Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22815 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
mért hol laksz????<br> 2 hééét ???<br> dehogy!!!<br> megszerezted PJ címét??<br> itt az e-mailom arra külda a címed:naughty.ildi@freemail.hu
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22814 Írta: Anonymous
Jó, megadjam a címem?<br> csak kicsit kéne igyekezni, mert fél év csúszással már nem akkora poén:))<br> na nem, de a posta minimum 2 hét van az tuti.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22813 Írta: Anonymous
ÉN SZÍVESEN ALÁÍRNÁM ,DE NINCS SCANNERÜNK!!! :-( (<br> DE LEVÉLBEN LEHETNE??
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22812 Írta: Anonymous
<b>NA EMBEREK!!! AKKOR!!!<br> 1: ÍRJUNK LEVELET AZ OSCARHOZ!<br> 2: KI ÍRJA ALÁ?</b><br> Az aláírást nemtom hogy lehetne, vagy scannelni, vagy hogy elkülditek a címemre? Szerintetek?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22811 Írta: Anonymous
Szerintem megérdemelte volna az összes oscart, de a lényeg az, hogy nekem tetszik és mindenkinek az a legjobb film, ami neki tetszik!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22810 Írta: Anonymous
Namarie! (Én még új vagyok itt...) Sz'tem a Gyu megérdemelt volna több Oscart, de mindegy. Mindenesetre lényeg az, hogy akik szeretik, azok tudják, mennyire jó és ezt egy díj nem vátloztatja meg. Nos eza z én véleményem ;) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22809 Írta: Anonymous
nazgúl: a gladi 8-at kapott!!!<br> de egyébként szerintem (amint már mondtam) ez attól is függ,hogy milyen a mezony!!!<br> tavaly sokkal szarabb volt, mint idén, mert azért valljuk be a bjútiful, azért jó film!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22808 Írta: Anonymous
Elmerengtem a néhány évvel ezelőtti olyan filmeken, amelyek rengeteg Oscart kaptak, és arra jutottam, hogy ezt már az Akadémia is kezdte kicsit cikinek érezni - van egy nagy favorit, és annak adjunk mindent. Az utóbbi időben egyre fogytak az Oscarok. (Gondolok most pl. a Titanicra, ami tényleg egy nagy előrelépés filmiparilag, de azért 11 Oscart... vagy az Angol beteg - 9-cel, vagy akár a Gladiátor -hánnyal is? szintén 9-cel asszem.)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22807 Írta: Anonymous
Nem lett volna az túlzás, ha olyan yo lett volna az I. rész. De - szerintem:) - nem lett.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22806 Írta: Anonymous
én nem mondtam, hogy lelkesedésbol csinálta, de az is volt benne!!<br> természetesen mindenki , aki filmet készít számít a nyereségre, mint ahogy más normális emberek a fizetésükre,de szerintem Lucas túlzásba vitte!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22805 Írta: Anonymous
Naughty: a GyU-t Jackson persze tiszta lelkesedésből csinálta! :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22804 Írta: Anonymous
Naná! Elvégre a Gyűrűk Urát is pénzért csinálták meg... Csak nem akárhogy! Ellentétben - szerintem - más filmekkel.<br> <br> Most Lord Maul eltűnt? Pedig szerintem yol elbeszélgettünk. Azért bocs ha megbántottunk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22803 Írta: Anonymous
persze nem mérvadó, mert mindenki maga dönti el !!!<br> egyébként LORD, szerintem ez egyértelmu,hogy a pénzért csinálja!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22802 Írta: Anonymous
Persze, hogy szép a 4 Oscar. Csak azokkal van a gond, akik korábban kaptak többet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22801 Írta: Anonymous
Naughty: <br> az Oscar nyilván sokat számít, de nem mérvadó abban, hogy milyen yo a film.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22800 Írta: Anonymous
Szerintem nem igazságos hogy azt mondják: a GYU-az oszkár nagy vesztese!4 oscar is elég szép, nem?!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22799 Írta: Anonymous
Akkor miért kezdtél bele, Lord Maul?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22798 Írta: Anonymous
Naughty: ha nem szereted a SW-t az nem baj, de az ilyen kijelentések, hogy Lucas a pénzért csinálta, nevetségesek. <br> Egyébként '99 óta a Baljós árnyak témát annyiszor, de annyiszor kiveséztük már, hogy már nagyon unom. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22797 Írta: Anonymous
jaj Lord!!<br> mi nem szeretjük a sw-t , de azért ne sértodj meg!!<br> egyébként sokaknak ugyanez a véleménye, és a kritikusoknak is!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22796 Írta: Anonymous
Lomi:azért én nem mondanám ,hogy értéktelen az oscar!!!<br> sokszor igazságtalan az akadémia és nagyon amerikai, de vannak még csodák!!<br> gondolj, csak az angol betegre!!<br> 9 szobrot kapott, pedig francia film és elég muvész!!<br> persze vannak filme, amelyeket az amcsik sossem fognak értékelni (pl amélie csodálatos élete, vagy tavaly a csoki)<br> de az oscar sokat vet a latba!!!<br> a színészek elott szinte megnyitja a világot (bár ez sincs mindíg így)és elég nagy dícsoség szerintem megkapni!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22795 Írta: Anonymous
Én ilyen színvonalon nem akarok beszélgetni, bocsássatok meg.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22794 Írta: Anonymous
Naughty! Igazad van, a pénzre ment ki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22793 Írta: Anonymous
Naughty!<br> Szerintem is lerombolta a legendát (ha egyáltalán valaha is az volt :) ). Sebay, ha az volt, most van helyette másik.<br> <br> Nos, a baráti körünk is igen eltérő. Nem lesz benne nyál? Láttam a reklámját 2x, és nekem az elég volt, hogy erre a kérdésre tudjam a választ... ha a reklámban ennyi van, mennyi lesz a filmben?<br> <br> Nem azért mondjuk, hogy értéktelen az Oscar, mert nem kapott a GYU, hanem azért, mert sosem az igazán nagy filmek kapják. Ne is reménykedjen Oscarban az, aki nem rekordköltségvetéssel dolgozik (persze a rövidfilmek között hajrá).<br> <br> Miért lett volna lincshangulat? Mert - ha már az eladásoknál tartunk - a legtöbb országban minden nézettségi rekordot megdöntött, és akiket én ismerek - bár már nem is merek rájuk hivadkozni - legalább 3x megnézték. Azért ez sokat mondó adat. Ha nem yelölték volna sokra, abból lett volna botrány - szerintem.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22792 Írta: Anonymous
éééépííítiii???<br> szerintem nagyon lesulyedt a sw színvonala!!!!<br> ennyi erovel a GYU-T is folytathatnák!! (jaj istenem , csak azt ne!!)<br> mennyire gáz lenne!!!<br> szerintem LUCAS, csak a pénzért csinálta mindezt és,hogy a bevételi rekordjaival gizdulhasson!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22791 Írta: Anonymous
naughty: George Lucas nagyon jól tette, hogy folytatja, mert tovább építi a saját maga által teremtett legendát. :) <br> <br> Afonya: én mióta ezt szajkózom, hé? :) OFF: IRCre fel se jössz, nem tudjuk együtt önnepelni Obi-Wan 31. szülinapját! :P
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22790 Írta: Anonymous
én azt hittem , hogy az operatori munkára nem fogja megkapni, mert túl sok benne a számítógépes effekt!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22789 Írta: Anonymous
Lominas: azok nem SW rajongók, akiket én ismerek, azok már a film előtt egy héttel kezdődő sorbanállást szervezik.<br> <br> Én nem fogok csalódni, láttam elég trailert, képet, olvastam a forgatókönyvet, hallottam a filmzenét, és nekem nagyon de nagyon tetszik. Nyálasságnak nyoma sem lesz benne.<br> <br> A DVD eladás pedig tetszést tükröz szerintem, az első heti nézettség nyilván nem, főleg a SW esetében, de mivel a DVD eladás mindent leköröz, ezért gondolom sok embernek tetszett.<br> <br> Miért lett volna lincshangulat?<br> <br> Melyik volt a jobb ez nem jó kérdés, mivel én amióta az eszemet tudom, SW rajongó vagyok, nyilván azt mondom, hogy a Star Wars jobb mindennél, mert így is érzem. Ettől függetlenül nagyon szeretem a GyU-t is, nagyon jó filmnek tartom.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22788 Írta: Anonymous
Végre megszereztem a filmzenét és két napja oda-vissza hallgatom, közben magamban örvendezek, hogy az Akadémiának volt annyi esze, hogy Howard Shore zsenialitását elismerte. :) ) Ne hanyagoljuk ezt a díjat! Igenis jelentős, mint a másik 3 is. Az operatőri Oscar is szép teljesítmény - gondoljunk csak a mi Koltai Lajosunkra. :) <br> Első felindulásomban én is nagyon csalódott voltam (még most is az vagyok, félre ne értsük!), de kezdek rájönni, hogy 'jelentéktelen díjnak' nevezni ezeket baromság. A smink, a vizuális effektek, az operatőri munka, és elsősorban a zene nélkül, PJ rendezése sokkal kevesebbet ért volna, szóval ismerjük el az ő munkájukat is! :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22787 Írta: Anonymous
KÖSSZ,HOGY AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET IS FIGYELEMBE VESZITEK ÉS ABSZÓLÚT NEM CSAK EGYMÁSSAL DUMÁLTOK!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22786 Írta: Anonymous
Na most az, hogy milyen eladási rekordokat döntöget meg, egyáltalán nem mutatja, hogy kinek tetszett. Én is elmentem megnézni a HP-t, de mégsem tetszett. Akiket én ismertem Star Wars rajongókat, már ott tartanak, hogy el sem mennek megnézni a következő részt (nyálas rózsaszín story lesz, szerintem Te is csalódni fox benne). Azóta különben az a nézettségi rekord ezer éve megbukott. Szerintem nem érdemes 1mást győzködni, hiszen ha valakinek tetszik valami, az tény, és nem módosítható dolog. <br> <br> Próbálták volna kevesebb díjra jelölni... Lett volna lincshangulat. Mondjuk így is az van. <br> <br> Nincs szárnya? Hú de műveletlen vagyok... Pedig valahol láttam. <br> :( <br> <br> Szerinted különben melyik volt a yobb: a Gyűrűk Ura, vagy a Baljós Árnyak?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.606 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére