LEP 2004.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #158324
Írta: Alyr Arkhon
Ezzel egyetértek...
(bár amint megjön bármilyen pénzem az eltéről, én felhívlak és megkeresem a Lőportár utcát befizetési csekk céljából... bár ha egy levélcímre fel lehetne adni a csekket... ( persze kb 200 Ft feladási díjat kell fizetni, de ez azt hiszem, elviselhető) amikor a Régi Szép Időkben levelezős RPGt jáccottam akkor ott meg tudták oldani bár nem tudom pontosan hogyan. lehet hogy az MTTnek nem jó)
UI: Azt hogyha valaki csak mindenes (szórólaposztó, képőrző és ilyesmi )funkciókat tud és akar betölteni a LEP2n, kinek jelezzem? - a választ, tekintve hogy már biztosan elhangzott, priviben kérném, (s utána ezt az utóiratot törlöm is)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Rabyn írta: Batti: És azt nem lehet megódani, hogy akik alapból ott lesznek (díszítenek, előadnak) szóval elhoozni nekik az igazolványt? Mert a társaság nagyrésze már jan2-től ottlesz. Hogy honnét tudnéd, hogy elküdjök neked a nevecskénket.
Ezzel egyetértek...
(bár amint megjön bármilyen pénzem az eltéről, én felhívlak és megkeresem a Lőportár utcát befizetési csekk céljából... bár ha egy levélcímre fel lehetne adni a csekket... ( persze kb 200 Ft feladási díjat kell fizetni, de ez azt hiszem, elviselhető) amikor a Régi Szép Időkben levelezős RPGt jáccottam akkor ott meg tudták oldani bár nem tudom pontosan hogyan. lehet hogy az MTTnek nem jó)
UI: Azt hogyha valaki csak mindenes (szórólaposztó, képőrző és ilyesmi )funkciókat tud és akar betölteni a LEP2n, kinek jelezzem? - a választ, tekintve hogy már biztosan elhangzott, priviben kérném, (s utána ezt az utóiratot törlöm is)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
20 éve 10 hónapja #158321
Írta: Brisa
Brisa
A sajtótájékoztató megtartatott. Az eredmények:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11606
www.mozinet.hu/hirek.php#hir2147
index.hu/kultur/mozi/tolkien1211/
www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000080068
Szóljatok, ha találtok még.
A TolkienHU-ra is hamarosan kikerül az anyag. Már csak Svinen múlik.
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11606
www.mozinet.hu/hirek.php#hir2147
index.hu/kultur/mozi/tolkien1211/
www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000080068
Szóljatok, ha találtok még.
A TolkienHU-ra is hamarosan kikerül az anyag. Már csak Svinen múlik.
Brisa
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
20 éve 10 hónapja #157710
Írta: Rabyn
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Batti: És azt nem lehet megódani, hogy akik alapból ott lesznek (díszítenek, előadnak) szóval elhoozni nekik az igazolványt? Mert a társaság nagyrésze már jan2-től ottlesz. Hogy honnét tudnéd, hogy elküdjök neked a nevecskénket.
Téma zárolva.
- Batti
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #157690
Írta: Batti
"Kane o Keizai Suru"
Kedveseim
Ha már a belépők ügyénél tartunk, bár én 20-án nem tudtam ott lenni, de gondolom az MTT rendes tagjainak ingyenes lesz. Ja, hogy mivel igazolhatjátok a rendes tagságot? Például igazolvánnyal, mármint MTT tagsági igazolvánnyal, amelyben a tagdíj fizetése igazolva van. Hogy honnan lesz nektek ilyen? Például tőlem, potosabban csak tőlem. Legalábbis egyelőre. Merthogy az összes nálam van. Ha valaki ilyet akar, annak hozzám kell jönnie. Befizetési csekket is lehet kérni.
Cím: 1134 Bp. Löportár u. 9-11
Reggel 9-től este 6-ig meg lehet találni.
Ha mégsem akkor lehet hívni a 06-20-9923358 számon, de aki ilyesmiért este 8 után hív, az számítson rá, hogy morcos leszek.
Ha már a belépők ügyénél tartunk, bár én 20-án nem tudtam ott lenni, de gondolom az MTT rendes tagjainak ingyenes lesz. Ja, hogy mivel igazolhatjátok a rendes tagságot? Például igazolvánnyal, mármint MTT tagsági igazolvánnyal, amelyben a tagdíj fizetése igazolva van. Hogy honnan lesz nektek ilyen? Például tőlem, potosabban csak tőlem. Legalábbis egyelőre. Merthogy az összes nálam van. Ha valaki ilyet akar, annak hozzám kell jönnie. Befizetési csekket is lehet kérni.
Cím: 1134 Bp. Löportár u. 9-11
Reggel 9-től este 6-ig meg lehet találni.
Ha mégsem akkor lehet hívni a 06-20-9923358 számon, de aki ilyesmiért este 8 után hív, az számítson rá, hogy morcos leszek.
"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Olosta
- Nem elérhető
20 éve 10 hónapja #157385
Írta: Olosta
khm..... dec. 11. csütörtök.....
Akkor most december 10-én szerdán, vagy december 11-én csütörtökön???
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Brisa írta: Pár információ az érdeklődőknek:
A pályázatra beérkezett művek jelenleg feldolgozás alatt állnak.
A LEP 2004-ről december 11-én, szerdán jelenik meg egy hosszabb ismertető (programokkal együtt).
A reklámkampány szintén dec. 11-én indul be.
Kérünk mindenkit, legyen türelemmel. Akinek ez nehezen megy, szálljon be a szervezésbe.
khm..... dec. 11. csütörtök.....
Akkor most december 10-én szerdán, vagy december 11-én csütörtökön???
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #157318
Brisa
Pár információ az érdeklődőknek:
A LEP 2004-ről december 11-én, szerdán jelenik meg egy hosszabb ismertető (programokkal együtt).
Kérünk mindenkit, legyen türelemmel. Akinek ez nehezen megy, szálljon be a szervezésbe.
Brisa
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
20 éve 10 hónapja #157242
Jó Brisa én tudom, de nincsen is már oylan messze a LEP..
És én azért nem mentem el a megbeszélésre, mert nem akarok szervező lenni, (elég más probléma van most). De ettőlmég azért jó lett volna(jo lenne) tudni, ha belépőt kell szedni...
na mindegy, kicsit fáradt vok meg fáj a fejem.. Csak azért 4x 500 forint is 2000.. és nemtudom januárvan a familimnek lesz-e enyi pénze..
És én azért nem mentem el a megbeszélésre, mert nem akarok szervező lenni, (elég más probléma van most). De ettőlmég azért jó lett volna(jo lenne) tudni, ha belépőt kell szedni...
na mindegy, kicsit fáradt vok meg fáj a fejem.. Csak azért 4x 500 forint is 2000.. és nemtudom januárvan a familimnek lesz-e enyi pénze..
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #157214
Brisa
Drágáim, nyugalom. Nem holnap lesz a LEP. A nép felkészítése hamarosan beindul. És higgyétek el, a szervezők is tisztába vannak a belépő előnyeivel és hátrányaival. Jó sok órát elvitatkoztunk már ezen. Akkor kellett volna ott lenni (nov. 20-án a 2. megbeszélésen 18 és majd' 24 óra között). Most már ne kezdjétek el felhánytorgatni az érveket és ellenérveket.
És különben is, 100% csak akkor lesz a dolog, ha már jan. 3-án szedjük a pénzeket. Mert ugye a (szponzorokba vetett) remény hal meg utoljára...
És különben is, 100% csak akkor lesz a dolog, ha már jan. 3-án szedjük a pénzeket. Mert ugye a (szponzorokba vetett) remény hal meg utoljára...
Brisa
Téma zárolva.
- Jocii
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #157211
Írta: Jocii
azé ezt nem ártott volna közölni már sorry !
