Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 4 napja #277471 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta:

Alyr Arkhon írta: Ha a baba nem kifejezetten ember hanem inkább macska, az is ér?
Mert akkor énis babáztam ma.

Ér, naná :P (és jó volt? :wink: )
Én is "cica-babáztam"( :twisted: ) a múlt hétvégén. :P Velem aludt minden este, az ölembe gömbölyödve. *sóhaj*
Bár az is igaz, hogy hajnalonta arra ébredtem, hogy játszik... a hátamon ugrándozva, vagy a hajamra vadászva :? :D
De utána visszabújt hozzám, bocsánatkérően dorombolt egy sort, és aluttunk tovább 8)

Naná, hogy jó volt, bár amikor fölemeltem, és közöltem, hogy ő az oroszlánkirály, kissé mintha megszeppent volna...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 napja #277470 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Alyr Arkhon írta: Ha a baba nem kifejezetten ember hanem inkább macska, az is ér?

Ér, naná :P (és jó volt? :wink: )
Én is "cica-babáztam"( :twisted: ) a múlt hétvégén. :P Velem aludt minden este, az ölembe gömbölyödve. *sóhaj*
Bár az is igaz, hogy hajnalonta arra ébredtem, hogy játszik... a hátamon ugrándozva, vagy a hajamra vadászva :? :D
De utána visszabújt hozzám, bocsánatkérően dorombolt egy sort, és aluttunk tovább 8)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 napja #277436 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Ha a baba nem kifejezetten ember hanem inkább macska, az is ér?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 napja #277434 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Énisénis babáztam ma kb. 3 percet!! :D Jó apám munkatársáék voltak itt (mikor én nem voltam itthon) és épp hazaértem, mikor mentek el, és olyan aranyos babájuk van! :) Azonnal megtetszett neki a szőlő a nyakamban... majdnem letépte a kis izompacsirta, de apa megmentett... :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 5 napja #277404 Írta: Idhren

Maglor írta: Babus rúlz!!!!!!!!!!! :wink: :D Énisénisénis! :wink: 8)

Majd eccer talán te is ;)
Egyébként mindenkinek ajánlom a babázást mindenféle lelki bajok ellen. Kezedbe fogod, és ahogy a kis arcát nézed, arra gondosz, milyen szép, nyugodt, és kedves. Csak ennek, csak neki van értelme az életben. És szép lassan lenyugszol...
Próbáljátok ki! :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 napja #277396 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Babus rúlz!!!!!!!!!!! :wink: :D Énisénisénis! :wink: 8)

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 napja #277378 Írta: Idhren

Kincső (Thilanna) írta:

Idhren írta: Elolvadok! A kezemben egy apró baba aluszik, unokahugom.

Akkor hogyan tudsz gépelni??!! 8O :twisted: :)

Félkézzel... :oops: Lassú is voltam, mint a bűn :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 napja #277377 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: Elolvadok! A kezemben egy apró baba aluszik, unokahugom.

Akkor hogyan tudsz gépelni??!! 8O :twisted: :)

Idhren írta: [size=9:12p5txr7]Tényleg, mondtam már nektek, hogy megalapítottam a LÖSZ-t? Lúzerek Önsegélyező Szervezete... :twisted: [/size]

Én emlékszem ilyesmire :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 napja #277375 Írta: Idhren
Bocsi, ezt meg kell osztanom veletek!
Elolvadok! A kezemben egy apró baba aluszik, unokahugom.
Meghitt pillanat... :)
OFF vége :oops:

[size=9:2ewjtd17]Ha nagyon unjátok, hogy folyton ilyeneket rizsázok, nyugodtan lőjetek le... :oops: :lol: [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 napja #277371 Írta: Idhren
Hahó, megint Pestről! :P
Merre jártam ma? :wink: Mentem le az állomáshoz, és meglátogattam kedvenc Pöttyös Játszóterünket 8) Felmásztam a mászókára, amikor nem látta senki, de pont akkor jött arra egy népesebb süvölvény helyi erőcsávó csapat, és annyira meglepődtek, hogy mit billegek ott fenn hosszú csecse kabátban, és egy nem igazán mászásra tervezett western-csizmában, hogy még beszólni is elfelejtettek :mrgreen: LÖSZ rúlz!

[size=9:1585dfag]Tényleg, mondtam már nektek, hogy megalapítottam a LÖSZ-t? Lúzerek Önsegélyező Szervezete... :twisted:
Lehet belépni, nem jár semmivel, csak büszkévé tesz :lol:
És indulónk by Queen & /me: Don't stop the loosers, 'cause we are the champions of the world!!! :mrgreen: [/size]

Gilloth: SZIA!!! :D

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 6 napja #277298 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Üdvözletem küldöm Halásztelekről. :)
A Nap nem süt, viszont baromi hideg van (itt is;) ), alacsonyan szállnak a tanmenetek, és tökjó olvasni Rólatok. :) :)
Hétvégére haza kell mennem :cry: De azért Nektek jó talit!!! :hug:

Kisnyúl, tök jó :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277285 Írta: Kincső
Niéla... akarommondani Noredhel... feltalálták a privi intézményét, pont az ilyen közlésekre/kérdésekre :roll: :wink:

Ha minden igaz, 3 sárkányfej (= Eglar, Cue, én) meg még kitudjaki, aki jön színkörre és onnan megy teázni pénteken, vmikor 7 körül fogunk a Potalába érni (ha odatalálunk :P ). :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277256 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Silima, miért hanyagolod szegény /me-t? Legalább néha írj, hogy jól vagy... (jó, tudom, sok a tanulnivaló, de mégis)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277252 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Dehogy menekülök, gyertek csak! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277245 Írta: Idhren
Höhö :lol:
Még az is lehet, hogy mégis elmegyek KGYre, ha lesz erőm szombaton felkelni... Merhogy mégis rá vagyok beszélve (kicsit sem vagyok befolyásolható, neeeem 8) ).
Szal a nem menekültök nálam is áll :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277236 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Permi szülei elég erős nemet mondtak a pesti szundikálásra(Azért köszönöm Kincső, hálás vagyok a felajánlásért!), uh pénteken sajna nem megyek teázni, de szombaton nem menekültök ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277205 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277189 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta: Rana: én folytatnám a történetet, csak annyira elfolyósodott a story, hogy át kell néznem, újraolvasnom, miegymás. Majd talán hétvégén lesz időm (mert abból a közeljövőben nem túl sok akad, ahogy a félévemet elnézem :( )
De ne adjuk fel! :wink:

Szal, akkor ki jön/megy teaházas talira?
Én beugranék, csak hatkor le kell lépnem, mert otthon családi banzait ülünk, hugom meg /me tiszteletére :lol:
Vicces lesz :twisted:

Én nem hinném, hogy jövök, mert vendégem lesz.
Bocsi Gandi bátyó, majd elmondom, hogy mi van! (Tudom, hogy én kértem ezt az időpontot... :oops: )

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277145 Írta: Idhren
Rana: én folytatnám a történetet, csak annyira elfolyósodott a story, hogy át kell néznem, újraolvasnom, miegymás. Majd talán hétvégén lesz időm (mert abból a közeljövőben nem túl sok akad, ahogy a félévemet elnézem :( )
De ne adjuk fel! :wink:

Szal, akkor ki jön/megy teaházas talira?
Én beugranék, csak hatkor le kell lépnem, mert otthon családi banzait ülünk, hugom meg /me tiszteletére :lol:
Vicces lesz :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277108 Írta: Silima
Idhren, lovas tali ötlete a legteljesebb mértékben támogatva... :) Egy kérdés: honnan szerzünk annyi lovat? ;) :roll:
Kicsinyulat üdvözlöm a családban! :)
Narbeleth: nem gáz, nekem pl. forgalmas út közelében és autóban van halálfélelmem... :oops:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277095 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Sziasztok!

Még élek! Gondoltam jelzem is ezt, mert talán nem egyértelmű a fórumon (nem) tett hozzászólásaim alapján, [size=9:hffvxffw](az is közre játszik ebben, hogy a gépet újratelepítettük a hétvégén)[/size]
Hamarosan KGY, szeretném kérni, hogy valaki legyen olyan kedves, hogy elkalauzol a helyszínre (a keletiből), mert ha valakit, akkor engem aztán "el lehet adni Pesten".

Előre is köszi!
még jelentkezem [size=9:hffvxffw](hacsakfelnemdobomatalpam)[/size]

Rana:engem továbbra is érdekel a történet, és igyekszem írni is, főként hogy eddig még nem tettem meg, de hogy mikor azt sajnos nem tudom
szerk utólag by me
Értelmes megfogalmazás rulz. - Tükrözi a pszichés állapotomat :? :cry:
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277091 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
[size=9:30dom1wm]permi nem akar itt szóba vágni meg ilyenek...de hajdanán írtunk itt egy történetet....van még aki emlékszik...és vajon van-e olyan személy,aki folytatnám...?...[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277089 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Idhren írta:

Narbeleth írta: Idhren, a Halloweenkor alkotott képeket közszemlére teszed majd, vagy megtartod magadnak? :P
:)

Kéretik előterjeszteni és szavazni a mininyúl nevére és családi státuszára
Köszöntem! :wink:

hmm...
Igyekszem majd közszemlére tenni, bár én mindegyiken úgy nézek ki, mint akin átment egy úthenger, azért is titkolództam ennyi ideig :mrgreen: De nem csak én, igaz, Estel? :twisted: Na jó, nem is...
És a taliról készült csoportképet is fel fogom rakni, csak haza kell hozzá mennem, merthogy otthon van, én meg nem. :roll: Tudok ám fogalmazni :wink:

Kicsnyúl: Szál, fehér, miniatűr, és lányka ugye?
Legyen ő a "Törpenyúl védőszentjük"... Vagy ez már gáz? Csak egy szárnyra van szüksége, vagy még arra se :lol:

És emberek a lovaglás rúúúlz!!! (És rossz az, aki rosszra gondol, bár mindkét értelemben helytálló a megállapításom :twisted: )
Annyira fel tudja dobni az embert, ha kilómétereken keresztül csak vágtázol és vágtázol, az őszi táj színei meg elmosódva kavarognak körülötted.

"Vágta szélvészsebesen
Úgy érzek most
Összemosódva a külvilág
A lesz és a volt..."

Szal egyszer szervezzünk egy lovacskás talit is :P Majd ha jobb idő lesz, mert be kell valljam, hazaérkezés után bizony fél óráig érzéketlen volt a lábam, utána meg baromira fájt. A hidegtől :roll:

Az gáz, ha valakinek halálfélelme van egy zárt istállóban? :lol:
Csak arra akarok utalni, hogy ez egy nagyon szép gondolat, de én jó törp elgondolás útján inkább majd messziről nézlek titeket...

Amúgy Kicsinyúl személyi adatai: bingó.
Tényleg, lehetne tulajdonnevesíteni: Kicsinyúl,
egyszerű,megjegyezhető (még Maglornak is :P ) és kifejezi a mininyúl lényegét.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277081 Írta: Kincső

Idhren írta: Ja, és akkor semmiképp nem tudunk összezörrenni KGY után egy órára akár? Jó lenne vetni rátok egy pillantást...
Ne izguljatok, csak pillantást vetnék, búzát, vagy pláne követ nem tervezek. :mrgreen: Persze csak amíg valaki azt nem mondja, hogy JEHOVA! :twisted:

Bár fogalmunk sincs, mikor ér véget a KGy, részemről benne vagyok, bár lehet h. moziba megyünk bnőmmel [size=9:3u73w78y](lévén az apja nem engedné el de ő hétvégén nem lesz otthon) [/size]és akkor nem. :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277061 Írta: Idhren
Ja, és akkor semmiképp nem tudunk összezörrenni KGY után egy órára akár? Jó lenne vetni rátok egy pillantást...
Ne izguljatok, csak pillantást vetnék, búzát, vagy pláne követ nem tervezek. :mrgreen: Persze csak amíg valaki azt nem mondja, hogy JEHOVA! :twisted:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #277029 Írta: Idhren

Narbeleth írta: Idhren, a Halloweenkor alkotott képeket közszemlére teszed majd, vagy megtartod magadnak? :P
:)

Kéretik előterjeszteni és szavazni a mininyúl nevére és családi státuszára
Köszöntem! :wink:

hmm...
Igyekszem majd közszemlére tenni, bár én mindegyiken úgy nézek ki, mint akin átment egy úthenger, azért is titkolództam ennyi ideig :mrgreen: De nem csak én, igaz, Estel? :twisted: Na jó, nem is...
És a taliról készült csoportképet is fel fogom rakni, csak haza kell hozzá mennem, merthogy otthon van, én meg nem. :roll: Tudok ám fogalmazni :wink:

Kicsnyúl: Szál, fehér, miniatűr, és lányka ugye?
Legyen ő a "Törpenyúl védőszentjük"... Vagy ez már gáz? Csak egy szárnyra van szüksége, vagy még arra se :lol:

És emberek a lovaglás rúúúlz!!! (És rossz az, aki rosszra gondol, bár mindkét értelemben helytálló a megállapításom :twisted: )
Annyira fel tudja dobni az embert, ha kilómétereken keresztül csak vágtázol és vágtázol, az őszi táj színei meg elmosódva kavarognak körülötted.

"Vágta szélvészsebesen
Úgy érzek most
Összemosódva a külvilág
A lesz és a volt..."

Szal egyszer szervezzünk egy lovacskás talit is :P Majd ha jobb idő lesz, mert be kell valljam, hazaérkezés után bizony fél óráig érzéketlen volt a lábam, utána meg baromira fájt. A hidegtől :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #276983 Írta: Panni

Silima írta: :D kep.tar.hu/pancsmancs/50113140/17577683#2 :D Ő egy egyéniség. :D :P 8) Kicsit hasonlít rám, nem? ;) :D

szvsz nem :D bár azt megállapítottam, hogy ez egy hibrid nyúl... mivel a képen ugyan nem láccik, de van egy szép hosszú farkincája... viszont szvsz inkább néz ki egy tapsifülesnek, mint kutyának... :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #276982 Írta: Silima
:D kep.tar.hu/pancsmancs/50113140/17577683#2 :D Ő egy egyéniség. :D :P 8) Kicsit hasonlít rám, nem? ;) :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #276981 Írta: Panni
nekem sajna elég szegényes a gyűjteményem... kep.tar.hu/pancsmancs/50113140#2

nekem spec maciból van nagyon sok :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 1 hete #276980 Írta: Silima

Kincső (Thilanna) írta: Ez aztán a gyűjtemény! 8O :)

Nekünk plüssnyulunk van rengeteg.

Az is van, csak lusta voltam mindet előásni... :) :D
Ja, Alfa nyuszi is ide tartozna, csak ő most nincs köztünk... :P :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.511 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére