- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Arwena
- Nem elérhető
[size=9:2gmlew0j]ugye?[/size]
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Rabyn írta: Pippin "halála" szerintem benne lesz.. BENNE KELL legyen!!
Most lehet, hogy teljesen hülyén hangzik, de miféle "Pippin haláláról" van szó???
Arról, amikor eléri a Fekete Lehellet?
Kārātārānen a áirâë...
- Rabyn
- Nem elérhető
Bár a könyvben én is nagyon sirtam mikor elolvastam....
Szerintem azért lesz majd még mire várni.. Talán lesznek másféle Tolkien filmek is aztán majd várhatjuk azokazt-))))))
összegezve mit tudunk eddig?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gandalf írta: Levágott fejek: Attól függ, milyen módon lesznek megjelenítve... Ez már P. J.-n és csapatán múlik... Sokféle hatást el lehet érni filmes eszközökkel.
ROTK Bővített (Extra) Változat: 2004. november.
Szóval 2004 november ahogy az várható volt. Most elvileg azt kéne mondani dejó már annyira várom. De ehelyett a kiváncsíságtól eltekintve inkább azt mondom nem várom hogy vége legyen. Hisz akkor mit várunk majd ? PErsze ott vannak a könyvek amik talán még nyújthatnak újjat, de a mozi (Tolkien szempontból) azután már nem.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Arwena írta: Levágott fejek szerintem benne lesznek,
Pippin "halála" már mértne lenne PJ-nek igy kevés volt a könyvbéli halálesetek száma lásd Aragorn
Kizárt, hogy Pippet megőljék. Bár ha megteszik, én odavágok nekik.
Nem elég, hogy a könyvet végíg bőgtem, és halálosan rettegtem, hogy Pippin esetleg meghalt...... nem akarom mégegyszer átélni........
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Arwena
- Nem elérhető
Pippin "halála" már mértne lenne PJ-nek igy kevés volt a könyvbéli halálesetek száma lásd Aragorn
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
ROTK Bővített (Extra) Változat: 2004. november.
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Ez lelki terror, nem horror (persze az is egy kicsit).
Hát a könyvben valóban az de PJ képes belőle horrort csinálni...
Ennek ellenére nem bánom ha benne lesz,sőt szerintem kell bele,nem mondtam komolyan az előbbit,szóval szerintem PJ képes lesz megcsinállni normállisan azt a részt.(a normállis alatt azt értem h. lelki terror jellege lesz és nem horror)
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Bár a fejek dobálása elvileg szinte csak a brutalitásról szól, szerintem pont ezáltal fejezi ki a lelki és szellemi ráhatást Gondor embereire. A Helm- szurdoknál vagy akárhol, szinte csak a nagy sereg és a megállíthatalanság az úr. (A gyűrű most más téme). Viszont ennek a jelenetnek eszmei értékei szvsz óriási, és nem hiszem hogy Tolkien pusztán azért írta bele hogy szemléltesse milyen ocsmány ez a mordori sereg
Igen, igen, pontosan! Ez lelki terror, nem horror (persze az is egy kicsit).
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Adelard írta:
Vilya írta: Üdv Mindenkinek!
Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de a 3. részből kihagyhatnák a levágott fejek bedobálását Gondor ostrománál.
Sztem is... de amilyen horror-mániás PJ, lehet hogy benne lesz..
Talán azért mégsem lenne jó ha kihagynák.
Bár a fejek dobálása elvileg szinte csak a brutalitásról szól, szerintem pont ezáltal fejezi ki a lelki és szellemi ráhatást Gondor embereire. A Helm- szurdoknál vagy akárhol, szinte csak a nagy sereg és a megállíthatalanság az úr. (A gyűrű most más téme). Viszont ennek a jelenetnek eszmei értékei szvsz óriási, és nem hiszem hogy Tolkien pusztán azért írta bele hogy szemléltesse milyen ocsmány ez a mordori sereg
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Vilya
- Nem elérhető
[size=9:avz6yhzb]/Semmi baj, hogy átszerkeztetted a színemet, hiszen tényleg furcsa lett volna fehéren fehér. /[/size]
- Nilraen
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv!
Honnan szereztetek olyan visszaszámlálót? :confused2:
www.clockdown.com
off:bocs h. átszerkesztettem a betűszined,de fehér alapon a fehér betű valahogy nem megy...
- Vilya
- Nem elérhető
Honnan szereztetek olyan visszaszámlálót? :confused2:
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Nilraen írta: nekem van egy viszaszámlálóm ami azt irja ki h. 255nap van hátra,de ezt nem magyar honlapról töltöttem le ugyhogy lehet h. még több is (és lehet h. csak a bemutatónak a visszaszámlálója-de szerintem nem...)
Te szegény... Nálam már 192! Márpedig azért 63 nap még január 8-ához is sok lenne. Bár lehet, hogy ilyen hosszúnak fogjuk látni, nem?
Pippin "halála" vajon benne lesz?
Valóban ,már nekem is annyit mutat!!!időközben kiderült hogy az idő egy kicsit át volt állitva a gépemen(hogy ne járjon le a CDiró...)HOPSZ.
- Adelard
- Nem elérhető
Vilya írta: Üdv Mindenkinek!
Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de a 3. részből kihagyhatnák a levágott fejek bedobálását Gondor ostrománál.
Sztem is... de amilyen horror-mániás PJ, lehet hogy benne lesz..
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nilraen írta: nekem van egy viszaszámlálóm ami azt irja ki h. 255nap van hátra,de ezt nem magyar honlapról töltöttem le ugyhogy lehet h. még több is (és lehet h. csak a bemutatónak a visszaszámlálója-de szerintem nem...)
Te szegény... Nálam már 192! Márpedig azért 63 nap még január 8-ához is sok lenne. Bár lehet, hogy ilyen hosszúnak fogjuk látni, nem?
Pippin "halála" vajon benne lesz?
- Lili
- Nem elérhető
Az enyém 193 napot mutat,ami reálisnak tűnik egy december 17.-ei bemutatóhoz... (ami ugye nagy valószínűség szerint nem ránk vonatkozik... )Nilraen írta: kár,nagy kár
nekem van egy viszaszámlálóm ami azt irja ki h. 255nap van hátra,de ezt nem magyar honlapról töltöttem le ugyhogy lehet h. még több is (és lehet h. csak a bemutatónak a visszaszámlálója-de szerintem nem...)
De viszont az a 255 nap mindenképpen sok sztem...
- Vilya
- Nem elérhető
Nem tudom, hogy ki ért velem egyett, de ha mégis benne maradna, akkor is megnézném.
- Nilraen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Szerintem MO-n január 8-án lesz, ha megmarad a jelenlegi tendencia...
kár,nagy kár :bawling:
nekem van egy viszaszámlálóm ami azt irja ki h. 255nap van hátra,de ezt nem magyar honlapról töltöttem le ugyhogy lehet h. még több is (és lehet h. csak a bemutatónak a visszaszámlálója-de szerintem nem...)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nefadar írta:
Szméagol írta: Én annak is örülnék, ha tudnám mi, hogy lesz az alap Király visszatérben... Ezzel ráérek december 17 (VAGY???) után is.
Igazat megvallva én is.
És én is...
Szerintem MO-n január 8-án lesz, ha megmarad a jelenlegi tendencia...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nefadar
- Nem elérhető
Szméagol írta: Én annak is örülnék, ha tudnám mi, hogy lesz az alap Király visszatérben... Ezzel ráérek december 17 (VAGY???) után is.
Igazat megvaqlva én is.
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nefadar írta: Még mindig nem tudni kb. milyen hosszú lesz a bővítettje a RotK-nak?
Nem rohantunk előre egy kissé?
Én annak is örülnék, ha tudnám mi, hogy lesz az alap Király visszatérben... Ezzel ráérek december 17 (VAGY???) után is.
Nem vettem komolyan ezt a negyedik részes dolgot...
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Ami a rajzfilmet illeti, azért nem volt olyan borzalmas... a kor technikai színvonalához képest azért rengeteg újat hozott. A történetet hűen követte, ha jól emlékszem, bár tényleg nevetséges volt mai szemmel az élő emberek játszotta orkok futása, kiszínezett piros szemfogakkal...
A Hobbitot pedig... és ezt most komolyan mondom, minden félreértés elkerülése végett, nagyon szívesen látnám a moziban!
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Coralie
- Nem elérhető
:bilbo1:
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ulmo
- Nem elérhető
Az senkinek nem jut eszébe, hogy az a plusz rész lehetne a GyU előtörténete, mondjuk Hobbit címmel? Van rendező, aki már csinált így filmet...
Prisca, még egy dolog: eddig 2 GyU rajzfilmet láttam, a Bakshi-féle borzalom mellett (Király Visszatér + Hobbit). Mindegyik ugyanolyan rettenetes volt
- hódica
- Nem elérhető
Nimrodel O Lorien írta: A Gyűrűk Urában pont az a jó, hogy nem azért van három része, mert így több pénzt lehet bezsebelni vele! Az egész egyszerre készült, nem várták ki, hogy vajon bejön-e a Film, vagy sem.
Ha lenne egy negyedik rész, akkor már a Gyűrűk Ura is a Mátrix és Star Wars kategóriájú filmek közé tartozna, amit NAGYON NEM SZERETNÉK! :shake:
Mondjuk azért akkora kockázat nem volt, ismertve a könyv rajongótáborának nagyságát...
A negyedik résznek szerintem semmi értelme nincs, mivel el sem tudom képzelni, mi lehetne a történet...órákig nézhetnénk Arwent, amig üldögél és kötöget nagyon élvezetes lenne Arról nem is beszélve, hogy Pj-t ekkor már tényleg meglincselnék
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."