De ünnepek után 2 nappal , meg mikor az emberek nagy része januátrban nem kap fizetést , vagy ha igen ako csak honap közepén , talán fel kellett volna késziteni a jonépet , hogy ugy készitsék a dolgokat hogy belépö is lesz.
De ünnepek után 2 nappal , meg mikor az emberek nagy része januátrban nem kap fizetést , vagy ha igen ako csak honap közepén , talán fel kellett volna késziteni a jonépet , hogy ugy készitsék a dolgokat hogy belépö is lesz.
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 10 hónapja #157189
Írta: Prérifarkas
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Prérifarkas válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Igen, lesz, 500 ft...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
20 éve 10 hónapja #157186
Emberke most akkor TÉLLEG LESZ BELÉPŐ??
MErt ha igen akkor tudni kéne, hogy kb mennyi s így reklámozni a cuccost...
Mert szvsz az emberek nagyrésze (legalábbis akiknek eddig én mondtam, hogy jöjjenek) pénz nélkül jönnének, és nemtudom mennyit tudnak kiadni azért, hogy a LEPET lássák..
Azért jó lenne ha ez nem ott derülne ki mert nekem a családomból jönne jópár ember és a barátaim mközül is elég sokan kiváncsiak erre az egészre.
A másik HA lesz külfödi vendég akkor nekünk is fizetni ekll azért, hogy beszélhessünk vele?
MErt ha igen akkor tudni kéne, hogy kb mennyi s így reklámozni a cuccost...
Mert szvsz az emberek nagyrésze (legalábbis akiknek eddig én mondtam, hogy jöjjenek) pénz nélkül jönnének, és nemtudom mennyit tudnak kiadni azért, hogy a LEPET lássák..
Azért jó lenne ha ez nem ott derülne ki mert nekem a családomból jönne jópár ember és a barátaim mközül is elég sokan kiváncsiak erre az egészre.
A másik HA lesz külfödi vendég akkor nekünk is fizetni ekll azért, hogy beszélhessünk vele?
Téma zárolva.
- _Neo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
20 éve 10 hónapja #156931
Írta: _Neo
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Emberkek!
Akinek van barmilyen ismerose, aki valamely ISP-nel dolgozik (netszolgaltato), orommel vennem, ha jelezne.
Eddig nagyon ugy nez ki, hogy az Axeleroval sikerul kozos nevezore jutni, de ha megsem, kene vmi vesztartalek, hogy a LEp-en legyen halonk, es ne elore lementett offline lapokkal kelljen dolgoznunk.
E-MAIL-ben ertesitsetek, NE priviben!!!!!!!!
Tolkien.hu valamiert piszok lassu nalam...
ilfirin@freemail.hu
koszi
Akinek van barmilyen ismerose, aki valamely ISP-nel dolgozik (netszolgaltato), orommel vennem, ha jelezne.
Eddig nagyon ugy nez ki, hogy az Axeleroval sikerul kozos nevezore jutni, de ha megsem, kene vmi vesztartalek, hogy a LEp-en legyen halonk, es ne elore lementett offline lapokkal kelljen dolgoznunk.
E-MAIL-ben ertesitsetek, NE priviben!!!!!!!!
Tolkien.hu valamiert piszok lassu nalam...
ilfirin@freemail.hu
koszi
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Laurelen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Toma gazda
- Nem elérhető
20 éve 11 hónapja #156430
Írta: Toma gazda
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
Toma gazda válaszolt a következő témában: LEP 2004.
ennek is lesz plakátozható módja??
: :geek:
:geek: :
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Olosta
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 11 hónapja #156234
Írta: Ulmo
Felhívás mindenkihez!
Az internetes kvíz hiredtéséhez szükségem lenne 2-3 lelkes emberre, akik most hétvégén (dec 6-7) ráérnek egy kis munkára. Akinek van kedve a dologhoz, priviben jelentkezzen nálam, minél hamarabb!
[size=9:1l8in1vp](keres-kínál rovatunk legfrissebb hirdetését olvashatták )[/size]
Az internetes kvíz hiredtéséhez szükségem lenne 2-3 lelkes emberre, akik most hétvégén (dec 6-7) ráérnek egy kis munkára. Akinek van kedve a dologhoz, priviben jelentkezzen nálam, minél hamarabb!
[size=9:1l8in1vp](keres-kínál rovatunk legfrissebb hirdetését olvashatták )[/size]
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Melian
- Nem elérhető
20 éve 11 hónapja #155656
Írta: Melian
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Már megint én...
Az előző bejegyzéshez hasonlóan, most olyan lelkes kedveseket keresek (eee), akik tudnak fénymásolni (sokat), illetve van idejük ezeket a fénymásolatokat (az irodalmi pályázat művei) megadott címekre elvinni...
Előre is hálásak vagyunk a sok-sok melegszívű, ügybuzgó és önzetlen jelentkezőnek...
Szantennél (Virág) jelentkezhettek: (70) 381-5179
MTT MP Kommandó
Az előző bejegyzéshez hasonlóan, most olyan lelkes kedveseket keresek (eee), akik tudnak fénymásolni (sokat), illetve van idejük ezeket a fénymásolatokat (az irodalmi pályázat művei) megadott címekre elvinni...
Előre is hálásak vagyunk a sok-sok melegszívű, ügybuzgó és önzetlen jelentkezőnek...
Szantennél (Virág) jelentkezhettek: (70) 381-5179
MTT MP Kommandó
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
- Melian
- Nem elérhető
20 éve 11 hónapja #155647
Írta: Melian
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
SOS!!! FONTOS!!! SOS!!! FONTOS!!!
Kedveseim,
kérlek Benneteket, hogy bárki, aki tud segíteni a művészeti pályázatra beérkezett művek scannelésében (A4, illetve ennél kisebb képekről van szó), legyen olyan aranyos és jelentkezzen nálam ( melian@tolkien.hu vagy (20) 9414-833).
"Ideális" esetben olyasvalakiket keresnénk, akik géppel is rendelkeznek (a lelkesedésen kívül ), ez nagyban megkönnyítené a munkát. Viszonylag nagy mennyiségű (100on felüli) képről van szó, és Karácsonyig be kelle fejezni a munkát.
Nagyon köszönjük előre is...
az MTT Művészeti Pályázat Kommandója nevében
Kedveseim,
kérlek Benneteket, hogy bárki, aki tud segíteni a művészeti pályázatra beérkezett művek scannelésében (A4, illetve ennél kisebb képekről van szó), legyen olyan aranyos és jelentkezzen nálam ( melian@tolkien.hu vagy (20) 9414-833).
"Ideális" esetben olyasvalakiket keresnénk, akik géppel is rendelkeznek (a lelkesedésen kívül ), ez nagyban megkönnyítené a munkát. Viszonylag nagy mennyiségű (100on felüli) képről van szó, és Karácsonyig be kelle fejezni a munkát.
Nagyon köszönjük előre is...
az MTT Művészeti Pályázat Kommandója nevében
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
20 éve 11 hónapja #155608
Írta: KÁJ
*****by KÁJ*****
Bocs, nem olvastam vissza, mert nincs időm, de ha tudok, nagyon szivesen segítek a LEP-en. Bármit rám oszthattok, vállalom.
Nemigazán vagyok képben. Mit kell csinálni? Hányra kell odamenni?
Puszi: KÁJ
ui: Ja, és sajna csak este 8ig tudok maradni...
Nemigazán vagyok képben. Mit kell csinálni? Hányra kell odamenni?
Puszi: KÁJ
ui: Ja, és sajna csak este 8ig tudok maradni...
*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
20 éve 11 hónapja #155306
Írta: Nimrocco mirimafea
Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Hálám üldözni fog , amiért átvetted a pályázat anyagát!Melyanna írta:
Ringbearer írta: Kik foglalkoznak a művészeti pályázattal?
Van egy lány, aki személyesen szeretné elvinni a művét,
mert félti, és ezért kéne!
Például én...
A (20) 9414-833-on hívjon fel, egyeztetünk időpontot!
Köszipuszi...
Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm!
Téma zárolva.
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kevesebb
Több
Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc