Díjak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22215 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Dez: nagyon igazad van!<br> De mindezek ellenére nem lennék szomorú, ha kapna egy-két szobrocskát... :) <br> Meg sztem amúgy is, az emberek szeretik, ha elismerik a munkájukat (pl. PJ, meg mindenki, aki dolgozott rajta), és a rajongók is örülnének, hogy igazolva vannak: tényleg jó, amit szeretnek! (Tudom, hogy ez így kicsit furcsán hangzik, de sztem így van)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22214 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Szerintem mindegy, megkapja-e az Oscarokat a Kedvenc Filmem - persze nagyon jó lenne!!! -, én akkor is szeretni fogom! Akármit is gondol róla a Filmakadémia! És gondolom Ti is így vagytok vele! Nem számít 2000 ember véleménye, ha egyszer több millióan szeretik és látták, szerte a világon.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22213 Írta: Anonymous
Nekem nincs összehasonlítási alapon, mivel nem láttam az Egy csodálatos elmét, (de meg fogom nézni), ennek elenére tudom, hogy a két film teljesen más kategória, és ezért nehéz lesz a döntést! <br> Azért az megnyugtat, hogy olyan elég ritkán fordul elő, hogy egy film 13 jelölésből egy díjat se nyerjen! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22212 Írta: Anonymous
Van még közös jelölésük a Makeup, a Music, a Film Editing és az Adapted Screenplay kategóriákban is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22211 Írta: Anonymous
Hány közös jelölésük van? Gondolom legjobb film és rendezo, ezen kívül?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22210 Írta: Anonymous
azért ne legyetek ilyen elfogultk! Nagyon jó film tényleg..De a Csodálatos elme (ami ugye a legnagyobb riválisa) szinten zsenialis!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22209 Írta: Anonymous
ha akarjátok felsoroloma jelöléseket!!!<br> akarjátok???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22208 Írta: Anonymous
Galadriel,<br> még nem volt Osvar díjátadás. De 13ra van jelölve. Lásd leljebb :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22206 Írta: Anonymous
Tulajdonképpen hány Oscart is kapott a Gyűrűk Ura?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22207 Írta: Anonymous
KÖSZI!! :-><br> SAJNA, MOST NEM TUDOM KINYOMTATNI, MERT KIFOGYOTT A TINTA, DE TÖK JÓ!!!<br> MELLESLEG ÉN UTÁLOM A SW-T, TUDOM, HOGY KLASSZIKUS ÉS EL IS SZERETI, DE ÉN AKKOR IS UTÁLOM.<br> ÉS A GY.U . IS LESZ ENNYIRE KLASSZIKUS!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22205 Írta: Anonymous
naughty: jaja, én voltam az! :) <br> SW= Star Wars
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22203 Írta: Anonymous
Az lehet, hogy részben dráma! De ezt mond a begyöpösödött agyú Academy Awards tagjainak! Emiatt vagyok a legjobban kiakadva! Ha rajtam múlna, akkor minden díjat megnyerne, mert ez a film annyira jól sikerült, hogy nem találni rá szavakat. Remélem, hogy ezt az Academy Awards tagjai is elismerik majd!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22204 Írta: Anonymous
mi az az SW???<br> és egyébként tuti, hogy nem fogja , mind a 13-at megkapni, olyan nincs!!!<br> szerintem pl. MCKELLEN NEM FOGJA MEGKAPNI!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22202 Írta: Anonymous
Csakhogy a GyU részben dráma. (Ha jol tudom dráma, kaland és még valami...)<br> Én ennél jobb filmet még nem láttam, és ezt elfogulatlanul mondom.<br> Petyus: tudom, hogy Te csakis az SW-ért vagy oda, de attol még nem kell lebecsmérelni a GyUt:PPP
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22201 Írta: Anonymous
Szerintem is a GYU a legjobb film, ami valaha készült! Nagyon szeretném, ha mind a 13 díjat megnyerné (foleg a Best film-et), de az Oscart általában (az esetek 98%-ban) a drámák nyerik! Már csak kötelességbol is. De, akkor is a GYU volt a legjobb film!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22200 Írta: Anonymous
Rayan ugye te voltál az , aki elküldted nekem a may it be szövegét??<br> csak azért, mert nem írtad oda a nick neved.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22199 Írta: Anonymous
Most komolyan! Szerintetek volt az elmúlt évben még egy olyan kolosszális film, mint A Gyűrűk Ura?? Ugyanmár!! A Beautiful mind jó film, de nyomába sem ér a Gyűrű Szövetségének. De tényleg: mindenki, aki nem hiszi, hogy ez lesz az év filmje, próbáljon már egy kicsit reálisan gondolkodni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22198 Írta: Anonymous
pedit petyus fiam, korszakalkotó!!!<br> ezt elhiheted nekem, mert ha kritizálni kell nem vagyok elfogult!!!<br> tényleg korszakalkotó Trillógia!!<br> egyébként kíváncsi lennék petyus, hogy neked mi a kedvenc filmed!!<br> csak úgy mondom, hogy nagyon szeretema GYU-t , de van még jónéhány kedvenc filmem!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22197 Írta: Anonymous
Petyus,<br> miért tartod annyira rossznak a GyU-t? mert eddig csak azt láttam, hogy leszólod...<br> miért ne kaphatná meg? A kritikusok magánvéleménye meg hidegen hagy, ha nem tetszik nekik a végeredmény, akkor...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22196 Írta: Anonymous
Nee,ne mondjatok olyat hogy nem a gyu nyer!!A kritikusok meg kit érdekelnek,magasról le vannak ejtve(szerintem)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22195 Írta: Anonymous
Egyre jobban azt hiszem én is, hogy a Beautiful mind lesz a legjobb film. Én még nem láttam, de sokan dícsérik. És gyanítom, egyesek felháborodnának, ha a GyU kapná meg. Mármint a kritikusok közül.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22194 Írta: Anonymous
Aieless: korszakalkotónak semmilyen szempontból nem nevezném, jó, max. az első igazán jó fantasy film, de azért ez sem igaz igazából. :) <br> <br> Ha megnézed a Beautiful Mindot, hát Ron Howard is nagyon jó filmet csinált, és az amcsi filmkritikusoknak tuti jobban be fog jönni szerintem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22193 Írta: Anonymous
Én is legjobban a zenéért, de a szívem megszakadna, ha nem PJ kapná a rendezésért! másrészt a legjobb film? Ne mondják már, hogy nem ez volt! Akkor ugyan mi? Ez KORSZAKALKOTÓ, a többi meg jó. De lehet, hogy ezt nem olyan könny? felismerni....<br> Amúgy McKellen jó volt igazán a szerepében, de szerintem a szerepe nem volt olyan, amiben nagyon kellett volna alakítani. ? nem hinném, hogy megkapja- persze én örólnék a legjobban, ha mégis!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22192 Írta: Anonymous
Legjobb debütálás, bár szerintem attól még nem lesz nagy színész valakim, hogy jól szalad a havon, meg jól tud íjazni... :) <br> <br> Szerintem Ron Howard/Beautiful Mind lesz a befutó, a forgatókönyvet is valószínűleg elviszik, a többi kategóriában sem vagyok biztos a GyU sikerében, sőt, én igazából Howars Shore-nak szorítok nagyon, a többi nem érdekel, már a jelöléssel tisztelegtek a film előtt, egy szobortól nem lesz jobb az amúgy jó film! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22191 Írta: Anonymous
mi az a Best deput?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22190 Írta: Anonymous
én tuti, mivel mint mondtam sajnos külföldön leszek...illetve nem az a sjanos, hogy külföldön lezsek, csak nem valószínű, hogy egy buszon fogni tudjuk majd...<br> Poén lenne egy osztrák adásról hirtelen átváltani, és így tovább, ynugat felé... :-) <br> na, de mindenesetre izgatottan várjuk... :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22189 Írta: Anonymous
Nem hiszem hogy nagy német tudás kell hozzá. Azt látod hogy most éppen ki van meg mit csinál. A többit meg utána úgyis megtudod itt, de biztos lesz vki aki fölveszi videóra az HBO félét - lehet h én is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22188 Írta: Anonymous
jó,akkormegnézem,habár a guten tagnál megáll a német tudásom...de azért csak ki tudok venni valamit
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22187 Írta: Anonymous
A pro7 fogja adni, igaz németül.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #22186 Írta: Anonymous
nem tudjátok,rtl vagy m1 vagyvmi ilyesmi nem közvetiti?Mert nekünk nincs hbo-nk:(((((((((((((((
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.627 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére