A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 5 hónapja #202374 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Cerebrum írta:

Iluvatar Gyermeke írta: Az Orthanc tetején Szarumán rátámad egy késsel Grímára, de az lefegyverzi, s ledobja Szarumánt a toronyból, aki felnyársalódik egy hatalmas kerékre (más változat szerint a tóba esik vagy még a zuhanáskor a levegőben eltűnik.)

Remélem eltűnik a levegőben. Ez a felnyársalásosdi nagyon nem tetszik...

Pedig sajna ez a legvalószínűbb. Bár Pizsiék és Christopher Lee is mondta, hogy többféle halál-változatot felvettek, szinte biztos, hogy a tüskés kerék lesz a filmben.
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #202343 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Cerebrum írta:

Iluvatar Gyermeke írta: Az Orthanc tetején Szarumán rátámad egy késsel Grímára, de az lefegyverzi, s ledobja Szarumánt a toronyból, aki felnyársalódik egy hatalmas kerékre (más változat szerint a tóba esik vagy még a zuhanáskor a levegőben eltűnik.)

Grímát pedig Legolas lenyilazza.

Csak tudnám minek... :?

Egyrészt mert nincs kéznél egy hobbit íjász sem, másrészt mert Legolas mindenre nyilaz ami mozog és nem kiabál időben...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #202341 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Grímát pedig Legolas lenyilazza.

Csak tudnám minek... :?

Epilógus a film végén. Galadriel elmondja mi történt a szereplőkkel.

Jaj, csak ez benne legyen! Nagyon hiányoltam a filmből...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #202204 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iluvatar Gyermeke írta: A kérdés az, hogy hova tűnik a holtteste a követnek? Ui. a mordoriak támadása rögtön megindul... Szvsz eltűnik, köddé válik, ahogy a PS2 játékban is... (Ami elég meglepő, hiszen ő ember volt...)

Esetleg mint a morgul tőr, elpárolog.

Iluvatar Gyermeke írta: :arrow: Arwen és Elrond beszélgetése Völgyzugolyban: lehet, hogy azért hullik ki Arwen kezéből a könyv, mert abban a Holtak ösvényéről olvasott?! :idea:

Lehet hogy lesz, mert az alapfilben világosan látszik, hogy teljesen máshol van kinyitva a könyv, mikor Elronddal beszél, ill. mikor leesik!
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #202167 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nimrodel Melian írta: :oops: Bocs, lehet, hogy már párszor beírtátok, de lehet már tudni, hogy mik lesznek rajta a RotK bővített DVD-n? Köszi!

Szerény kutatásaim alapján a következők lesznek rajta:
EZEK csak spekulációk, amit a Neten olvasgattam, légyszí ne vegyétek készpénznek!!!! S ne kövezzetek meg, ha mégsem így lesz... :oops:

ÚJ JELENETEK:

:arrow: Keresztút: A film azzal kezdődik, hogy Frodó és Samu a Keresztúthoz érnek, ahol a király hatalmas szobra mellett mennek el, s észreveszik a földön heverő királyfejet, aminek ismét "koroná"-ja van virágokból. Felvillan a fény, majd egyre sötétebb lesz az ég... Ekkor jelenik meg a cím: A király visszatér
:arrow: Szarumán halála: Gandalfék az Orthanc-hoz lovagolnak. Szarumán szavakkal mepróbálja őket megbűvölni, de Gandalf eltöri a botját - Gríma meg ledobja a palantírt. Az Orthanc tetején Szarumán rátámad egy késsel Grímára, de az lefegyverzi, s ledobja Szarumánt a toronyból, aki felnyársalódik egy hatalmas kerékre (más változat szerint a tóba esik vagy még a zuhanáskor a levegőben eltűnik.) Grímát pedig Legolas lenyilazza. ([size=9:2a7wu1a3]Szép volt Orli! :D [/size] )
:arrow: Edoras: Trufa hűségesküje (ezt már láthattuk a film trailerén is): Trufa Théoden előtt letérdel, s a kardját nyújtja.
:arrow: Edoras: Ivópárbaj Legolas és Gimli közt. :cheers: (Ezt már nagyon várom!!! Aki utoljára állva marad, az nyer...[size=9:2a7wu1a3]Hajrá Orli!!! :hello:[/size] )
:arrow: Edoras: Trufa és Pippin búcsúzását vlsz megváltoztatják... hogy miben, azt nem tudom... :roll: :?:
:arrow: Gandalf a Boszorkányúr ellen. (Ezt is láthattuk egy rövid pillanatra a film trailerén.) Mikor Pippin rátalál a mágusra, a bot a kezében van- együtt vágtatnak Denethor és Faramir megmentésére- de mikor odaérnek, a bot már nincs Gandalf kezében, s elég megviseltnek tűnik- a Boszorkányúr vlsz eltörte a botját- de valami megzavarta a harcukat, (Rohaniak érkezése vagy valami más), ezért sikerül elmenekülniük.
:arrow: Minas Tirith: Ispotály: Aragorn meggyógyítja Faramirt és Éowynt, akik ezek után összemelegednek... :wink: :oops:
:arrow: Minas Tirith: Aragorn belenéz a palantírba... s megmutatja a kardját Szauronnak... aki vlsz a haldokló Arwen képét mutatja cserébe... :twisted:
:arrow: Fekete Kapu: Szauron Szája jön követként Aragornék elé. Megmutatja Frodó mithril ingét... Aragorn kicsit kiakad s kinyírja őt. (Egy követet?! Nem szép dolog... :? ) A kérdés az, hogy hova tűnik a holtteste a követnek? Ui. a mordoriak támadása rögtön megindul... Szvsz eltűnik, köddé válik, ahogy a PS2 játékban is... (Ami elég meglepő, hiszen ő ember volt... :hein: )
:arrow: Epilógus a film végén- Galadriel elmondja mi történt a szereplőkkel. Szvsz nem vlsz, hogy ez benne lesz, de jó lenne... :)

BŐVÍTETT JELENETEK:
Általánosságban elmondható, hogy a párbeszédek hosszabbak lesznek, pl:
:arrow: Edoras: Éomer és Éowyn párbeszéde Trufáról és az ő harci képességeiről... Aragorn és Éowyn ill. Gandalf és Aragorn beszélgetése.
:arrow: Arwen és Elrond beszélgetése Völgyzugolyban: lehet, hogy azért hullik ki Arwen kezéből a könyv, mert abban a Holtak ösvényéről olvasott?! :idea:
:arrow: Holtak ösvénye: hosszabb jelenet, több párbeszéd. Utána Legolas megöli Pizsit, aki a kalózkapitányt alakítja... :twisted: Jól tette!!! :D
:arrow: Minas Tirith: Faramir vlsz elárulja apjának, hogy Frodóékat elengedte... Denethor ezért mondja, hogy a Gondori törvényt semmibe vette...s küldi ki a csatába... :(
:arrow: Frodó és Samu mordori útja is hosszabb: egy ideig vlsz az orkokkal menetelnek (álruhában, mint tudjuk...) :pimp:
:arrow: Megye: ez a rész is hosszabb lesz: talán megtudjuk, miért megy el Frodó... :bawling: (Amit persze tudunk...)

Ezenkívül a csaták is hosszabbak és még akciódúsabbak lesznek...

Remélem, legalább egy embernek tudtam újat mondani... :P

A forrásaim:

www.rotk-see.de.vu - (Képekkel!!! :D )
www.theonering.net/staticnews/1079056437.html

There is no reality. Only perception.
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #202073 Írta: Alyr Arkhon

Drowse írta: Én valamiért úgy emlékszem, hogy a filmben (a másodikban) is három része volt a kapunak...

Pedig egy volt... Pontosabban a trollok addig húzták a falat amíg ki nem nyílt.
Lehet h 3 része van, kívülről végülis egy se látszik...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201743 Írta: lothorien
lothorien válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Orsie írta:

Cerebrum írta: Khm, ezt most suttogva mondom... :) Valaki, akinek megvan a RotK DVD eredetiben (mert ugye máshogy hogyan is lehetne meg akárkinek is :twisted: ), nem szkennelné be és küldené el nekem a borítóját? (Ha lehet, nagy felbontásban...) Előre is köszi. :wink:

Ezen az oldalon találsz DVD-hez borítókat. A listából válaszd ki a Király visszatért, kattints rá, és a listaablak alatt megjelenik, hogy "front", "back", stb., erre is nyomj rá, majd kattints a "download cover"-re, és mikor megjelenik a kép, mentsd el!
www.cdcovers.cc/dvd_l.php

HA magyarul szeretnéd letölteni a borítót a következő címen megteheted:
silent.wbteam.com/dvdposter/index.html

Szióka :)

Lothórien
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201736 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én valamiért úgy emlékszem, hogy a filmben (a másodikban) is három része volt a kapunak...

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201687 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
:oops: Szvsz amikor kicsit kinyílik a kapu, akkor jön ki, és amikor Aragorn levágja, akkor tárul ki teljesen és masírozik elő az ork hadsereg

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201398 Írta: Mornambar

Alyr Arkhon írta: Lehet, hogy a nazgulok dobják majd le ejtőernyővel

Mornambar írta: a lova, egy démonbestia szárnyakkal, nazgúlmódra röpköd? (A Hadviselés KF-n könyvben csak a ló nyakát mutatja, tehát ez is lehet)
quote]
;)

Igen ,ez már szerepelt...
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201345 Írta: Alyr Arkhon
Lehet hogy egyszercsak megjelenik oldalról... Elvégre attól, hogy a Fekete Kapu csukva van valahogy csak ki lehet jutni rajta, nem nyithatják ki minden álruhás ügynök észrevétlennek tervezett távozásakor...
Vagy őrjáratokkor...

Lehet, hogy a nazgulok dobják majd le ejtőernyővel? :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201261 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Mornambar írta: Mért, az hogy Aragorn kinyírja, az nem? :)

Agresszív véleménycsere... :mrgreen: :twisted:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201257 Írta: Ulmo

Mornambar írta: De akkor hol jön ki? Egy 'kiskapun'? A Fekete Kapuknál van egyáltalán kiskapu?

Van. Ugyanis a Fekete Kapu három kapuból áll. Csak ezt Pizsi csapata valahogy elfelejtette:

J.R.R. Tolkien írta: A Fekete Kapu három nagy nyílása a roppant kapubolt alatt be volt zárva [...]S hatalmas csattanással kitárult a Fekete Kapu középső nyílása, s kivonult rajta a Fekete Torony követsége.

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201246 Írta: Mornambar
Szerintem se a sereggel jön, ugyebár lovon ül, és látszódna a gyalog-orkok fölött...
Viszont a trollok hamar kifáradnak a kapuk kinyitásánál, szvsz értelmetlen kétszer kinyitni azt a vasizét.
De akkor hol jön ki? Egy 'kiskapun'? A Fekete Kapuknál van egyáltalán kiskapu?
Vagy lehet, hogy PJ meg a Taylor fantáziája megint elszáll, s a lova, egy démonbestia szárnyakkal, nazgúlmódra röpköd? (A Hadviselés KF-n könyvben csak a ló nyakát mutatja, tehát ez is lehet)
Vagy egyszerűen már ott várja őket?

...komolytalanná teszi a "követséget"...

Mért, az hogy Aragorn kinyírja, az nem? :)

Amúgy vmikor frankón kitárgyaltuk a témát, tess visszalapozni! :) ;)
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201221 Írta: Ulmo

Cerebrum írta: No, rájöttem feltehetőleg hová lesz beszúrva a jelenet Szauron Szájával...

Ezzel csak az a probéma, hogy komolytalanná teszi a "követséget". Úgy nem nagy kunszt "tárgyalni" az ellenféllel, hogy közben a háta mögött felvonul Mordor teljes hadserege.

Én még mindig azt mondom, hogy akkor jön Szauron Szája, amikor Aragorn és barátai a Kapuhoz lovagolnak.
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201210 Írta: Cerebrum
No, rájöttem feltehetőleg hová lesz beszúrva a jelenet Szauron Szájával...

Aragorn az egyesült sereghez intézett beszéde végén lovával a kapun kiáramló sereg felé fordul és kardját a magasba tartja, ekkor vált a kép, Frodót és Samut látjuk egy rövid időre, ahogy már a Tűzhegyen másznak felfelé. A következő képen megint Aragornék láthatóak, de Aragorn ekkor már gyalogosan, Gandalf mellett áll, kissé piszkos karddal. Gondolom e kettő közé lesz bevágva a fent említett rész. Szvsz. Szauron Szája kiválik majd a kapun kifelé tartó tömegből pár testőrével, és talán ez olyan hatással lesz a lovakra, mint a Holtak Ösvénye. Gondolom ezután kb. úgy követik majd egymást az események, mint a könyvben, csak itt a jelenet végén Aragorn levágja, vagy talán csak megsebesíti Szauron Száját, akit a testőrei visszacipelnek Mordorba, majd az ork sereg folytatja az előrenyomulást...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201191 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Újabb RotK kártyák a Deciphertől:
shop.decipher.com/TCG/CardLists. ... &listID=34

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #201172 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nov.22 vagy december már "majdnem" mindegy, még elég messze van mindegyik :cry: De azért nem lenne rossz biztosat tudni. Más: találtam egy igen érdekes kritikát a ROTKról, a DVD megjelenéssel kapcsolatban. Csak pár részlet:
Gollamból cseles manipulátor, Eowynból pusztító amazon lesz.
Gandalf két összecsapás között előad egy csodálatos, emelkedett monológot a "másik országról".
Denethort arrogáns futóbolonddá fokozták le, a szakadék peremén fél kézzel lógó figurával egy óriási közhely is becsúszott.
Frodó betegágyátol kezdve, Samu hazatértével bezárólag valamennyi jelenet lehetne az utolsó is( a filmnek tehát legalább öt vége van). :roll:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199823 Írta: Sil
Ulmo, ha megnézed, a comingsoon.net sem saját kútfőből merítette a hírt, hanem a videobusiness.com-ra hivatkoznak, ami egy magazinnak tűnik... Szvsz pontosan ugyanannyira megbízható forrás tehát, mint egy internetes áruház. :wink: A New Line nem adott ki ezzel kapcsolatban még sajtóközleményt.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199821 Írta: Ulmo

Sil írta: Egy másik hír szerint nov. 22-én jelenik meg.
www.play.com/play247.asp?page=ti ... tle=174260
Szóval szvsz várjuk meg a hivatalos infókat, mert még nem annyira biztos a megjelenési időpont. :wink:

Sil: ha már választani kell a comingsoon.net és egy on-line áruház között, én az előbbire szavaznék, mint hitelesebb információs forrás. Szvsz valami csodának kell történni, hogy időben, november végén jöjjön ki a film.
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199740 Írta: Sil
Egy másik hír szerint nov. 22-én jelenik meg.
www.play.com/play247.asp?page=ti ... tle=174260
Szóval szvsz várjuk meg a hivatalos infókat, mert még nem annyira biztos a megjelenési időpont. :wink:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199634 Írta: Mornambar

Ulmo írta: Sajnos ténleg nem novemberben fog megjelenni a RotK bővített :( Pontos dátum még nincs, de annyi biztos, hogy decemberben adják ki. Azzal indokolják a csúszást, hogy a kommentárokhoz össze kell szedni a stábot, akik mind más munkákon dolgoznak.

Itt a hír: Klikk ide

Először is: de kár.
Másodszor: dejó, tudom má mit kérek karácsonyra!
(Ti. napok telnek el ált. mire átgondolom! ;) )
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199554 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Cerebrum írta: Khm, ezt most suttogva mondom... :) Valaki, akinek megvan a RotK DVD eredetiben (mert ugye máshogy hogyan is lehetne meg akárkinek is :twisted: ), nem szkennelné be és küldené el nekem a borítóját? (Ha lehet, nagy felbontásban...) Előre is köszi. :wink:

Ezen az oldalon találsz DVD-hez borítókat. A listából válaszd ki a Király visszatért, kattints rá, és a listaablak alatt megjelenik, hogy "front", "back", stb., erre is nyomj rá, majd kattints a "download cover"-re, és mikor megjelenik a kép, mentsd el!
www.cdcovers.cc/dvd_l.php

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199527 Írta: Ulmo

Artemisz (Celebthil) írta: ... a Tescoban most láttam a RotK egy részét szinkronnal, és bocs az illetékesektől, de BORZALMAS!! :?

Ha esetleg megosztanád velünk (vagy velem) hogy mitől volt borzalmas, talán jobban odafigyelnénk rá legközelebb...Nem lehet, hogy a Tesco gazdaságos változatot láttad? :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199512 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Gwaleriol írta: Jó hír pestieknek (és a hozzám hasonló fanatikusoknak :D ): a Moziünnep alatt elméletileg a MOM Parkban és a Westendben is levetítik egyben a filmet. :dance:

Nemááá!! 8O

Juhé! :bounce:

Már tudom, mivel ünneplem meg a letett vizsgáimat!!

Amúgy felirattal vagy szikronnal?

Csak azért kérdem, mert a Tescoban most láttam a RotK egy részét szinkronnal, és bocs az illetékesektől, de BORZALMAS!! :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199510 Írta: Ulmo
Sajnos ténleg nem novemberben fog megjelenni a RotK bővített :( Pontos dátum még nincs, de annyi biztos, hogy decemberben adják ki. Azzal indokolják a csúszást, hogy a kommentárokhoz össze kell szedni a stábot, akik mind más munkákon dolgoznak.

Itt a hír: Klikk ide
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199416 Írta: Cerebrum
Drowse, Mornambar; Le hannon! :wink: Már kerestem én is, de még sehol nincsen magyar borító, amik meg vannak (nem magyarok), azok meg nem tetszenek. Viszont láttam a bolti magyar borítót, és az szvsz. nagyon jól néz ki...

Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199398 Írta: Mornambar

Cerebrum: próbáld a sabotech.uw.hu/ oldalt!
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #199378 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Bárkinek szól, aki pl szeretné DVD borítókkal kitapézázni a szobáját, vagy mittudom én mit akar DVD borítókkal csinálni [size=9:1hpb2c99](((mert természetesen mindenkinek eredetiben van meg minden)))[/size]

:arrow: www.searchcovers.com/

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
Téma zárolva.
Több
20 éve 5 hónapja #198969 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jó hír pestieknek (és a hozzám hasonló fanatikusoknak :D ): a Moziünnep alatt elméletileg a MOM Parkban és a Westendben is levetítik egyben a filmet. :dance:

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.073 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére