- Köszönetek: 0
LEP 2004.
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Olosta írta:
Corvin Budapest Filmpalota oldala írta: Kedves Vendégeink!
J.R.R.Tolkien, a "Gyűrűk ura" szerzőjének tiszteletére 2004 január 3-án a Corvin moziban ismét megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott TOLKIEN SZÜLETÉSNAP.
Napijegyek korlátozott számban december 25-től elővételben kaphatók a mozi kijelölt pénztáraiban!
Ezek szerint aki január 3-án esik be, és nem vett elővételben jegyet, lehet, hogy nem juthat be??? 8O
Nem adtunk el elővételben 5000 jegyet, úgyhogy semmi pánik. Mindenkit várunk szeretettel
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Jól nézek ki,ha 3-án felmegyünk családdal és nem engednek be.(ha felmegyünk )
- Olosta
- Nem elérhető
Corvin Budapest Filmpalota oldala írta: Kedves Vendégeink!
J.R.R.Tolkien, a "Gyűrűk ura" szerzőjének tiszteletére 2004 január 3-án a Corvin moziban ismét megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott TOLKIEN SZÜLETÉSNAP.
Napijegyek korlátozott számban december 25-től elővételben kaphatók a mozi kijelölt pénztáraiban!
Ezek szerint aki január 3-án esik be, és nem vett elővételben jegyet, lehet, hogy nem juthat be??? 8O
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
_Neo írta:
Silmeniel írta: Egyéni szocproblem, de ha kellek díszíteni, meg 3-án éjjel pakolni, akkor valaki adjon nekem szállást 2 estére... Lécciiii...
hat, ha egy kollegiumi szoba megfelel... ß)
OFF: még mindig nincs fűtés és melegvíz?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Silmeniel írta: Egyéni szocproblem, de ha kellek díszíteni, meg 3-án éjjel pakolni, akkor valaki adjon nekem szállást 2 estére... Lécciiii...
hat, ha egy kollegiumi szoba megfelel... ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Akinek Januar masodikan delutan 2 es (max)5 kozott FONTOS es BAZINAGY szallitanivaloja lenne, jelezzen nekem, privi, email, telefon, barmi szoba johet (a postat kiveve)!!!!
Elorebocsatom, csak nagyon fontos es nagy (ertsd: mashogy abszolute nem szallithato) cuccokert megyunk el!
A 6arido: 2K4.01.01. 24:00
Pontos cimet mondjatok, utvonalat kell tervezni, nem mindegy, mennyi benzint hasznalunk! Masfelol, a teherauto szivesseg, nyilvan nem fogjuk pofatlanul kihasznalni a sracot, akinek 17.000.000 mas dolga lenne emellett...
Szal tenyleg csak az keressen, akinek a csaladja elete mulik a dolgon!
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Kincső
- Nem elérhető
A jegyek a helyszínen, a vetítés napján reggel 10:00 órától a 14:40-ig vehetőek át fényképes igazolvány bemutatásával a mozi kijelölt pénztárában, abban az esetben, ha ennek a levélnek a megválaszolásával megerősíti igényét. A nyeremények nem ruházhatók át másra.
De tényleg, lehte, hogy ez csak arra vonatkozik, hogy nem veheti át más! Ha átvétel után odaadom nekik, azt már úgysem lehet ellenőrizni.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem átruházhatók? 8O (Ezt hol írja?) Ha felveszem őket, miért nem adhatom utána annak, akinek akarom? Én se tudom megnézni, de lesz ott egy csomó barátom, ismerősöm, akiknek nincs nethozzáférésük, direkt miattuk játszottam, hogy legalább ketten közülük be tudjanak jutni rá...Kincső írta: Mi az, hogy a kvíz jegyei nem átruházhatók???
Én nem fogom tudni és nem is akarom megnézni a TTT-t, de jönnek barátnőim. Miért nem adhatom oda nekik a jegyet??? Csak ezért mondjak le róla???
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
Silme: 2-áról 3-ára aludni jöhetsz hozzánk (illetve a nővéremékhez), feltéve, ha velem jössz. Én legkorábban fél 2-kor szabadulok a Corvinból, de lehet, hogy később (attól függ, ki akar még jönni).
Brisa: Lécci, ne harapd le a fejem, de 'ultragonosz kriszana néni' (azért szeretlek ) ma szólt, hogy 6-tól lesz beéneklés az énekkarnak, szóval a 'Megismételt előadásokon' már nem tudok részt venni... Sajnálom...
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
Sorel írta: Lhet, hogy nagyon hülye vagyok, de 2-án, 6-ra hová kell menni? És én is menjek?
Igen kérlek, gyere. Téged ugyanis még külön meg is kell ismerni. Amúgy pedig természetesen a Corvinba várunk.
Silm: Ha nincs szállás, inkább ne maradj, hanem menj haza időben. Legalább egyel több kipihent emberkénk lesz 3-án. Az infópultban ez külön előny lesz...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, egyszerűen nincs időm a beosztás befejezésére. Remélem nem bánjátok, ha 2-án kapjátok meg a végleges beosztást. Ugye nem? *szépen néz az emberekre* *könyörő tekintet* [size=9:jw0m5v7q]Viszont akkor már sajna fellebbezésnek nem lesz helye.[/size]
Brisa
- Prérifarkas
- Nem elérhető
xyz:-))) írta:
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon maradi vagyok, de el tudná nekem mesélni valaki, hogy mi is ez a LEP?
Csak mert nem tudom!! (De szeretném tudni!)
Üdv.: XYZ:-)))
Olvass vissza...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Sorel
- Nem elérhető
- Silcucc
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
EMBEREK VALAKI ÍJRA MEG LAMONAK, HOGY SZEREZTEM NEKI HPW-ST!!! A sirius nevű lényzót, akinek nemztdom megírtam-e a rendes nevét telszámáz de ha szükség van rá akkor hívja fel mindenképp!! (a csaj egyébként is jön a lepre és már ismeri a társaság egy részét a Hegyalja fesztuválról)
- xyz:-)))
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Rabyn
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Az előbbin (eligazításon) tényleg örülnénk, ha mindenki ott lenne, viszont a díszítésre nem kell mind a 100 ember (igaz, ennek fele eleve próbál). (Ez amúgy éjszakába nyúló munka!)
A beosztásban jelentős változások várhatóak.
Brisa
- Brisa
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Brisa
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Fiona írta: Azt szeretném megérdeklődni, hogy aki nem MTT tag, de "dolgozik" a LEPen, annak kell belépőt fizetnie???
No, végre sikerült kipréselnem a "hivatalos" választ erre a kérdésre. A szervezőknek semmiféleképpen nem kell fizetniük!
Ennek feltétele, hogy nálam meglegyen a teljes neve.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
Brisa: a zene adagolást szívesen elvállalom a 17.30-18.30-as előadáson......
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"