A 3. rész - A király visszatér

Több
21 éve 6 hónapja #123738 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Most erről eszembe jutott egy érdekes dolog:
sokak szerint a FotR vmivel könnyedebb hangvételű, mint TTT, ami már komorabb. Ezt alá is írom, mert amíg a FotR-ban ott van a Megye, Völgyzugoly, addig a TTT már inkább a "nagy háborúra" való készülődésről szól. DE! Láttátok Ti a FotR-ban Aragornt, Legolast mosolygni? Gimlit ennyit poénkodni? Nem! Ezzel szemben a TTT-ben szinte az összes szereplő elmosolyodik, és még ha ezek, nem is felhőtlen nevetések, de akkoris több, mint a FotR-ban. Nekem ez furcsa colt, de vhol érthető is. Talán ezzel akarták ellensúlyozni a film komorságát. De lehet, hogy PJ észre sem vette, hogy itt többet mosolyognak a szereplők, egyszerűen csak ezt diktálta a történet.
(Amit sajnálok: Boromirt sem láthattuk mosolyogni, és nagy valószínűség szerint már nem is fogjuk... :? )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123732 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem jó ötlet volt a snowboardos jelenet, mivel a TTT elég komor hangvételű film, tele csatákkal, ez pedig kicsit feldobta a hangulatot. :)
Néha nem ért 1-1 ilyen rész a filmben!

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123731 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
És az embernek akaratlanul is rajzfilm-asszociációi keletkeznek (pl. Tom és Jerry, stb.) :lol:
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123727 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Elanor írta: Lovas jelenet: lehet, hogy meg lehet csinálni, de nézzétek meg Legolas kezét, miközben felugrik! Vmi iszonyú természetellenes pózban csavarodik ki, ami azért elég cinkes. Ha tényleg így történt volna, vlsz. minimum eltörik a csuklója.

Nameg a köpenye is elég természetellenesen lebeg... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123725 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Igen, vannak olyan dolgok, amik leírva iszonyat hülyén hangzanak, de aztán, ha már készen látjuk a filmen, akkor már nem olyan vészes [size=9:1qz5cqnq](ezt inkább csak a magam megnyugtatására írtam, mert ez tényleg elég szörnyen hangzik!!)[/size]

Snowboardozás: hát igen.... kb egyet értek az előttem szólókkal...

Lovas jelenet: lehet, hogy meg lehet csinálni, de nézzétek meg Legolas kezét, miközben felugrik! Vmi iszonyú természetellenes pózban csavarodik ki, ami azért elég cinkes. Ha tényleg így történt volna, vlsz. minimum eltörik a csuklója.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123720 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123690 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta:

Nefadar írta:

Ghargoqurk írta: Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet

Ilyes féle dolog még lesz benne, de azt nem tudni, hogy mikor... :roll:

Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )

Hát hmmm erre most mit mondjak. Szvsz ez így leírva annyira abszurd hogy ha filmben megcsinálnák az iszonyatosan nevetséges lenne, ezért talán a filmben mégsem fog olyan durvának tünne mert valahogyan megoldják. Na ez így most kicsit hülyére sikerült fogalmazás de azt hiszem értittek mire gondolok.

Netrunner:

Nem lenne annyira vészes az a snowboardos jelent, csak túlfokozták azzal hogy közbe lövöldözik aztán beleáll az ork nyakába a pajzs. De ami a legrosszabb hogy a zenében is bazi nagy váltással áttérnek egy ilyen hú de nagy hős motívumra..

Én meg a lóra ugrást nem tartom dúrvának annyira. Azt talán még meg is lehet csinálni....ha elég gyors a ló és elég jól meg lehet fogni a kantárt vagy mibe kapaszkodott

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123688 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jaaj, ez már kész vérengzés!!! :evil:
Miért kell így megoldani :?: ( jó tudom ez még nem biztos, de olvasni is rossz!)

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123666 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Ulmo írta: [size=9:7f58w3na]A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik :) ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe. [/size]

Hát ez érdekes,másra számitottam,de mindegy...nagyon át fog ez menni horrorba:Denethor halála,a repkedő fejek,Szarumán és Gríma halála + a filmben elég sok csata lesz,és ha azok is tele lesznek olyannal mint az 1.részben Lurtz megölése..... :twisted:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123661 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Szerintem az egy nagyon is jó motívum lenne, mármint a fejek bedobálása. Ez egy olyan dolog, mint Helm-szurdokban a gyerekek. Már elképzelni is szörnyű... Néhány félelemtől, fáradtságtól feszült ember bóklászik az utcákon, mikor meglátja a gömböt. Odaszalad majd felsikolt és sírva elszalad aztán ráközelítenek a gömbre. Brrrr...

Szegény Gríma. Azért én nem ilyen halált szánnék neki. Nem is beszélve arról, hogy ez Legolas megsértése. :P Még hogy öregszik!
Aki nagyon nyugtalan az olvassa A filmtrilógia készítését. Én most kezdtem és nagyon, nagyon jó. [size=9:2dhqq4de]Üdv, Ulmonak![/size] :wink:

Ulmo írta: PJ pedig azért van elszállva a "csata szoftverétől", mert nagyon valósághűen ábrázol egy több tízezer résztvevős összecsapást.

Nem is mondtam, hogy nincs rá oka... :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123645 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe.

Hm...hát azért ez igazán érdekes lesz. :roll: Nem igazán örülök ennek a változatásnak.De azért ugye ez nem 100%-ig biztos?

Nefadar:azért Helm-szurdokában nem tudta azt a orkot lelőni,amelyik a tüzet vitte...Pedig pont ő mondta,hogy hol gyengébb a páncéljuk,meg hol célozzák őket... :roll: :? Szóval azért ő is hibázhat! :D
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123612 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
szeeegény Grima.. :cry:

De legalább ugy ugy hal meg mint a könyvben lenyilazzák. :cry:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123608 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Érdekes. Amúgy már ideje van, hogy Legsie is hibázzon, idáig úgy is túl tökéletes volt... :roll:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123607 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Na jó, de aztán nem leszedni a fejem! Akkor sem, ha nem így lesz! Akik nem szeretik a lelőtt poénokat, ne olvassanak tovább.

[size=9:3uuqcyqh]A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik :) ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe. [/size]

Kb ennyi.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123603 Írta: Nefadar
Én annyit tudok róla, hogy Legolas fogja megölni, de többet sajnos nem...

Nefi

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123602 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Naaaa, ez nem ér!!! Mi van Gíma halálával???!!!!! :bounce: A lincseléstôl ne tarts: az álhír is jobb, mint semmilyen hír...

off: Szerintem a Harry Potter sem gyerekfilm. Lehet, hogy én vagyok gyenge idegzet

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123600 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo: Én is kíváncsi vagyok arra a Grímás jelenetre! Szerintem senki nem fog meglincselni...
UGYE?!

Netrunner: A Legolasos "snowboardos lépcsős" jelenet szerintem nagyon gáz volt... de legalább hasznát vette annak, hogy megtanult szörfözni :wink: ...de még gázabb volt a Legolas féle "lóra fel" jelenet... :dead: :D

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123593 Írta: Nefadar

Ulmo írta: Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )

Vmi hasonlót én is halottam/olvastam. De lehet, hogy nem ezt a verziót amit Te említesz.

[size=9:2xwdglrq]OFF:elküldheted azért priviben. Nem foglak bántani érte[/size]

Nefi

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123592 Írta: netrunner
netrunner válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nefadar írta:

Ghargoqurk írta: Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet

De mondjátok már el nekem hogy abban a jelenetben mi volt a rossz.
Szerinetm semmi ördögi nincs benne. :twisted: :)

NetRunner
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123591 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nefadar írta:

Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123588 Írta: Nefadar

Nefi

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123587 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Tudom nem lenne túl esztétikus jelenet a filmben a fejek dobálása de én marhára várom. Kiváncsi vagyok benne lesz-e és milyen pszichikai hatást ér el vala PJ, ha beteszi. AZ tuti most kiélheti a fantáziáját még úgy is hogy nem fog minden Gyu-rajongót "vérig sérteni"

Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123564 Írta: netrunner

Prisca írta: eltekintve a Legolas féle "snowboard a lépcsőn"-től

Miért, szerintem az tök jó volt. :)

NetRunner
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123561 Írta: netrunner

Gandalf írta: (a leírása meglehetősen vissszafogott, de P.J.-ről sok minden elmondható, csak a visszafogottság nem).

Hát igen... ott van például a Hullajó, P.J. egyik remekműve. :)
Mondjuk én nem bánnám ha "felnőtt" kategóriába sorolnák, A GYU amúgy sem egy Harry Potter. :)

NetRunner
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123551 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Köszi Sil! Megtaláltam és meg is néztem... érdekes lehet ez a játék...

Ami a filmet illeti... én is csak remélni tudom, hogy nem a csatáról fog szólni az egész, lesznek ábrázolások és "mélyebb tartalom" is. Persze a csata közben is meg lehet ezt oldani jó képekkel, és valjuk be őszintén, hogy PJ azért eddig nem hibázott ... na jó... eltekintve a Legolas féle "snowboard a lépcsőn"-től (bízom benne, igenis bízom benne!)
De itt azért több lehetőség lesz, hiszen a csata sem egy csata... sok helyszín több szereplő...

