Thingol - Beszélgetések
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214320
Írta: Erda niire (Area)
'Is there anybody out there?'
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csudi: köszi az ego-bombát, most nagyon jól jöttt *hálás*
Igen, igen, mi voltunk a legeslegjobb csapat, mindenki kiagészítette a másikat. :hello:
Igen, igen, mi voltunk a legeslegjobb csapat, mindenki kiagészítette a másikat. :hello:
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
20 éve 3 hónapja #214288
Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!
A csendes lány az én reszortom... Egyetértek Ranával!
[size=9:2097wamh]Egyébként Rana, most csak a zenéről jutottál eszembe. [/size]
A csendes lány az én reszortom... Egyetértek Ranával!
[size=9:2097wamh]Egyébként Rana, most csak a zenéről jutottál eszembe. [/size]
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214277
Írta: Ranamarth (Endóriel)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Összefoglalva jó csapat vagyunk!Kiegészítjük egymást!
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
20 éve 3 hónapja #214251
Írta: csudi
Oh, dehogy. Nekem nem tuntel ilyennek. Hanem aktivnak, aki mindig bedob egy otletet, igaz felve. Es habar nem minden otletedet fogadta mindig lelkesedes, nekem arra jok voltak, hogy meginditsak a fantaziamat, es kijohettem a 2.0-as valtozattal, mire valaki hozzatett valamit, es igy tovabb. Igy lett szovegunk, diszletunk, jelenetunk, bejovesunk, etetesunk...
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Erda niire (Area) írta: én meg asszem úgy, hogy az a csendes lány, aki tudott rajzolni is...
Oh, dehogy. Nekem nem tuntel ilyennek. Hanem aktivnak, aki mindig bedob egy otletet, igaz felve. Es habar nem minden otletedet fogadta mindig lelkesedes, nekem arra jok voltak, hogy meginditsak a fantaziamat, es kijohettem a 2.0-as valtozattal, mire valaki hozzatett valamit, es igy tovabb. Igy lett szovegunk, diszletunk, jelenetunk, bejovesunk, etetesunk...
Téma zárolva.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214233
én meg asszem úgy, hogy az a csendes lány, aki tudott rajzolni is... Na mindegy, majd legközelebb kibontakozatatom egyéniségemet, és megszólalok.
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214200
S kíméli kérges lábait,
fura,hogy sokaknak csak Metallica-lányként maradtam meg!Bocsi,hogy off voltam
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214199
Sziasztok!
Én nem is tudtam hogy kezeljem azt a sok kedvességet, amit tőletek kapok, de őszintén. A vonaton mindenkinek kezet nyújtottam és puszit kaptam... Most vagy öt percet ültem, annyi emlék kavarodott fel bennem. :emotikonnemfejeziki: ű
Jó közöttetek lenni.
Mindenről esembe jut valami, vagy valaki. [size=9:3joxynpm]Most is Metallicát hallgatok és erről Rana jut az eszembe, pizsamában.[/size]
Én nem is tudtam hogy kezeljem azt a sok kedvességet, amit tőletek kapok, de őszintén. A vonaton mindenkinek kezet nyújtottam és puszit kaptam... Most vagy öt percet ültem, annyi emlék kavarodott fel bennem. :emotikonnemfejeziki: ű
Jó közöttetek lenni.
Mindenről esembe jut valami, vagy valaki. [size=9:3joxynpm]Most is Metallicát hallgatok és erről Rana jut az eszembe, pizsamában.[/size]
Téma zárolva.
- Csele
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214177
Írta: Csele
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
A témához: én azok közé tartoztam, akik még senkit sem ismertek a tábor előtt, s számomra sokkal hosszabb idő kell egy igazán mély barátsághoz, de akkor is hihetetlen volt!!! Fel voltam mindenre készülve, hogy lesz ott majd egy csomó totál unalmas vagy fontoskodó meg hasonló ember, s majd köztük egy-két jófej, akikkel majd elleszek. ERRE!! Pont fordítva! Alig volt negatív tapasztalatom! Hasonlattal élve, mintha egy svédasztal! Mindenki érdekes volt, én meg kapkodtam a fejem, hogy kire figyeljek, mert mindenki egyszerre beszélt valami jó témáról, s én meg egyikről sem akartam lemaradni!
Amikor elmentem a pécsi talira, azt hittem, hogy majd a tábori emberekkel fogom elmélyítni a baraátságokat, erre a legtöbb időt Fionával, Thaurral, meg Fim-mel töltöttem, akikkel nem is beszéltem a táborban, szal nemtom, hogy számomra lehetséges-e, hogy itt mélyebb barátságokat kössek, bár ezt ilyen korán még nem tudom eldönteni4
Jaj, mennyit filóztam, de a Ti hibátok lefoglalnak a jó témáitok!
Amikor elmentem a pécsi talira, azt hittem, hogy majd a tábori emberekkel fogom elmélyítni a baraátságokat, erre a legtöbb időt Fionával, Thaurral, meg Fim-mel töltöttem, akikkel nem is beszéltem a táborban, szal nemtom, hogy számomra lehetséges-e, hogy itt mélyebb barátságokat kössek, bár ezt ilyen korán még nem tudom eldönteni4
Jaj, mennyit filóztam, de a Ti hibátok lefoglalnak a jó témáitok!
Téma zárolva.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214175
Rana, igen arra emlékszem... húúú... azt hittem, te egy régi ismerős vagy erre, aztán én csak ott pislogtam feléd, és találgattam ki lehetsz. Nekem is kemény nap volt az az első... Mindenki bemutatkozott, és csak három nevet tudtam megjegyezni, aztán odaült mellém Ring, és halvány lila gőzöm nem volt hogy kicsoda... Júúúj, nagyon jó volt! :hello:
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214171
S kíméli kérges lábait,
Azt hiszem Aranna mondanivlójához már nem tudok mit hozzáfűzni.Emlékesztek arra,amikor tábor előtt megnyílt a topicunk?Elég lassan indult be az ismerkedés,de a végén nekünk lett a legtöbb hozzászólásunk.
Az utolsó napokban emlékeztek,hogy mi újjoncok mennyire féltünk?Hogy pl én azon rinyáltam,hogy hogyan foglak titeket megtalálni?Tizta para voltam.Aztán,amikor odaértem a kapuba,nem nagyon volt ott senki...pontosabban Erda ott állt a szüleivel a kapuban,egymást néztük,de egyikünk sem merte megszólítani a másikat. Aztán betoppant Ring és onnantól már minden sínen volt.Csak mentem utána és jött az a sok idegen ember...mindenki mondta a nevét és lenyomott két puszit én megcsak benyögtem a sajátom és próbáltam jó pofit vágni.
Ez volt életem legijesztőbb és egyben legjobb napja!
Az utolsó napokban emlékeztek,hogy mi újjoncok mennyire féltünk?Hogy pl én azon rinyáltam,hogy hogyan foglak titeket megtalálni?Tizta para voltam.Aztán,amikor odaértem a kapuba,nem nagyon volt ott senki...pontosabban Erda ott állt a szüleivel a kapuban,egymást néztük,de egyikünk sem merte megszólítani a másikat. Aztán betoppant Ring és onnantól már minden sínen volt.Csak mentem utána és jött az a sok idegen ember...mindenki mondta a nevét és lenyomott két puszit én megcsak benyögtem a sajátom és próbáltam jó pofit vágni.
Ez volt életem legijesztőbb és egyben legjobb napja!
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214142
Írta: Artemisz
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csúúúúcs az avatarod, NagyLúthien! :up:
És örömmel, mindent!
És örömmel, mindent!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214137
Írta: Aranna
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hát igen, eléggé féltem. De szerencsére mostmár nem és ezt életem végéig hálálni fogom nektek!!!!! Egyszerűen nagyon éééédesek vagytok!! Tényleg mindent nektek köszönhetek! Még azt is hogy megismertem annyi embert, mert ha nincs az a játék dolog meg az a bemutatkózós cucc rögtön a tábor elején, valszeg nem lenne ennyi barátom!! Szóval mindent ennek az überlökött és imádnivaló szürketünc csapatnak köszönhetek!!!! Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brisa: mondtam már hogy nagyon szép az avatarod? nagyon tecc
jah, meg attól még hogy avatart váltottam, az előző avatarom érvényben marad és ebben a szent pillanataban le van copyrightolva!!!!! Nem hozzányúlni!!! :grrrr:
Brisa: mondtam már hogy nagyon szép az avatarod? nagyon tecc
jah, meg attól még hogy avatart váltottam, az előző avatarom érvényben marad és ebben a szent pillanataban le van copyrightolva!!!!! Nem hozzányúlni!!! :grrrr:
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214131
Írta: Brisa
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Aranna, nincs abban semmi kicsinyesség. Egyszerűen félsz az újdonságtól. De ezzel mindannyian így vagyunk valamennyire. Amikor megláttalak együtt titeket, mint az én csapatomat, bizony féltem magam is. Csak nálam ez másként jön ki, mint belőled. Sokfélék vagyunk...
Brisa
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214117
Sziasztok!
Na! Végre "felpezsdültünk"... Szal az én nyaram türhető volt. A tábornak kszönhetően még jobb! Van egy nyaralónk, ahol nem kell punnyadnom, bejártam a környező erdőket, meg hasonlók. Ezenkívül elég parázyhangulat volt a családban, úgyhogy inkább eljártam otthonról, hol egyedül, hol barátokkal.
Jövő év? Gitározni fogok!!! (Milendoria! Ezt neked is köszönhetem! Pussz!) Megpróbálok továbbra is lovagolni járni, de nem fűzök, hozzá nagy reményeket... Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem nem maga a lovaglás vonz (az sem utolsó élmény, de attól függ milyen lovat kapok), hanem, hogy lovak közelében legyek. Ha betöltöm a 16ot önkéntes leszek az állatmenhelyen. Meg rendbe rakom az írásaimat. Kicsit rá kell hajtanom, ugyanis, nagyon elhanyagoltam az írást és a regényemet is.
Tanulni is kéne...
Artemisz, nagyon szép volt a vers, de gondolom a regényben még szebb.
Suhi, izgatottan várjuk, hogy mi lesz belőle.
Akkor eddig Csele felköszöntészére a szombati tűnik a legvalószínűbbnek?
Na! Végre "felpezsdültünk"... Szal az én nyaram türhető volt. A tábornak kszönhetően még jobb! Van egy nyaralónk, ahol nem kell punnyadnom, bejártam a környező erdőket, meg hasonlók. Ezenkívül elég parázyhangulat volt a családban, úgyhogy inkább eljártam otthonról, hol egyedül, hol barátokkal.
Jövő év? Gitározni fogok!!! (Milendoria! Ezt neked is köszönhetem! Pussz!) Megpróbálok továbbra is lovagolni járni, de nem fűzök, hozzá nagy reményeket... Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem nem maga a lovaglás vonz (az sem utolsó élmény, de attól függ milyen lovat kapok), hanem, hogy lovak közelében legyek. Ha betöltöm a 16ot önkéntes leszek az állatmenhelyen. Meg rendbe rakom az írásaimat. Kicsit rá kell hajtanom, ugyanis, nagyon elhanyagoltam az írást és a regényemet is.
Tanulni is kéne...
Artemisz, nagyon szép volt a vers, de gondolom a regényben még szebb.
Suhi, izgatottan várjuk, hogy mi lesz belőle.
Akkor eddig Csele felköszöntészére a szombati tűnik a legvalószínűbbnek?
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214113
gondolom. sok minden miatt sírtam, de ki kellett jönnie belőlem. ami a legjobban megviselt az a hosszú próba volt. lehet hogy kicsinyes dolog de eléggé féltem az elején a tábornak. Elvileg én is benne lettem volna a pestiek fogadóbizottságában, de amint megláttam hogy mennyi ember érkezik nagyon megilyedtem és visszamentem a többiekhez. Mondom lehet hogy gyerekes dolog, de nagyon furcsa érzés élőben látni olyan embereket akik valamennyire ismerősök, és mégsem. Nem annyira tudom megfogalmazni, de remélem érted mire gondolok. Ilyenkor biztos oda kellett volna mennem hogy jaj én vagyok az meg blaablaablaa , de olyan sokan voltak és nagyon megilyedtem. Kicsinyes vagyok, ugye?
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #214109
S kíméli kérges lábait,
Igen eléggé meglátszott rajtad,hogy rosszul viselted a feszültséget.Én asszem éppen a táborban találtam meg a lelki békém,még ha ez hülyén hangzik is.Itthon depressziós vagyok.Asszem ezt a verseim is tükrözik. Ha veletek vagyopk,akkor felszabadult vagyok.Ez a pécsi talin is látszott!
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214104
Rana: a barátságokról: én is így érzek. Rengeteg barátot leltem a táborban. És külön köszönet jár nektek sztüncök, mert mivel én új voltam, eléggé féltem és rengeteget segítettetek abban, hogy feloldódjak. nagyon köszönöm nektek!! Amúgy én úgy érzem, hogy ez a társaság egy nagyon jó társaság, és mindenkit hamar befogadnak. Persze vannak hátrányai és vannak rossz oldalai, de rengetegen vagyunk, és ez ekkora létszámmal megakadályozhatatlan, tehát végülis valamilyen szinten természetes a dolog. De alapjába véve nagyon szeretem ezt a közösséget. Itt találtam meg az igazi barátaimat ugyanúgy, mint te Rana. Az utóbbi időben eléggé depós korszakomat éltem, és az MTT meg ez a banda ( ) segít nekem kimászni. Tehát rengeteg mindent köszönhetek a tábornak, a barátaimnak. Tudom hogy rátok számíthatok... [/b]
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #214083
Szijjjjasztok drágaszágaim!!! A nagy helyzet az, hogy én nem tudok csoporttalira se utótáborra menni, ezért kérlek titeket, hogy érezzétek ott jól magatokat helyettem is, és néha gondoljatok arra a nagyon lökött nagyon hülye fejemre!!! Mindenkit pusszantok!!!
Téma zárolva.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #213990
Milendoria: cuppantalak, hogy értünk beültél egy netbárba!
Csele: bocsi, nem akartalak idegesíteni, csak siettem...
Csele: bocsi, nem akartalak idegesíteni, csak siettem...
Téma zárolva.
- Milendoria
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
20 éve 3 hónapja #213983
Írta: Milendoria
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Draga testvereim!
Nos, most epp itt ulok Horvatorszagban egy penzzel mukodo internetes gep elott, es olvasgatom a hozzaszolasaitokat. NAGYON HIANYOZTOK!!
Sajnos nincs sok idom, ugyhogy igyekszem rovidre fogni.
Irtancolni szeretnek nagyon, es ugy tunik, hogy megengedik a szuleim, es szeptembertol jarhatok. Azontul a lovaglas az eletem es almom, de sajnos altalaban nem nagyon jut ra idom. [size=9:1hrt6axc](pedig azt mondjak, hogy tehetseges vagyok - egoizmus rulz!!!!!!!!)[/size]
Nyaron (a mostanin kivul) voltam meg a Balcsin, Esztergomban es termeszetesen a Taborban.
Sajnos ugy tunik, hogy 28.-an delutan nem tudok reszt venni semmilyen Thingol-talin, mert a szuleim mar talaltak programot (semmi szin alatt nem mondhatom le ), es ez azt jelenti, hogy pont a 3 nap legkozepen nem tudok programra menni. Huppppp.
Megyek, mert lejar az idom.
Legyetek rosszak es grouphug mindenkinek!
[size=9:1hrt6axc]
(de fura, hogy nincs ekezet! Nem tudom magam rendesen kifejezni!)[/size]
Nos, most epp itt ulok Horvatorszagban egy penzzel mukodo internetes gep elott, es olvasgatom a hozzaszolasaitokat. NAGYON HIANYOZTOK!!
Sajnos nincs sok idom, ugyhogy igyekszem rovidre fogni.
Irtancolni szeretnek nagyon, es ugy tunik, hogy megengedik a szuleim, es szeptembertol jarhatok. Azontul a lovaglas az eletem es almom, de sajnos altalaban nem nagyon jut ra idom. [size=9:1hrt6axc](pedig azt mondjak, hogy tehetseges vagyok - egoizmus rulz!!!!!!!!)[/size]
Nyaron (a mostanin kivul) voltam meg a Balcsin, Esztergomban es termeszetesen a Taborban.
Sajnos ugy tunik, hogy 28.-an delutan nem tudok reszt venni semmilyen Thingol-talin, mert a szuleim mar talaltak programot (semmi szin alatt nem mondhatom le ), es ez azt jelenti, hogy pont a 3 nap legkozepen nem tudok programra menni. Huppppp.
Megyek, mert lejar az idom.
Legyetek rosszak es grouphug mindenkinek!
[size=9:1hrt6axc]
(de fura, hogy nincs ekezet! Nem tudom magam rendesen kifejezni!)[/size]
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #213977
Írta: Ringbearer
"Be the change you want to see." Gandhi
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
ööö itt mostan a csapattaliról beszéltek, vagy "csak" Cselét szeretnénk
felköszönteni?
felköszönteni?
"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #213958
Hátizé.. kössz...
Ami Demjént illeti, az egy dolog, hogy jó hangja van, de a DALSZÖVEGEI!
A Szabadság vándorai, a Szerelem első vérig; a Honfoglalásról nem is beszélve... *olvad*
Csodálatos! :up: Annyira... tudod, mit szoktam erre mondani: Mint a Helia-D: "Szép, mert igaz!"
Rana , igen, ez érdekes téma, de most túl álmos vagyok, hogy kifejtsem. Én igazából nem szereztem, inkább elmélyítettem barátságokat a tábor alatt. És ez is naggyon jó!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Brisa írta: Artemisz, fantasztikus lett az új profilod! Minden elismerésem! Erőt és kitartást a céljaidhoz, bár tudom, hogy ezek úgyis megvannak benned.
Te is szereted Demjént? Végre egy ember! Nekem ő a kedvencem. Eszméletlenül jó hangja van a pasinak.
Hátizé.. kössz...
Ami Demjént illeti, az egy dolog, hogy jó hangja van, de a DALSZÖVEGEI!
A Szabadság vándorai, a Szerelem első vérig; a Honfoglalásról nem is beszélve... *olvad*
Csodálatos! :up: Annyira... tudod, mit szoktam erre mondani: Mint a Helia-D: "Szép, mert igaz!"
Rana , igen, ez érdekes téma, de most túl álmos vagyok, hogy kifejtsem. Én igazából nem szereztem, inkább elmélyítettem barátságokat a tábor alatt. És ez is naggyon jó!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #213948
S kíméli kérges lábait,
Nos igazság szerint nekem a legtöbb barátság tábor óta van,de a kérdést rosszul tettem fel,elvégre a tábor előtt,a közös topicban barátkoztunk össze.Szal a kérdésemet akkor átformálva:Ti mit gondoltok a táborban és a tábor előkészületével kialakult barátságokról?
Én szvsz itt találtam meg a legjobb barátaimat és úgy érzem végre tartozok valahová.Ez alatt az idő alatt mélyebb barátságok szövődtek,mint életem eddigi 16 évében.Nehéz lenne felsorolni kik lettek a barátaim,olyan sokan vannak.
Én szvsz itt találtam meg a legjobb barátaimat és úgy érzem végre tartozok valahová.Ez alatt az idő alatt mélyebb barátságok szövődtek,mint életem eddigi 16 évében.Nehéz lenne felsorolni kik lettek a barátaim,olyan sokan vannak.
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Csele
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #213942
Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Suhikám, s minden kedves, aki szervezi a talit: nekem édesmindegy, hogy mikor talzunk, egész hétvégn unatkozni fogunk, az az érzésem, ismerve a családomat!
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #213941
Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hát én elpályázom, és majd szerda hajnalban re!
Legyetek hülyék!
Legyetek hülyék!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #213939
Írta: Brisa
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Artemisz, fantasztikus lett az új profilod! Minden elismerésem! Erőt és kitartást a céljaidhoz, bár tudom, hogy ezek úgyis megvannak benned.
Te is szereted Demjént? Végre egy ember! Nekem ő a kedvencem. Eszméletlenül jó hangja van a pasinak.
Rana, a kérdés jó, de én nem tudok rá válaszolni, hiszen nekem nincs olyan barátságom, ami csak a tábor óta létezne.
Te mit gondolsz ezekről?
Rana, a kérdés jó, de én nem tudok rá válaszolni, hiszen nekem nincs olyan barátságom, ami csak a tábor óta létezne.
Te mit gondolsz ezekről?
Brisa
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #213934
Artemisz, ez nagyon tecc:
"Nem vagyok zseni, csak álmodozó, nem vagyok szerény, csak életvidám, nem vagyok gazdag, csak boldog ember."
"Nem vagyok zseni, csak álmodozó, nem vagyok szerény, csak életvidám, nem vagyok gazdag, csak boldog ember."
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
20 éve 3 hónapja #213932
Meglehet, de jól hangzik!
Legyen!
Kösz, hogy tetszik a cucc!
[size=9:9jjxqusy]Ja, amúgy, képzeljétek, beújítottam a profilom... nagyon avantgard lett! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Suhifarok írta: Akkor most a hasamra ütök és azt mondom, hogy szombat, Margitsziget, 2 óra a szokásos buszmegálló. Túl hasra ütős?
Meglehet, de jól hangzik!
Legyen!
Kösz, hogy tetszik a cucc!
[size=9:9jjxqusy]Ja, amúgy, képzeljétek, beújítottam a profilom... nagyon avantgard lett! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja #213924
S kíméli kérges lábait,
Oh,ez olyan szép.Nem ismerem a hősöd,de összevetve Perdhillel,belegondolva...mindjárt sírok!
Gyönyörű Artemisz!
Gyönyörű Artemisz!
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
20 éve 3 hónapja - 20 éve 3 hónapja #213923
Legyen szombat?
Akkor most a hasamra ütök és azt mondom, hogy szombat, Margitsziget, 2 óra a szokásos buszmegálló. Túl hasra ütős?
Csele?
Artemisz: 8O :agree:
Akkor most a hasamra ütök és azt mondom, hogy szombat, Margitsziget, 2 óra a szokásos buszmegálló. Túl hasra ütős?
Csele?
Artemisz: 8O :agree:
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.586 másodperc