Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22485 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
perzse az én (a mi) szemünkben mindet megkapta, nemigaz?????
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22484 Írta: Anonymous
Jól mondod! Én is megyek veled. Annyira szemétség volt. Lehet, hogy ez az amcsibuziság is benne volt, nameg állítólag az Akadémia nem nagyon szereti a fantasykat.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22483 Írta: Anonymous
MÉLYSÉGESEN CSALÓDOTT VAGYOK, BEAUTIFUL MIND MENJEN ODA AHOVÁ GONDOLOM AZ AKADÉMIÁVAL EGYÜTT!!! A legeslegidegesítőbb persze a 2 fő kategória, de én személy szerint a kosztümöket sem értem!!!! Annyira látszik, hogy az Akadémia ilyen Amerikabuzi. Nevetséges. Összeszedtem a cimboráimat, aieles - mehetünk, amikor csak akarod. Szétszedem azokat a fiszeket!!!<br> Ja, netrunner, én nem bíznék ebben a 2 évben, mert a crew nem változik, tehát akkora nagy meglepetést nem fog okozni egyik sem. Sem jövőre, sem azután. De Peter Jacksonnal nem tehetik meg, hogy nem adnak neki legalább egy Oscart, szóval szerintem a 3.-ért megkapja. (Láttátok Gandalf pasiját? Elég gáz volt! :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22482 Írta: Anonymous
Ne aggódjatok, még lesz 2 rész amiért bezsebelheti az Oszkárokat :) <br> Addig még beépül a tudatukba a GYU.<br> <br> Egyébként Enya-nak én is nagyon drukkoltam, azért én is csalódott vagyok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22481 Írta: Anonymous
Bocs, a jelmezt és a díszletet is megadtam volna (csak nagyon Enyára és PJ-re koncentráltam). Tehát nekem ezek + a 4, összesen 8. Na! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22480 Írta: Anonymous
Én még minimum megadtam volna a betétdalt, a díszletet, a jelmezt, a <b>RENDEZÖT!!!!!</b> (nem ír hosszú ö-t:((<br> PJ!!!!!!!! PJ!!!!!!!! ANNNNNYIRA AKARTAM, HOGY MEGKAPJA!!!!!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22479 Írta: Anonymous
<b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> <b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> <b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> <b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> <b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> <b>ROHATT AKADÉMIA!!!!</b><br> Még jó, hogy Howard Shore megkapta. Aki szerinte pedig a Moulin Rouge díszlete jobb, mint a GyU-é, az egy nagy ***** ****** ******.<br> de azért megérte végigvárni!<br> Kár, hogy Viggot nem láttam (Ott volt egyáltalán?).<br> Nory: :) ))) Kárörvendek én is nagyon a Cinemán:)))) Hátha végre leesnek a magas lóról!:))) HAHAHA.<br> <b>ANTI-OSCAR SZÖVETSÉGE!!!!!!</b><br> nazgúl: megvan még az a morgul-t?r? Szólj a haveroknak is, hogy meló van!:)<br> hamariberkenye: Ég már a zöld fény?:) Meg kéne keresni F?zfa-apót!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22478 Írta: Anonymous
Arwen: ebben teljesen igazad van!! A rendezőit azt megkaphatta volna. Jó legyen az Egy csodálatos elme a legjobb film, mert hollywoodi, kicsit érzelmes stb, tehát ahogy az akadémia szereti. De kötve hiszem hogy a rendezője majd 2 évet foglalkozott volna vele, és neki nem kellett egy ekkora stábot összetartania és irányítania. És szerintem sokkal nehezebb úgy rendezni (meg játszani is persze) hogy nem azt látod magad előtt, mint ami a kész filmben már benne lesz. Ez szerintem egyértelműen annak szólt hogy PJ új-zélandi, a film új-zélandi, míg a BM amerikai! Ha megkapja PJ valamelyik részért az Oscart, akkor az szerintem csak a végé, a 3. rész után lesz - így összegezve munkáját!<br> <br> Sir Ian McKellent nagyon sajnálom (ahogy annak idején a Titanicban az öreg Roset játszó színésznőt is sajnáltam). De azt hiszem, hogy valahol a szívem mélyén tudtam hogy nem fogja megkapni. Igaz Gandalf szerepe nagyon hálás, de nem Oscar-díjas (lehet hogy ezért meg leszek kövezve - de megpróbálok reálisan gondolkodni) - viszont ez nem azt jelenti hogy nem drukkoltam neki!!! Azt el tudom képzelni hogy a kora miatt jelölték és ezzel megadták neki az esélyt hogy Oscar tulajdonos legyen. Sajnos nem jött be! :o (( Sean Bean alakítása már inkább Oscar gyanúsabb, de őt még nem is jelölték. :o (<br> <br> Enyaval szemben nagyon elfogult vagyok! A Szörny Rt betét dalát nem hallottam (majd pótolom és akkor kerekebb véleményt tudok alkotni) De Enya megérdemelte volna!!!