Bemutatkozások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35320 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Szerintem az olvasás akkor jó,ha van olyan 'értelmes' és jó könyv,amit érdemes kiolvasni.De sajna a mai írok közül alig találni ilyeneket...<br> Mellesleg az én egyik kedvenc könyvem Michael Ende:A Végtelen Történet.Osztozik vki ebben?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35319 Írta: Anonymous
Nem gond, egyeni velemeny.<br> Egyszeruen nem volt ra se idom se erom.<br> Nem olvastam ki az azt jelenti, hogy a 'legvegeig' nem olvastam el.<br> <br> Laego
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35318 Írta: Anonymous
Tulajdonkeppen 7 eve nem olvastam ki egyetlen konyvet sem, meg egy fuzetecsket sem<br> <br> bevallom, ez engem megdöbbentett és megijesztett. bocsi
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35317 Írta: Anonymous
Most böngésztem végig e fórumot, és juhé!!! Milyen sok leányzó jár ide :-) <br> Más helyeken abszolút ff dömping van :-( <br> Na majd járok erre többet :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35316 Írta: Anonymous
Ok-Ok! (Vagy Ko-Ko???)<br> Megadom magam én is és fellebbentem a fátylat kilétemről.<br> 20 éve és hímnemű vagyok. 175cm magas és most jelenleg 85kg. Szemem kék és a hajam barna. (Már amikor van...)<br> Szeretek olvasni, szerepjátszani. Imádom a verseket és a kedvenc dögjeim (a kutyám után) a vámpírok.<br> Rendszeresen sportolok és baromira önfejű és kiállhatatlan vagyok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35315 Írta: Anonymous
Na akkor en is csatlakozom az elottem szolokhoz.<br> <br> En pediglen valek 26 eves, hosszu sotetszoke haju, szurkeskek szemu egyed.<br> Eloszor a GYU filmet lattam, aztan olvastam el a trilogiat es lettem Tolkien rajongo.<br> Tulajdonkeppen 7 eve nem olvastam ki egyetlen konyvet sem, meg egy fuzetecsket sem. Nos, Tolkiennek sikerult megtornie ezt a varazst.<br> Most proszalok minden 'alapmuvet' beszerezni amit csak lehet. Ezen kivul a Quenya levlistan olalkodom sokat, de hozzaszolni csak igen ritkan szoktam, csakugy mint az eletben. Inkabb figyelek. Szeretema csendet es a nyugalmat, de ha kell nagyon meg tudom am vedeni az igazamat (vagy masokat).<br> Privat eletben erdekel a keleti filozofia (nem a Mordori), ijaszat, nyelvek. Most kezdek szini tanulmanyokat is, remelem nem vagnak ki az elsok kozott.<br> Kedvenc kaja: citromos gyumolcskocsonya citromdarabokkal, grapefruit.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35314 Írta: Anonymous
Most böngésztem végig e fórumot, és juhé!!! Milyen sok leányzó jár ide :-) <br> Más helyeken abszolút ff dömping van :-( <br> Na majd járok erre többet :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35313 Írta: Anonymous
Engem nem kötött le túlzottan a tigris és sárkány. Valahogy érdektelen maradta számomra, pedig szeretem az ázsiai fantasy filmeket.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35312 Írta: Anonymous
Visszatérve a Tigris és Sárkányra,a napkban kaptam meg a zenéjét és azóta mindig csak egyre hallgatom,olyan gyönyörű és csak úgy árad belőle a béke.<br> Fiona:nézd meg a filmet és rájössz,hogy a kínai nyelv tényleg csodálatos.és ha egyszer netán tényleg megtanulom,még hasznát is tudom venni,elvégre a világon minden 4.ember kínai.Erről ennyit.Szóltam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35311 Írta: Anonymous
Köszi :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35310 Írta: Anonymous
Aiya ilya!<br> <br> Hát akkor én is bemutatkoznék. Varda vagyok, vala és egyidős az univerzummal. Na jó talán egy kicsit idősebb. Mióta testet öltöttem e Földön a Nap 11.756-szor kelt fel keleten. Mivel a csillagászat a kedvenc időtöltésem (ta meri! örülök, hogy másnak is a hobbijai közé tartozik!) Varda az a személy, aki leginkább tükrözi a személyiségemet a tolkieni világban. Civilben közgazdász volnék. Itt csak kizárólag a nyelvek és írások topikban szoktam testet ölteni, sajnos ott is elég ritkán. Mostanában, ha felhős az ég, a csillagok népének nyelvét tanulmányozom. (Quenya)<br> <br> Namárie!<br> <br> Varda
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35309 Írta: Anonymous
találkozó:www.tolkien.hu/images/talalkozo
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35308 Írta: Anonymous
fel vannak rakva valahova a talalkozo kepei?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35307 Írta: Anonymous
Szilszakáll: Nem szeretném a koromat emlegetni állandóan(38) de ezek szerint csak Sötét Úr öregebb nálam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35306 Írta: Anonymous
A második találkozó képeit nézve rajtam kívül (34) talán egy öreg 'contocka' van még köztünk az pedig Sötét Úr maga.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35305 Írta: Anonymous
szeretnék én is bejelentkezni a vénségek klubjába, 33 évemmel, sajnos a nagy bemutatkozási hullámot lekéstem, de most utolag potlom: matföcis tanárnéni vagyok, Tolkien rajongó, kb 10 éve (még a kék könyv került hozzám), <br> emellett érdekel az ókori Egyiptom, és az Antarktisz meghódítása+ csillagászat.<br> <br> Amugy a kor nem jelent semmit, azt hiszem még elég sokszor vissza kell térnem lélekvándorlásaim során, én még gyermeklélek vagyok, sok-sok kiváncsisággal és kevés bölcsességgel...<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35304 Írta: Anonymous
ÉSzAH: vénségről itt rajtam kívül kevesen beszélhetnek és te nem tartozol közéjük. :-P <br> <br> Nézd csak meg március 11 17:01 :-( (<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35303 Írta: Anonymous
Lamorak, nem igaz, hogy te fiatalabb vagy, mint én!!! Ezt nem hiszem el! Vagy én nem lehetek ilyen vén?<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35302 Írta: Anonymous
Hulye vagyok, vagy melleutottem? _25_ eves vagyok, csak tudom mar...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35301 Írta: Anonymous
Hogyne, szerintem itt mindenki levelezne mindenkivel. A CHATELOS TOPICban mar tobb ilyen levelezos kapcsolat kottetett... (ha irtok, en pl. altalaban szoktam valaszolni, csak rendszertelenul, hosszan, es eros elmeleti beallitottsaggal. Ezek utan aki akar).<br> Nagyon gyors bemutatkozas: Gergely vagyok, 26 eves, nagyjabol 180-vhany centi, meg ilyenek (egy csomo talalkozos kepen rajta vagyok... hm, ez nem biztos, hogy olyan jo.). A Szegedi Tudomanyegyetem Angol-amerikai Intezetenek masodeves doktorandusz hallgatoja vagyok, es Tolkienbol irom a doktorimat. Alapvetoen klasszika-filologus beutesu kozepkorasz lennek, de egeszen fatalis vonzo hatast gyakorol ram a kortars popularis kultura nehany eleme (zenek: Nick Cave, Tom Waits, Radiohead, Velvet Underground, ilyenek; kepzom.: Andy Warhol; irodalom: krimi (beleertve Harry Pottert), Umberto Eco, stb.). A forumnak meglehetosen rendszeres latogatoja vagyok, bar mostanaban kevesebb idom van irni; meglatjuk, mikor valtozik ez meg. Ennyit roviden, minden egyebet mailben, aki kivancsi es vannak konkret kerdesei.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35300 Írta: Anonymous
Sziasztok! Zsófi vagyok, 183 MAGAS, 14 éves és 4 hónapos Kőszegen lakom, s őrülök mindenért, ami Tolkien. Ennek sajna hátrányai is vannak: 3 lökött osztálytársam elnevezet a Gyűrű qr**jának, amiért sajnos le kellett rúgnom fejüket. Zenében rock, Madonna, Enya, filmzenében ugyancsak John Williams&Howard Shore. De a klasszikust is szeretem ám! Ímádom a tündéket s hobbitokat. Van-e valaki aki levelezne velem mailben vagy hagyományos úton? Cím:<br> Murányi Zsófia<br> 9730 Kőszeg, Rákóczi u. 111.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35299 Írta: Anonymous
Ha már itt tartunk...<br> Bár nem tudok olyan sűrűn ide eljárni,azért írok egysmást magamról.Ica vagyok,17,Szentesen tanulok drámaisként.Az ELTE-re szeretnék menni filmelmélet-filmtörténet+esztétika szakra.Nagyon szeretem a Fellini fimeket,kedvencem az Amarcord.<br> A Tigris és sárkány megnézése után egy óra hatásszünet következett nálam:annyira elgondolkoztatott.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35298 Írta: Anonymous
tudjátok,mire vagyok kíváncsi?!Az Amelié csodálatos életére!!Állítólag nagyon jó film.Csak kár,hogy hozzánk pár hónap késéssel jutnak le a filmek... :( (
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35297 Írta: Anonymous
Na itt már mindenki bemutatkozott???Ebbőlén sem maradhatok k:)pipike vagyok,civil néven Kata,Bp-i vagyok és a Toldyban elsős vagyok.....13 éves vagyok,június 29-én leszek 14.Melléknevemen én vagyok Aragorn szerelme(ezt 1 osztálytársam adta nekem),idióta gyűrűfan(ezt is),Gyűrűk ura mániás(ezt is)és kedvenc szereplőm Aragorn.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35296 Írta: Anonymous
A Tigris és sárkány tényleg csodálatos film. Egy elég ócska moziban láttam, de így is teljesen lenyűgözött. És a Rettenthetetlen is nagyon jó, bár én nem vagyok egy nagy Mel Gibson rajongó. <br> Egyébként szerintem egymás megismeréséhez az egyik legjobb mód megtudni, hogy ki milyen könyveket és filmeket szeret. Az nagyon sokat elárul az emberről.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35295 Írta: Anonymous
Tar- Ancalime: ajánhatom a hébert vagy az arabot? Vagy a hindut?:)<br> Ragoran: bocsi
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35294 Írta: Anonymous
A GYU után jön a Gladiator , A rettenthetetlen és a Vámpírok.<br> A rettenthetetlent németül láttam először és valami nagyon gagyi módon hangzott amikor Mel Gibson a film végén azt üvölti, hogy Freiheeeiiit!!!<br> A GYU-t is németül láttam először. Januárban ugyanis nem voltam itthon. Az a mozizás belekerült 20 Euromba, de muszáj volt megnéznem.Majdnem a felét értettem is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35293 Írta: Anonymous
Az Elátkozott királyok szerzője Maurice Druon. Imádom azt a könyv-sorozatot, szinte egy pár nap alatt felfaltam.<br> A rettenthetetlen nekem is tetszett.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35292 Írta: Anonymous
Ki ítra az Elátkozott királyokat?<br> De hogy Ragoran ne legyen ideges,írkálok magamról,jó?<br> Hát még annyit,hogy nagyon érdekelnek a nyelvek,miután megvívtam harcomat az angollal és a némettel,szeretnék elmerülni a spanyol nyelv szépségeiben és tegnap bekattant,hogy kínaiul is meg akarok tanulni,mert olyan szép!Aztán persze quenyául is:-)<br> Filmek?Imádom őket,de elég igényes vagyok(én legalábbis annak tartom magam)kedvenceim:Star Wars-trilógia(nem az új!!),Tigris és Sárkány-az egyik legszebb film,amit életemben láttam,A rettenthetetlen és még sokan mások.<br> Viszont utálom az átlagos amcsi akciókat,brr!<br> ui:képeket nem lehet látni vhol a fórum látogatóiról?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #35291 Írta: Anonymous
Már éppen szólni akartam,hogy ne cheteljetek, de aztán 'észre tért(él)tetek(:-)) De légyszi legalább itt ne cheteljünk!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.301 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére