A 3. rész - A király visszatér
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szerintem Cirith Ungol tornyában is lehet de bármikor lehet azután hogy leszállt a Homály...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Bizony ám. Bár az a helyzet, hogy jelenleg bármilyen témának nagyon örülnék, mert elég nagy a pangás.Ulmo írta: Először is azt, hogy talán a Filmzene topicba jobban illik a felvetés Sil nagyon örülne ott egy ilyen témának.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként szerintem a szürkerévnek olyan a szyne mint amikor Galadriel tükrénél vannak.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ellana írta: Van egy nagyon hülye kérdésem (bocsesz érte): Mi az az offolás???!
Amikor olyan hozzászólást írsz, aminek semmi köze egy adott topic témájához (mint pl ez is )
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Ulmo
- Nem elérhető
Prisca írta: Szvsz nem a Banyapóknál van a kép... túl nyugodt arcot vág Frodó... vagy ez még az a pillanat, amikor nem tudja, mi vár rá?
Amúgy én nagyon kíváncsi leszek a zenére. A Fotr fantasztikus volt, a TTT még jobb, visszatérő Fotr elemekkel, és csodás Rohani témával... vajon milyen lesz a Rotk zenéje? Mert ugye itt a nagy csaták lesznek az események középpontjában... legjobban a Holtak Ösvényének zenéjére vagyok kíváncsi.
Mit gondoltok?
Először is azt, hogy talán a Filmzene topicba jobban illik a felvetés Sil nagyon örülne ott egy ilyen témának.
Az a bizonyos kép valahol Cirith Ungol előtt lehet, talán Minas Morgul környékén, a morguli sereg megjelenésekor (Frodó lassan megfordul, mint aki megpillantott valamit...) A Végzet Hegye azért nem passzol, mert a hobbitok még túl élénken mozognak, semmi elcsigázottság nem látszik rajtuk.
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Amúgy én nagyon kíváncsi leszek a zenére. A Fotr fantasztikus volt, a TTT még jobb, visszatérő Fotr elemekkel, és csodás Rohani témával... vajon milyen lesz a Rotk zenéje? Mert ugye itt a nagy csaták lesznek az események középpontjában... legjobban a Holtak Ösvényének zenéjére vagyok kíváncsi.
Mit gondoltok?
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Őszintén szólva szerintem ez a trailer sokkal kevesebbet ér mint bármelyik kép eddig a Rotk-ból
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Nilraen
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Azzal a képpel kapcsolatban meg elképzelhető hogy Nilraennek igaza van és az a Toronyban van. De az eddigi képek alapján meg inkább Banyapók oduja
ugylátszik nem tudok fogalmazni
a kép szerintem is a Banyapóknál készült
szóval azt a benyomást keltette bennem hogy ott a Banyapók is....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Elanor
- Nem elérhető
Lalaith írta: Aiya ilquen!
Énsem értek egyet Arwen túlszerepeltetésével, a szövetség többi tagjának sorsa sokkal érdekfeszítőbb (legalábbis számomra). Az már mindennek a teteje, hogy vele akarják befejezni a filmet!
Az igaz, hogy "könyvünk Esthajnalcsillag elmúlásával fejezi be a hajdanvolt idők históriáját", de egy Szürkeréves zárójelenet sokkal stílusosabb lenne.
Egyetértek, mivel Tolkien nem véletlenül tette Arwen halálát a Függelékbe, és a magát a regényt nem véletlenül Szürkerévvel, illetve Samu hazaérésével fejezte be...
Amúgy ezt azt hiszem, már eléggé túltárgyaltuk, és amíg nem látjuka filmet, addig úgyse jutunk dűlőre...
I feel complete when I feel sick inside
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
A Szürkerév meg biztosan szürkés-kék alapszinekkel fog rendelkezni...elképzelhetetlen más szín. Most gondoljatok bele mi lehetne ? Zöld pázsit a környezetben esetleg türkizzöld tróousi tenger...egyikse. Csak szürke és szép mélykék lehet.
Azzal a képpel kapcsolatban meg elképzelhető hogy Nilraennek igaza van és az a Toronyban van. De az eddigi képek alapján meg inkább Banyapók oduja
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Énsem értek egyet Arwen túlszerepeltetésével, a szövetség többi tagjának sorsa sokkal érdekfeszítőbb (legalábbis számomra). Az már mindennek a teteje, hogy vele akarják befejezni a filmet!
Az igaz, hogy "könyvünk Esthajnalcsillag elmúlásával fejezi be a hajdanvolt idők históriáját", de egy Szürkeréves zárójelenet sokkal stílusosabb lenne.
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem egyértelmű, hogy Banyapóknál van...
Az osgiliathi csatornában mi lehet olyan rémisztő? Nekem futkározik a hátamon a hideg tőle. Úgy bele tudom élni magam az ilyesmibe...
- Nilraen
- Nem elérhető
Arden Borough írta: hát az van oda írva hogy Frodó egy sötét szobában (kamra?)
nem lehet a Mordori Torony ahol Frodó rboskodott?
kinyitottam egy könyvet és pont ott,és az volt írva hogy Frodó arca vörös lett a lámpa fényében!
szerintem a kép is vöröses!
köszi!.
lehet hogy valóban a Mordori Torony az,csak azért gondoltam hogy a Banyapóknál vannak mert a tailerben ugy nézett mintha valakit észrevett volna a sötétben amint követi.mármint szerintem.szóval azt a benyomást keltette bennem hogy ott a Banypók is...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A kép azért vöröses (meg lilás), mert videokamerával lett felvéve egy nagy monitorról azon a bizonyos E3 nevű, számítógépes játékokkal foglalkozó kiállításon...Arden Borough írta: szerintem a kép is vöröses!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Arden Borough
- Nem elérhető
nem lehet a Mordori Torony ahol Frodó rboskodott?
kinyitottam egy könyvet és pont ott,és az volt írva hogy Frodó arca vörös lett a lámpa fényében!
szerintem a kép is vöröses!
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-movie.de/images/die_r...s/e3-messe/frodo.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
Sorel írta: Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Arwen halálával legyen vége a filmnek. Egyrészt mert már láttuk, másrészt borzasztó szomorú, és egyébként sem olyan érdekes a szövetség többi tagjának sorsához képest.
hát azért egy nagyon kicsi köze van a Szövetséghez,elvégre is ő volt Aragorn felesége,ő varrta Aragornnak a zászlót és Frodónak megadta azt a lehetőséget ,hogy elmenjen helyette Szürkerévnél. De persze ezek kicsi dolgok és szerintem ettől még nem kell feltétlenül látnunk a halálát azt meg tök hülyeség hogy azzal legyen vége a filmnek Úgy legyen vége ahogy azt Tolkien megírta
Szürkerév szerintem is legyen szürkés-kék
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- zsoffija
- Nem elérhető
Juppííí!!! :dance:Ulmo írta: Emlékeztek még a hivatalos oldalon található új RotK képekre?
Most mindegyik letölthető nagy felbontásban (akár több megás méretben is), mindenféle rárakott szöveg nélkül.
Klikk ide
Arwen-jelenség: :heu: jáááj... :down:
HarcosArwennel cak annyi a bayom,h. ezzel ténneg csökkenti Éowyn jelentősségét...
Túlhangsúlyozás:tőlem...[size=9:3gw24mzo]Csak ne Livet!!![/size]
Aragorn haldoklása:ennyire nem lehet fontos az a szerelmi szál...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én ezt az Arwen kihangsúlyozása dolgot nem értem. Az ilyen fanatikus feministák biztos dühösek lettek volna, de akkor is itt volt például Éowyn. Tolkien így is több szerepet adott a nőknek, mint általában az ilyen középkori filmekben/regényekben. A Gyűrűk Ura nem lányregény...(Hááát )
Az "extra halállal" kapcsolatban annyit, hogy azért kellett Aragornnak meghalnia a TTT-ben, mert a másik két fő-főszereplő is "meghal" egyszer(FotR-Gandalf, RotK-Frodó). Nehogy már Gorni maradjon ki...
Alyr Arkhon írta: Móriában is teljes sötétség van, mégis megoldották.
A Banyapóknál ott lesz Galadriel üvegcséje, a Holtak Ösvényén pedig fáklya. (meg a holtak pirosan világító szeme, és ugye PJ horrorfilmes...)
De azért a Banyapók Odujában nagyon sokáig mennek sötétben és az a sötétség nem olyan, mint Móriában. Nem tudom, de nekem arról az a fojtogató feketeség maradt meg. Remélem azért legalábba valami szürke, nehéz homály lesz.
- Sesy
- Nem elérhető
Arwen halálát meg tényleg hüeség lenne mégegyszer mutatni, főleg befejezésként! Mintha ő lenne a főszereplő...csak mert nő
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Eldafinde
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Viszont érdekes, hogy a trailerben pl. Rohan mezei sokkal zöldebbnek látszottak, mint a filmen.
A mozivásznon mindig halványabbak a színek, mint a TV-ben, vagy a trailerekben.
Amikor meglett videókazin a FotR, akkor le kellett venni a színt egy kicsit, mert golyózott a szemem.
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Eldafinde
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Hát ha igazak a hírek,miszerint Arwen halálával lesz vége a tört.nek akkor szomorú vége lesz a filmnek és akkor nem lesz túl gazdag a szinvilága.....
Nemááááááááááá!!!!!!!!!!!!
Arwen most már maradjon egy kicsit háttérben! Örüljön neki, hogy megkapja Gornit!
Nem elég ez neki?!!!
Igaz, hogy eddig azért kellett a kelleténél többet szerepelnie, mert akkor az egyszeri mozinéző a 3. rész végén les, mint a Toncsi a moziban: Ki ez a csaj? Miért veszi el Gorni?!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Hááát, tényleg egy kicsit szomorkásnak kell lennie, elvégre a tüncik itthagynak minket....
De: ezt is meg lehet oldani: a kissé komor színek világosodni kezdenének, és mittomén kisütne a nap, vagy vmi naplemente-feeling (na nem giccsesre gondolok), elvégre győztünk, nincs többé sötétség, újra él a remény!