<br> A másik amin kicsit kiborultam, az a jellmez. Mikor először megláttam Legolast a hiv. filmkönyvben, egyből azt mondtam, hogy *Igen, ez egy tünde!* Ezeket a jellmezeket ki kellett találni, az úgymond semmiből. Míg a Mouléin Rouge-é adott volt valahol (maga a kor, a stílus stb)<br> Viszont ilyet hogy vágás szerintem nincs jogalapom megítélni, mert nem tudom hogy mit kell nézni.<br> <br> Összegezve, én azt sajnálom hogy a főbb szobrocskák maradtak ott. Én kb. 2vel adtam volna többet. (Mit fogok ezért kapni??!)<br> De ettől függetlenül:<br> THE LORD OF THE RINGS IS BEST!!!!! (for me)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22477 Írta: Anonymous
Szerintem a Moulin Rouge 2 Oscarja is a GYU-t illetné :( <br> De az Egy csodálatos elmétől egyetlen Oscart sem sajnálok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22476 Írta: Anonymous
A Cinema most pisloghat nagyokat! Hi-hi.Azt írták a film zenéjére, hogy 20%-os, és hogy nagyon elrontotta a filmet.Vajon ehhez mizt szólnak majd? *kárörvend*
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22475 Írta: Anonymous
Ezegy kibaszott nagy szemétség, mi az, hogy csak 4 oscar<br> a legjobb rendezést mindenképpen meg kellett volna kapnia, már csak Peter Jackson hatalmas lelkesedése miatt, meg szerintem a csodálatos elme nagyon jó film, de nem volt benne rizikó, semmi különös technikát nem igényelt, kicsit átlagos művészfilm
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22474 Írta: Anonymous
ehh fulladjanak meg....<br> <br> de legalabb a zene megkapta, en a vegen azt hittem, hogy azt sem fogja...na de akkor en naaagyon nagyon duhos lettem volna es vuduztam volna egy cseppet...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22473 Írta: Anonymous
Nem t'om ti hogy vagytok vele, de én nagyon le vagyok törve. Pedig igazából nem kéne.Pár hülye azt mondta, hogy nekik ezek a dolgok tetszettek a legjobban, de ettol még mi imádhatjuk a filmet.Én tudom, hogy nekünk van igazunk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22472 Írta: Anonymous
Ez van...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22471 Írta: Anonymous
<FONT COLOR=red>Csak !!!:((((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22470 Írta: Anonymous
Igazad van Angelijah.<br> Ezeknek a marháknak NINCS BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Erre a szemétségre nincs mentség,kifogás,semmi olyasmi,ami miatt el lehetne fogadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Utálom azokat a Korlátolt,Kretén állatokat,akik így itéltek!!!!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22469 Írta: Anonymous
hát legalább<br> nem hittem volna, hogy csak 4-et<br> ez köcsögség
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22468 Írta: Anonymous
Hogy a FENE EGYE MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Pedig azt remeltem, hogy legalabb 8 oscart kap!<br> Sajog a szivem!<br> <br> Egyebkent en a Kosza Arwen vagyok, csak most a sulis gepr0l irok, ayert ilyen furcsa. ( a mail cimem se tudtam beirni ) <br> <br> Ey a nep is el van szurva! Mindjart sirok!<br> <br> Arwen
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22467 Írta: Anonymous
miért csak 4 oscar? most gyilkolni tudnék, mint a felbőszített Aragorn<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22466 Írta: Anonymous
Igaz.De még lesz két film,azok közül majd valamelyik csak megkapja a rendezőit!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22465 Írta: Anonymous
Ron Howard ugyanúgy megérdemelte a rendezői Oscart, mint PJ. Rá szavaztak. Fogadjuk el! Ez egy ilyen év.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22464 Írta: Anonymous
<a href=http://orlandomultimedia.net/news2002/march/news03242002b.html> Oscar fotók - vörös szőnyeg
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22463 Írta: Anonymous
Vic:én is irtó pipa vagyok,mert a rendezőit igazán megkaphatta volna.<br> <br> Azok,akik ezt így itélték,szerintem nem tudom,hol tartják a szemüket..(van egy olyan tippem,hogy a zsebükben)<br> Egyébként még mindig csak ülök,és nem tudom felfogni ezt a 4 Oscart......... :-( ((((((((((
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22462 Írta: Anonymous
Én azt mondom nektek:<br> Ne hagyjátok, hogy néhány jólszituált öltönyös hollyoodi szabja meg a véleményeteket egy filmről! Sz*rjatok rájuk!!!<br> Ha rajtam múlt volna, én mind a 13-at neki adtam volna, de nem minden ember vélekedik így! Ízélsek és pofonok.. ilyen az élet.<br> Attól hoyg másoknak még nem tettszik annyira, attól nekem még a GYU áll az első helyen, és gondolom nektek is :) <br> <br> Vigasznént még annyit, hogy az is egy komoly dolog, hogy a GYU-t jelölték a legtöbb helyre! És ha jól tudom itt már a jelölés is nagyon sokat számít!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22461 Írta: Anonymous
Nos, fiúk-lányok, imént búcsúztam el Morganától és ÉSzAH-tól, együtt izgultuk végig ezt az agyrémet...<br> Mindig is tudtam, hogy az akadémia (szándékosan nem írom nagy betűvel a nevét) tele van begyöpösödött fejű emberekkel, de azt azért nem gondoltam volna, hogy sem a rendezői sem a legjobb filmet nem kapja meg. Legalább az egyik járt volna, ha nem is mind a kettő. <br> De az valóban nevetséges, hogy Hollywoodban elég annyi, hogy valami fantasy és mellette nem tömény Made in USA, az ítélet máris megszületik.... <br> Az egészben az a legszomorúbb, hogy pont azok szavaznak, akik már fogtak a kezükben szobrot, és elkeserítő, hogy akiket értelmes embereknek (színészeknek, rendezőknek, producereknek) tartunk, ennyire konzervatív a hozzáállásúak.<br> Már azt is valódi csodának tartottam, hogy egyáltalán a WETA megnyerte a legjobb trükköt az ILM ellen. Ez a győzelem azonban valamennyire jelezheti, hogy hollywoodnak is elege van az ILM monopóliumából...<br> <br> Na mindegy. Az igazság az, hogy még mindig bizakodunk, hiszen előttünk van két kiválónak ígérkező film, ami alaposan felkavarhatja még ezt a poshadt állóvizet...<br> <br> Vic, aki írtó pipa
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22460 Írta: Anonymous
Az Oscarral az a baj, hogy az adott év terméséhez mérten kell a díjakat kiosztani. Ez az év olyan, hogy több nagyon jó film is született. Ne legyünk igazságtalanok. Amikor kijöttem a moziból az Egy csodálatos elme c. film után, már tudtam, hogy a GYU leginkább technikai díjakat vihet el. (Jennifer Connelly Oscarjának kifejezetten örülök.) Ha gyengébb filmek lettek volna a vetélytársai ebben az évben, biztos, hogy több Oscart ítéltek volna neki. Idén sokfelé kellett osztani a díjakat. Ez van. De az idei maximum 4 Oscar/film, és ezt csak a GYU és az Egy csodálatos elme tudta megszerezni. Mindkettő megérdemelten. És én ennek azért nagyon örülök.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22459 Írta: Anonymous
És az lett volna a normális.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22458 Írta: Anonymous
MI AZ,HOGY MÉG ÖRÜLHETÜNK????????????????<br> Akkor kéne örülni,ha min 6-ot kapott volna.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22457 Írta: Anonymous
hát ahogy így elnézem,, szerintem még örülhetünk, hogy 4et kapott.<br> új-zélandi film, volt, ráadásul fantasy és csak az első rész. <br> inkább úgy számoljátok, hogy a TTT és a ROTK Oscarjait is hozzáadjátok. :) <br> bár én már tegnap megmondtam a hugomnak, hogy 6nál nem fog többet kapni, ...de inkább annak örülök, hogy A Beautiful Mind kapta és nem a Moulin Rouge...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #22456 Írta: Anonymous
Ilyen nincs........... <br> A Frász kerülget........<br> VAlaki gyorsan némi nyugtatóótt.......<br> Hogy lehet ezt kibirni?.......... :( ((((((((((((((((:-(((((((((<br> Csak 4 Oscar..............<br> Szerintem most azok,akik ezt eldöntötték,nagyon de nagyon csuklanak..........<br> Csapjon beléjük a VILLÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br>
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.644 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére