MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Kirakjuk ezt a dátumot hírnek mindenhova, vagy ne reklámozzuk tovább mert akkor túl sokan élnének vele?
1. eddig is kinnt volt sok helyen
2. ha sokan akarnak élni vele, majd szelektálunk
köszi!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aeglos
- Nem elérhető
Gandalf írta: Van itt egy furcsaság:
Júni 15? Biztos ez? Miért nem lett említve sehol máshol?Tolkien.HU Főoldal írta: Jelentkezni lehet június 15 szerdáig az itt letölthető jelentkezési lap elküldésével az mtttabor@tolkien.hu címre.
Nem félreírás ez? Hisz az első részlet befizetési határideje júni 10!!!
:
A hivatalos jelentkezés ideje lezárult!
Mindenki, aki határozottan jönni akart leadta a jelentkezési lapját.
A rugalmasan meghosszabbított határidő arra szolgál, hogy a később idetévedők, (1-1 emberről lehet csak szó!) ne a szigorú határidő miatt ne jöhessenek. Az ilyen jelentkezők pénzkérdése jóval bonyolultabb, de akkor megoldható, ha kevesen jönnek. A szigorú előleg miatt már nem lehet sok ilyen emberről szó, mivel nekik késne az első részletük, ezért előfordulhat, hogy a szállás akadályozná meg hogy jöjjenek az első részlet híján.
Júni 15? Biztos ez? Miért nem lett említve sehol máshol?Tolkien.HU Főoldal írta: Jelentkezni lehet június 15 szerdáig az itt letölthető jelentkezési lap elküldésével az mtttabor@tolkien.hu címre.
Nem félreírás ez? Hisz az első részlet befizetési határideje júni 10!!!
:
- Aeglos
- Nem elérhető
Előzetesen mindenkinek a jelentkezését el tudtuk fogadni, mivel helyhiány miatt nem kerül sor szelektálásra.
Arra kérem azokat, akik adtak le jelentkezési lapot, hogy készüljenek föl az első részlet befizetésére. A befizetési határidő június 10-e
Az értesítők viszont a jelentkezés egy hetes kitolása miatt egy héttel később jutnak csak el a címzettekhez. Addig is e-mail-ben megpróbálunk mindenkit informálni. Kérjük elnézéseteket. (A befizetési határidőt is kitolnánk, de a szállásnak szüksége van előlegre...)
A befizetéshez szükséges csekkek az első tábori értesítőben lesznek benne, ami legkésőbb június 7-éig mindenkihez el kell, hogy jusson.
Azok, akik e-mailben jelentkeztek, nem tudták aláírni a nyilatkozatot, ami a tábori részvételhez szükséges. Nekik azért nem kellett postai úton küldeniük, mert maguk aláírhatják (nem kell hozzá szülő) akár a tábor elején is a kinyomtatott nyilatkozatot. Aki ezt nem teszi meg, hazamegy!
Emlékeztetőül, a nyilatkozatban ez állt:
A tábor területén minden résztvevő számára tilos, a 18 év alattiak számára a tábor ideje alatt a táboron kívül sem megengedett a dohányzás és az alkoholfogyasztás. A tábor területén a napirendet, a házirendet és a tábor elhagyásának szabályait a tábor vezetősége szabályozza. A jelentkező e jelentkezési ív aláírásával elfogadja, hogy a tábori szabályok megsértőit a tábor szervezői hazaküldhetik a részvételi díj visszafizetése nélkül.
Aláírás: ................................
Dátum: .................................
- Csele
- Nem elérhető
Tábvezek?
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Arzeen
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
még van egy adag levél, ami nincsen nálam
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Aeglos írta:
Meleth_lin írta: Sziasztok!
Én és Legolin is jelentkeztünk már vagy két hete, levélben, szóval remélem, hogy megkaptátok... a 2. adag levélben jelentkezett emberkék névsorát mikor írjátok le? [size=9:18f1x2o9](bocs, ha hülyén fogalmazok, de elég fáradt vagyok...)[/size]
öö
igen
szóval, levelek, amik Launál voltak:
(még lesznek)
Toma gazda
Silima
Narbeleth
Legolin
Meleth Lin
Kincső
Pippin (Kinga)
Szméagol
Yavanna Kementári
Bukovinszki Orsi
Szentesi D. Edina
Bukovinszki Virág
Varga Dóra
13 emberke
örülünk nekik!
Bocsi, de már én is föladtam jó ideje a jelentkezési lapot, de itt nem látom a nevem.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez véletlen-e, a posta volt-e aranyos vagy pedig nem volt elég az egy oldalnyi esszé, amit a kérdésekre írtam.
Szóval annyi, hogy izgulok a dolog miatt, mert tavaly is lecsúsztam róla.
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!
Nem, teljesen jól tudod, elvileg 31-ig értesítenek mindenkit a jelentkezésének sorsáról. Szerintem nem lehetetlen, hogy ezt a határidőt is kitolják egy héttel, ahogy a jelentkezését - és ilyenkor valószínűleg a fizetését is.
Legalábbis így lenne korrekt
icke
Sajnos a fizetést biztos nem, mert a gesztesieknek kell az előleg...
Our knees do not bend easily
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- icke
- Nem elérhető
Nem, teljesen jól tudod, elvileg 31-ig értesítenek mindenkit a jelentkezésének sorsáról. Szerintem nem lehetetlen, hogy ezt a határidőt is kitolják egy héttel, ahogy a jelentkezését - és ilyenkor valószínűleg a fizetését is.
Legalábbis így lenne korrekt
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Olosta
- Nem elérhető
Panni írta:
Patiszon írta: Sziasztok!
Lassan közeledik az első részlet befizetésének határideje, de én nem vagyok biztos benne, hogy hova is kell küldeni. Ez lenne az a számlaszám (ami egyébként az MTT saját számlája)?
OTP Bank; 11709002-29900181
Mert se a jelentkezési lapon nincs, se itt a hírek között nincs egyértelműen megadva a szám. Köszi
Eddig úgy volt, hogy az értesítővel (jöhetsz táborba vagy sem) együtt küldték ki a csekket....
De még nem küldték ki az értesítőket.
Vagy ezt rosszul gondolom?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Panni
- Nem elérhető
Patiszon írta: Sziasztok!
Lassan közeledik az első részlet befizetésének határideje, de én nem vagyok biztos benne, hogy hova is kell küldeni. Ez lenne az a számlaszám (ami egyébként az MTT saját számlája)?
Mert se a jelentkezési lapon nincs, se itt a hírek között nincs egyértelműen megadva a szám. Köszi
Eddig úgy volt, hogy az értesítővel (jöhetsz táborba vagy sem) együtt küldték ki a csekket....
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Ó nagyon sajnálom Ethuil! Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jó lenne valami támogatást szerezni, hogy pár fiatalt ingyen, vagy majdnem ingyen elvihessünk magunkkal.Ethuil írta: Csakhogy minket nem csak a határ választ el
Még az sem elvetendő ötlet, hogy egy talit szervezzünk Rimaszombatra (még úgy sem voltam ott) :look: :itscool:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Panni
- Nem elérhető
Ha esettleg korábban szóltok, lehetett volna pályázatot nézniSirgon Esgalnor írta:
Ó nagyon sajnálom Ethuil! Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jó lenne valami támogatást szerezni, hogy pár fiatalt ingyen, vagy majdnem ingyen elvihessünk magunkkal.Ethuil írta: Csakhogy minket nem csak a határ választ el
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Mi meg veled leszünk lélekben...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Sziasztok!
Én és Legolin is jelentkeztünk már vagy két hete, levélben, szóval remélem, hogy megkaptátok... a 2. adag levélben jelentkezett emberkék névsorát mikor írjátok le? [size=9:3mclzaq8](bocs, ha hülyén fogalmazok, de elég fáradt vagyok...)[/size]
öö
igen
szóval, levelek, amik Launál voltak:
(még lesznek)
Toma gazda
Silima
Narbeleth
Legolin
Meleth Lin
Kincső
Pippin (Kinga)
Szméagol
Yavanna Kementári
Bukovinszki Orsi
Szentesi D. Edina
Bukovinszki Virág
Varga Dóra
13 emberke
örülünk nekik!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Én és Legolin is jelentkeztünk már vagy két hete, levélben, szóval remélem, hogy megkaptátok... a 2. adag levélben jelentkezett emberkék névsorát mikor írjátok le? [size=9:2a0my0br](bocs, ha hülyén fogalmazok, de elég fáradt vagyok...)[/size]
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Arzeen
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
És, én meg Ausztriában lakom... Azért ma még van időd, add fel a jelentkezésilapot...Ethuil írta: Én is úgy mentem volna táborba kár hogy én Szlovákiai vagyok
- Arzeen
- Nem elérhető
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
(viszont úgy tudom, eddig nem küldött jelentkezési lapot... 8O :look:)
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now