- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Panni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Fa rockkot akarok meneküljetek
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
:patetikushang: Egy egész korszakról, melynek neve: Fortirios... :távolbarévedőtekintet:Artemisz (Erenya) írta: Már megint miről maradtam le?!!
:bawling: :bawling: :bawling:
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Jó utat Maglor! Vigyázz magadra, ha nem akkor + a Nyúl vigyáz rád!
Panni: Dejóó, hogy rátaláltál erre a képre! Egész jól sikerült
Vewy: A nyulat még nem mostuk ki... (vigyáztam rá a táborban) ennek ellenére már 2x is kivasaltam, a fényképezésen elvégre nem lehet gyűrött :D (kép az aláírásunkban;)) Viszont a póló kikopott kicsit, főként az arany részek, de átjavítottam
- Panni
- Nem elérhető
épp kriszana képeit nézegettem... az egyiken megakad a szemem... csoportkép... nyuszi ül a fűben... De hol van Maglor??? ÁÁÁÁÁÁÁ megvan KATT IDE
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Artemisz
- Nem elérhető
Vew, ez az aláírás :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Silima
- Nem elérhető
Vewy, levasaltam, nem hámlik Már egy pár felhőszakadást is átvészelt
Senki ne legyen beteg, véletlenül sem!!
- Panni
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
Jó nyaralást!!!
Vewy: szeretem én is.... anyuék meg nem értik meg.... de otthon nagy becsben tartom......
wazz ne lakjatok kisvárosban!! *sóhaj*
- Maglor
- Nem elérhető
Hát, emberkék, sajna én most egy időre el.... :closed: Megyek mamámhoz.... Ott meg nincs net...
Legyetek jók!!!!! A SZÓ legyen veletek!!!!!!
NAGYON HIÁNYOZTOK!!!!!! (éljenek a szeretethiányosok )
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szót vasaljátok le! Vagy így is mállik? (
Nagyon megható, hogy mindenki ilyen lelkesen hordja, és hogy már a fórumon is megjelent a mázolmányom! 8O
- gilloth
- Látogató
Háát, el nem aludtam, bár mikor ott leültem a mellvéd/korlát mögé akkor kis híja volt merthogy akkor nem láttam. De amúgy nem mert állva nem tudok nem lévén tünde De az úgy olyan szép volt, már azért is megérte volna fennmaradni De tányleg az is rúlz benne hogy ott voltunk együtt nem?
- Panda
- Nem elérhető
A tálcán jobb oldalon kell lennie egy ki négyzetben EN betűknek, arra katt, és megjelenik fölötte az EN, HU, meg amilyen nyelv van még a gépen, és választasz.gilloth írta: HELP Atvaltottam angol billentuzetre de nem tudom hogy csinaltam. 8O
Óóóóó, a napkeltevárás nagyon jó volt.....Gilloth írta: Panda hianyzik a nevetesed es az hogy nincs kivel neznem a napkeltet (ez utobbi Gilgnek is szol)
Tényleg, Gilloth, te is elaludtál közben?
- Panni
- Nem elérhető
hennázásragilloth írta: Es mire fogod hasznalni? Ha nem titok
- gilloth
- Látogató
- Panni
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
Izé , a T-dugó meg az elosztó az ugye nem ugyanaz, vagy csak en vok már megint zseni? 8O <nemkotexik:)>
Narbeleth, a Lammas (ha arra gondoltal) ma van Amugy jo tancolast
Gandalf te se legyel beteg, ok <kerdojel>
Panda hianyzik a nevetesed es az hogy nincs kivel neznem a napkeltet (ez utobbi Gilgnek is szol )
Eglar: nem ertik meg sajnos.... meg kell probalnunk megis azt a langot vhogy megorizni
Szia Cue
Artemisz a szolo nagy sikert aratott egy kis baratomnal mindenaron el akarta szedni tolem
A kendot nem merem feltenni mert anyu morog
Silima, koszi!!
HELP Atvaltottam angol billentuzetre de nem tudom hogy csinaltam. 8O
- Narbeleth
- Nem elérhető
Panda írta: Gilg: :closed: bocsánat, hogy ilyen szomorú, de nem tudtam rávenni, hogy mosolyogjon. Ez amúgy egy visszajelzés volt. Köszi szépen a címes mailt.
Apropó, mikor jössz már msn- re?
Hyarnustar népe, és Forostar népe, as well: ki jön szombaton Lammasra, a tábortüzes talira?????? :szépennéz:
En sajnos nem tudok, mert epp taborozom, de innen is puszilok mindenkit ket tanc kozott!!!!!!!
HIANYOZTOK!!!!
Vagy varjal, hanyadika is lesz az ?
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Eglarcarien
- Nem elérhető
És sajnos nem voltam ott a gyertyás beszélgetésnél, de azt hiszem, értem, mire gondoltok, és megnt fájni kezd a szívem...
És nekem is olyan volt Tábor után beállítani unokaöcsémékhez (=integrálódás a "való világba"), ahol épp vendégség volt, mintha nyakon öntöttek volna egy vödör jeges vízzel.
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Panni
- Nem elérhető
Panda írta:
Van bizony! Nem is valami, hanem úgy különleges, ahogy van, az egész. Najó, abbahagyom. Szóljon, aki érti, miről beszélünk!Gilgolwen Nimrandir írta: Panda emlékszel!? Van valami különleges az emberek tekintetében...
Mert Gilg elárulta ám nekem, hogy ő érti.
Én is értem
Gandalf írta:
Te vicont gyere fel MSN-re, most!Panni írta:
8O Ne legyél beteg! :nono:Gandalf írta: Fáj a torkom és a csapatkendővel kötöttem be, Szó itt virít a nyakamon.
Öcsém gyorsabb volt 10:03-kor paterolt ki Jah, és sikerült kegyetlenül megfáznom :shake:
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Szerintem tök jó ez a honlap.Mindent megtalálok rajta,ami érdekel.Már pedig én kíváncsi ember vegyok!Mégis a legjobban az tetszik,hogy ha bármi gondom van˙(persze témába illő) itt segítenek.Remélem még sokszor látogathatok ide!...Namarie...Ranamarth
- Panda
- Nem elérhető
Van bizony! Nem is valami, hanem úgy különleges, ahogy van, az egész. Najó, abbahagyom. Szóljon, aki érti, miről beszélünk!Gilgolwen Nimrandir írta: Panda emlékszel!? Van valami különleges az emberek tekintetében...
Mert Gilg elárulta ám nekem, hogy ő érti.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
Szeretném elmondani nektek, hogy a megbűvölt gyertya velem is olyat mondatott, amit nem akartam, és másnap rájöttem, hogy az ellentéte az igaz. Lehet, hogy a többi népet is érdekli, de előttetek kell térden csúsznom, hogy képes voltam ilyenket mondani az utolsó estén. :térdencsúszik: :könyörgőnnéz:
Konkrétan az a mondatom, hogy hétköznapi élmény volt az egész tábor. (Üh, de rossz leírni...) Fortiriosban élve teljesen elfeledkezdtem az itteni micsodáról, és amikor szembejött ez az otromba szürkeség, rádöbbentem, mennyire különleges volt az együtt töltött idő. Örülök, hogy létezik egy ilyen nagy társaság, aminek a tagjai az ismert jó tulajdonságokkal rendelkeznek és emellett semmivel sem emlékeztetnek...erre itt...
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog rám hatni a tábor, nem is konkrét személyekben, eseményekben vagy képekben, hanem úgy az egész... Szóval értitek. Olyan nagy emberek Númenorból, az ő nagyságuk. Igen, magasak, erősek, büszkék, nyugodtak, hosszú életűek, szépek, bölcsek, szemükben a fény, és _úgy_ nagyok. Na ilyenek vagytok Ti és a nagyságotok egy részét magammal hoztam. Nagyobb lettem vele én is.
Köszönöm nektek.
- Gandalf
- Nem elérhető
Te vicont gyere fel MSN-re, most!Panni írta:
8O Ne legyél beteg! :nono:Gandalf írta: Fáj a torkom és a csapatkendővel kötöttem be, Szó itt virít a nyakamon.
- Panni
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
Csapattali ötletét támogatom!
- Panni
- Nem elérhető
gilloth, a buli szobában találtak egy elosztót 8O az nem lehet, hogy a tied?
Más: Szó nekem is kezdett lekopni egy kicsit, eért néhány részét újrafestettem otthoni pocsék festékkel, ami ugye nemugyanolyan színű keveréssel sem, úgyhogy most van egy egyedi SZÓm