- Köszönetek: 0
Díjak
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha nyer is Oscart a főbb kategóriákban, akkor azt valószínűleg mindhárom részért fogja kapni.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Undómiel
- Nem elérhető
OFF: Hát én meg felvettem. Nem ide tartozik, de nem szeretem, ha tanítónéni hangnemben osztanak ki. És én sem akartam itt sértődést vagy bármi ilyesmit okozni, majd igyekszem moderálni magam, ígérem.angelina írta: Nem akarlak megetetni én semmivel sem, ne félj; és ezt a hangnemet nem is veszem fel, ha megbocsájtasz; nem akarok itt veszekedni, sem felháborítani senkit, csak leírtam a véleményemet, ennyi.Jesszus !
Kicsit több tolerancia kéne!
Azt pedig egy árva szóval sem mondtam, hogy Viggo Mortensen lenne a legnagyobb színész a világon, csak épp annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy láttam filmeket Penntől is és Mortensentől is, és szerintem az utóbbi magasan veri a másikat! Ennyi.
- Undómiel
- Nem elérhető
- gandala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
Oscaresőt látok a varázsgömbömben! :hello:
Nem gondoltam volna,hogy nyer(csak nagyon-nagyon reménykedtem).
Most teljesen happy vagyok.
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Lili
- Nem elérhető
Gondoltam elsőként írom be,hogy a RotK megnyerte mind a 4 Golden Globe díjat,amire jelölve volt!!!!(film,rendező,filmzene,betétdal)
Álmaimban sem hittem volna,h mind a négyet elviszik és most tök boldog vagyok!!! :bounce: :bounce: :up: :cheers:
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- BaLi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Coralie
- Nem elérhető
A www.theonering.net -en egyböl ilyen jó hírekkel fogadnak.BaLi írta: Ti honnan vettétek , hogy hány jelölést kapott a film? :
Mert én még egy filmes oldalon se láttam,hogy közölték már a jelöléseket.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- BaLi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Leguanember írta: Persze, elfogultak vagyunk, és szívesen látnánk kedvenceinket a díjazottak között. Mert tudjuk, hogy mennyi mindent fektettek ebbe a munkába, hogy ragadták meg a könyvbeli karakter sok-sok mozzanatát, amennyiben a forgatókönyv erre lehetőséget hagyott.
Igen, igazd van, de a jelőléseket akkor is megérdemlik és Samu igenis kitűnt, mint mellékszereplő. Akár még díjazottnak is el tudtam volna képzelni. És nem csak én mondom. Megkérdeztem már pár kívülállót, akinek lehet adni a véleményére és ő is azt mondta. Viszont Ian-t ebben a részben tényleg csak a jelölésig tudnám elképzelni.
Mi az, hogy nem biztos? Még van remény? Hát nem ez a végleges jelölés hallottam, hogy kitolták valahova, de ez elég véglegesnek tűnik.
- Leguanember
- Nem elérhető
A filmbeli jellemek közül szerintem Boromir lett a legjobb, legösszetettebb. Az első részben nagyon jó még Gandalf.
Théoden vagy Gollam lenne jelöltem "nagy" díjra, utóbbival ugye az a baj, hogy nem indulhatna a hús-vér színészek között.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Lili
- Nem elérhető
A Golden Globe-ra pedig nagyon kiváncsi vagyok,mert se a FotR se a TTT nem nyert egy díjat sem.Talán a RotK-nál most másképp lesz...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Aldarion írta: Legjobb férfi mellékszereplő
Ian McKellen – A Gyűrűk Ura – A király visszatér
Gandalf egy mellékszereplő lenne 8O
Most ez komoly?! Elismerem a FotR-ban vagy a TTT-ben sokkal jobban játszott, de a RotK-ban Samu volt a jobb és kész. A jelölést akkor is ő érdemelte meg. Ez nem érvényes. Csak azért kapta ő, mert öreg. Nem igazságos.
- Sudhia
- Nem elérhető
Részemről azt mondom, hogy muszáj nyernie valamit! Mer' ha nem, hát velem gyűlik meg a bajuk... :nono: :sungl:
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Lili
- Nem elérhető
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Most lesz vasárnap, 25-én. Négy kategóriában jelölték: legjobb film (dráma), rendező, filmzene, betétdal.Gandalf írta: Golden Globe díjátadás mikor lesz? S ott hány kategóriában esélyes?
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Finwe
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Hegyirabló írta:
Gwaleriol írta: Remélem, hogy mindketten tévedtek. Én az optimisták táborát erősítem, szerintem a RotK megnyeri a legjobb filmnek járó Oscart (is).
Nem nem Gwali, félreértesz. Most, a sok már elnyert díj után már én is optimista vagyok.
De tény amit PJ mondd, még sosem nyert fantasi vagy sci-fi a legjobb filmben.
Mindazonáltal ha most a GYU nem nyerne, akkor a rajongók lebontanák Hollywoodot, ezt pedig nem akarják megkockáztatni.
H.
Itt az ideje hogy ez megváltozzon! :dance: :dance: :dance:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Géza
- Nem elérhető
Gwaleriol írta: Remélem, hogy mindketten tévedtek. Én az optimisták táborát erősítem, szerintem a RotK megnyeri a legjobb filmnek járó Oscart (is).
Nem nem Gwali, félreértesz. Most, a sok már elnyert díj után már én is optimista vagyok.
De tény amit PJ mondd, még sosem nyert fantasi vagy sci-fi a legjobb filmben.
Mindazonáltal ha most a GYU nem nyerne, akkor a rajongók lebontanák Hollywoodot, ezt pedig nem akarják megkockáztatni.
H.
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Remélem, hogy mindketten tévedtek. Én az optimisták táborát erősítem, szerintem a RotK megnyeri a legjobb filmnek járó Oscart (is).Hegyirabló írta: Peter Jackson pesszimista az Oscarral kapcsolatban.
www.cinematrix.hu/hirveg.php?interju_id=12153
Az utolsó bekezdés.
Ezt ugatom Én is legalább egy éve!
H.
- Géza
- Nem elérhető
Elza Eldanielle írta: Sajnos - nem értem miért -, de a díjkiosztokon egy filmnek csak egy főszereplője lehet. A GYU esetében ez Frodó.
Így Gandalfot - McKellent csak a "Legjobb férfi mellékszereplő" katergoriában tudják jelölni.
Cáfolnom kell.
1976-ban a Hálózat című filmért Peter Finchet és William Holdent is a legjobb főszereplő (Actor in leading role) kategóriában jelölték, és más példa is van még.
H.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Sajnos - nem értem miért -, de a díjkiosztokon egy filmnek csak egy főszereplője lehet. A GYU esetében ez Frodó.Aldarion írta: Legjobb férfi mellékszereplő
Gandalf egy mellékszereplő lenne 8O
Így Gandalfot - McKellent csak a "Legjobb férfi mellékszereplő" katergoriában tudják jelölni.
[size=9:2yxiv9te]Nem tudom volt-e már, de azért berakom:[/size]
"Míg Peter Jackson az Oscar-díjának esélyeivel kapcsolatban pesszimista nyilaktozatokat ad, filmje A király visszatér újabb Oscar-esély jelző díjat kapott: a producereket tömörítő Producers Guild of America (PGA) szervezet 2003 legjobbjának a Gyűrűk Ura záró epizódját hirdette ki a Los Angeles-i eredményhirdetésén."
- Géza
- Nem elérhető
www.cinematrix.hu/hirveg.php?interju_id=12153
Az utolsó bekezdés.
Ezt ugatom Én is legalább egy éve!
H.
- Ilmen
- Nem elérhető
Ez a díjátadás mikor lesz?
Mikor meghallottam a TV-ben, hogy 12 jelölést kapott, egy hatalmasat ugrottam örömömben. A szüleim meg csak néztek rám nagy szemekkel, hogy már megint mi bajom van.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Gwaleriol
- Nem elérhető
Engem az lepett meg, hogy Sean Astint nem jelölték ebbe a kategóriába, szvsz megérdemelte volna. Persze, én elfogult vagyok.Aldarion írta: Sok Gratu a Rotk-nak & PJ-nek :bounce: :hello: :itscool: :dance:
Gandalf egy mellékszereplő lenne 8OLegjobb férfi mellékszereplő
- Aldarion
- Nem elérhető