve).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22715 Írta: Anonymous
Én nem mondtam, hogy ezek nem olyan fontosak, de ez így van elkönyvelve. Ezt nem én találtam ki. Ettől függetlenül, ha majd kijön tékába a film, csak annyi lesz rá kiírva, hogy (4) Oscar díjas film. A kutya sem fogja nézni, hogy milyen oscar, a lényeg hogy oscar.<br> <br> És a DVD mikor jön ki?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22714 Írta: Anonymous
Nem tudjátok mikor jelenik meg VHS-en?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22713 Írta: Anonymous
Technikai díjak nem olyan fontosak? Az operatőr meg a zene, kell-e ennél nagyobb elsimerés?<br> <br> Az Oscarral kapcsolatban inkább az a szomorú, ahogy a Warber ráírta a DVD borítóra a 13 jelölést, meg 4 Oscart... kit érdekel?<br> <br> Robert Redford jól mondta, az Oscar díj 10 napig tart.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22712 Írta: Anonymous
Várható volt hogy nem foga GYU sok Oscart kapni, mert<br> tul.képpen ez egy trillógia része, tehát ha úgy vesszök nem teljes fim<br> az Akadémia tagjai nem hiszem hogy értékelik Tolkien és PJ munkáját<br> nem amcsi film<br> De szerintem lényegtelen hogy hány Oscart kap, mert akkor is z a legjobb film a világon(amugy szerintem 2 év mólva minden díjat be fog söpörni)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22711 Írta: Anonymous
Kori: a lap valszeg arra gondolt, hogy a technikai díjak sosem olyan fontosak mint a művészi díjak, mint a legjobb film, rendető, stb... De szerintem ezt a 4 oscart sem szabadna lebecsülni. <br> <br> Idén már nagyon komolyan kiderült, hogy az Oscar márcsak kőkemény, ha nem is politika, de akkor is reklám az egyes filmeknek..<br> A Pearl Harbor most Oscar és Málna díjas alkotás egyszerre, na akkor most jelent valamit a dolog, vagy nem? :) )<br> Mi tudjuk, hogy tavaly/idén a Gy.U. volt a legjobb. ;) Ennyi elég.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22710 Írta: Anonymous
aieless, ok, szerintem is, akkor próbálkozzon meg mindenki a sógyurma oscar-ral, aztán majd a legjobbat elküldjük. :) <br> <br> Legjobb dal: ha megnézitek, idén majdnem hogy amcsi dolgok nyertek. (Russel se, Nicol se, Gy.U. se, mert nem amcsik..) Ez lehet a szeptember 11.-e következménye. Talán.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22709 Írta: Anonymous
A tegnapi Népszavából idézek:<br> Leltár szerint a legesélyesebb, a 12 (khm, 13! - by Kori) jelölést begyűjtött A Gyűrűk Ura - A Gyűrű szövetsége című grandiózus mesefilm ugyanannyi Oscarral végzett (a cikk elejéből kiderül, hogy mit az Egy Csodálatos Elme), valójában azonban ez a 4 Oscar felér egy vereséggel.<br> Hát nemtom, én azért nem így gondolom. Most akkor miről szól az Oscar, arról, hogy aki Oscart kap, az is bukás??? Persze én se vagyok megelégedve ennyivel, de legalább ezeket megbecsülöm...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22708 Írta: Anonymous
Ja, jó lenne! De nem tudom. Szerintetek lesznek ój filmföcímdalok, vagy May It Be marad?<br> Szerintem csak közben lesznek (mint az Aníron).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22707 Írta: Anonymous
Nem tudjátok hogy a 2 filmben Enya ad-e elő dalt/dalokat? Jó lenne!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22706 Írta: Anonymous
Jaja, szerintem a SZ RT egy közepes dal, Enyában meg van művészet is de ezt mint tudjuk LA-ben nem szeretik
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22705 Írta: Anonymous
Hátja, a Szörny RT olyan tipikus amcsi nóta volt. Ezeknek Enya túl kifinomult.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22704 Írta: Anonymous
szerintem ha nem Enya nyert:((, akkor max Sting kaphatott volna de ez a Szörny RT-s dal szerintem szar volt(már bocsánat), de lehet hogy úgy gondolták hogy ha Howard Shore kapott Enya ne kapjon, én csak erre tudok gondolni hogy miért ne kapott
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22703 Írta: Anonymous
Mi valószinüleg alapítunk egy Arany Vadcsiga díjat, amit kivételesen a JÓ FILMEK FOGNAK KAPNI!!!!!<br> Amúgy nekem Faith Hill nemannyira tetszett. Dehát mindegy, úgyse nyert. Még Sting meg a Vanilla Sky se volt olyan rossz, ami nyert aranyos volt, de Oscart nem adtam volna rá.<br> Én megpróbálkozhatom az Oscarral! Mondjuk, én sógyurmára gondoltam - azt könnyebb szerezni. <br> Szerintem próbáljunk meg mind alkotni valami olyasmit:)), aztán elküldhetjük a legjobbat közös aláírásokkal.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22702 Írta: Anonymous
Hmm.. Ez mindent megmagyaráz. :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22701 Írta: Anonymous
Nálunk is!!<br> Mert miért ne?<br> (Az Oscar szerintünk egy olyan ronda név, hogy akkor már jó lesz a Bözsi is :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22700 Írta: Anonymous
Nálam minden kategóriában(kivéve:animációs film,rövidfilm stb.)a GyU nyert!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22699 Írta: Anonymous
Mért pont Bözsi?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22698 Írta: Anonymous
Old Hawk: JA-ja, én személy szerint nagyon bírom Faith Hill zenéjét, és nehezen tudom elképzelni, hogy azért ne ismerné valaki őt régebbről mint a PH.. <br> <br> + Orlando-ról azért nem most derűlt ki, hogy szeret inni. :) Sok-sok kép van partykról, ahol azért rendesen benne van pár pohár alkohol. :) Nem alkoholista, de szeret inni. Amúgy meg azt nyilatkozta, hogy így is úgy is berúgott volna, és nem azt, hogy na most akkor ezért berúgok. :) Szal ez azért máshogy hangzik. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22697 Írta: Anonymous
Képzeljéztek!!!<br> Mi a barátnőmmel kitaláltuk, hogy mi egyáltalán nem vagyunk megelégedve az Oscarokkal, ezért osztályszinzen megszervztük a Bözsi-díjátadást, és tuti, hogy a Gyűrűk Urát szavazzuk meg a legjobb filmnek... :) ))<br> Ezek után nem nagyon tud érdekelni, hogy milyen keveset kapott, mert tudom, hogy MI A LEGJOBB FILMNEK A GYŰRŰK URÁT TARTJUK!!! :) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22696 Írta: Anonymous
Finduilas: Az MR filmzenét a Morpheus, vagy a Kazaa nevű programok bármelyikével le tudod tölteni a netről. Nagyon jó, főleg az, amikben Ewan és Nicole énekel, de hát ezt a filmből is megtudhattad.<br> <br> Cicafül: Én is láttam ezt a bizonyos Oscar beszélgetést az rtlklubon. Tulajdonképpen semmit nem mondtak. Csak szídtak mindenkit, és még csak szót sem ejtettek a Gy.U.ról, pedig elég fontos dolog ez idén. Ha jól emlékszem, ezzel a témával kapcs nem is volt telefonáló. >:/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.584 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére