Bemutatkozások
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35200
Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Én is utáltam. Gimi III. félévkor meg is vágtak belőle, mégis itt vagyok, és egyetemre járok...Igaz, nem fizikára...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35199
Estel Adániel:hát én is remélem, mert olyan egy pedofil az a tanár.Meg ha akarod akkor majd duettezhetünk. <br> AKKOR IS UTÁLOM A FIZIKÁT:-))))<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35198
Jól van na, én csak gimis lányok beírását olvastam... Egyébként tudom, hogy élnek a bolygón nálam öregebb GyU. rajongók.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35197
off<br> <br> Éowyn:<br> nem nyertél <br> olvass vissza jó alaposan, mondjuk az én bemutatkozásomhoz vagy Batti bemutatkozásáig, s meglátod, vannak itt még idősebbek is <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35196
És Éowyn: Igen, hétvégente még hazajárok, de nem hiszem, hogy találkoztunk volna már, bár nem tudom biztosan, elég sok 24 éves szőkésbarna szemüveges lány él arrafelé...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35195
Fiona: Őszintén remélem, gimiben jobb fizikatanárod lesz... <br> deagol: köszi, hogy távollétemben megvédtél...tényleg Ajándék vagy.<br> Gandalf: Ha akarod, szívesen reklámozom még a Talányokat!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35194
Pécsi vagy???<br> Vagy melyik Megyei Kt.-ról beszélsz? <br> Esetleg ismerjük egymást:)???
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35193
Hűűha!<br> Mielőtt még likvidálnának, megpróbálom magam egy kicsit szimpatikusabbá tenni...<br> (Egyébként érettségin egyedül fizikából kaptam négyest, a többi tantárgyból 5*-öst! Végülis logikus: ami még nem megy, azt gyakorolni kell... 8-D)<br> No de: Nagyon szeretek énekelni (kellemes barna basszbariton hangom van hozzá, meg tenor is), rajzolni, olvasni (Éowyn, el ne felejtsem, múlt héten szombaton láttam a Megyei Könyvtárban egy egykötetes GYU példányt Alan Lee illusztrációival! Remélem még nem vették ki...), és szeretem az állatokat (kutyát, macskát, lovat, madarakat, halakat, stb.), a természetet ( lásd: fizika), a zenét (ha nem túl könnyű), a magyar irodalmat (főleg a verseket), és Tolkien világát.<br> <br> És természetesen Titeket is!!<br> <br> Kedvenceim GYU-ból: A tünde szereplőkön kívül Faramir, Aragorn (Estel), Gandalf, Frodó, Théoden, Éowyn, Szilszakáll, Bombadil Toma.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35192
Én is beállok a sorba! <br> <br> Clovia, a Chlovia névbol vettem (egy boszorkány neve az Éj/Hajnal trilógiában). 27 éves, informatikus, lány vagyok. Sajna fenn északon élek (Borsod-megye), így nem sok GyU fanatikussal találkozom.<br> A könyvet idén januárban olvastam ,de azóta a kedveceim közé tartozik.<br> Kedvenc íróim Tolkien-on kívül, Passuth László, Nyíro József,Nemes István.<br> Kedvenc zenekarom: Linkin Park, Metallica<br> K. énekesnom: Madonna<br> K. zeneszerzom: Strauss, Vangelis<br> Tehát Mindenevonek számítok az élet minden területén.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35191
Hm, most találtam ezt a fórumot. Bár csak néhány hozzászólást olvastam, de feltehetően öregebb vagyok valamennyiőtöknél...Talán Gandalfnak kellett volna nevezni magamat, de az már van egy. <br> Én épp annyi idős vagyok, amennyi Éowyn volt a Gyűrűháború idején. <br> Vele ellentétben a hajam legnagyobb jóindulattal is csak szőkésbarnának nevezhető, bár van egy kis aranyos csillogása... És szemüveges vagyok. Nem is tudom, van-e a Könyvben szemüveg. Egyetemista vagyok, és a dolog érdekessége, hogy szemináriumi kötelező olvasmányként olvastam először A Gyűrűk Urát. Pécsen vagyok, nagy fájdalmamra így nem jutottam el a hétvégi találkozóra. ( Apropó, milyen volt???) <br> A kedvenc szereplőim: <br> Könyv: Faramir, Boromir, Trufa Pippin, Éowyn, Glorfindel, Galadriel, Legolas, és még sokan mások.<br> Film: Boromir, Legolas, Trufa, Pippin, Galadriel, jóformán majd' mindenki... <br> És most olvasom a Babót... ( Nem is tudom, itt még Gandalf annyira más...Talán csak fiatalabb...)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35190
Bocsi az offért, de az illendőség megkívánja, hogy válaszoljak!<br> <br> Tar-Ancalime, minden, amit a felvételiről tudok megtalálod a KEMET-en, a Segítség! Egyiptológus akarok lenni! rovatban. Még egy próbafelvételi is van, amit ha kitöltesz, én kijavítom és visszaküldöm pontozva. <br> Sok sikert!<br> Puszi<br> ÉSzAH<br> <br> u.i. Bárki, aki moderál! Ha Tar visszajelez, hogy látta, akkor ezt akár törölni is lehet!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35189
Na akkor én is írkálok még,ha már úgy is mndenki.<br> Ami a sportokat illeti,én a küzdősportok híve vagyok,szept. óta ju-jitsu-zom.Úszni is szoktam és lovagolni is szeretnék majd tavasztól,de ez nem fog menni,mert nekünk gimnazistáknak annyi de annyi dolgunk van!<br> A külsőmről annyit,hogy:164 cm.karcsú testalkat,barna haj barna szemek,mit mondjak még?ennyi.<br> ÉszAHhoz hasonlóan Én is egyiptológiára szeretnék menni(többek közt),legalábbis imádom a témát,a GyU mellett másik nagy szerelmem Egyiptom.ÉszAH,írnál valamit a témáról?pl a felvételi,meg ilyenek,nagyon érdekelne!köszi-majd megnézem a honlapodat is!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35188
Yavanna:<br> Drizzt R. A. Salvatore legjobban sikerült regényalakja, egy sötét elf az Elfelejtett Birodalmakból (ami egy AD&D világ). A Sötét Elf ciklust érdemes elolvasni, mert tényleg jó, legalábbis kb. a hatodik kötetig (Otthon, Száműzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüst erek, A Félszerzet Ékköve), utána már nagyon látszik, hogy csak a pénzért folytatta.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35187
Én már egyszer írtam ide némi rövid jellemzést magamról, de mindenki olyan sokmindent írt hogy -Alyr példáját követve- én is kiegészítem még ezzel azzal: kb 170 cm magas lehetek hosszú barna hajú barna szemű. A civil életben a Zsófi névre hallgatok. A barátaim szerint nem vagyok egy könnyű eset. (ezt mindenki értse ahogy akarja, mindenesetre ezt mondják) Az állatok közül éljenek a macskák és a lovak! ők nálam az első számú kedvencek. Ebből következően van egy macskám és időnként lovagolok is. Lelkes természetjáró vagyok, leginkább tavasszal- ez egy fantasztikus évszak! Tolkienen kívül kedvenc íróim: Leon Uris és Umberto Eco. A fantasy világáról Tolkienen kívül nem sokat tudok, de még semmi sincs veszve! (pl: mi az a Drizzt? Már többen is beszéltek itt róla) A GyU-ból Boromir a kedvenc karakterem, de a szívem vitathatatlanul Legolasért dobog! Ja, ezt muszáj még leírnom: A legszebb dolog a világon egy teliholdas éjszaka, amikor mindent vastagon beborít a hó harapni lehet a levegőt és tapintani a csendet! (Tudom-tudom se füle, se farka és talán hosszú is lett!)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35186
Én is párbajtőröztem 3 évig.. de már elég rég abbahagytam.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35185
Majd a leendo filmben megrendezheted a vivós jeleneteket. Jut eszembe én meg még lovagolok - de csak néha.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35184
yaaa, azt elfelejtettem beírni, hogy VÍVOK<br> imádom ezt a sportot (női párbajtőr)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35183
Ez utóbbit tanusíthatom! )
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35182
De nagyra nőtt ez a topic!<br> Akkor én is bemutatkoznék:<br> Középföldén az Ulmo nevet viselem, a valák rendjébe tartozom. Az én birodalmamba tartoznak Arda vizei, a tengerek és a folyók. Ezek segítségével (és persze az interneten keresztül:)) szinte mindenről hamar tudomást szerzek, úgyhogy kevés dolog marad rejtve előttem.<br> A civil életben Balázs vagyok, 27 éves informatikusként élem napjaimat Budapesten. Fejem búbjától a talajszintig 182 cm-t teszek ki, barna hajjal, kék szemekkel, a szemüveg sajnos állandó viseletem. Az igazi Ulmohoz hasonlóan én is inkább csak személődöm, és ritkán avatkozom a világ dolgaiba, és természetesen én is imádom a vizet és a természetet.<br> Nagyon szeretek olvasni és moziba járni, a Gyűrűk Ura örök kedvencem. Főleg a sci-fi és a fantasy stílust kedvelem könyvben és filmen is. Az ír és brit zenét nagyon szeretem (Ronan Hardiman - Lord of the Dance, Corrs, U2, és persze Enya, de a Queen mindenek előtt).<br> Mi maradt ki? Ja: mostanában azzal fárasztom magam, hogy magánszorgalomból megpróbálok összehozni egy épkézláb Szilmarillion fordítást.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35181
ne bántsuk a fizikusokat ;D
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35179
Estel: Nem felejtettelek ám el! Azóta sem érkezett újabb hibátlan megfejtés...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35180
Alyr: Törire szeretnél menni? Hová? Engem is a középkor érdekel, csak sajnos a latin már kevésbé...
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35178
Király társaság!<br> Estel Adániel:Fizikus tanonc vagy?<br> LIKVIDÁLNI!
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35177
Gyerekek, csúcsok vagytok! Nagyszeru társaság vergodött itt össze.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35176
Egyébként Gandalf már találkozott nevemmel, az ő oldalán található Talányok első teljesen hibátlan megfejtőjeként!<br> (Kedvelem a pontosságot. Talán szakmai ártalom...De igazából a Szépek Népe áll hozzám közel)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35175
Elen síla lúmenn' omentielvo!<br> Ezen oldal fórumain történő első nyilvános megnyilvánulásként ezennel bemutatkoznék:<br> Idén március 27-től 21 éves, a BME-n harmadéves fizikustanonc vagyok,<br> 186 cm magas, 90 kg, hajam barna, szemem szürkéskék (barna szemű szülők egyszülött utódaként ez nem is rossz teljesítmény...), Pécsett láttam meg a napvilágot(ott gimnazistaként SW rajongó voltam), és 18 éves korom óta leledzem Bp-en, + ebben a korban olvastam először JRRT művet is: A babót. Igazából a GYU-t szerettem volna kivenni a könyvtárból de mindig kinn volt, egészen tavalyig... (Karácsonytól pedig már otthon is ott virít egy trilógia a könyvespolcomon) Ez tehát idejutásom rövid története... <br> (->mivel szemüveges is vagyok)<br> Ja, és civilben Dani. (a-Dániel)
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35174
Rayan:Tyüüü!!!<br> Én nem tom hány centi vagyok, kb. 44kilo vagyok, és elfelejtettem elöbb irni,hogy igazából Dórinak hínak, de ha valaki így hív kinyirom. A barátaimnak csak Didó vagyok.
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35173
Jajaj skacok!! Adatváltozás! Nőttem 4 centit ))<br> <br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35171
Üdv!<br> Én valójában Henriett vagyok, 23 éves, bajai lakos. Alkatomra nézve leginkább a hobbitokra hasonlítok, sajnos. A pécsi Közgázon vagyok végzős, vállalati pénzügy - német szakfordító szakon.<br> A Gyűrűk Urát kb. 12 éves koromban olvastam először, amikor a könyvtárban felfedeztem az akkori új, sötétkék elejű kiadást. Még nem fejeztem be az első kötetet, amikor már tudtam, hogy végleg rabul ejtett a varázsa. A nyolcadik elolvasás után már nem számolom, hogy hányadiknál tartok, főleg, mert gyakran előveszem csak úgy újraolvasgatni a kedvenc részeimet, meg ami éppen eszembe jut. Szinte minden Tolkien-könyv megvan a gyűjteményemben, ami megjelent Magyarországon, még a Fa és Levél is. A családomat sajnos nem sikerült megfertőznöm, ők túl földhözragadtak, de a barátnőim közül - hála a filmnek - egyre többen kérik kölcsön a könyveimet.<br> A fórumokhoz ritkán szólok hozzá, de mindig olvasgatom őket, még szakdolgozatírás helyett is. Nem vagyok egyetlen szereplőnek sem a rajongója, bár a könyvben Vándor volt a kedvencem kezdettől fogva, a filmben pedig Legolas az, aki éppen olyan, amilyennek elképzeltem a tündéket.<br> A másik nagy szenvedélyem a Star Trek, abban is a részletesen kidolgozott világ ragadott meg.<br> Régebben játszottam szerepjátékokat is, a nevem is onnan ered, hogy az AD&D-ben a karakterem neve Silmarien Silverleaf volt. Gyűjtöm a fantasy (és a sci-fi) könyveket, már jóval több mint 100 kötetem van.<br> További hobbijaim a nyelvtanulás (pl. quenya) és a hastánc.<br>
Téma zárolva.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
22 éve 8 hónapja #35172
Hmmm..,hmmm. Na jó irkáljunk ide.Szóval:<br> Nönemü, 13 éves, budapesti lakos vagyok, zöldes szemmel(kiskoromban még világos kék volt) és barna hajjal.(Ez elég tömör volt.)<br> Kedvenc könyvem: GY.U.<br> Kedvenc filmem: GY.U.<br> Kedvenc szereplőm: Aragorn, Elesszár, Tündekő, Vándor, Dúnadán...<br> Kedvenc szinészem: Viggo Mortensen<br> Kedvenc íróm:Tolkien<br> Szóval igazi GY.U. rajongó vagyok, az osztályban hülyének is néznek, de kit izgat? <br> Egész állatfarmom volt, de sajna a suli meg kezdése óta eltávozott egy TM-em(Tengeri Malac):Rozi, egy aranyhörim:Gerry,egy roborovszki törpehörim:Herr Hörr.Szóval most már csak két tengerimalacom:Kinhál Kolombusz(Koli), Sátán(Sáfrány),két hullámos papagájom:Hédész(Hádi), Hedvig(Hedvi)van.<br> Az Aragorn vs. Frodóban és a többi Aragornos topikban kószálok általában, de mindenhol ott vagyok.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc