- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
sokak szerint a FotR vmivel könnyedebb hangvételű, mint TTT, ami már komorabb. Ezt alá is írom, mert amíg a FotR-ban ott van a Megye, Völgyzugoly, addig a TTT már inkább a "nagy háborúra" való készülődésről szól. DE! Láttátok Ti a FotR-ban Aragornt, Legolast mosolygni? Gimlit ennyit poénkodni? Nem! Ezzel szemben a TTT-ben szinte az összes szereplő elmosolyodik, és még ha ezek, nem is felhőtlen nevetések, de akkoris több, mint a FotR-ban. Nekem ez furcsa colt, de vhol érthető is. Talán ezzel akarták ellensúlyozni a film komorságát. De lehet, hogy PJ észre sem vette, hogy itt többet mosolyognak a szereplők, egyszerűen csak ezt diktálta a történet.
(Amit sajnálok: Boromirt sem láthattuk mosolyogni, és nagy valószínűség szerint már nem is fogjuk... )
I feel complete when I feel sick inside
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Néha nem ért 1-1 ilyen rész a filmben!
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nameg a köpenye is elég természetellenesen lebeg...Elanor írta: Lovas jelenet: lehet, hogy meg lehet csinálni, de nézzétek meg Legolas kezét, miközben felugrik! Vmi iszonyú természetellenes pózban csavarodik ki, ami azért elég cinkes. Ha tényleg így történt volna, vlsz. minimum eltörik a csuklója.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Elanor
- Nem elérhető
Snowboardozás: hát igen.... kb egyet értek az előttem szólókkal...
Lovas jelenet: lehet, hogy meg lehet csinálni, de nézzétek meg Legolas kezét, miközben felugrik! Vmi iszonyú természetellenes pózban csavarodik ki, ami azért elég cinkes. Ha tényleg így történt volna, vlsz. minimum eltörik a csuklója.
I feel complete when I feel sick inside
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ulmo írta:
Nefadar írta:
Ghargoqurk írta: Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet
Ilyes féle dolog még lesz benne, de azt nem tudni, hogy mikor...
Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )
Hát hmmm erre most mit mondjak. Szvsz ez így leírva annyira abszurd hogy ha filmben megcsinálnák az iszonyatosan nevetséges lenne, ezért talán a filmben mégsem fog olyan durvának tünne mert valahogyan megoldják. Na ez így most kicsit hülyére sikerült fogalmazás de azt hiszem értittek mire gondolok.
Netrunner:
Nem lenne annyira vészes az a snowboardos jelent, csak túlfokozták azzal hogy közbe lövöldözik aztán beleáll az ork nyakába a pajzs. De ami a legrosszabb hogy a zenében is bazi nagy váltással áttérnek egy ilyen hú de nagy hős motívumra..
Én meg a lóra ugrást nem tartom dúrvának annyira. Azt talán még meg is lehet csinálni....ha elég gyors a ló és elég jól meg lehet fogni a kantárt vagy mibe kapaszkodott
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- bea/mag
- Nem elérhető
Miért kell így megoldani : ( jó tudom ez még nem biztos, de olvasni is rossz!)
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: [size=9:7f58w3na]A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe. [/size]
Hát ez érdekes,másra számitottam,de mindegy...nagyon át fog ez menni horrorba:Denethor halála,a repkedő fejek,Szarumán és Gríma halála + a filmben elég sok csata lesz,és ha azok is tele lesznek olyannal mint az 1.részben Lurtz megölése.....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem az egy nagyon is jó motívum lenne, mármint a fejek bedobálása. Ez egy olyan dolog, mint Helm-szurdokban a gyerekek. Már elképzelni is szörnyű... Néhány félelemtől, fáradtságtól feszült ember bóklászik az utcákon, mikor meglátja a gömböt. Odaszalad majd felsikolt és sírva elszalad aztán ráközelítenek a gömbre. Brrrr...
Szegény Gríma. Azért én nem ilyen halált szánnék neki. Nem is beszélve arról, hogy ez Legolas megsértése. Még hogy öregszik!
Aki nagyon nyugtalan az olvassa A filmtrilógia készítését. Én most kezdtem és nagyon, nagyon jó. [size=9:2dhqq4de]Üdv, Ulmonak![/size]
Ulmo írta: PJ pedig azért van elszállva a "csata szoftverétől", mert nagyon valósághűen ábrázol egy több tízezer résztvevős összecsapást.
Nem is mondtam, hogy nincs rá oka...
- Lili
- Nem elérhető
Hm...hát azért ez igazán érdekes lesz. Nem igazán örülök ennek a változatásnak.De azért ugye ez nem 100%-ig biztos?Ulmo írta: A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe.
Nefadar:azért Helm-szurdokában nem tudta azt a orkot lelőni,amelyik a tüzet vitte...Pedig pont ő mondta,hogy hol gyengébb a páncéljuk,meg hol célozzák őket... Szóval azért ő is hibázhat!
- Rabyn
- Nem elérhető
De legalább ugy ugy hal meg mint a könyvben lenyilazzák.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ulmo
- Nem elérhető
[size=9:3uuqcyqh]A TheOneRing.net írta pár hete, hogy valószínűleg Legolas fogja megölni Grímát. Gríma elvágja Szarumán torkát, kilöki Orthanc erkélyéről, Szaurmán rápottyan a tüksés kerékre. Ezután Legolas le akarja lőni Grímát, de ELHIBÁZZA! (hiába, Legsie is öregszik ) Gríma jót nevet az elhibázott lövésen, de a nyíl visszapattan, és beleáll Gríma fejébe. [/size]
Kb ennyi.
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
off: Szerintem a Harry Potter sem gyerekfilm. Lehet, hogy én vagyok gyenge idegzet
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
UGYE?!
Netrunner: A Legolasos "snowboardos lépcsős" jelenet szerintem nagyon gáz volt... de legalább hasznát vette annak, hogy megtanult szörfözni ...de még gázabb volt a Legolas féle "lóra fel" jelenet... :dead:
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Nefadar
- Nem elérhető
Ulmo írta: Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )
Vmi hasonlót én is halottam/olvastam. De lehet, hogy nem ezt a verziót amit Te említesz.
[size=9:2xwdglrq]OFF:elküldheted azért priviben. Nem foglak bántani érte[/size]
Nefi
- netrunner
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nefadar írta:
Ghargoqurk írta: Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet
De mondjátok már el nekem hogy abban a jelenetben mi volt a rossz.
Szerinetm semmi ördögi nincs benne.
NetRunner
- Ulmo
- Nem elérhető
Nefadar írta:
Hát az a gond, hogy én olvastam egyről, de nem merem elmondani nektek, félek a lincseléstől :blackeye: (Csak annyit: Gríma haláláról van szó... )
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Félek tőle hogy Legolas féle snowboardozós típusu jelenetből még lesz a filmben. Az sokak számára kiakasztó lehet
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- netrunner
- Nem elérhető
Prisca írta: eltekintve a Legolas féle "snowboard a lépcsőn"-től
Miért, szerintem az tök jó volt.
NetRunner
- netrunner
- Nem elérhető
Gandalf írta: (a leírása meglehetősen vissszafogott, de P.J.-ről sok minden elmondható, csak a visszafogottság nem).
Hát igen... ott van például a Hullajó, P.J. egyik remekműve.
Mondjuk én nem bánnám ha "felnőtt" kategóriába sorolnák, A GYU amúgy sem egy Harry Potter.
NetRunner
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Ami a filmet illeti... én is csak remélni tudom, hogy nem a csatáról fog szólni az egész, lesznek ábrázolások és "mélyebb tartalom" is. Persze a csata közben is meg lehet ezt oldani jó képekkel, és valjuk be őszintén, hogy PJ azért eddig nem hibázott ... na jó... eltekintve a Legolas féle "snowboard a lépcsőn"-től (bízom benne, igenis bízom benne!)
De itt azért több lehetőség lesz, hiszen a csata sem egy csata... sok helyszín több szereplő...
...a bővítet, ami lehet majd vagy négy és fél öt órás biztosan megfelel annak, amit várunk...
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nagyon úgy néz ki, hogy a New Line komolyan gondolta azt a július 2-át
Ez azt akarja jelenteni hogy juli másodikán kijön egy tailer???
Tudom hogy már töbször is volt téma de a dunadánok benne lesznek a filmben??( )
[size=9:3t1sbppq]off.:1 hónapja vagyok fórumtag és ez a 100.hozzászolásom... :hello: :dance: :hello: [/size]
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Középen rámész a Letöltés Archívumra. Aztán beírod a keresőbe, hogy RotK (a típust üresen hagyod). De az tényleg csak a játékból egy részlet. Sok-sok digitális Gandalffal és Aragornnal... (bár nem szeretem az ilyenfajta játékokat, és azt is hiába mondják, hogy így a grafika, meg úgy a grafika, szerintem nem túl élethű, hogy úgy áll Gornin a köpeny, mint egy teknőspáncél... )Prisca írta: most vagy én vagyok hülye... vagy... egyszerűen nem találom a trailert :bawling:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
Morgul írta: Várjunk és reménykedjünk én azt mondom!
A Két toronynál nekem például az volt a gondom, hogy túl sok volt az akció, ami a jellemábrázolás és a "tájleírás" rovására ment (warg csata, Helm szurdok, Ent csata, Uruk bunyó stb.). A Gyűrű szövetségében valahogy sikerült eltalálni az egyensúlyt (pláne a bővítettben), pedig az még rövidebb is, mint a TTT. Remélem, hogy a TTT-ben is helyreáll majd a "balansz", ha visszakerül az a sok kivágott jelenet, és lassít majd a cselekmény sodrásán. Nekem egy kicsit klippszerű volt a TTT - túl sok volt a vágás és az apró, rövid jelenet. Ez nagyon sokat rontott a hangulatán. Reméljük a bővített majd ezeket a hibákat kijavítja. Félek, hogy a RotK moziverziója is ilyen lesz - és ott is csak a bővített fogja majd helyrerázni a filmet. Én igazából PJ bővített filmjeinek vagyok a rajongója - a moziverziókért nem vagyok annyira oda, de szeretem azokat is. Szeretném, ha a RoTK-ben nem az akcióra tolódna a hangsúly, hanem megtalálná az egészséges egyensúlyt, mint a FoTR-ben.
Morgul
Tökre egyetértek veled!!Nekem a FOTR egy kicsit jobban is teccet,a TTT ben nagyon sok volt a csata ,és igy kevés idő maradt a többi részre.Konkrétan: entek,Gollam és Faramir ...én elhiszem hogy nehéz ilyenkor egy teljesen új karaktert bemutatni,de az elsőben mindenki új volt,ha ott sikerült itt mér nem??? :rmad2: :rmad2:
De én nagyon bizom a bővitettben és most a képek és "előzetesek" alapján a ROTK-ban is.Szerintem jól meg lesz csinálva..bizzunk egy kicsit P.J.ben!!!!
U.i:bocs a Faramir dologért egy kicsit érzékeny vagyok a témára.....
- Robert B
- Nem elérhető
A Két toronynál nekem például az volt a gondom, hogy túl sok volt az akció, ami a jellemábrázolás és a "tájleírás" rovására ment (warg csata, Helm szurdok, Ent csata, Uruk bunyó stb.). A Gyűrű szövetségében valahogy sikerült eltalálni az egyensúlyt (pláne a bővítettben), pedig az még rövidebb is, mint a TTT. Remélem, hogy a TTT-ben is helyreáll majd a "balansz", ha visszakerül az a sok kivágott jelenet, és lassít majd a cselekmény sodrásán. Nekem egy kicsit klippszerű volt a TTT - túl sok volt a vágás és az apró, rövid jelenet. Ez nagyon sokat rontott a hangulatán. Reméljük a bővített majd ezeket a hibákat kijavítja. Félek, hogy a RotK moziverziója is ilyen lesz - és ott is csak a bővített fogja majd helyrerázni a filmet. Én igazából PJ bővített filmjeinek vagyok a rajongója - a moziverziókért nem vagyok annyira oda, de szeretem azokat is. Szeretném, ha a RoTK-ben nem az akcióra tolódna a hangsúly, hanem megtalálná az egészséges egyensúlyt, mint a FoTR-ben.
Böngészek a neten, de most nem találok semmi újat, de ha találok valamit, akkor feltétlenül közzéteszem itt. Aki netán szintén keresgél és talál valami érdekeset az ne habozzon, ossza meg velünk!
Morgul
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!