- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amilyen szerencsém/nk van még a végén mindketten megjelennek. Én mondok jobbat: Mi lenne, ha Elladan és Elrohir, meg Halbarad jönne, a marcona dúnadán sereggel? Hát nem jó ötlet... *sóhaj*
És ha már annyira szeretne női egyenjogúságot PJ, hát húzza ki Galadriel szerepét. Az legalább egy jó színész és minbdene rendben van (nem úgy, mint mondjuk Arwen hangja, szeme stb., stb)
A vizuális effektek nagyon jók lesznek! Éljen a Weta Digital, amiben sosem csalódunk...
Morgul: Köszi a híreket!!!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Prewiew the August 26th DVD and VHS release of The Two Towers, which includes a 10 minute prewiew of The return of the king!
Lesz a TTTvideón 10perc Rotk előzetes!!!
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Nefadar
- Nem elérhető
Elanor: köcci
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Elanor
- Nem elérhető
Nefadar írta: Arra kiváncsi leszek, hogy Eldarion benne lesz e filmban...
Hát, végülis Elanor (khm) is benne lesz
Főleg, ha Aragorn és Arwen halála benne lesz, akkor említés szintjén bizti benne kell, h legyen!!
Rabynnal meg egyetértek...
I feel complete when I feel sick inside
- Rabyn
- Nem elérhető
egyszerűen azért útáljuk szeginykimet mert tul sok lett belőle a filmben. Az még oké, hogy Glofindel helyett ő menti meg Frodot de az már kicsit sokk volt nekem amit a TTTben művletek vele.. (grrr)
szal csak ezé.. (nomeg mert szerintem Liv egy kicsssit tehetségtelen, és különben is kiráz a hideg a hangjátol..)
nem tudja valaki azt a cikket teljesen magyarr forditani ás berakni ide?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
GYU függelék:
"Aztán búcsút mondott Eldarionnak, a LÁNYAINAK, és mindazoknak, akiket..."
Sorel: Én személy szerint ki nem állhatom Livet, de akkoris zavarna a túlszerepeltetés, ha egy tehetséges színésznő lett volna Arwen, mivel sokat rabol el a jeleneteivel a filmből.
- Sil
- Nem elérhető
A "csuklyás alak közelít a Narsil felé" jelenetről viszont én Elrondra asszociálok, nem tehetek róla... Meg valahogy ilyenkor előttem van az a kép a TTT-ből, amikor Galadriellel beszél, és ránéz a faliképre...
Sorel: Nem utáljuk, csak azért talán mégse kéne belőle Xénát csinálni... Az igen jó döntés volt PJ-től, hogy kivágta Arwent a Helm-szurdokos részből.
A RotK-ban Arwen nem visz Aragornnak az égvilágon semmit, szépen ül otthon apuci mellett, ahogy az jólnevelt tündehercegnőhöz illik. A zászlót küldi. Csak az esküvőkor jelenik meg. Az a "csomó gyerek" meg 1 db, Eldarion...
Tears unnumbered
- Arwena
- Nem elérhető
pedig elég fontos szerepe van főleg Aragorn szempontjából.
sorry ez kicsit hosszú lett
ja és nem szeretném ha ebből vita indulna ki de mindenkinek lehet saját véleménye az enyém ez és már nem bírtam magamban tartani
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Sorel
- Nem elérhető
És azt hogy fogjátok elviselni, hogy Aragorn feleségül veszi Arwent, és megkoronázzák? (Aztán csinálnak egy csomó gyereket, ...stb)
Ugyanis ez is benne van a könyvben....
- Ulmo
- Nem elérhető
Sil írta: És a cikk mellett, ami van kép a TTT-előzetesből, szerintem az nem Arwen, hanem Elrond.
Sil, akkor biztos emlékszel az előzetesből arra a jelenetre, amikor egy csuklyás alak felemeli a fejét, és Arwen arca jelenik meg... Valahogy nekem az az érzésem, amit Gandalf is megfogalmazott. PJ fél a rajongók haragjától (jogosan! [size=9:2x6cj3ry]Minerva az élő példa [/size]) ezért az utolsó pillanatban még egyszer változtatott a sztorin.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
A cikk lényege tényleg az, hogy valószínűleg Elrond viszi el Andúrilt Aragornnak. De a kérdéses jelenet helyszíne még mindig nem biztos. Ha Rohanban van, akkor Aragorn Elrondtól kapja meg a kardot + Elrond felidézi Malbeth szavait a Holtak Ösvényéről (ez eredetileg Legolas szerepel lett volna). Ha a pelennori csata után van, akkor Elrond valószínűleg csak tanácsot hoz, kardot talán nem. Sok még a homályos pont
- Nilraen
- Nem elérhető
Morgul írta: Hmmm... nektek már semmi sem jó Nefadar? Mindig csak panaszkodtok... mámár jóhíreket és észrevételeket sem merek ezekbe a fórumokba beírni, mert félek a sok savanyú "arckifejezéstől" (ott volt pl. a Faramir topic)...
Azért nem mindenki panaszkodik.....Továbbra is várjuk a hireket és észrevételeket....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Nilraen
- Nem elérhető
Morgul írta: Új hírek a Király visszatérről!
"Kevesebb Arwen - Több Elrond"
A cikk angolul van, de lényegében arról szól, hogy PJ az eredeti koncepcióval ellentétben Elronddal viteti el Narsilt Aragorn-hoz és ő viszi majd el Arwen üzenetetét és a lobogót is neki... Arwen csak a végén megy Gondorba (addig Északon marad és ott kap epizódszerepet, ahogy a TTT-ben). Itt a link:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1055138350
VÉGRE VALAMI JÓ HÍR!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: 3x-os hurrá PJ.nek...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Morgul írta: Hmmm... nektek már semmi sem jó Nefadar? Mindig csak panaszkodtok... mámár jóhíreket és észrevételeket sem merek ezekbe a fórumokba beírni, mert félek a sok savanyú "arckifejezéstől" (ott volt pl. a Faramir topic)...
Na, azért ez nem így van
Énis örülök, hogy livp*csa kevesebbet fog szerepelni, és Elrond érvényesülhet.
- Artemisz
- Nem elérhető
Igeen, igeeen!!!!!!! Jippi-jippi-jé!!!! :dance:Rabyn írta: ÉLJEEEN NEM LESZ BENNE ECTRA ARWEN!!!
de lesz extra Elrond!!!!-)
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
Ezért mindent megbocsátok PJ-nek!!
Csak remélem, hogy szimpibb lesz itt, mint a TTT-ben!(Ámbár nekem ott is szimpi volt )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Rabyn
- Nem elérhető
de lesz extra Elrond!!!!-)
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nefadar írta:
Arwena írta: Nem. Mordornál amikor Aragornék odamennek elvonni szauron figyelmét a gyűrűről : király visszatér V.könyv A fekete kapu kitárul utsó oldal amikor troll ráesik
[size=9:1f8gdwpq]ugye?[/size]
Nem elvonni mennek, mert ők nem tudják, hogy Frodóék bejutottak. A háborút indítják meg...
A háborút Szaurmán indította a Helm szurdok megtámadásával, és 7000 emberrel Mordort megtámadni őrültség.
Azt akarták elhitetni Szauronnal, hogy a Gyűrű Aragornnál van aki végtelen magabiztosságában a Gyűrű új Uraként le akar számolni a régivel.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
De jó, de így is sokat kell benne lennie. [size=9:1daod36k]Én Livet nem birom...[/size]
Nefi
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Morgul írta: "Kevesebb Arwen - Több Elrond"
A cikk angolul van, de lényegében arról szól, hogy PJ az eredeti koncepcióval ellentétben Elronddal viteti el Narsilt Aragorn-hoz és ő viszi majd el Arwen üzenetetét és a lobogót is neki...
Ez is valami, mivel Elrond ügynök sem semmi a szemöldökráncolásával...
Amikor feltűnik a vásznon, majd megint hallani a sziszegéseket a nézőtéren: Smith.....
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
De nem lett volna egyszerűbb, hogy megtartják azokat a jelenteket, amelyek VALÓBAN az övé, és nem rakni hozzá újakat (gázló,TTT-s nyáljelenetek) :
- Robert B
- Nem elérhető
"Kevesebb Arwen - Több Elrond"
A cikk angolul van, de lényegében arról szól, hogy PJ az eredeti koncepcióval ellentétben Elronddal viteti el Narsilt Aragorn-hoz és ő viszi majd el Arwen üzenetetét és a lobogót is neki... Arwen csak a végén megy Gondorba (addig Északon marad és ott kap epizódszerepet, ahogy a TTT-ben). Itt a link:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1055138350
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Arwena
- Nem elérhető
nekik se ment el az eszük hogy az össz sereg egy kissebb részével mordor ellen támadjanak háborúindítás céljábol
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Nefadar
- Nem elérhető
Arwena írta: Nem. Mordornál amikor Aragornék odamennek elvonni szauron figyelmét a gyűrűről : király visszatér V.könyv A fekete kapu kitárul utsó oldal amikor troll ráesik
[size=9:1c0ftoh5]ugye?[/size]
Nem elvonni mennek, mert ők nem tudják, hogy Frodóék bejutottak. A háborút indítják meg...
Nefi