Díjak
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22148
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Díjak
Még egy érdekesség/kép a BBC oldaláról (Sir McKellen és Orlando) :<br> <br>
news.bbc.co.uk/hi/english/entert ... 839821.stm
<br> <br> McKellen azt mondja, érzi hogy a LOTR megkapja a legjobb filmnek járó Oscart (legyen igaza!!), meg azt is, hogy mekkora szerencsejáték volt az egész forgatás, mert iszonyatos nagyot bukhattak volna vele, ha nem sikerül elfogadhatóan visszadni a könyvet (szerencsére ez nem történt meg...) ))<br> <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #22146
Na de ez nem csemege, hanem elmebaj:<br> <br> Costume Design <br> Nyert: Gosford Park: Jenny Beavan <br> <br> Jelölve volt még: <br> Harry Potter and The Philosopher's Stone: Judianna Makovsky<br> The Lord Of The Rings: Ngila Dickson<br> Moulin Rouge: Catherine Martin/Angus Strathie<br> Planet Of The Apes: Colleen Atwood<br> <br> Ez egy vicc....
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22144
Itt vannak a BAFTA EREDMÉNYEK!<br> Igaz ez brit, de azért ebből is lehet következtetéseket levonni. )<br> <br> LEGJOBB: <br> FILM<br> RENDEZÉS (Go, PJ!!)<br> VIZUÁLIS EFFEKTEK <br> SMINK/KOSZTÜM<br> ÉS A KÖZÖNSÉGDÍJ <br> <br> Nna, nem is rossz. ) Sir Mckellen sajna nem nyert, de még semmi sincs veszve. )
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22140
Az Oscarra egy halom új plakát készült - a képeket betettem már néhány topicba is.<br> <br> Most itt az összes, lehet válogatni, szerintem állati jók:<br> <br>
nsyncwebguide.com/legolas/news20 ... 2002b.html
<br> <br> vagy <br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002b.html> klikk ide érte
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22131
Ugye azt tudjátok, hogy meg kell gyulölni az Akadémiát: ORLI-t (ENGEM) NNNEEEMMM JJJEEELLLÖÖÖLLLTTTÉÉÉKKK!!!!!!!!!!!<br> Gyulölni kell oket...<br> Éppen most mondta a kedves testvérkém; Elijah W. rajogó (magát Mrs Wood-nak hívja:-) );<br> hogy miért jelolnék?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> EZ FELHÁBORÍTÓ: MÁR A SAJÁT TESVÉREM IS ELLENEM FORDULT!!!!!!!!!!!!! (most mondta, hogy írjam le, hogy o, mármint Mrs W. filmkritikus lesz...) <br> LEGYETEK ÜDVÖZÖLVE, TÜNDE-BARÁTOK<br> Bakacsinerdei Legolas
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22129
Én főként azért szeretném, hogy kapjon oszkárt, mert akkor lehet nézni köszönőbeszédeket, meg örvendezést, puszizkodást... )) Az öreg Gandinak is szívesen kiutalnék egyet! De ahogy vki már említette, akiknek szurkol az ember, azok sosem kapnak...!! Szóval, sztem kapjon jó sokat, bár én sem tartom AZ ETALONnak az Oscart.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22128
John Williams valóban nagy zeneszerző. Korábban 5 Oscart is kapott, talán jó lenne, ha valaki más is díjhoz juthatna mellette. És az a Valaki legyen Howard Shore.<br> Egyáltalán milyen dolog az, hogy valaki kétszer is szerepel egy kategóriában? Így nem egyenlőek az esélyek.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 9 hónapja #22127
Én igazán imádom John Williamset, a SW, Schindler, Cápa stb. isten zene, de sem az AI, főleg nem a HP nem érdemel Oscart, szóval ha Howard Shore nem kapja meg grrrrhhhh...<br> <br> A 13 szobrocska a minimum amit megérdemel a film! <br> <br> Csak azt sajnálom, hogy megint nem láttam sem a Gosford Parkot, sem a Black Hawk Downt, sem a Beautiful Mindot, szóval így nehéz véleményt formálni...
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.595 másodperc