A 3. rész - A király visszatér
- Alyr Arkhon
- Távol
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Cerebrum írta:
Nefadar írta:
"... Már senki sincs aki emlékezne rá..."
Innen jön, hogy Arwennek is meg kell halnia, mert azért ő apja révén tudott a Másod kor történéseiről...
No, ez érdekes, ezen az idézeten még nem gondolkodtam el. Bár azért Bombadil és Szilszakáll ottmaradt Középföldén és azért ők sem mai fiatalok már...
Nem fiatalok, de nagyrészt kimaradtak a történésekből. Bombadil nemigen törődik a földjén kívüli dolgokkal, Szilszakáll pedig nagyon öreg, és ő sem lép ki Fangornból csak nagyon ritkán.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nefadar írta:
Innen jön, hogy Arwennek is meg kell halnia, mert azért ő apja révén tudott a Másod kor történéseiről...
No, ez érdekes, ezen az idézeten még nem gondolkodtam el. Bár azért Bombadil és Szilszakáll ottmaradt Középföldén és azért ők sem mai fiatalok már...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- ainu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Szürkerév szerintem is kihagyhatatlan (én a történet igazi mondanivalójának kiteljesedését látom benne - ti. a világ változik, pusztul, és a régi értékek eltűnnek belőle). Ha PJ. nem így gondolja, akkor nagyon csalódott leszek. Ugyanakkor az a momentum, hogy a FotR elején Galadriel szájába adta a RotK végén Szilszakáll által mondottakat (a világ változásáról szóló részre gondolok) arra utal, hogy NAGYON más azért neki sem jöhetett le a sztoriból. Ha meg még a kedvence is, akkor semmi ok az aggodalomra, nem?
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nefadar írta: ...amúgy a másik amit hallottam, hogy ezt a részt teljesen kihagyják Szürkerévvel együtt...
Szerintem kizárt, hogy Szürkerév nem lesz benne! Hiszen ez a rész fejezi ki az egész történet egyik fontos mondanivalóját! Másrészt meg nem ez PJ kedvenc része?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Cerebrum
- Nem elérhető
Ulmo írta: Cerebrum: az az előzetes még a film első része előtti trailerekből lett összevágva. Nem új!
Igen, most, hogy megnéztem kockánként, rájöttem én is. Látszanak benne a nazgúlok és a Caradhras is... Bár az a rész, mikor Théoden lovagjává fogadja Trufát nekem új volt, más, régebbi trailerben még nem láttam...
- Nefadar
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Nefadar írta: De lehet, hogy Gríma lesz a kapzsi, ha nem öli meg addig Éowyn...
Igen, meglehet, bár Grímát nem hajtja bosszúvágy, még csak nem is találkozik a hobbitokkal a hazaútig...
Igaz, amúgy a másik amit hallottam, hogy ezt a részt teljesen kihagyják Szürkerévvel együtt...
Nefi
- Ulmo
- Nem elérhető
Artemisz írta:
MÉR HAL MEG ARWEN???????? Vagy az lesz, mikor Aragorn halála után a Cerin Amrothra megy? Na nehogymár idő előtt kinyírják szegényt! Úgyis elég húzós volt, hogy Elrond elzavarta Szürkerévbe! Ha jól emlékszem, a könyvben semmi ilyesmiről nincs szó! Vagy mégis?Nefadar írta: Elég sok mindennek ki kell maradnia vagy tömrítve lesz, mert a könyv szerint a TTT csak 1/3-ig jutott el. Amúgy én a döntő csatára leszek kiváncsi. És még benne lesz Arwen halála is, legalább is néhányan ezt mondják.
Artemisz: a könyvben Arwen és Elrond békésen vártak, hogy Aragorn megnyeri-e a háborút, vagy elesik.
A film harmadik részében szerepelhet Arwen halála. Az egyik előzetesben (még az első rész előtt) volt egy jelenet: Arwen hulló levelek között feküdt, vörös kendőbe burkolózva. Ez talán Cerin Amroth volt.
Cerebrum: az az előzetes még a film első része előtti trailerekből lett összevágva. Nem új!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nefadar írta: De lehet, hogy Gríma lesz a kapzsi, ha nem öli meg addig Éowyn...
Igen, meglehet, bár Grímát nem hajtja bosszúvágy, még csak nem is találkozik a hobbitokkal a hazaútig...
Ja, igen. Más. Láttátok már Nilraen kis ROTK előzetesét a másik topicban?
Nagyon rövidke, de azért végre valami!
- Eleira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Artemisz
- Nem elérhető
MÉR HAL MEG ARWEN???????? Vagy az lesz, mikor Aragorn halála után a Cerin Amrothra megy? Na nehogymár idő előtt kinyírják szegényt! Úgyis elég húzós volt, hogy Elrond elzavarta Szürkerévbe! Ha jól emlékszem, a könyvben semmi ilyesmiről nincs szó! Vagy mégis?Nefadar írta: Elég sok mindennek ki kell maradnia vagy tömrítve lesz, mert a könyv szerint a TTT csak 1/3-ig jutott el. Amúgy én a döntő csatára leszek kiváncsi. És még benne lesz Arwen halála is, legalább is néhányan ezt mondják.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Cerebrum
- Nem elérhető
SaHd írta: Engem kicsit aggódással tölt el, hogy ha Szarumán meghal Vasudvardnál, akkor milyen lesz a 'Megye megtisztítása' rész...
Valószínűleg ebből csak annyi lesz a filmen, hogy a hobbitok hazérve nagy felfordulást találnak majd Hobbitfalván, esetleg megküzdenek pár Páfrány Pockó-féleséggel és kész. Azt viszont azért remélem, hogy PJ-nek nem jut eszébe valaki mást kapzsi helyére állítani. Mondjuk egy nazgúlt, vagy egy ork-vezért...
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tényleg, és vajon a legvége, amikor Frodó is elhajózik, az benne lesz? Remélem! (Bár nem hiszem.)
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
A képek közül a 2. (Frodóék Osgiliath csatornarendszerében) a TTT Bővítettjében lesz, nem a ROTK-ban!
Völgyzugoly fórumára felkerült a teljes hír magyarul, klikk ide érte: forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonos...yzugoly&id=988190366
- Ulmo
- Nem elérhető
Sir Ian McKellen egy inertjúban elmondta, hogy Szarumán eredetileg a TTT végén halt volna meg, de a halála átkerült a RotK-ba. Szarumán magasról fog leesni, az eremény pedig a korábban látott KÉP lesz...
Néhány kép a harmadik részből:
Klikk ide a képekért
(Szerintem a "Frodó+Samu a csatornában" inkább a TTT bővített változatához tartozik )
SaHd: többször beszéltünk róla, hogy a Megye megtisztítása VALÓSZÍNŰLEG KIMARAD
- SaHd
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Alyr Arkhon írta: Kíváncsi leszek Szarumán halálára...
Engem kicsit aggodassal tolt el, hogy ha Szaruman meghal Vasudvardnal, akkor milyen lesz a 'Megye megtisztitasa' resz....
- Alyr Arkhon
- Távol
Más: Ahogy a hivatalos honlap szövegéből kihámoztam az augusztusban megjelenő nem bővített DVD extrái között egy 10 perces Király Visszatér előzetes is található.
A hivatalos honlapon egyébként egy egy háttérképben már fel-feltűnik Denethor, (vagy legalábbis a feje búbja) és egyéb képek.
És az eddig megjelent képek közül is (az előzetesekről nem is beszélve) van amely a harmadik részre vonatkozik. Kérdés persze hogy benne lesz-e...
Kíváncsi leszek Szarumán halálára...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
A TheOneRing.net írta: "Someone then said they enjoyed the fight scene with Saruman in the first film, and asked if we would see something similar in the third film, Return of the King. Sir Ian replied in the negative, saying that originally Saruman was to have died at the end of the second film but that this would now be the introduction to the third film. 'He falls from a great height and comes to a sticky end', he revealed, before going on to say 'Peter Jackson is a huge horror film fan. That's why he cast Christopher Lee - who better to play Saruman than the biggest horror villain? Knowing that and Peter's great love for horror movies, it's inconceivable that Dracula wouldn't play some part in Saruman's death'."
és itt az a bizonyos kép:
Klikk ide!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Ian McKellen egyik legutóbbi nyilatkozata arra enged következtetni, hogy Szarumán így fogja halálát lelni Vasudvardban a 3. rész elején.
A cikk (németül tudók előnyben):
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_612.php
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Ha bárki, bármi tud, akkor itt közzé teheti!