Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22602
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Öhhh! Köpni-nyelni nem tudok!!!<br> Az amerikaiak azt hiszik hogy mindenki fölött állnak?? <br> Ebbol is látszik hogy nem véletlenül nyert csak 4 oscart. Ezek szerint már is nagy szó volt, hogy jelölték 13ra! He, micsoda kegy!!<br> Laego: igazad van ez tényleg TAHÓSÁG volt!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22601
Remelem jo a forditas, egy ket szo szabad forditas, de aszzem jol visszaadja az egesz hangulatat.<br> <br> Laego<br> <br> **************<br> Legolast, Merryt és Pippint visszautasította az Akadémia<br> <br> A Gyűrűk Ura óriásfilm három brit sztárját visszautasították az Akadémiai Díjkiosztó szervezői és nem adtak nekik belépőt a múlt éjjel megrendezett Oscar-díj átadásra. Billy Boyd, Dominic Monaghan és Orlando Bloom a fantasy trilógia első részében szerepeltek, mely 13 jelölést kapott.<br> <br> A színészeket Los Angelesbe reptették, hogy csatlakozzanak kollegáikhoz az ünnepségen de az Oscar szervezői azt állították, hogy a 3500 ülőhelyes Hollywood-i Kodak Theater zsúfolásig megtelt és a trió számára nincsen hely.<br> <br> A színészek a visszautasítás ellenére makacsul ragaszkodtak hozzá hogy a lehető legjobban kihasználják az időt amíg a csillogó városban (Hollywood) vannak. Bloom, aki a Gyűrű Szövetségében Legolast, a tündét játszotta azt mondta: Mindegy, inkább megyek és leiszom magam.<br> <br> Monaghan pedig, aki Merry-t a hobbitot alalkította, hozzátette: Rengeteg minden közül választhatunk ma este. De az Oscar nincs közöttük.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22598
Errol tudtatok? Mekkora tahosag a szervezok reszerol!!<br> Ime:<br> <br> Legolas, Merry And Pippin snubbed By Academy<br> <br> Three British stars of movie blockbuster Lord Of The Rings were snubbed by Academy Award organizers and refused a ticket for last night's Oscars. Billy Boyd, Dominic Monaghan and Orlando Bloom starred in the first instalment of the fantasy trilogy - which was nominated for 13 awards. <br> <br> The actors were flown into Los Angeles to join their co-stars at the ceremony - but Oscar organizers claimed the 3,500 seat Kodak Theater in Hollywood was packed for the bash, and there was no room for the trio. <br> <br> Despite the snub, though, the actors, remained defiant and insisted they would make the most of their stay in tinseltown. Bloom, who played elf Legolas in The Fellowship Of The Ring, says, I'm going out to get drunk anyway. <br> <br> And Monaghan - who played hobbit Merry - added, We have plenty of options for a night out. But the Oscars isn't one of them. <br> <br> Forras:
orlandomultimedia.net/news2002/m ... 52002.html
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22595
Látom, nagy port kavart az Oscar. De nézzük más szemszögből a dolgot. A
www.oscar.com
adatai szerint nem a Gyűrű szövetsége kapta a díjakat, hanem a Gyűrűk Ura. Logikus is, hiszen ez az egész egyetlen film, egyetlen project, ami egyszerre készült, egy költségvetéssel stb., csak technikai okokból három részben. Ez a három rész pedig három egymást követő évben kerül a mozikba. Ez a helyzet meglehetősen szokatlan, sőt, eddig egyedülálló a filmtörténetben, így az Akadémiát is olyan döntésekre kényszeríti, amelyeket eddig nem kellett hoznia. Hiszen van-e értelme külön díjazni a három filmet? Valójában a három együtt adja ki az egészet, és így gyakorlatilag három évig folyamatosan versenyben van.<br> Szerintem az Oscar urai úgy gondolták, hogy minden évben kiosztanak néhány Oscart a _teljes filmnek_, és az együtt fog igazán számítani. Pl. jövőre megkapja a díszletért, jelmezért, vágásért és betétdalért, a következő évben pedig a többi (legjobb film, rendező, forgatókönyv stb.) díjat.<br> Én egyetlen díjat sem sajnálok az Egy csodálatos elmétől. Az a film csak ebben az évben kaphatott Oscart, míg a GYU-nak még két évig potyoghatnak a díjak )))))))
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22594
Szerintem semmit nem jelent az Oscar. Én eddig is szerettem a GY.U.-t és ezután isd sazeretni fogom, Oscar, ide Oscar oda! Az Ő bajuk, ha nem tudják mi a jó! Meg ha az összes rész kap még ennyit akkor összevetve nem is lesz rossz az eredmény!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22592
Ne legyetek naívak! Mindigis tudtuk, hogy az Oscar egy rakás sz*r.<br> Ez a film többre volt érdemes. Sajnos az Akadémia még mindig az idiótákról (elnézést a fogyatékosoktól - nem velük van bajom) szóló filmeket preferálja.<br> Afféle kedves nővérek. A fekákat belefullasztották a díjesőbe?<br> Hol van itt már a művészet?
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22591
Szó. A Gyűrűk urát nem lehet bekategorizálni. Különdíjat kéne adniuk a harmadik rész után a trilógiárért PJ-nek. Olyan világot teremtettek meg, ami igazából nincs is. Ez azért elég nagy teljesítmény, gondolok itt elsősorban a színészekre, mert hogy vki eljátszik egy skizofrént, oké legyen, de ha azt mondanák neki, hogy te most egy hobbit vagy, vagy egy tünde, szerintem elég nagy bajban lennének.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22588
Még Charlie Chaplin sem kapott (ill. élete végén egy életműdíjat), s Harrison Ford sem. Pedig ő már tényleg élő legenda, és bizonyított!<br> Az idei évet két dolog határozta meg alapvetően: a feketék rehabilitálása (nagyon helyes), és a nemzeti tudat (szept. 11. után) erősítése. Így egyértelmű, hogy ausztrál, vagy angol alkotók most nem sok eséllyel indultak. Egy kicsit Nicole Kidmant sajnáltam mindezért. Ő volt a legjobb (aki látta a MR, tudja miért).<br> De a lényeg: mi nézők. És egy igazán tehetséges rendező (mint PJ) ezt úgyis tudja. Oscar ide vagy oda: filmtörténelmet írt!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22586
Még egy kis adalék, ami mutatja, hogy a köztudatba azért nem az Oscar írja be a művészeket: Ma hallottam, hogy se Alfred Hitchcock, se Marylin Monroe, se James Dean életében nem kapott *egyetlen* Oscar-díjat sem. Ennek ellenére azt hiszem nem sokan vannak olyanok, akik az ő nevüket ne ismernék. Az ő munkásságuk fennmaradt, míg vannak nem-tudom-hány Oscart kapott filmek, amikre már most sem emlékszik senki. Bár tényleg szívesen láttuk volna a mieinket nyerni, azért tényleg nem ez fogja meghatározni a GYU jövőbeni státuszát/ismertségét. ))
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 7 hónapja #22577
Sziasztok, végigolvastam az Oscar utáni hozzáaszólásokat, hát eléggé elragadtattátok magatokat! <br> <br> Nem kell azért ilyen lincshangulat, hogy köcsög Ron Howard, ő nagyon is megérdemelte azt a díjat, nézzétek meg a filmjét. Igazából az összes jelölt megérdemelte volna, bár csak 3 filmet láttam az 5ből, de gondolom Altman és Lynch hozták a szokásos jó formájukat.<br> <br> A művészeti díjakat én biztosra gondoltam a Moulin Rouge-nak, ha megnézitek a filmet, tudjátok miért. Öröm, hogy a sminket megkapták Gyűrűék.<br> <br> Az Oscar amúgy sem lóverseny, nem szabad ám ilyen begyepesedettnek lenni, az idén nagyon jó filmek születtek tényleg! <br> <br> A biztos befutó WETÁs srácok nagyon megdolgoztak a díjukért, így tovább fiúk, Gollam jó legyen ám nekem! <br> <br> És hatalmas öröm, hogy értékelték Andrew Lesnie csodálatos, festményszerű képeit, nagyon szép volt. A vágást is megkaphatták volna talán, de Pietro Scaliával is úgy vagyok, hogy maximálisan megérdemelte a szobrot (BHD, Gladiátor, csak meg kell nézni ezeket a filmeket).<br> <br> És a végére hagyom a legnagyobb örömöt, Howard Shore annyi jó munka után kétségtelenül a legjobb -filmtörténelmi- munkájával végre révbe ért, érte nagyon izgultam, mert John Williams A.I. és Horner Beautiful Mind zenéje is nagyon nagyon jók, de Shore megérdemelte, hogy végre bekerüljön az Oscaros zeneszerzők táborába! Szép volt Howard!<br> <br> A legjobb film kategória hatalmas meglepetés volt számomra, tudtam, hogy Jackson rendezőként nem nyerhet Ron Howarddal szemben az idén, de mivel a legjobb film produceri díj, azt méltánytalannak érzem én is, hogy nem Jacksonék kapták, de ez van...<br> <br> Szóval nem kell elcsüggedni, nekem ez is elég pozitív meglepetés volt (bár nagyjából az általam felvázolt papírforma jött be, nem nagyképűsködök, itt a bizonyíték a fórumon), és jó volt látni, hogy a hollywoodí szakma elismeri ennek a csodálatos filmes csapatnak a munkáját, mert a jelöltek kihírdetésénél mindig hatalmas tapsot aratott a GyU!<br> <br> Más megjegyzés: McKellen nagy csávó, de azért az a kis kedves fiúcska mellette lehet túlzás volt... ahogy szorongatta a kezét, na ne már!<br> <br> Elijah annyira jófej volt, amikor bejátszották a LOTR bemutatófilmjét, milyen pofát vágott utána!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Oldalmegjelenítési idő: 0.572 másodperc