Samhain 2005
- Angwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
19 éve 2 hónapja #271446
Írta: Angwen
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Angwen válaszolt a következő témában: Samhain 2005
Hm... Ez több mint ígéretesen hangzik!gillz írta: Szívesen szerveznék... ha igény van rá, akár némi keretmesével is:D
Helyszínnek sztem mindenképpen nagyobb tér kéne, terem, aholpl. lehet táncolni, illetve lehet bevinni kaját, italt. Nekem még az ipartestületi székház is szimpatikus, amolyan Mindenszentekelőest-bál féle Dark Side rendezvénynek szép helyszín:D
Téma zárolva.
- Rabyn
- Nem elérhető
19 éve 2 hónapja #271373
Írta: Rabyn
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Rabyn válaszolt a következő témában: Samhain 2005
Detto: )
Már akartam írni.
Egyébként ha az ipartestültei nem jönne össze, én bennem felmerült az is, hogy kibéreljünk valami teaház félét. Vagy valami hasonló helyet.
Már akartam írni.
Egyébként ha az ipartestültei nem jönne össze, én bennem felmerült az is, hogy kibéreljünk valami teaház félét. Vagy valami hasonló helyet.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
- Drizzt
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
19 éve 2 hónapja #271371
Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Samhain 2005
Ha gillz szervez, én szivesen segítek neki.
Téma zárolva.
- gillz
- Nem elérhető
19 éve 2 hónapja #271353
Írta: gillz
need more brainz. yourz. now.
gillz válaszolt a következő témában: Samhain 2005
Szívesen szerveznék... ha igény van rá, akár némi keretmesével is:D
Helyszínnek sztem mindenképpen nagyobb tér kéne, terem, aholpl. lehet táncolni, illetve lehet bevinni kaját, italt. Nekem még az ipartestületi székház is szimpatikus, amolyan Mindenszentekelőest-bál féle Dark Side rendezvénynek szép helyszín:D
need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
- Angwen
- Nem elérhető
19 éve 2 hónapja #271335
Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Samhain 2005
Hát, nem vagyok épp szakértő, csak pár pontatlan info (Kovács Gáborján órái alapján ): Samhain ünnepe (ejtés: "Szoveny") a váltás a nyári félévről a télire. Ekkor kezdődik a sötétség uralma, a tél, és ekkor váltanak szálláshelyet a tündérnépek. Nem tanácsos ilyenkor útnak indulni, vigyázni kell a tárgyakra, ételre-italra, kisgyerekekre (mindezeket a kóborló tündérek előszeretettel lopkodják), és el kell oltani a tüzet, mert ellophatják a füstjénél fogva.
Téma zárolva.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
19 éve 2 hónapja #271334
Írta: Brisa
Brisa
Samhain 2005 téma létrehozva Brisa által
Az őszi egyestés rendezvény, a Savegne (Haloween) helyszínére, programjára várunk itt ötleteket, javaslatokat, felajánlásokat. Valamint olyanok jelentkezését is örömmel fogadjuk, akik szívesen megszerveznék a dolgot.
A Savegne tünde-ünnep hagyományos időpontja okt. 31 - nov. 1.
Ha valaki beírná a topikba, hogy mit lehet tudni a Savegne-ről, azt én megköszönném.
A Savegne tünde-ünnep hagyományos időpontja okt. 31 - nov. 1.
Ha valaki beírná a topikba, hogy mit lehet tudni a Savegne-ről, azt én megköszönném.
Brisa
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.323 másodperc