Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22695 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
igazságtalansáááág!már nem azért de a dalt,a rendezőt,a filmet igenis megérdemelte volna!!!Ron Howard nem rohadt 18 hónapig új zélandon,nem szenvedett 7 évig a forgatókönyvvel.......különben szeritem rohadt béna a BM.A legjobb dal sem tetszett,az azért fantasztikus volt amit Enya művelt.....de még van 2 rész,a BM-nak meg nem lesz folytatása....hálisten.....<br> ui: bocsi a stílusért,de nagyon fel vagyok húzva.....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22694 Írta: Anonymous
Cicafül megértem a felháborodásodat. Egyébként miket mondtak a műsorban az Oscarról? <br> Tegnap végre megnéztem a Moulin Rouge-t. Hát, szégyen, hogy csak két Oscart kapott. Nagyon jó film. Imádom a musicalt, nálam oda is került a nagy kedvenc Ének az esőben és a West Side Story mellé. Nincs meg valakinek a zenéje, vagy nem tudja fenn van-e a neten valahol?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22693 Írta: Anonymous
Most ért a legfelháborítóbb dolog. Az rtl déli musorában az oscarról volt szó, hogy ki mit kapott, megérdemeltek volt-e stb. Be is lehetetett telefonálni. Meg is tettem. Meglepetésemre egy elokérdezovel találtam magam szembe, aki arról faggatott hogy mit szeretnék majd adásban mondani.<br> Fel akartam emelni a szavamat a GYU, mellett. Elmondtam neki, hogy szerintem méltántalanul alul díjazták, mert új-zélandi(-amerikai) film, akinek a rendezoje is új-z.i és a helyszín is e csodálatos sziget volt. Erre le lettem hurrogva, hogy igenis amerikai. Végig se hallgatott. Azzal meg végképp nem tudott semmit kezdeni, amit Laegolas mondott Orlando, Billy és Dominic meg nem hívásáról és visszautasításáról. <br> Egyszeruen megköszönte a hívást (de azt a hangsúlyt senki nem kívánom hogy hallja) és lerakta. >:o(<br> De azért megpróbáltam!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22691 Írta: Anonymous
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22692 Írta: Anonymous
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22690 Írta: Anonymous
Nem tudja valaki hogy azaz interjú amiben Orlando azt nyilatkozta hogy megy és leissza magát nos azt hol lehet megtalálni?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22689 Írta: Anonymous
Köszi a megerősítést, hogy öreg Gandalf nem nőpárti. Hát ez van...<br> Néha így elgondolkodom, hogy a Legolas mag be akart rúgni, miután nem engedzték be az Oscarra. Érdekes, hogy derülnek ki hőseink emberi tulajdonságai...<br> <br> No nem baj.<br> Azzal kapcsolatban, hogy a további részek még ennyi Oscart sem fognak kapni, azért értek egyet, mert ahhoz, hogy valaki értse és értékelni tudja a második részt, minimum el kell hogy olvassa a könyvet, és meg kell hogynézze az első részt.<br> <br> Kiváncsi vagyok itthon mekkora felzúdulás lesz, amikor a sok ember beül a moziba, és afilmnek nem lesz sem eleje sem vége, ráadásul ölni fogják benne egymást a népek veszettül. <br> <br> Na akkor kell majd nekünk megvédeni itthon a Gyűrűk Urát igazán. Nem most, hogy csak 4 Oscart kapot...<br> <br> Üdv: Hawk<br> <br> ps. Tudtátok, hogy Faith Hill az egyik legnagyobb New Country énekesnő, és a Pearl Harbor filmzenén kívül nagyos sok jó lemeze van? Akit érdekel az menjen el a Szervita téri Fotex Recordba ott vehet. <br> <br> hi.(ez nem a reklám helye volt.)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22688 Írta: Anonymous
Ezt elrontottam. Még egyszer:<br> <a href=http://www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_148.html>Németül rövidítve
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22687 Írta: Anonymous
Utánanéztem McKellen barátjának. Nicknek hívják, művészhallgató, és még Új-Zélandon ismerkedtek meg. <br> <br> <a href=http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/chronicle/archive/2002/03/17/PK50592.DTL&type=movies>A teljes cikk angolul
<ä href=http://www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/news-detail_148.html>Németül rövidítve
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22686 Írta: Anonymous
Vagyunk lég fanatikusak ahhoz, hogy még meg is tegyük. Nos, ki csinálja meg a Gyurma Oscart? :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22685 Írta: Anonymous
Ez jó ötlet! :) <br> <br> Amugy az Oscaron bírtam, mikor az a csaj (mindig elfelejtem a nevét:) bejött hobbitlábban és moindta, hogy akármilyen hosszu is volt a film, fekete hobbitnak nem volt benne helye, ezért nem szerepelt :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22684 Írta: Anonymous
Lord Maul: szerintem a mi lelkünk is megnyugodna, ha PJ tudná, hogy így érezzük! Mondjuk sztem tudja is, hogy nagyon sok rajongó így érez, de akkor is! :) <br> És nem hiszem, hogy nem esne neki jól egy ilyen gesztus!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22683 Írta: Anonymous
Az azért szomorú lenne, ha csak a pénztárcáján érezné... Tolkien nemhiába nem adta el bárkinek a megfilmesítés jogait...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22682 Írta: Anonymous
Még mindig itt tartotok? :) <br> <br> Hát például az operatőri díj az nagyon-nagyon-nagyon nagy dolog! Nem csak a legjobb film, legjobb rendezés kategória létezik, és nekem amúgy is meggyőződésem, hogy PJ fog még Oscart kapni valamelyik részért. <br> <br> Amúgy meg kár felesleges neki levelet írni, érzi ő azt nagyon jól a pénztárcáján, hogy mennyire tetszett nekünk, nézőknek a filmje!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22681 Írta: Anonymous
nazgúl: szerintem ott kéne megpróbálni. Tuti, ha valami jó nagy, és feltűnő dobozba pakoljuk be, meg fogják nézni, és mikor kinyitják, látják hogy ez mennyire jó ötlet, és egyből odadják neki. :) <br> Én felőlem akkor maradhatunk a gyurmás ötletnél is:) Benne vagyok, mert megérdemli. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22680 Írta: Anonymous
Mi van, ha az autogramcímére küldjük? Kidobják vajon kapásból? Vagy azért ha meglátják, hogy poén, akkor eljut hozzá? És kéne mellékelni egy sor aláírást is. (Hú, ha én lennék PJ, és ilyet kapnék, nagyon tudnám értékelni!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22679 Írta: Anonymous
nazgúl: ez ari:)))<br> Nekem van ugyan középfokúm, de a szókincsemen még lehetne mit fejleszteni...<br> TALÁLJÁTOK KI!!!!<br> Holnap jövök vissza - mennem kell...<br> Holnap egésznapos töriverseny aaaaa....<br> Namárië!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22677 Írta: Anonymous
nazgúl: Nem olyan szerencsétlen - én 13-án születtem:)))<br> Általában be szokott jönni nekem a 13, de most nem ment....<br> NEMIGAZ!!! Ott szorongattam a ,,Le rásszelkével! Oscart PJ-nek!'' transzparensemet (meg a barátn?im kezét) hajnali fél hétkor, és erre NEM NYER!!! ROHATT AKADÉMIA!<br> még mindig ne tetem túl magam. :) ))<br> Egyébként késöbb miszlikbe téptem a transzparenst:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22678 Írta: Anonymous
Áfonya: Te olyan jól tudsz! Nem írnád meg??? (:o)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22676 Írta: Anonymous
Nem tudok annyira angolul. Az meg snassz lenne, hogy Ájm engri bikóz jú didnünt get dí Oszkár. Áj szink júr dö van hú sud hev get it. Méjbi nekszt jír szinszirlí jórz: Nazgúl from Mordor
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22675 Írta: Anonymous
OK!!!<br> De akkor fogalmazzunk egy szép levelet együtt!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22674 Írta: Anonymous
Ez tök jó ötlet! Én is!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22673 Írta: Anonymous
Igen, PJ-nek valahogy tudomásásra kéne hozni, hogy számunkra akkor is ő a legjobb... de ha már csináljuk, akkor hivatalosabb formában, pontosan megfogalmazott hosszabb levéllel kéne. Meg jó sokan aláírni! A gyurma Oscar is nagyon aranyos ötlet!! :D DD<br> Ja, aki esetleg Sir Iant is akarja vigasztalni: a www.mckellen.com-ról küldhet neki emilt. Én megtettem! :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22672 Írta: Anonymous
Ja, amúgy nem tom mit vártunk, elég szerencsétlen számra jelölték... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22671 Írta: Anonymous
A Golden Globe-os csalódás után már felkészültem erre is, de azért jobbra számítottam... :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22670 Írta: Anonymous
Én már azon is csodálkozom, hogy a 4 oscart megkapta. Ahhoz képest, hogy az elején az egekig magasztalták a BM-t meg a MR-t...<br> Enya, meg PJ megkaphatta volna, na meg a Best Picture-t is megkaphatta volna nyugodtan!<br> De azon ledöbbentem, hogy a diszletért a MR kapott!!! >:(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22669 Írta: Anonymous
Amúgy megpróbálom ezt az Oscaros plakátot megoldani...<br> Tök jól nézne ki!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22668 Írta: Anonymous
:) ))) Teccik. Balról a harmadik az én vagyok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22666 Írta: Anonymous
Ez jó ötlet, bár én nem értek hozzá.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22667 Írta: Anonymous
Tényleg nazgúl, ezt nézd meg!<br> Kínomban csináltam tegnap (MIUTÁN NEM NYERTÜNK!!!!!!!!)..<br> illusztráció a Gy?r?véd?k Szövetségéhez:)))<br> www.tar.hu/vadcsigak/Movie1.swf
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.573 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére