Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22874 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Na azt látod nem hiszem hogy minden országból küldenének. Max levelet hogy >de kár hogy nem ön nyert; meg azért ön a legjobb stb.< De ilyen eredeti dolgot nem hiszem hogy kapna! :o ) Ez magyar találmány, ill. Aieless-féle ötlet! Amiért egy nagy pussz jár :o *
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22873 Írta: Anonymous
Gratulálok!<br> Nagyon szupi lett a Oscarunk!<br> Szerintem PJ meg lesz hatódva(remélem).Habár lehet hogy minden országból küldenek egy párat neki, de nem baj, a lényeg hogy tudja hogy Ő a legjobb rendező a világon!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22872 Írta: Anonymous
Aki még nem látta:<br> <br> <a href=http://www.tar.hu/vadcsigak/Untitled1.jpg>az (gyurma) Oscar

Fiona: neked kell elküldeni az aláírásodat vagy emailben (bescannelve) vagy hagyományos postai úton levélben Aielessnek. (a címét lejjebb megtalálod)
Ja és küldtem Neked levélkét, remélem megkaptad! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22871 Írta: Anonymous
Valaki! Megvan az oscarnak a képe? mi aa link? Mert még nem láttam:(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22870 Írta: Anonymous
Nekm is küldjétek el a levelet.<br> Én is alászeretném írni
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22869 Írta: Anonymous
Jelentem, megítam a levelet az aláírásommal, úgyhogy szombaton szerintem megérkezik Érdre a levél.(hope!)<br> Nem lehetne v.hogy itt közzétenni az Oscar-szobrocskánk képét?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22868 Írta: Anonymous
aieless: Cicafül meg nazgul mesélt a kezdeményezésedről. Állati jó ötletnek tartom! :D És a szobor... szóval nagyon szuperul sikerült! Már csak e miatt is szeretnék én is hozzájárulni az aláírásommal az akcióhoz meg persze pénzzel is. Holnap tudom csak feladni a levelet. Az még jó lesz?<br> (Aieless névvel biztos megtalál a postás?) <br> Tök izgi ez az egész... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22867 Írta: Anonymous
Niphredil: azért az ir.szám hiba más, mintha nincs rajta név...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22866 Írta: Anonymous
aieless:<br> én is elküldtem az autógrammomat, ne izgulj!!!<br> csak neked!!! :-) ))<br> i hope you have already recived it!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22865 Írta: Anonymous
Mi is fel adjuk holnap a levelet, benne 5 vagy több aláírással(Kőszegi rajongók:éljen!)<br> Cicafül:a név nem olyan fontos, a cím alapján könnyedén kézbesítik (nekem 1szer már úgy is kihoztak 1et, hogy rossz volt az ir.szám!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22864 Írta: Anonymous
13 jelölésből...és abból 8-at simán megérdemelt
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22863 Írta: Anonymous
a lotr mindenkeppen megerdemelte volna az oscarokat a 14 jelölesböl csupan 4-et kapott, pedig ennel jobb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22862 Írta: Anonymous
Aieless!!! Meddig várod a leveleket? Én csak holnap tudom feladni,nem tudom mikor ér oda.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22861 Írta: Anonymous
aieless: jelentem elküldtem számodra my becses kézjegyemet! (egyszer majd még sokat ér - jó csak vicc :o ))<br> Különben szeretném megjegyezni, még mielott elfelejteném, hogy a szobrocska nagyon szuperül néz ki! Igazán nagyon tetszik!!!! Biztos Pj is teljesen meg lesz hatva ha majd megkapja (mert ugye mért ne kapná meg?)<br> Kérdés: az anyagi hozzájárulás mennyi legyen vagy meghitelezed nekünk és majd a postaköltség után osztunk szorzunk és kijön a fejenkénti pénzecske? Ha el szeretném küldeni Neked akkor jó lenne tudni a valódi nevedet (hisz nem valószínu hogy a postásbácsi tudja hogy ki is az az aieless - hacsak fel nem világosítod :o )) Bár gondolom jössz a talira úgyhogy még akár ott is lerendezhetjük..<br> Másik kérdés: mibol készült a mini-oscar? Kiégethetos gyurmából, agyagból vagy sólisztbol (Brisa nem tudta megmondani, pedig ot is faggattam)?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22860 Írta: Anonymous
Igazam lett.Még aznap megmondtam,hogy az ősök nem fognak békénhagyni,hogy Na megmondtam,hogy az Oscart nem ilyen hülyeségeknem találták ki<br> Most azzal jönnek,hogyCsak pici oszkárokat kapott,csak oszikákat meg olyan pici uszkárt kapott,hogy még ugatni se tud Már kezd nagyon elegem lenni......
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22859 Írta: Anonymous
Kösz!!!<br> nazgúl: kösz az anyagi támogatást:)))<br> Na, akkor mindenki levelét soxeretettel várom!!!<br> Az A4-es télleg jó lesz. Ja még vmi:<br> Ne írjuk rá azt is vhova, hogy www.tolkien.hu ? Hátha PJ megnézné!:))) Végülis az nem kerül semmibe!<br> Jajjj én is izgulok, Áfonya!!! Bárcsak örülne neki!!! Bár remélem biztos fog:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22858 Írta: Anonymous
Aieless: ez így nagyon jó lesz. :) Szerintem bőven elég, ha nyomtatod a levelet, az aláírásokat meg odaragasztod valahogy a levél alá. <br> (Juj, remélem megkapja PJ, és örülni fog neki! Tiszta izgi.) :) ))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22857 Írta: Anonymous
Okéj, aieless, akkor nem cicózok a tali szervezésével. Postán mindenki el tudja küldeni. Küldök neked egy kis anyagi támogatást is, >>ne kelljen egyedül viselned ezt a nagy terhet<<. Holnap elküldöm. A levelet sztem nyomtathatod, egy sima A4-es lapra, nem kell rá semmi kecmec, úgy lesz szép.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22856 Írta: Anonymous
Aieless postán is lehet aláírást küldeni???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22855 Írta: Anonymous
<b>FIGYELEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> GYURMAOSCAR ÜGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</b>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22854 Írta: Anonymous
Na jó, figyu nép, gondolom bízhatok bennetek és nem fogok százhúsz emilt írogatni, szal közzétenném itt a címem. Szerintem a levél állati jó, bár nekem inkább Áfonyáé tetszik (bocs Lamorak:))) <br> Tehát a 13-ai találka azt hiszem, már elég késön lenne. Amúgy én Érden lakom (Bp. mellett), úgyhogy jelen lehetnék egy Bp-i talin, de nem tudom, meg lehet-e még szervezni. <br> Mit gondoltok, ha megírom a címem, és azt mondom, hogy jövö mondjuk szerdán postázom, akkor mindenki küldhetne aláírást. Aki tud scannelni, az küldheti emilben is, tulképpen mindegy. Mondjuk, ne túl nagyot, és akkor ráragasztom mindet egy lapra a levél alá. <br> Amúgy: MICSINÁJJAK A LEVÉLLEL??? Írjam? Nyomtassam? Mit rakjak rá?? Ezen kérem gondolkodni:))))<br> Na akkor a címem:<br> <b><br> Érd <br> Szénégetö u. 19.<br> 2030<br> küldhetitek Aieless névre sztem.<br> </b><br> Várom az aláírásokat!!!!<br> Posta kábé két nap alatt van meg, remélem. Plusz Zélandra még úgy két hét.<br> Aláírásokat várom!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22853 Írta: Anonymous
:( ((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22852 Írta: Anonymous
Én is aláírom!!! Figyelj kicsi pufókarcú Hódom! Ide tudsz jönni de csetre nem?? Hát ki fog nekem súgni németből, ha? hehe<br> viva la GYU!!!<br> Legolas Rulez!!<br> csáó
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22851 Írta: Anonymous
Nos én is megyek a talira, meg majd viszem a barátnőimet is, minnél több aláírás annál jobb, ugyebár.Mikor, hol?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22850 Írta: Anonymous
Óóó én is alá akarom írni,de talira sehogyse tudok menni :( (( <br> <br> Nem tudnátok valahogy az én nevemet is odabiggyeszteni? :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22849 Írta: Anonymous
Áfonya, Lamorak: kiváló ötlet!! Szerintem a Kószás talin kéne aláír(at)ni a többiekkel, a scannelés túl bonyolult. És akkor mennék a talira én is! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22848 Írta: Anonymous
Akkor eddig kettő - Toma és én. Jelentkezzetek!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22847 Írta: Anonymous
én is szeretném aláírni, és remek ötlet, hogy ezt egy talival kössük össze, nemdebár?:))<br> szóval legyen tali, aláírás, levél, és hadd legyen ránk büszke (vagy mi rá) Péter!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22846 Írta: Anonymous
Az ápr. 13-ai az túl késő... Vagy nem? Csak az a gáz, hogy jóval előbb meg kéne szervezni. Tehát a budapesti rajongók ill. aláírók jelentkezzenek! Megszervezzük, elküldjük, megkapja, és örülni fog. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22845 Írta: Anonymous
Hát, ha talit akartok, akkor most ápr. 13-án lesz egy, ha az megfelel. Egyébként nekem a scannelés is jó, én úgy is meg tudom oldani, akik meg nem, azok esetleg talizhatnak.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.579 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére