Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22844
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
A budapestiekét szerintem egy találka alkalmával össze tudjuk szedni, de minél hamarabb kéne. Döntsétek el még ma, hogy mikor és hol találxunk, összeszedjük, aztán elküldjük aielessnek. A többiek is - akik nem Bp-en laknak szervezhetnének ilyet, hogy legkésőbb egy héten belül el tudjuk küldeni. A postai díjat természetesen összedobjuk rá, nem lesz nagy ügy, ha összeszámoljuk, hogy hányan vagyunk... NOS? (Sztem a hivalalosabb variáció a levélből jobb.)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22829
Kicsit javítva (remélem, nem haragszotok):<br> <br> Dear Mr. Jackson,<br> <br> we just want to let you know, that we, Hungarian LOTR fans were all supporting you at the Academy Awards, and that we were absolutely disappointed to see that the Oscar was not awarded to you in the Best Director category.<br> We think that you carried out an enormous work with LOTR and still hope that your efforts will be even more acknowledged after the upcoming two parts.<br> Our personal Oscar certainly goes to you, to let you know that you were our favourite director this year! So this little handmade statue is meant to represent this - we hope you will like it.<br> Yours sincerely,<br> your fans from Hungary:<br> [aláírás]
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22826
Nos, itt lenne a levél PJ-nek. Beírtam a magyar fordítást is - de sokkal bénábban hangzik mint az eredeti, szóval nem mérvadó. ))<br> <br> Dear Mr. Jackson,<br> <br> We just want to let You know, that we, Hungarian LOTR fans were all rooting for you at the Academy Awards, and we were outmost disappointed to see you loose out in the Best Director category.<br> We think that you carried out an enormous work with LOTR and still hope that your efforts will be even more acknowledged after the upcoming two parts.<br> However, our personal Oscar goes out to you, to let you know, that you were our favourite director this year! So this little handmade statue is meant to represent this -hope you like it.<br> With kindest regards,<br> Your humble fans from Hungary:<br> [aláírás]<br> <br> Kedves Mr. Jackson!<br> <br> Szeretnénk tudatni Önnel, hogy mi, a magyar GYU rajongók nagyon izgultunk önért az Akadémiai Díjkiosztón, és kimondottan csalódottak voltunk, hogy nem öné lett a Legjobb Rendező díja.<br> Úgy véljük, hatalmas munkát végzett a GYU-val és reméljük, hogy ezt még jobban el fogják ismerni a következő két rész után.<br> Ennek ellenére, a mi személyes Oscar-díjunknak ön a nyertese, hiszen idén ön volt a mi abszolút kedvenc rendezőnk! Így ez a kis kézzel elkészített szobrocska ezt kívánja reprezentálni reméljük elnyeri tetszését.<br> Tisztelettel,<br> Magyar rajongói:<br> [aláírás]<br> <br> Na?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22822
Hogy lehet az hogy a GyU csak olyan oscarokat kapott amik a külcsínt díjazzák?! Még a forgatókönyvért is azegycsodálatodelme kapott! És a legjobb film díjat megsem említem.<br> Na és a főcímdal! Enyának járt volna nem annak a dedós MonstersINc-nek!(Na mos' má' elég adühöngésből:)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22821
Nem lehet igaz, hogy a Csodálatos elme jobb, mint a Gyűrűk ura!!!! Totál igazságtalanság! Olyan Oszkárokat kaptak, hogy az már nevetséges. Hogy lehet, hogy nem a Gyúűrűk ura kapta a legjobb filmért járó díjat!?
Téma zárolva.
- svindler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22818
the oscar goes to .....<br> pj!!!<br> yeah!!<br> you are the only winner for us!!!<br> <br> szerintem olyan kéne, ami nem hangzik túl fanatikusan, de azért jól esik neki!!!<br> mindegy ezt majd megdumáljuk, most még fontosabb az aláírás!!!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22817
Mindent megkísérlek a csomagolásnál, hogy egybe maradjon.<br> bár szétesni nem hiszem, hogy fog, ugyanis van benne egy vonalzó)))<br> Mármint amíg Új-Zélandra ér, az 2 hét!)) Vagy hát nemtom, talán lehetne gyorsabba is, de az meg egy vagyon.. ((<br> Üzenet:<br> Én vmi rövidre és vel?sre gondoltam:)<br> Vmi olyasmi, hogy szeretünk PJ te érdemled meg stb...<br> Pl: ,,to the one who really deserves it:)))))) na jó..
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.598 másodperc