...a bővítet, ami lehet majd vagy négy és fél öt órás biztosan megfelel annak, amit várunk... :wink:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123517 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Levágott fejek bedobálása? Ajjaj.. remélem, azért megmaradnak a PG-13 kategóriáján belül... Tudom, a könyvben is így volt, de azért az mégis más (a leírása meglehetősen vissszafogott, de P.J.-ről sok minden elmondható, csak a visszafogottság nem).
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123507 Írta: Nilraen

Ulmo írta: Nagyon úgy néz ki, hogy a New Line komolyan gondolta azt a július 2-át :(

Ez azt akarja jelenteni hogy juli másodikán kijön egy tailer???

Tudom hogy már töbször is volt téma de a dunadánok benne lesznek a filmben??( :oops: )

[size=9:3t1sbppq]off.:1 hónapja vagyok fórumtag és ez a 100.hozzászolásom... :hello: :dance: :hello: [/size]

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123494 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Prisca írta: most vagy én vagyok hülye... vagy... egyszerűen nem találom a trailert :bawling:

Középen rámész a Letöltés Archívumra. Aztán beírod a keresőbe, hogy RotK (a típust üresen hagyod). De az tényleg csak a játékból egy részlet. Sok-sok digitális Gandalffal és Aragornnal... (bár nem szeretem az ilyenfajta játékokat, és azt is hiába mondják, hogy így a grafika, meg úgy a grafika, szerintem nem túl élethű, hogy úgy áll Gornin a köpeny, mint egy teknőspáncél... :roll: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #123493 Írta: Nilraen
Sziasztok!

Morgul írta: Várjunk és reménykedjünk én azt mondom!
A Két toronynál nekem például az volt a gondom, hogy túl sok volt az akció, ami a jellemábrázolás és a "tájleírás" rovására ment (warg csata, Helm szurdok, Ent csata, Uruk bunyó stb.). A Gyűrű szövetségében valahogy sikerült eltalálni az egyensúlyt (pláne a bővítettben), pedig az még rövidebb is, mint a TTT. Remélem, hogy a TTT-ben is helyreáll majd a "balansz", ha visszakerül az a sok kivágott jelenet, és lassít majd a cselekmény sodrásán. Nekem egy kicsit klippszerű volt a TTT - túl sok volt a vágás és az apró, rövid jelenet. Ez nagyon sokat rontott a hangulatán. Reméljük a bővített majd ezeket a hibákat kijavítja. Félek, hogy a RotK moziverziója is ilyen lesz - és ott is csak a bővített fogja majd helyrerázni a filmet. Én igazából PJ bővített filmjeinek vagyok a rajongója - a moziverziókért nem vagyok annyira oda, de szeretem azokat is. Szeretném, ha a RoTK-ben nem az akcióra tolódna a hangsúly, hanem megtalálná az egészséges egyensúlyt, mint a FoTR-ben.
Morgul

Tökre egyetértek veled!!Nekem a FOTR egy kicsit jobban is teccet,a TTT ben nagyon sok volt a csata ,és igy kevés idő maradt a többi részre.Konkrétan: entek,Gollam és Faramir ...én elhiszem hogy nehéz ilyenkor egy teljesen új karaktert bemutatni,de az elsőben mindenki új volt,ha ott sikerült itt mér nem??? :rmad2: :rmad2:
De én nagyon bizom a bővitettben és most a képek és "előzetesek" alapján a ROTK-ban is.Szerintem jól meg lesz csinálva..bizzunk egy kicsit P.J.ben!!!!

U.i:bocs a Faramir dologért egy kicsit érzékeny vagyok a témára.....

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123486 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Várjunk és reménykedjünk én azt mondom!
A Két toronynál nekem például az volt a gondom, hogy túl sok volt az akció, ami a jellemábrázolás és a "tájleírás" rovására ment (warg csata, Helm szurdok, Ent csata, Uruk bunyó stb.). A Gyűrű szövetségében valahogy sikerült eltalálni az egyensúlyt (pláne a bővítettben), pedig az még rövidebb is, mint a TTT. Remélem, hogy a TTT-ben is helyreáll majd a "balansz", ha visszakerül az a sok kivágott jelenet, és lassít majd a cselekmény sodrásán. Nekem egy kicsit klippszerű volt a TTT - túl sok volt a vágás és az apró, rövid jelenet. Ez nagyon sokat rontott a hangulatán. Reméljük a bővített majd ezeket a hibákat kijavítja. Félek, hogy a RotK moziverziója is ilyen lesz - és ott is csak a bővített fogja majd helyrerázni a filmet. Én igazából PJ bővített filmjeinek vagyok a rajongója - a moziverziókért nem vagyok annyira oda, de szeretem azokat is. Szeretném, ha a RoTK-ben nem az akcióra tolódna a hangsúly, hanem megtalálná az egészséges egyensúlyt, mint a FoTR-ben.

Böngészek a neten, de most nem találok semmi újat, de ha találok valamit, akkor feltétlenül közzéteszem itt. Aki netán szintén keresgél és talál valami érdekeset az ne habozzon, ossza meg velünk!

Morgul

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.068 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére