Díjak

Több
21 éve 4 hónapja #127871 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Díjak
Én láttam!
Naon rulz volt! :D
4 díjat nyert ugye, a TTT?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #127844 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Díjak
Sziasztok!!
Láttátok at MTV-n a díjátadást???
Isten volt,főleg Viggo és Bernard Hill,nameg Gollam!!

:dance: :bounce: :cooljump: :hello: :hello: :cheers:

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #127111 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak
Az MTV videók nagyobb méretben, jobb minőségben:
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #126945 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Díjak
Mae govannen!!!!!!

IGEN!!!IGEN!!!!IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ismétlések:

vasárnap 12.00
vasárnap 21.00

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126871 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Díjak

Eldafinde írta:

Lili írta:
Vki véletlenül nem tudja,hogy az MTV Europe-n mikor vetítik?Nagyon fontos lenne! :oops: :(

Sziasztok :) !

Szombaton 14 orakor adjak le a Europe-on :wink: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126781 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Díjak
Én még letölteni sem tudom, köszönhetően csodálatos technikai szinten lévő gépemnek.

Mindegy lényeg, jó lenne már ilyen kis belinkelt videofilmeket látni olyan felirattal hogy: PJ a Legjobb filmért járó díj átvételekor /Oscar 2004/

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126690 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Díjak

Ulmo írta: A TheOneRing.net oldalára felkerült egy video, amin Gollam átveszi a Legjobb Digitális Szereplőnek járó díjat :)

Video nagy méretben
Video közepes méretben
Video kis méretben

Ez rohadt aranyos!!! :D :D :D LOL!!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126618 Írta: Sil
Nekem is megnyitja mindet... Meg Viggo és Bernard... :lol: És láttátok, hogy PJ mögött milyen sátrak vannak a háttérben? Mint az E3-as előzetesben... :wink:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126617 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Díjak
Sziasztok!!
Hát ez a Gollamos video nem semmi,nagyon jó :D !De nekem a többit is megnyitotta....

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126615 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Díjak
Sziasztok!

A Gollamos videó télleg eszméletlen aranyos! :lol: :lol: :wink:
De miért van az,hogy a többit nem hajlandó megnyitni a Windows Media Player?Mmint,amik a bagendinn-en vannak? :roll: :cry:
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126544 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Díjak
Itt találhattok klipeket az MTV Movie Awards műsorából,ahol a szereplők átveszik a díjakat :D ,nagyon jó pl. a Gollamos(köszi Ulmo :lol: )és az Aragornos Théodenes is.+ vannak még képek és egy rövidke videó a POTC-ból. Klikk ide érte

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126376 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Díjak
A TheOneRing.net oldalára felkerült egy video, amin Gollam átveszi a Legjobb Digitális Szereplőnek járó díjat :)

Video nagy méretben
Video közepes méretben
Video kis méretben
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126271 Írta: Eldafinde
Ami most lesz, az a tavalyi díjátadó.

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126268 Írta: Lili
Sziasztok!

Eldafinde:nagyon köszönöm! :D
Akkor ezek szerint,ha jól értelmeztem a mostani díjátadót nem ezen a 7végén adják le,ugye? :roll:
Vagy pedig itt is úgy van mint az Oscarnál,hogy 2003-ban van a 2002-es évi díjátadás? :roll: :oops:
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #126258 Írta: Eldafinde

Lili írta:
Vki véletlenül nem tudja,hogy az MTV Europe-n mikor vetítik?Nagyon fontos lenne! :oops: :(

Nem tudom sajnos...de sztem is 100%, hogy lesz!! Szokott.
Csak ezt találtam az MTV-honlapján: (mtve.com-on)

ezen a hétvégén movie-weekend lesz, (remélem, ezzel készítik elő a show levetítését :D ) lesz a tavalyi movie awards (2002) is -a legjobb pillanatok

Holnap, pénteken: (most csak a mozis műsorokat írom be)

14.00-14.30: MTV Movie Stars Weekend Music Mix
14.30-15.00: All Eyes on the MTV Movie Awards

szombat:

11.00-11.30: megint Music Mix
12.00-12.30: MTV Movie Awards - 10 years at the mic
12.30-13.00: Music Mix
.
.
14.00-16.00: MTV Movie Awards 2002

18.30-19.00: MTV Movie Special

vasárnap:

nagyjából ugyanezek a műsorok, ami még érdekes lehet:
13.00-14.00: MTV Movie Awards Uncensored

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125699 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Díjak
Rég jártam fórumon, de nagyon örülök, hogy egy ilyen jó hírrel "vártok". 8) :D :D :D Külön örülök a Legjobb film díjának. :D :D

Lili: szerintem 100%, hogy az MTV Europe is vetíti, csak az időpont kérdéses...reméljük mihamarabb :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125698 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Díjak
Sil megint megelőzött... :D Itt olvasható többé-kevésbé a többi díjazott is.
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... cbf89a3c5f
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125528 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Díjak
Hurrá! Hurrá! Éljen! Éljen! :itscool: :pimp:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125477 Írta: Lili
Sziasztok!
Nagyon-nagyon-nagyon örülök ennek a 4 díjnak!Végre elismerték PJ-ék munkáját! :cheers: :bounce: :cheers:

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125468 Írta: Sil
Az MTV Movie Awards-on a TTT 4 díjat vitt el! :D
- Legjobb film
- Legjobb akciójelenet (Helm-szurdok)
- Legjobb csapat (Elijah Wood, Sean Astin és Gollam)
- Legjobb virtuális szereplő (Gollam)

Sugárzási időpontok a német MTV-n (persze nekünk semmilyen MTV-nk nincs... :cry: ):
Movie Awards Pre-Show
Jún. 13., péntek

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125108 Írta: Ghargoqurk
Lili, hódica:

Köszi boccs hogy már volt róla szó azt hittem csak felröppenő hír és nem tény. De szerintem az csak jó ha egy filmet szinte közvetlen az oscar nevezés határa előtt mutatnak be...bár az akadámiát ez nem fogja befolyásolni.

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #125036 Írta: hódica

Lili írta: Itt egy cikk róla: :arrow: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8419
Bár ezt már azt hiszem berakta vki korábban... :roll:

én tettem be, nem is olyan rég :P :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124721 Írta: Lili

Ghargoqurk írta: Na de hogy ne csak offoljak össze vissza, megkérdezem nem tud-e valaki valamit arról hogy tényleg előre lesz-e a hozva az oscar februárra vagy az csak kósza hír volt.

Ez nem csak kósza hír volt,az Oscar-díjátadás ezentúl február végén lesz megtartva...A nevezettek listáját pedig január végén hozzák nyilvánosságra.Így épp,hogy csak látjuk a RotK-ot mire kiderül mit szól hozzá az Akadémia(ha csak egyszer végre az életben nem hozzák előre a premiert... :roll: :oops: :( )
Itt egy cikk róla: :arrow: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8419
Bár ezt már azt hiszem berakta vki korábban... :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #124691 Írta: Ghargoqurk
Nézd Sergethrion tény hogy nem eredeti a forgatókönyv, de a buddhista vallás szerintem a legmagasabb szellemi szinten lévő ágából merítették az ötletek és olyan mély tartalommal rendelkezik hogy azt még szinte az sem érti aki töb-tízszer megnézi. A neveknek mind története és mély jelenetése van ami szorosan kapcsolódik a film történetéhez és elméletéhez: pl.:Morpheus, Trinity, Neo és még a hajó is Nabuchadnezzar stb...

Na de hogy ne csak offoljak össze vissza, megkérdezem nem tud-e valaki valamit arról hogy tényleg előre lesz-e a hozva az oscar februárra vagy az csak kósza hír volt.

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124653 Írta: Sergethrion
Sergethrion válaszolt a következő témában: Díjak
Kár, hogy a Matrix sztorija nem eredeti. Szvsz szépen összelopkodták a dolgokat a különböző kultúrkörökből és vallásokból.
De ezzel együtt szerintem is szép munka volt, és nagyon jó film volt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124514 Írta: Ghargoqurk
A Mátrix ütős mondatomat úgy értettem hogy az effektek és a hanghatásokban ütős nem mint film. Abban biztos vagyok hogy nem lesz esélye más díjra. De az alapötlet és a háttér szvsz tényleg mindeniidők egyik legjobb alkotása.

Valahogy úgy érzem az Akadémia is csak ilyen "vihar előtti csendet" produkált a Gyu.-val kapcsolatban, és jövőre robban a bomba és tarol a Rotk és mindenki boldog lesz stb... De sajnos nagyon félek attól a lehetőségtől is hogy csak egy teljesen egyszerű filmnek tekintik és csak úgy jutalmazzak mint az első kettőt: lenézően, semmibe véve, gúnyolódva.

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124460 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Díjak
A Mátrix ütős? 8O Hát, nem tudom. Tény, hogy látványos, de túlzásba vitték az akciójeleneteket, ezek alatt gyakran unatkoztam... A sztoriból meg alig kaptunk valamit, és minden szál függőben maradt a következő részig... Ha technikai díjakat kap is a Mátrix, mást nemigen. (Ha mégis, akkor az Akadémia végképp elásta magát nálam...) Az X2 messze jobb film, és nekem a technikai része is jobban bejött. Azt is vegyük bele a számításba, hogy a T3 is idén lesz, tehát nagy akciódömping lesz idén. De én azért abban reménykedem, hogy PJ végre megkapja a legjobb rendezőnek járó díjat, és a legjobb film is igazán kijárna már...
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124454 Írta: Sergethrion
Sergethrion válaszolt a következő témában: Díjak
Én láttam a Matrixot, és tényleg nem lesz könnyű dolga PJ-nek, ha ő akarja vinni a pálmát...
De erről a Matrix-készítői szövegtől kilel a hideg. Ez a nagyképűség valamit bődületes. Én 200%-ig biztos vagyok benne, hogy PJ a legnagyobb dobást az utolsó részre tartogatja. Itt nem lehetnek olyan dolgok, aminek a megítélése kockázatos lesz. Itt csak olyasmi lehet, ami a legjobb, tehát amit Tolkien is megírt.
Effektek, vágás... Ezen a téren is most jön a java. A különbség a FILM és a Matrix készítői között az, hogy az egyik banda dicsekszik a tevékenységével, minden hiper-szupernek elmondja a művét, miközben a kritikusok túlnyomó része még az akciójeleneteket is egysíkúnak tartja, nemhogy a sztorit és magát a filmet; a FILM készítői pedig dolgoznak csendben.
Novemberben megjön a Revolution, mindenki el lesz ájulva, hogy ilyen, megy olyan trükkük, stb.... aztán pedig robban a bomba és lemossa a pályáról a Matrixot PJ alkotása. Egy ilyen meséhez mesébe illő befejezés kell, és ezt ők is nagyon jól tudják.

Így lesz :cooljump:
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124237 Írta: hódica

Ghargoqurk írta: Az X2 szvsz tök esélytelen mert olyan kategóriákban amiben nyerhetne abban a Mátrix is "részt fog veni", és látván a filmeket szerintem mindenben messze felűlmúlja a Mátrix a X2-t.

A Mátrixot még nem láttam, de állítólag nagyon komolyan meg van csinálva, ami a trükköket illeti. A történet már más tészta... :? :roll:
Az X2-nek szerintem semmi esélye sincsen még jelölésre sem. :( Nekem nagyon tetszett a film, a történet is, és jól is van megcsinálva :roll: De esélye sincs a Mátrixszal, illetve a RoTk-el a trükköket tekintve. Merem mindezt úgy állítanu, hogy az utóbbi két filmet nem láttam :? De nem kell nagy jóstehetségnek lenni, s mindenki tudja, hogy a Reloaded/Revolutions illetve a RotK között lesz csata az Oscaron. :P

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124228 Írta: Ghargoqurk
Pj tényleg nagyon felkötheti a naciját, mert ütősre sikerült a film. Amit Angelina mondott az a 17 perces jelenet...én is hallottam és ódákat zengenek róla. Már a Reloaded-ban is a jelenetet amikor Neo vagy 100 ügynökkel küszködik azt is egy évig forgatták és készítették...egyetlen jelentsort.
Biztos hogy a technikai díjakat elviszi a Mátrix. Véleményem szerint e filmalapötlet megérdemelne egy legjobb film és mellé egy legjobb rendezői díjat is. De persze a Gyu. mindenben elsőbbséget élvez :D

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.642 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére