Nyári fesztiválok 2004.

Több
20 éve 3 hónapja #210093 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.

Ranamarth írta: És mind a 3 napon lesznek MTT-s rendezvények? 8)

Igen.

Maga a rendezvénysorozat hosszabb, de Kincső direkt csak ezt a 3 napot írta.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210091 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
És mind a 3 napon lesznek MTT-s rendezvények? 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210088 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Júli. 29-31. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #210087 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
De melyik nap lesz az MTT-s program???? :?:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210085 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Tekintve, hogy a KHE 15.00-kor kezd igencsak kapkodnunk kell magunkat. Én a buszt javasolnám.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209966 Írta: Kincső
Hm, ez még jobban hangzik, ha jól látom akkor ugyanez lenne az egyik busz csatlakozás Veszprémben.
A vonatjegy Veszprémig 356 Ft + 150.- a busz, a Bp.-Ma. buszjegy pedig ha jól értelmezem 601 Ft, de lehet hogy csak 566 Ft. De szvsz ez anyagilag nem annyira nagy különbség...

Nah, akkor én valszeg inkább a buszt választom, főleg hogy a Népliget nekem közelebb is van. Ki csatlakozik?

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209964 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.

Brandir írta: Ajánlott utazás:
VONAT: Budapest(Déli pu.) - Veszprém
indul | érkezik
09:05|10:46

BUSZ: Veszprém - Monostorapáti
indul | érkezik|összido
11:45|12:40 | 0:55
12:10|12:55 | 0:45
13:10|13:56 | 0:46

még egy ajánlat:
BUSZ

Budapest(Népliget)-Monostorapáti
09.35|12.55

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209941 Írta: Kincső
Hozzátenném, hogy korábban csak egy helyjegyes van, 07:25-ös indulással van vonat, ami 08:58-ra ér be, ehhez 09:00-kor (de azt érdekes elérni) vagy 10:15-kor van busz csatlakozás, utána legközelebb pedig csak 12:00-kor, ami 13:43-ra ér be, és 14:20-kor van busz ami 15:10-re ér be és 15:00-tól már KHE van!

Szóval, ki jön a 9:05-ös vonattal?
Ja, és csütörtök és szombat estére van két hely a sátramban! (Péntekre már jön Eruntale és Nima.)

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209896 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Úúúúúúgy mennék veletek, wazze, 3 éve nem jártam apátin, ott egy csomó régi ismerősöm... :( Na mindegy, érezzétek nagyon jól magatokat, a néppel tessék vigyázni, és néha kukkantsatok be a Piszter-pékségbe, hajnalban nagyon finom a frissen sült kenyér és kifli és zsemle... Ott van a főúton, ha ott lesznek a rendezvények, ahol eddig, akkor abszolút nem messze... Ha pedig lesz egy kis szabadidőtök, kb. 3-4 óra, és jó is lesz az idő, minden :!: úszni tudó :!: -nak ajánlom a hegyesdi bányatavat fürdés szempontjából (Hegyesd :arrow: busszal is megközelíthető, Monostorapáti utáni első buszmegálló Tapolca felé, de gyalog is maximum fél óra, a főúton haladva Apáti után az első keresztnél van egy ösvény, azon kell elindulni jobbra és aztán mindig csak egyenesen), praktikus vinni papucsot és egy olyan - lehetőleg nem edzőcipőt - cipőt, ami nem túl nehéz, ha megszívja magát vízzel, mert nagyon jókat lehet beugrálni a bányató másik oldalán levő magasabb kőfalakról...
Szóval nagyon jó szórakozást nektek, gondoljatok néha azért rám is, és szorítok mindenkinek, bár tudom, úgyis ügyesek lesztek! ;)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209861 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Ajánlott utazás:
VONAT: Budapest(Déli pu.) - Veszprém
indul | érkezik
09:05|10:46

BUSZ: Veszprém - Monostorapáti
indul | érkezik|összido
11:45|12:40 | 0:55
12:10|12:55 | 0:45
13:10|13:56 | 0:46

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209857 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Hogy utazunk le? vonattal Veszpmérig és onnét busszal?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209838 Írta: Laurelen
3kor kezdjük a programot a khe-vel.
tehát legalább 12re lent kéne lenni, hogy meg tudjuk csinálni az előkészületeket.

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #209705 Írta: Rabyn
Üdv!
Írjatok gyorsan mi lesz Kapolccsal, (hogy megyünk le stb) mert nekem kell felhívfni az összes KHE-st akit addig nem érünk el (és mindenki mást is)

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #207371 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.

Brandir írta: - életmód, szokások, ünnepek Középfölde népeinél – ez is

ha valaki zaros hataridon belul ad viszonylag osszegyujtott anyagot, vallalom.

technikai kerdes: projektor meg ilyesmi felejtos, ugye?

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #207158 Írta: Léli

Brandir írta: Ebből az következik, hogy a résztvevőknek a Völgy belépő díjtalan. Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Szállást, csak sátorhely formájában tudnak ingyenesen adni (Ez ügyben még próbálkozni fogunk, de ne számítsatok sok sikerre)

És nem-ingyenesen mennyibe kerülne a nem-sátras szállás? Mert Rabyn pl. tuti nem fog sátrazni, és én se szívesen kényszerülnék rá.

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #207149 Írta: Brandir

Brandir írta június 21-én írta: A résztvevőknek természetesen a Völgy belépő, valamint a szállás díjtalan . Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Megkérném az egyes programok felelőseit, hogy küldjék el az adott műsorszámban szereplők nevét, valamint a produkció eszközigényét. Aki még szeretne valamelyik programban részt venni, az legyen szíves nevével, és hogy melyik nap ér rá, mailt küldeni a brandir@tolkien.hu címre.

Ebből az következik, hogy a résztvevőknek a Völgy belépő díjtalan. Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Szállást, csak sátorhely formájában tudnak ingyenesen adni (Ez ügyben még próbálkozni fogunk, de ne számítsatok sok sikerre)

A szkíták nem lesz a kapolcsi MTT programban, azon kívül nem tudom, hogy lesz e.

Tudományos előadások (összesen 6 db):
- tünde-, törp-, emberi- és ork nyelvek – Kopecki Rita
- versek és dalok Középfölde népeinél – „pécsi szimpatikus úriember”
- tünde írásrendszerek - _Neo
- tér és idő – földrajz és történelem Középföldén- Szabad préda
- életmód, szokások, ünnepek Középfölde népeinél – ez is
- vallás és filozófia Középföldén - Ankalimon

S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #207040 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.

Ankalimon írta: De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!!

Kivancsian varjuk ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #207030 Írta: Rabyn
Brandir: Kapolcson mond, hogy lesz ház! különben én nem tudok lent aludni mert a sátrakat nem bírom.. nem tehetek róla.. :( (((
A szkíták végül megy Kapolcsr avagy nem? Mert úgy tudtam, hgy nem de ma azt hallottam, hogy mégis.
Most akkor miiivaaan?

és

A SZIGETTEL MI A RÁK VAN??

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206962 Írta: Laurelen

Ankalimon írta:
(Ugyan, hogy mit mondanék a dalok és versek - vagy a közismerten roppant gyér quenya és sindarin nyelvtudásom mellett a tündenyelvi előadáson, azt még nem tudom. Igaz egy korábbi munkahelyemen résztvettem, egy "Hogyan rögtönözzünk profi előadást tökismeretlen témában" tanfolyamon, de félek, hogy az eredmény így sem lenne élvezhető. De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!! :evil: :evil: Na az lesz aztán a bosszú... :twisted: )

Laurelen úgy tudja hogy nem feltétlenül szükségszerű Ankalimonnak énekelnie, bár szívesen meghallgatná... ( :twisted: ) ugyanis a pécsi konferencián megismert szimpatikus úriember elvállalta az előadást dalok és versek témakörben.

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206950 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.

Brandir írta: „a tudományos előadásokat Ankalimon tartja és a tünde írásoktatást pedig _Neo”
A jelenlegi elképzelés ez, de lehetőséget szeretnénk adni másoknak is. Tehát akik kedvet és tehetséget éreznek magukban, azok Ankalimontól átvállalhatnak egy-egy előadást. Az előadások témája adott, jelentkezni Ankalimonnál ÉS nálam lehet EMILben. Természetesen valamikor szeretnénk meghallgatni: Mélyvíz csak úszóknak!

Nem-nem-nem. Ankalimon valószínűleg fizikailag is képtelen lenne felkészülni mind az 5 előadásra (A témák feléhez nem is ért...) . Úgyhogy a valódi helyzetkép ez: Ankalimon a tőle megszokott "Vallás és Filozófia Középföldén" című téma egy vadonatúj interpretációjával készül. Ha véletleneül ebben a széltoló társaságban nincs 4 másik előadó, aki vesz egy nagy levegőt, megfelelően felkészül, és az adott témában előadja magát, akkor - és csakis akkor - Ankalimon fogcsikorgatva, az öklét rázva, lesújtó véleményét nem is titkolva megtartja a többi előadást is.

(Ugyan, hogy mit mondanék a dalok és versek - vagy a közismerten roppant gyér quenya és sindarin nyelvtudásom mellett a tündenyelvi előadáson, azt még nem tudom. Igaz egy korábbi munkahelyemen résztvettem, egy "Hogyan rögtönözzünk profi előadást tökismeretlen témában" tanfolyamon, de félek, hogy az eredmény így sem lenne élvezhető. De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!! :evil: :evil: Na az lesz aztán a bosszú... :twisted: )

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206886 Írta: Rabyn
Áfi azt mondta, hogy intézett valamit, de ,hogy mit azt nem tudom.
Nekem végül is tökmindegy mert egy napra mindenképpen kimegyek, csak hát a szigeti szereposztása a KHEnek kicsit más mint egyébként.

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206874 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Hát, szegény Rabyn körülbelül két hónapon át hiába kérdezgette, hogy mi van Szigettel... (apuja tudott volna jegyeket szerezni)
A jelentkezési határidő ezer éve lejárt...
Ha nagyon-nagyon-nagyon kapálódzunk, lehet, hogy van esélyünk kimenni, de ránézésre itt senki nem kapálódzik nagyon Sziget miatt. Rabyn ugyan próbálkozott.. ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206868 Írta: Léli
Csak egy apró kérdésem volna... Mi van a Szigettel? Megyünk??? Csak mert még mindig nem mindegy, hogyan készülünk a KHE-vel!!!

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206296 Írta: Brandir
Ajánlom figyelmetekbe a kapolcsi programot Emitten Ni! A lényeg az ötödik oldaltól van.

S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205755 Írta: Léli
KHE-sek!

Léli (Deriana) írta: Jövőhéten hétfőn és pénteken 14:00-tól lesz a próba a szokott helyen! Kéretik nem késni. Vagy ha mégis, akkor arról előre szeretnék tudni... Szerdán továbbra is 15:00-tól van a próba .

Mindenki más!

Valamint keresünk jelentkezőket Katona1, Katona2 (ezek nem szöveges szerepek, de fontosak!!!), Boromir/Gimli (ez a perjel egy vagy akar lenni) szerepekre. Fontos lenne, mert ezek nélkül nem éppen előadható a darab... :roll: Lécci, keressetek meg engem priviben, vagy emilben, vagy a Fórumra írjátok be, h érdekel a dolog. Köszi :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #204714 Írta: brokkoli
Igen, választani kell. És már ugyebár választottunk. Amúgy legalább egy új helyen megismernek minket, úgyhogy jobb, hogy nem a HCre megyünk. Ha jövőre nem egyszerre lesz, akkor már mindkettőre mehetünk, és addigra már ismerni is fognak minket mindkét helyen (:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #204562 Írta: Kincső
Nem hiszem hogy lenne annyi emberünk és programunk hogy mindkettőre menjünk...
Ők tehetnek róla, miért rakják uyganakkorra, amikor egy ilyen nagy rendezvény van... ez nekik se jó, tőlük is elveszi a közönséget...

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #204545 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Nyári fesztiválok 2004.
Figyelem Szereplőválogatás!

Kapolcson bemutatásra kerülő komoly szindarabhoz várunk jelentkezőket. Sajnos a darab jellegéből fakadóan csak fiú szerepekre.
Akik késnének, azok számára a játszótér melletti kis dombon leszünk.

Hely: Margitsziget bejáró
Időpont:2004. július 6. kedd, 16.00

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #203147 Írta: brokkoli
Hát, ha megyünk, eltudom szállásolni az egész bandát, mert Salgótarjántól nemmessze Szécsényben van a nyaralónk... ((:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #203139 Írta: Léli

Kincső írta:

Supersonica írta: Tényleg, az MTT a salgótarjáni Hungarocon-on képviselteti magát?

Júli 29-aug 1. között lesz.

Hát nem hiszem, mert szvzs egyszerre nem tudunk két helyen lenni... (akkor leszünk Kapolcson...) :roll:

Micsodaaa??? Akkor lesz Kapolcs? :( Nemár :( Kár... pedig HC-re érdemes lett volna mennünk... tavaly nagyon jó hírnevet szereztünk ott magunknak, és visszavárnak minket, meg minden... 'tudományos' előadást szvsz könnyen vihetnénk, max. a humorossal lenne gáz... márpedig azt mindenképpen kéne vinni, ha megyünk... Szóval kár, h nem megyünk, pedig biztos lennénk páran, akik képviselnénk ott az MTT-t :) (tavalyi HC RÚLZ 8) )

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.218 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére