LEP 2004.
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
viszont van helyettem két ember is.
mogy az egyik akinek nem kell sokat probálni. és Ethilien (ion?) a másik. Ő csak most regizett nemrégen de nekem elég régi barátom és meg lehet benne bízni. Ők ketten jönnének helyettem!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lyra
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Juhhhhhhííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!! :dance:E. Eia Ayna írta:
Aki a kvízen nyer, az a LEP-en lévő Két torony vetítésére nyer jegyet. Tehát hogyha nem nyersz, akkoris jö(het)sz LEPreLyra írta: És most hogy van ez a belépőjegyekkel? Csak az mehet be, aki a kvízen nyer, vagy mi? :
de nagyon -nagyon jóóóóóóó!
Azért ha kell szívesen segítek
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Brisa
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Aki a kvízen nyer, az a LEP-en lévő Két torony vetítésére nyer jegyet. Tehát hogyha nem nyersz, akkoris jö(het)sz LEPreLyra írta: És most hogy van ez a belépőjegyekkel? Csak az mehet be, aki a kvízen nyer, vagy mi? :
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Lyra
- Nem elérhető
És most hogy van ez a belépőjegyekkel? Csak az mehet be, aki a kvízen nyer, vagy mi? :
Mert én nagyon szeretnék elmenni, és bármit elvállalok, amit kell! Írjatok!!!
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Majd délután átbeszéljük, nekem már van egy sajtós teamem, de még egész pontosan el kell osztani a tennivalókat, úgy tudok igényelni még embert (bár, a helyzetet elnézve, asszem a végén amúgy is privátban oldom meg az emberkérdést).
Pl. ezt a sörcsapolás dolgot, amit _Neo emleget nem igazán értem...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Brisa
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Brisa írta: Ja, és egy kis kedvcsináló: aki vállal munkát, az nagy eséllyel kap majd jegyet a RotK premier előtti bemutatójára
es aki mar nem tud tobbet vallalni? ß)ú
ok is kapnak? ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Brisa
- Nem elérhető
Evenstar a játékok/játékrendszerekért felel. Neki négy emberre lenne szüksége, plusz ezek váltásaik: 2 ember társas-bemutatózni, 2 a baba- és kirakóskiállítást felügyelni.
Kicsik jöhetnek.
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
Yavi, Angie, Darky, Finwe, Cueddo, Dodiee, Galadh, Gandalf, Augustíne, Beleg, Dez, Elanor, Esgal, Evenstar, Gillz, Brandír, Rayan, Telu, Szofi, Telcontar, Szürke, Sonica, Melawar, Rogue, Szofi, Mau és a többi??? Ugye mindenkit beírhatok a felsoroltak közül (is)?
Emberhiány van, úgyhogy jelentkezzetek!
Tem tudja valaki Telcontar számát?
Brisa
- Gumipók
- Nem elérhető
A Corvin által felajánlott hely minden szempontból alkalmatlan a díszlet és a paravánok összerakására. (kicsi, a cucc alig fér el, nem lehet se fúrni se faragni, se festeni, mert minden behallatszik a terembe és nincs szellőzés)
Ezért MEGKÉREK MINDENKIT , hogy nézzen körül, gondolja át, hogy tud e valami helyet ahol a 11 db 2,5 méter magas paravánt összerakhatjuk, lefesthetjük és tárolhatjuk jan 2.-ig.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Mindenki érintett szervezőt várunk!
- _Neo
- Nem elérhető
Jo hirek (foleg 2 ZH elott...)
LEP-es halo:
Ma jartunk a szakemberrel a Corvinban (pontosabban a teton), az antenna telepitheto, sot! Az uriember fia nagy szerepjatekos es Tolkien rajongo, ugyhogy valszeg lesz egy uj tagunk, de nem az fontos: az ado/vevo telepitesebol jelentos kedvezmenyt kapunk (reszletekbe nem mennek bele) ß)
gepek:
A port.hu biztosit szamunkra 10 (9+1) gepet, Csudi szerzett nekunk teherautot a szallitasra, ezert kulon koszonet Neki , arrol nem is beszelve, hogy a benzint "megszponzoralja".
Ja, a szerver es a gepek konfigjat elore! megcsinaltuk, profi rendszergizdank lesz (a telepitesnel legalabbis jelen lesz), barati alapon. Cserebe egy kis reklam Neki: www.arvuti.hu/
Koszonet elore is mindenkinek a segitsegert, a linkeket pedig kuldjetek szorgalmasan az ide_mornie@freemail.hu cimre!
A kezdeti nehezsegek es kapitalis sz*pasok utan vegre ugy erzem, hogy jo lesz a LEP! Legyetek ugyesek es tamogassuk egymast, bizzunk egymasban!
Tudom, hogy mindenki ideges, veszesen kozelg a nagy nap, de tartsatok ki! Nagyon jo volt a tavalyi LEP, raadasul most tobben szervezzuk... Izgatottan varom a napot!
Most pedig zuzok vissza tanulni...
PS: Brisa: azokat az emberkeket, akik a netcaféba jelentkeztek, tetszes szerint oszd be, kinek mi a legmegfelelobb, csak konstans legyen 3 emberke a helyszinen, egyebkent rugalmasak vagyunk.
Kosz mindenkinek mindent!
[size=9:1cx5ityt]a www.tolkien.hu/lepismerett.php oldalon mar igazan kijaithatnatok azt a franya eloadast... ß([/size]
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Mert az MTTnek külön kocsija van minden rendezvényre!Alyr Arkhon írta:
Már itt tartunk? De akkor mért nem MTT?
Alyr Arkhon írta: Én fel tudom ajánlani a kardomat díszítőelemnek de csakis annak mert használni nem lehet ugyanis kicsit lötyög...
ööö..nekem is van egy...ha kell...bár egy kardot, hogy?
"Be the change you want to see." Gandhi
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Van egy Gyűrű Szövetséges plakátom, amin nincs semmi hirdetés, szép...
És szívesen felajánlom (csak utána hadd kérjem vissza), díszítésnek!
Ma 2 fekete autó ment szirénázva, és az volt a rendszámuk, hogy
LEP-004
Már itt tartunk? De akkor mért nem MTT?
Én fel tudom ajánlani a kardomat díszítőelemnek de csakis annak mert használni nem lehet ugyanis kicsit lötyög...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ringbearer
- Nem elérhető
És szívesen felajánlom (csak utána hadd kérjem vissza), díszítésnek!
Ma 2 fekete autó ment szirénázva, és az volt a rendszámuk, hogy
LEP-004
"Be the change you want to see." Gandhi
- Brisa
- Nem elérhető
A jegyszedő szerintem lehet kicsi.
_Neo: Én nem tudok a sörcsapolásról, de ebben (ha minden igaz) Supersonica az illetékes.
Tök jó, hogy lesz háló!
Felagund: Privi ment.
Nodlee: Összesen négy vetélkedő lesz: a kalandjáték, a műveltségi vetélkedő és két játékos vetélkedő. (Pont neked magyarázzam?) Melyikre parancsolsz jelentkezni? Amúgy nem a 2 másodperctől, hanem az alvásmennyiségtől függ, hogy mikor érdemes munkát vállalnod, hogy azért este az a 2 másodperc jól sikerüljön.
KÁJ: Igen, nagyon sokan leszünk olyanok, akik 2-án késő éjszakáig/hajnalig maradnak a Corvinba, hogy aztán néhány óra múlva visszatérjenek a színhelyre frisseséget és derűt szimulálva... A döntés a tiéd. Szorgos kezekre szükség lesz, az biztos.
Vénia: Igen, az az egy óra egy kerekített szám. Mondjuk negy egészkor, hanem 5 perccel később kezdtek, 5-10 percig tapsolnak titeket.
Jan. 2-án este mindenkire számítunk a díszítésnél, a csomagolásnál és a kiállítás összeállításában, aki nem próbál. Bár gondolom, ezt mondani sem kell.
Brisa
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
boc )
Mi akkor gondolom de. elfoglaltságot keressünk?
Milyen koordinátor kell nekünk?
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egy kérdés: Gondolom sokan lesznek, akik már másodikán "beköltöznek".
Ezek az emberkék nem igazán lesznek frissek másnap. Ők kb. hányan lesznek? Mert ha nem elegen, akkor lehet, hogy én is csatlakozom hozzájuk, de ha inkább friss erő kéne, akkor (testi épségemet kockáztatva) szivesen ébresztem a társaságot reggel 7-8 körül igény szerint!
Minek örülnétek jobban?
*****by KÁJ*****
- brokkoli
- Nem elérhető
Amúgy meg írjatok fel a vetélkedőkhöz.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Brisa írta: Estel, Felagund, intézzétek el az ügyet Anával. Amíg tőle nem kapok egy engedélyező levelet, csak du. kaptok munkát.
Pont ez az, hogy inkább délelőtt kéne valami meló (tökmindegy mi) mert délutánra zombi leszek az éjszakai próbáktól, és még szeretnék 1et aludni előadás előtt...
Our knees do not bend easily
- _Neo
- Nem elérhető
ez komoly kerdes...
halonk ugy nez ki lesz, tiirariira ß)
a gyujtott linkeket kernem emailben!!!
ide_mornie@freemail.hu
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani