A 3. rész - A király visszatér
- Mornambar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nálam az első ütött igazán nagyot... meg én jobban is szeretem az északi tájakat.
Aztán a 3, a 2 pedig túlzottan nem jött be...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Alyr Arkhon írta: Minél többszor megnézed annál inkább megszokod. Minél inkább megszokod annál inkább a pozitív dolgokat fogod nézni a negatívak helyett.
Nálam bevált.
Továbbra is tartom, hogy ez a legjobb Király Visszatér film amit eddig láttam.
Az első két filmnél nekem is bevált, de ennél nem. És nem tudom megbocsátani PJ-nek, hogy ellopta tőlem (és nem csak tőlem!) Szürkerév varázsát...
- Mornambar
- Nem elérhető
Dec 22.: I. rész Bővített
Dec 23.: II. rész Bővített
Dec 24.: III. rész Bővített
-tessék voksolni
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mornambar írta: Sokat láthattál eddig...
Én nem tudom... minél többször nézem annál több felesleges hibát találok...
talán ha túl soxor nézném... ez meg azért nem lehet, mert eldöntöttem, dec 22.-éig egyetlen részt sem nézek meg!
Én valahogy nem a hibákat nézem meg, mert továbbra is örülök hogy csináltak filmet belőle...
Én szvsz mindhármat nézegetni fogom addig...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mornambar
- Nem elérhető
Én nem tudom... minél többször nézem annál több felesleges hibát találok...
talán ha túl soxor nézném... ez meg azért nem lehet, mert eldöntöttem, dec 22.-éig egyetlen részt sem nézek meg!
-tessék voksolni
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Penngaladiel írta:
Ulmo írta: Pennie: elitistákkal nem tárgyalok, tessék megnézni szinkronnal is a filmet
Most őszintén? Épp elég bosszankodnivaló van "A király visszatér"-ben a szinkron hibáin kívül is Ez nem elitizmus, csak nem volt még hozzá lelkierőm....
Minél többszor megnézed annál inkább megszokod. Minél inkább megszokod annál inkább a pozitív dolgokat fogod nézni a negatívak helyett.
Nálam bevált.
Továbbra is tartom, hogy ez a legjobb Király Visszatér film amit eddig láttam.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Mornambar
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Gandalf írta: Jól láttam abban a lesikamerás felvételben, hogy a 3. bővített változat 5 DVD-s lesz? Mintha nem 4 lemezt láttam volna, persze, elég rossz minőségű a tréler.
Ha minden igaz (és itt most nem tudok forrást mondani ) az ötödik lemez Howard Shore új művéről, a LotR szimfóniáról, vagyis annak készítéséről szól. És csak a díszbobozosban lesz. Ha jól emlékszem, Minas Tirith makettje alá dugták ezt a lemezt.
S mit lehet tudni eről a szimfóniáról?
-tessék voksolni
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ulmo írta: Pennie: elitistákkal nem tárgyalok, tessék megnézni szinkronnal is a filmet
Most őszintén? Épp elég bosszankodnivaló van "A király visszatér"-ben a szinkron hibáin kívül is Ez nem elitizmus, csak nem volt még hozzá lelkierőm....
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: Jól láttam abban a lesikamerás felvételben, hogy a 3. bővített változat 5 DVD-s lesz? Mintha nem 4 lemezt láttam volna, persze, elég rossz minőségű a tréler.
Ha minden igaz (és itt most nem tudok forrást mondani ) az ötödik lemez Howard Shore új művéről, a LotR szimfóniáról, vagyis annak készítéséről szól. És csak a díszbobozosban lesz. Ha jól emlékszem, Minas Tirith makettje alá dugták ezt a lemezt.
Penngaladiel írta:
Erről jut eszembe... én még nem is láttam szinkronosan "A király visszatér"-tUlmo írta: De van: leülni a mozis vetítésen, és izgatottan várni, mit hoztak össze a szinkronban a javításokból. És ehhez mit szólnak a többiek
Pennie: elitistákkal nem tárgyalok, tessék megnézni szinkronnal is a filmet
Csele leányom: privi ment
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
Lominas írta: Tudok jobbat
Karácsonykor a moziban ülve egymás után nézni A Hobbit bővített verzióját + a 3 másik bővítettet Na bárcsak itt tartanánk
Kihagytad a Szilmarilok 6 részben megfilmesített epizódjainak bővített verzióját...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Cerebrum
- Nem elérhető
Csele írta: Most olvastam, hogy a bővítettben Galadriel beszél utoljára a filmben!!!! Jajdejólenne, ha igaz lenne, a bevezetőnél is borsodzik tőle a hátam!!!
És persze így lenne keretbe zárva a film...
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Artemisz
- Nem elérhető
Csele írta: Most olvastam, hogy a bővítettben Galadriel beszél utoljára a filmben!!!! Jajdejólenne, ha igaz lenne, a bevezetőnél is borsodzik tőle a hátam!!!
8O
Hol olvastad?
Mert ha ez tényleg igaz, annak én is roppantul örülnék!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Csele
- Nem elérhető
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Lominas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Karácsonykor a moziban ülve egymás után nézni A Hobbit bővített verzióját + a 3 másik bővítettet Na bárcsak itt tartanánk
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
A Szürke Zarándok írta: A legjobb lesz a GyU-marathon: 1-2-3 bővített egyben megnézése.
Ulmo, Zarándok, Celebrum: Én tudok cifrábbat. Karácsonykor a moziban ülni, és izgatottan várni a 3 bővitettet egybe. Na, ennél mondjatok jobbat!
Bármennyire is szeretem a Gyűrűk Urát, de én a 3 sima mozi-verziót egybe is csak alig bírom végigülni! A 3 bővitettet egybe, tuti, hogy nem bírnám.
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Erről jut eszembe... én még nem is láttam szinkronosan "A király visszatér"-tUlmo írta: De van: leülni a mozis vetítésen, és izgatottan várni, mit hoztak össze a szinkronban a javításokból. És ehhez mit szólnak a többiek
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Nincs annál szebb érzés, mint karácsony este leülni a tévé elé, betenni a bővített DVD-t, és izgatottan várni a még soha nem látott részeket...
De van: leülni a mozis vetítésen, és izgatottan várni, mit hoztak össze a szinkronban a javításokból. És ehhez mit szólnak a többiek
- Cerebrum
- Nem elérhető
Lominas írta: Az összefoglaló a bővítettről nagyon tetszik, de korábban Morgul többször is beszúrt ide egy listát, ami ezeknek a jeleneteknek a többszörösét tartalmazta - Trufa esküje, Gothmog halála, a meggyalázott királyszobor, stb...
Majd hülyék lennének mindent megmutatni az előzetesben... Akkor elveszne a meglepetés. Most képzeld el pl. ha két éve Gollamot vagy az enteket rendesen megmutatták volna az előzetesekben még a moziváltozat előtt...
Nincs annál szebb érzés, mint karácsony este leülni a tévé elé, betenni a bővített DVD-t, és izgatottan várni a még soha nem látott részeket...
- Ulmo
- Nem elérhető
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
A Holtak Ösvénye szerintem nem egészen így lesz, ezt én is olvastam egy Comic Conos cikkben, onnan vettem a forrást. Szerintem nem fogják elszúrni a filmet gagyi koponyás jelenettel, vagy ha igen, az nem olyan lesz, mint azt most képzeljük. Abban biztos vagyok, hogy a bővített nem fog rontani a moziverzión, inkább javítja, mint, ahogyan azt az előzőeknél is tapasztalhattuk.
- Lominas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egy észrevételem volna. Szerintem óriási hibát követnek el, ha még jobban átírják egy ilyen olcsó, hatásvadász elemmel a Holtak Ösvényének történéseit... repkedő koponyák??? Ennek kicsit olyan Doom-feelingje van... Nagyon nem szeretem hasonlítgatni a könyvet a filmmel, de a könyvbeli történet hangulata ezen a ponton teljesen elüt a filmtől, már önmagában a Holtak Királyának ilyen egyértelmű megformálását is nehezményeztem, de végülis utólag nem volt rossz megoldás.
Na de repkedő koponyák... Minek?
A kalózos csatát egyrészt jó ötletnek tartom, viszont így jelentősen veszít értékéből a harlondi érkezést bemutató jelenet.
Egyébként a csata Pelargirban lesz?
- Ulmo
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Rohadt jó oldalt fabrikáltál össze! Gratula!
Amúgy a novella pályázat tényleg 2005 november, vagy csak elírás?
-tessék voksolni