Hyarnustar - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
KGY előtt/után amúgy nemakarunk majd talizni? Akkor valszeg sokan errefelé leszünk
(a mostani talitól függetlenül is kérdezem)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Kincső
- Nem elérhető
péntek részemről okés kb. fél2-től
szvsz teaházazzunk előtte v. vmi, aztán 6-ra mehetünk Idhrenhez
szerintem akárhányan vagyunk, érdemes talizni, főleg ha pl. Silima és Panni mint nemmindigpestentalálható tagok tudnak jönni
meg egyáltalán, én a pécsi 5főből meg a többiekből is szívesen látok bármikor bárkit
és mi lenne, ha kiterjesztenénk a talit Forostar népére is? [size=9:26nporfi](Eruntale sztem úgyisjön )[/size]
ja és a dalt meg éppazért kell gyakorolni, h. Szóéknak bebizonyítsuk, h. tudjuk szebben is meg talán nem csak mi tudunk énekelni (azazhogy... a tudunk talán nagyképű kifejezés... namind1) a csapatból...
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Mert fölösen én se töröm magam...
Vew Biztos? Kicsit se tudol jönni?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Maglor mondta, hogy most pénteken lesz az esküvő, és én teljesen elkeseredtem, mert nem leszek Pesten egész hétvégén... én azt hittem, jövő pénteken lesz Pedig már hiányzik egy Hyarnustar tali és azért az esküvő nagy esemény, és különbenis elvileg a Vérnyúlklán tagsági várományosa vagyok, szóval hüpp
- Idhren
- Nem elérhető
Gázos, mert otthon hagytam a telefonomat (me lúzer ), és fel akartam csörgetni a nem gyakran fórumozó különítményt...
Valaki nem tunná bevállani?
Tehát ezúton értesítek mindenkit, hogy ha mégis smst ír, azt a hugom tudja interpretálni nekem, azaz ne legyen túl személyes jellegű (értsd: ne valljon benne szerelmet, ne küldjön el a ***ba, és hasonlók)
(És ha Panninak nem jó a késői időpont, szervezzétek a talit korábbra, ha gondoljátok, csak én még nem érek oda...És utána lehetne banzai nálunk. De ez már a ti dolgotok )
- Panni
- Nem elérhető
DRAKKULA RANA!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
Péntek nekem nem valószínű a kései időpont miatt ( 6 órakkor engem már elvonszolnak a talikról és nem oda visznek ). Viszont majd a Gandalf-féle teaházas talira beneveznék
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
Drakulálok, Rana!!!!! :bounce:
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
"élmény volt..."
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Narbeleth
- Nem elérhető
Idhren írta:
Ranamarth (Endóriel) írta: én nem mehetek fel Bp-re...szülői ok:"azért mert én azt mondtam"...szal ez van...jó lagzit nektek;)
Rana:
Egyébként ahogy a reagálásokat elnézem, lehet, hogy nem kell félned, mert az esküvő kitolódik jövő táborra És akkor megint velünk leszel!!!
És gratulálunk az első helyezésedhez a versenyen!!! :hello: Tuttuk ám, hogy így lesz!!! Eccer még megünnepeljük :cheers:
Hát, én is szaporítom a nemeljövők táborát. (Amúgy jó dolgom lesz, szóval nem kell sajnálni...)
GRAT RANA!!!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: én nem mehetek fel Bp-re...szülői ok:"azért mert én azt mondtam"...szal ez van...jó lagzit nektek;)
Rana:
Egyébként ahogy a reagálásokat elnézem, lehet, hogy nem kell félned, mert az esküvő kitolódik jövő táborra És akkor megint velünk leszel!!!
És gratulálunk az első helyezésedhez a versenyen!!! :hello: Tuttuk ám, hogy így lesz!!! Eccer még megünnepeljük :cheers:
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Minekutána Pécsett felfedeztük, h. a DzsungelKönyve musical Szavakat keresek c. számában milyen sokszor szerepel Szó és Szív, arra gondoltunk, h. esküvőjük alkalmából elénekelhetnénk nekik.
minden daloskedvű csapattag gyakorolja péntekig!!!
Hozzászólnék, miszerint HÖRRR!!!
Szóék már halloták eleget, ellenben a csaptársak nem biztos hogy örülnek majd neki
Szal népek:
Péntek, hat körül nálunk lehet a buláj! Ameddig ráérünk.Azér hattól mert ötre érek haza Pécsről
Jelentkezzék, kinek jó, kinek nem.. (tudjátok aki nem jön, annál a Vérnyúl kommandó mejelenik, és baromira égetni fogja )
Tudom hogy Angwennek nem okés, és Narb is valami ilyest regélt...
De mit tegyünk, most van szünet (nektek )
Gyertek minnél többen, mert ha megint öten leszünk, nem biztos, hogy érdemes elpaterolnom otthonról szüléimet
Tajgetosz!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Haloweenre én nem megyek, de Cue ott lesz. Biztos nagyon fog örülni nektek
téves infó
Felhívás
Minekutána Pécsett felfedeztük, h. a DzsungelKönyve musical Szavakat keresek c. számában milyen sokszor szerepel Szó és Szív, arra gondoltunk, h. esküvőjük alkalmából elénekelhetnénk nekik.
minden daloskedvű csapattag gyakorolja péntekig!!!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Idhren
- Nem elérhető
Rohin írta: Deák, fél 9, kettesmetró?
OKS!
Akkor ha még vki csatlakozna hozzánk, fél 9kor megtalál minket a 2es metrónál (ja, és jobb, ha már előre megijedsz, mert a hugommal kicsit bénán fogunk kinézni, ha minden igaz )
Aki nem, azzal ott tali!
Tajgetosz!!!
OFF END!
- Rohin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Idhren
- Nem elérhető
De talizhatunk azér előtte, úgy rúlzabb...
Mikor, hol?
Deák, Blaha? Fél 9, 9?
- Rohin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Idhren írta: [size=9:1vctefyl]
(OFF:ki jön Halloweenra? Mert én nem tom hogy kell odamenni...
Nincs kedvetek előtte talizni, és csapatilag elárasztani a helyszínt? Ahogy egy valamirevaló Barhbárh Csürhhéhez illik... )[/size]
én megyek, és oda is találok, ha minden igaz, szóval akár mehetnénk együtt is
- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
- Idhren
- Nem elérhető
És jövő pénteken esetleg nem érnél rá? *szépennéz*
És mindenki más is...
Előre kéne gondolkodni, ne járjunk úgy mint múltkor...
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Idhren írta: [size=9:3f6nrxxj]
Nincs kedvetek előtte talizni, és csapatilag elárasztani a helyszínt? Ahogy egy valamirevaló Barhbárh Csürhhéhez illik... )[/size]
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ úúúúúgy elmennék (bár távolról sem vagyok az a bulizós típus, de) Halloween rúúúlz [size=9:3f6nrxxj](egy kis boszorkányág, mágia, jóslás stb )[/size]
... de nem, marad a szomorú valóság: me marad a hátsóján és tanul
Nektek azért jó szórakozástot!
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Idhren írta: Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam.
Énis kb. így akartam volna összefoglalni
"Túlaludtuk magunkat"
Meg hülye viccek, Boborján, "repülj hajóm -- nincs víz", játszótér, mászóka, teák, stbstb
Ilyet még, lehetőleg emelt létszámban
Meg lakatozás, borocskázás, csillagvizsgálás...
Meg ZSOLTI!!!!
[size=9:2p9p58ag]
- Kincső
- Nem elérhető
Idhren írta: Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam.
Énis kb. így akartam volna összefoglalni
"Túlaludtuk magunkat"
Meg hülye viccek, Boborján, "repülj hajóm -- nincs víz", játszótér, mászóka, teák, stbstb
Ilyet még, lehetőleg emelt létszámban
[size=9:h7udxl9i]3700 [/size]
- Silima
- Nem elérhető
A Beő kikéri magának.
- Idhren
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: hahó! nagy pofátlanság lenne, ha én is megnézném az esküvőt?
izé. Gandalf kérdezi, mit jelent a Tajgetosz ebben a szövegkontextusban? "autentikusnak tekinthető-e a heggyel való konstelláció", hogy a nevezettet idézzem.
Esküvőre gyere, SZÍVesen látunk
TajgeTOSZ meg az én szövegidézményem, komolyabb értelmet nem kell benne keresni, amolyan beö típusú tosz Bár néha felrémlik értelmében az eredeti jelentés...
Tali jó volt, köcc annak, akik jöttek, voltak.
Éjszakai musicaléneklés rúlz, Moulin Rouge szintén. Macskafogóba bealudtam.
Ranára legyetek büszkék, ügyes volt, holnap kiderül mennyire
Ha valakit érdekel, pár toszt megörökítettünk, nagy küzdelmek árán...Ez néha látszik is
Képek
[size=9:20eutbyf]Halloweenre meg gyertek sokan, és aki teheti öltözzön be, mer az úgy zsír Viszem a hugomat is, úgyhogy féljetek, de nagyon [/size]
Szal, népek: Tajgetosz
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
izé. Gandalf kérdezi, mit jelent a Tajgetosz ebben a szövegkontextusban? "autentikusnak tekinthető-e a heggyel való konstelláció", hogy a nevezettet idézzem.
- Panni
- Nem elérhető
Bocsánat, hogy nem vettem fel, csak rokonoknál voltam, a telcsimen meg éma üzemmód