- Köszönetek: 0
Nyári fesztiválok 2004.
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ranamarth írta: És mind a 3 napon lesznek MTT-s rendezvények?
Igen.
Maga a rendezvénysorozat hosszabb, de Kincső direkt csak ezt a 3 napot írta.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Kincső
- Nem elérhető
A vonatjegy Veszprémig 356 Ft + 150.- a busz, a Bp.-Ma. buszjegy pedig ha jól értelmezem 601 Ft, de lehet hogy csak 566 Ft. De szvsz ez anyagilag nem annyira nagy különbség...
Nah, akkor én valszeg inkább a buszt választom, főleg hogy a Népliget nekem közelebb is van. Ki csatlakozik?
- Laurelen
- Nem elérhető
Brandir írta: Ajánlott utazás:
VONAT: Budapest(Déli pu.) - Veszprém
indul | érkezik
09:05|10:46
BUSZ: Veszprém - Monostorapáti
indul | érkezik|összido
11:45|12:40 | 0:55
12:10|12:55 | 0:45
13:10|13:56 | 0:46
még egy ajánlat:
BUSZ
Budapest(Népliget)-Monostorapáti
09.35|12.55
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Kincső
- Nem elérhető
Szóval, ki jön a 9:05-ös vonattal?
Ja, és csütörtök és szombat estére van két hely a sátramban! (Péntekre már jön Eruntale és Nima.)
- Silcucc
- Nem elérhető
Szóval nagyon jó szórakozást nektek, gondoljatok néha azért rám is, és szorítok mindenkinek, bár tudom, úgyis ügyesek lesztek!
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
VONAT: Budapest(Déli pu.) - Veszprém
indul | érkezik
09:05|10:46
BUSZ: Veszprém - Monostorapáti
indul | érkezik|összido
11:45|12:40 | 0:55
12:10|12:55 | 0:45
13:10|13:56 | 0:46
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Laurelen
- Nem elérhető
tehát legalább 12re lent kéne lenni, hogy meg tudjuk csinálni az előkészületeket.
- Rabyn
- Nem elérhető
Írjatok gyorsan mi lesz Kapolccsal, (hogy megyünk le stb) mert nekem kell felhívfni az összes KHE-st akit addig nem érünk el (és mindenki mást is)
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Brandir írta: - életmód, szokások, ünnepek Középfölde népeinél – ez is
ha valaki zaros hataridon belul ad viszonylag osszegyujtott anyagot, vallalom.
technikai kerdes: projektor meg ilyesmi felejtos, ugye?
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Léli
- Nem elérhető
Brandir írta: Ebből az következik, hogy a résztvevőknek a Völgy belépő díjtalan. Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Szállást, csak sátorhely formájában tudnak ingyenesen adni (Ez ügyben még próbálkozni fogunk, de ne számítsatok sok sikerre)
És nem-ingyenesen mennyibe kerülne a nem-sátras szállás? Mert Rabyn pl. tuti nem fog sátrazni, és én se szívesen kényszerülnék rá.
- Brandir
- Nem elérhető
Brandir írta június 21-én írta: A résztvevőknek természetesen a Völgy belépő, valamint a szállás díjtalan . Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Megkérném az egyes programok felelőseit, hogy küldjék el az adott műsorszámban szereplők nevét, valamint a produkció eszközigényét. Aki még szeretne valamelyik programban részt venni, az legyen szíves nevével, és hogy melyik nap ér rá, mailt küldeni a brandir@tolkien.hu címre.
Ebből az következik, hogy a résztvevőknek a Völgy belépő díjtalan. Ezt előreláthatóan 30 fő számára tudjuk biztosítani. Szállást, csak sátorhely formájában tudnak ingyenesen adni (Ez ügyben még próbálkozni fogunk, de ne számítsatok sok sikerre)
A szkíták nem lesz a kapolcsi MTT programban, azon kívül nem tudom, hogy lesz e.
Tudományos előadások (összesen 6 db):
- tünde-, törp-, emberi- és ork nyelvek – Kopecki Rita
- versek és dalok Középfölde népeinél – „pécsi szimpatikus úriember”
- tünde írásrendszerek - _Neo
- tér és idő – földrajz és történelem Középföldén- Szabad préda
- életmód, szokások, ünnepek Középfölde népeinél – ez is
- vallás és filozófia Középföldén - Ankalimon
S.P.Q.L
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ankalimon írta: De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!!
Kivancsian varjuk ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Rabyn
- Nem elérhető
A szkíták végül megy Kapolcsr avagy nem? Mert úgy tudtam, hgy nem de ma azt hallottam, hogy mégis.
Most akkor miiivaaan?
és
A SZIGETTEL MI A RÁK VAN??
- Laurelen
- Nem elérhető
Ankalimon írta:
(Ugyan, hogy mit mondanék a dalok és versek - vagy a közismerten roppant gyér quenya és sindarin nyelvtudásom mellett a tündenyelvi előadáson, azt még nem tudom. Igaz egy korábbi munkahelyemen résztvettem, egy "Hogyan rögtönözzünk profi előadást tökismeretlen témában" tanfolyamon, de félek, hogy az eredmény így sem lenne élvezhető. De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!! Na az lesz aztán a bosszú... )
Laurelen úgy tudja hogy nem feltétlenül szükségszerű Ankalimonnak énekelnie, bár szívesen meghallgatná... ( ) ugyanis a pécsi konferencián megismert szimpatikus úriember elvállalta az előadást dalok és versek témakörben.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Brandir írta: „a tudományos előadásokat Ankalimon tartja és a tünde írásoktatást pedig _Neo”
A jelenlegi elképzelés ez, de lehetőséget szeretnénk adni másoknak is. Tehát akik kedvet és tehetséget éreznek magukban, azok Ankalimontól átvállalhatnak egy-egy előadást. Az előadások témája adott, jelentkezni Ankalimonnál ÉS nálam lehet EMILben. Természetesen valamikor szeretnénk meghallgatni: Mélyvíz csak úszóknak!
Nem-nem-nem. Ankalimon valószínűleg fizikailag is képtelen lenne felkészülni mind az 5 előadásra (A témák feléhez nem is ért...) . Úgyhogy a valódi helyzetkép ez: Ankalimon a tőle megszokott "Vallás és Filozófia Középföldén" című téma egy vadonatúj interpretációjával készül. Ha véletleneül ebben a széltoló társaságban nincs 4 másik előadó, aki vesz egy nagy levegőt, megfelelően felkészül, és az adott témában előadja magát, akkor - és csakis akkor - Ankalimon fogcsikorgatva, az öklét rázva, lesújtó véleményét nem is titkolva megtartja a többi előadást is.
(Ugyan, hogy mit mondanék a dalok és versek - vagy a közismerten roppant gyér quenya és sindarin nyelvtudásom mellett a tündenyelvi előadáson, azt még nem tudom. Igaz egy korábbi munkahelyemen résztvettem, egy "Hogyan rögtönözzünk profi előadást tökismeretlen témában" tanfolyamon, de félek, hogy az eredmény így sem lenne élvezhető. De ha nagyon nem lesz jelentkező, akkor a "Vers/Dal" előadáson lehet, hogy énekelni is fogok!!! Na az lesz aztán a bosszú... )
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem végül is tökmindegy mert egy napra mindenképpen kimegyek, csak hát a szigeti szereposztása a KHEnek kicsit más mint egyébként.
- brokkoli
- Nem elérhető
A jelentkezési határidő ezer éve lejárt...
Ha nagyon-nagyon-nagyon kapálódzunk, lehet, hogy van esélyünk kimenni, de ránézésre itt senki nem kapálódzik nagyon Sziget miatt. Rabyn ugyan próbálkozott.. ((:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Léli
- Nem elérhető
- Brandir
- Nem elérhető
S.P.Q.L
- Léli
- Nem elérhető
Léli (Deriana) írta: Jövőhéten hétfőn és pénteken 14:00-tól lesz a próba a szokott helyen! Kéretik nem késni. Vagy ha mégis, akkor arról előre szeretnék tudni... Szerdán továbbra is 15:00-tól van a próba .
Mindenki más!
Valamint keresünk jelentkezőket Katona1, Katona2 (ezek nem szöveges szerepek, de fontosak!!!), Boromir/Gimli (ez a perjel egy vagy akar lenni) szerepekre. Fontos lenne, mert ezek nélkül nem éppen előadható a darab... Lécci, keressetek meg engem priviben, vagy emilben, vagy a Fórumra írjátok be, h érdekel a dolog. Köszi
- brokkoli
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ők tehetnek róla, miért rakják uyganakkorra, amikor egy ilyen nagy rendezvény van... ez nekik se jó, tőlük is elveszi a közönséget...
- Ery
- Nem elérhető
Kapolcson bemutatásra kerülő komoly szindarabhoz várunk jelentkezőket. Sajnos a darab jellegéből fakadóan csak fiú szerepekre.
Akik késnének, azok számára a játszótér melletti kis dombon leszünk.
Hely: Margitsziget bejáró
Időpont:2004. július 6. kedd, 16.00
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- brokkoli
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Kincső írta:
Supersonica írta: Tényleg, az MTT a salgótarjáni Hungarocon-on képviselteti magát?
Júli 29-aug 1. között lesz.
Hát nem hiszem, mert szvzs egyszerre nem tudunk két helyen lenni... (akkor leszünk Kapolcson...)
Micsodaaa??? Akkor lesz Kapolcs? Nemár Kár... pedig HC-re érdemes lett volna mennünk... tavaly nagyon jó hírnevet szereztünk ott magunknak, és visszavárnak minket, meg minden... 'tudományos' előadást szvsz könnyen vihetnénk, max. a humorossal lenne gáz... márpedig azt mindenképpen kéne vinni, ha megyünk... Szóval kár, h nem megyünk, pedig biztos lennénk páran, akik képviselnénk ott az MTT-t (tavalyi HC RÚLZ )