Díjak

Több
20 éve 9 hónapja #168775 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Díjak
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168771 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Díjak
Elég valószínűtlen, hogy a Pro7 adja a BAFTA-t...
Valami angol csatornát kéne megnézni.....ami itthon is fogható :?: :?: :?:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168769 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Díjak
Ó, Eru!!!

Ráadásul: 4-ből 4!!!

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168753 Írta: BaLi
BaLi válaszolt a következő témában: Díjak
De jó most megint van mit várni :D
Remélem érdemes lesz.

'I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith.'
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168727 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak
Az Oscar-jelöléseket magyar idő szerint délután fél 3-kor hozzák nyilvánosságra. :wink:

Emlékeztek még, amikor a Filmzene topicban szó volt Cameron Duncan-ről? Emlékeztetőül: Cameron egy új-zélandi színész volt, aki nemrég, 17 évesen meghalt rákban. (A betegségéről forgatott egy filmet is.) PJ-ék régóta ismerték, és az ő halála ihlette az Into the West dalszövegét. :cry: Most, hogy az Into the West elnyerte a Golden Globe-ot, Fran Walsh a köszönőbeszédében Cameron Duncan-nek emlékének ajánlotta a díjat.
www.stuff.co.nz/stuff/0,2106,2795220a10,00.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168702 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Díjak
:P Nekem megvan kazin az egész :biggrin2:
pár darabot tudok másolni... :roll:
ha érdekel valakit győrbe tudok vinni :roll:
angoltudásuak előnyben

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168697 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Díjak
Lili: a Pro7 oldalán nem találtam róla semmi infót, tehát ott nagy valószínűséggel nem lesz. :?
GG galéria itt
És itt

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168695 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Díjak
Kár,hogy nem adják le,tök jó lett volna élőben követni az esményeket,mint ma éjszaka...(még most sem egészen hevertem ki az éjszakázást... :lol: )
Jövő héttől azt hiszem akkor nézni kell a pro7-et,mert innentől kezdve a GyU számít az egyik legnagyobb esélyesnek az Oscaron... :roll: Biztos sok minden lesz a RotK-ról ezekben a műsorokban...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #168694 Írta: Lili
Kár,hogy nem adják le,tök jó lett volna élőben követni az esményeket,mint ma éjszaka...(még most sem egészen hevertem ki az éjszakázást... :lol: )
Jövő héttől azt hiszem akkor nézni kell a pro7-et,mert innentől kezdve a GyU számít az egyik legnagyobb esélyesnek az Oscaron... :roll: Biztos sok minden lesz a RotK-ról ezekben a műsorokban...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168690 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Díjak

Lili írta:

Áfonya írta: Eme kép tanúsága szerint Sean Bean ott volt... Érdekes, hogy nem mutatták egyszer sem... (Bár lehet, hogy csak partizni ment. )
yyclubsh.51.net/others/sean%20in%20GG.jpg

Sztem is csak partizni ment,mert az átadás közben én sem láttam egyszer sem és amikor átvették a legjobb filmnek járó díjat akkor sem volt a színpadon.Vagy csak vak vagyok... :oops: :roll:

Ja véletlenül nem tudja vki,hogy a BAFTA-t le szokták-e adni élőben a tv-ben?Mondjuk nem lesz pl a pro7-en?? :roll:

Nem, Sean B. tényleg nem volt ott a színpadon. :(
A PRO7 jövő héttől már az Oscarral foglalkozik (a TAFF, SAM és Galileo c. műsorokban, ha ez mond vkinek vmit. :D ), a BAFTA-t szerintem nem adják le (nem szokták). :(

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168684 Írta: Lili

Áfonya írta: Eme kép tanúsága szerint Sean Bean ott volt... Érdekes, hogy nem mutatták egyszer sem... (Bár lehet, hogy csak partizni ment. )

Sztem is csak partizni ment,mert az átadás közben én sem láttam egyszer sem és amikor átvették a legjobb filmnek járó díjat akkor sem volt a színpadon.Vagy csak vak vagyok... :oops: :roll:

Ja véletlenül nem tudja vki,hogy a BAFTA-t le szokták-e adni élőben a tv-ben?Mondjuk nem lesz pl a pro7-en?? :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168681 Írta: Áfonya

Lili írta:

Artemisz (Celebthil) írta:

Lili írta: Annyira édesek voltak,ahogy fölvonultak mindnyájan a színpadra:PJ,Lij( :P ),Dominic,John Rhys Davies,Cate Blanchett,Howard Shore....Inkább nem is sorolom tovább.... :D

És Viggo? Meg Dave? Meg Karl Urban? 8O
:wink: :lol:

Ne már, hogy nem voltak ott! Na meg Orli?

El kell,hogy szomorítsalak,ugyanis egyikük sem volt ott.Ezenkívűl Billy sem és Sean Astin sem... remélem az Oscaron már többen ott lesznek... :roll:

Eme kép tanúsága szerint Sean Bean ott volt... 8O Érdekes, hogy nem mutatták egyszer sem... (Bár lehet, hogy csak partizni ment. 8) )

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168677 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Díjak
Jajj, nem bírom ki, hogy beírjam ide: annyira örülök! :dance: :dance: :dance:

Úgy tűnik, most már az amerikai díjazók is behódolnak a Király előtt 8) . Remélem, hogy az Oscaron sem lesz másképp, egyszerűen nem lehet. Eddig szinte mindenhol nyert a ROTK, ahol jelölték, nem? Remélem, nem ez lesz a kivétel :)
[size=9:2xytxq2y](((De azért azt egy cseppet igazságtalannak érezném, ha az Into The West kapna Oscart, úgy, hogy sem a May It Be, sem a Gollum's Song nem kapott. Nálam ez a kettő még mindig megelőz Annie Lennoxot. Persze azért örülni fogok neki, ha így lesz!)))[/size]

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168610 Írta: Lili

Artemisz (Celebthil) írta:

Lili írta: Annyira édesek voltak,ahogy fölvonultak mindnyájan a színpadra:PJ,Lij( :P ),Dominic,John Rhys Davies,Cate Blanchett,Howard Shore....Inkább nem is sorolom tovább.... :D

El kell,hogy szomorítsalak,ugyanis egyikük sem volt ott.Ezenkívűl Billy sem és Sean Astin sem... remélem az Oscaron már többen ott lesznek... :roll:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168607 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Díjak

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168596 Írta: Lili

Elza Eldaniella írta: Újabb cikk a Golden Globe átadásról.
Izelitő az index.hu cikkéből: "...a hobbitok ténfergését bemutató nagy ívű kalandfilm kapta a legjobb film díját...".
A Király visszatértet, mint hobbitok ténfergését jellemezni, szvsz egy kicsit túlzás.

Az index-től már megszokhattuk ezt a hangnemet... :?

Egyébként én tök pesszimistán ültem le nézni a Golden Globe-ot,kb arra gondoltam,hogy nem fog egyet se nyerni,úgyhogy aztán rendesen leesett az állam ahogy kapta a díjakat:filmzene,betétdal,rendező és végül a film is!!! :D
Annyira édesek voltak,ahogy fölvonultak mindnyájan a színpadra:PJ,Lij( :P ),Dominic,John Rhys Davies,Cate Blanchett,Howard Shore....Inkább nem is sorolom tovább.... :D

Asszem megérte fönnmaradnom! :lol:
Most viszont már tűkön ülök az Oscar jelölések miatt... :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168581 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Díjak
Újabb cikk a Golden Globe átadásról.
Izelitő az index.hu cikkéből: "...a hobbitok ténfergését bemutató nagy ívű kalandfilm kapta a legjobb film díját...".
A Király visszatértet, mint hobbitok ténfergését jellemezni, szvsz egy kicsit túlzás.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168579 Írta: Artemisz

Hegyirabló írta: Valószínüleg Apukám éttermében, ott elférünk 30-40-en. Vidéken van ugyan, de nem messze, 40 perc busszal.
De ha tud valaki jobb helyet mindenképpen jelezze!!!

SZUPER VAGY!!!! :itscool: :up: :hello:

Oscarlesésért bármit!!

[size=9:2hzn9w74]OFF: "szívem"... hihi.. most eszembe jutott az a nyuszimamuszos reklám:
-Hallod. szívem?
-Ne szívemezz engem!
-És ha azt mondom, hogy Egyetlenem....áááá.......
OFF vége![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168577 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Díjak

Artemisz (Celebthil) írta: Pedig tök poén lett volna szervezni egy közös éjféli drukkolást... büüü :cry: :cry:

Szívem, holnap még csak a jelölteket hozzák nyilvánosságra, díjátadás február 29-én lesz.
Olvass vissza, mert már beírtam, hogy abban az esetben, hogy ha sok és fő díjakra jelölnek, akkor szervezek egy ilyen éjszakai közös drukkolást.
Valószínüleg Apukám éttermében, ott elférünk 30-40-en. Vidéken van ugyan, de nem messze, 40 perc busszal.
De ha tud valaki jobb helyet mindenképpen jelezze!!!

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168576 Írta: Géza

Ilmen írta: Helyi vagy amerikai idő szerint!

Magyar idő szerint írtam!

H.

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168568 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Woowo:DDDDD
Ugye az Oscardíjatást valaki felveszi videora??

Noffene! 8O

Nem is gondoltam, hogy az Oscar ilyen közel van már!
Pedig tök poén lett volna szervezni egy közös éjféli drukkolást... büüü :cry: :cry:

Na, mind1.

Ha legmerészebb álmaim beválnának, Elijah kapná a legjobb férfi főszereplőt, Sean Astin a férfi mellékszereplőt, és PJ-vel meg a rendezői Oscarral kiegészülve hobbit-táncot lejtenének mezítláb a színpadon...
:roll: :P :lol: :lol:

Hát nem lenne poénos? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168557 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Díjak
Woowo:DDDDD
Ugye az Oscardíjatást valaki felveszi videora??

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168556 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Díjak
HURRÁ!!!!!!!!!!!
:dance: Tudtam, hogy győzni fogunk!!!!!!!!!!
PJ a díj átvételekor tisztára olyan volt, mint a hobbitok a filmben, mikor mindenki őket ünnepelte.... úgy meghatódott.....
Remélem az Oscaron is így fognak/fogunk örülni!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168555 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Díjak

Hegyirabló írta: Ne felejtsétek, hogy holnap, 27-én úgy du. három-négy óra körül az American Motion Pictures And Art Society elnöke és Sigourney Weaver nyilvánosságra hozzák az Oscar-díj jelölteket.

H.

Helyi vagy amerikai idő szerint!

FANTASZTIKUS, hogy megnyerték mind a négy díjat!!! :bounce: :dance: :hello: :bounce: :dance: :hello:

Én személy szerint a Golden Globot szakmailag sokkal többre tartom, mint az Oscart. Az utóbbi években az Oscar egyre inkább csak pénzről és showról szól és nem magukról a filmekről és a készítőikről - legalábbis a fő kategóriákban.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem bújnék ki a bőrömből örömömben, ha a Rotk kapná az Oscart - ha lehet akkor minnél többet -, de nem egy cíkket olvastam már, ami azt taglalta, hogy filmes körökben a Golden Globot nagyobb becsben tartják, mint az Oscart.

Mégegegyszer gratula P.J.-nek, a színészeknek és az összes készítőnek - a legutolsó statisztának és aszisztensnek is!

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168552 Írta: Áfonya
www.hfpa.org/html/Videogallery.html

Itt a videógaléria a GG-ról (dumcsi PJ-vel, Elijah-val, Howard Shore-al).

Gratula nekik!!! :hello: :itscool: :dance:

(Annyira meg voltak hatva, amikor nyertek, te jó ég. Komolyan, könnyeztek. *szipp*)

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168538 Írta: fehér Aredhel
fehér Aredhel válaszolt a következő témában: Díjak
Hihetetlen! Alig akarom elhinni!Kellemeset csalódtam, hiszen ilyen filmnek nem nagyon osztogatják a Golden Globe-okat, csak a drámai alkotásokat díjazzák. De ez csodálatos!!!! Az órán (amikor megtudtam) örömömben felkiálltottam!!! :D :hello: :cheers:

"I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168536 Írta: Géza
Ne felejtsétek, hogy holnap, 27-én úgy du. három-négy óra körül az American Motion Pictures And Art Society elnöke és Sigourney Weaver nyilvánosságra hozzák az Oscar-díj jelölteket.

H.

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #168517 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Díjak

Lili írta: Sziasztok!!!!!!!!!!!!! :D

Gondoltam elsőként írom be,hogy a RotK megnyerte mind a 4 Golden Globe díjat,amire jelölve volt!!!!(film,rendező,filmzene,betétdal)
Álmaimban sem hittem volna,h mind a négyet elviszik és most tök boldog vagyok!!! :bounce: :bounce: :up: :cheers:

:P Drakulálok neki! Éljen sokáig A Király visszatér, és mindenki, akinek a siker köszönhető! Engem ma reggel arra ébresztettek, hogy nyert A Gyűrűk Ura. Percekig ujjongtam.
www.theonering.net/scrapbook/group/1293
www.theonering.net/scrapbook/group/1294

Remélem, az Oscar után is ilyen hangulatban (vagy még jobban) lehetek majd! :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168515 Írta: Elza Eldaniella
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #168487 Írta: Elza Eldaniella
Olvasom, már többen hallottatok a Golden díj esőről. :dance: :up: :hello: :bounce: :itscool:
Én pár perce hallottam a rádióban, hogy megnyerte mind a négyet. Erre ugrottam egyet a székemen és mondtam, hogy "Hurrá! Ez az!"- erre mondanom sem kell mindenki kicsit furán nézett rám a közelemben.
Csak így tovább az Ocsarig!
Egyébként tényleg nem az a lényeg, hogy mennyi díjat nyer, mi akkor is szeretjük. De végre úgy tünik a díjadók is mutatnak valami fejlődést pozítiv irányban. :D
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.646 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére