- Köszönetek: 1
Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
16 éve 11 hónapja #350848
Írta: Tünde
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Tünde válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Mindenkinek igen boldogságos ünnepeket kívánok!!!
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
16 éve 11 hónapja #350609
Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Szolgálati közlemény
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
Téma zárolva.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
17 éve 3 hete #347521
Írta: Eglarcarien
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Én már sajnos tudom...
Téma zárolva.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #344261
Írta: Fimbrethil
nem is akarom tudni, ezek miröl szolnak...
:dead:
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Eglarcarien írta: De a didaktika és a pragmatika az. Böeeee... :dead:
nem is akarom tudni, ezek miröl szolnak...
:dead:
Téma zárolva.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
17 éve 2 hónapja #343233
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
De a didaktika és a pragmatika az. Böeeee... :dead:
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342891
Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Én jövökIlle / Lórien írta: Tábori talira jöttök?
Dialektikus materializmus? Jó tudom, az nem volt tudományFimbrethil írta: aki tud a statisztikus fizikánál gusztustalanabb dolgot, jeletkezzen
Téma zárolva.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342890
Írta: Ille Lórien
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Tábori talira jöttök?
(Erről bővebb információ a táboros topikban.)
(Erről bővebb információ a táboros topikban.)
Téma zárolva.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342527
Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
én most készülök elégetni egy kupaccal...
aki tud a statisztikus fizikánál gusztustalanabb dolgot, jeletkezzen
aki tud a statisztikus fizikánál gusztustalanabb dolgot, jeletkezzen
Téma zárolva.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
17 éve 2 hónapja #341923
Én se látom... de a felesleges egyetemi jegyzeteket is kidobjuk, ha már nem kell senkinek, nemde?
Téma zárolva.
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
17 éve 2 hónapja #341471
Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Igen
Téma zárolva.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341270
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Volt a csapatunknak egy olyan témája is az "Előkészületek" mellett, hogy "Szavazás", amiben a csapat színéről szavaztunk. Ez nálatok is eltűnt?
Téma zárolva.
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
17 éve 2 hónapja #341266
Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
nos én csak most jutottam nethez tábor óta, úgyhogy most köszönök meg nektek mindent:) eddig mindig szerencsém volt, mert jó csapatba kerültem, és a mostani sem volt kivétel:)) sajnálom, ha keveset voltam veletek, vagy nem lehetett rám mindig számítani, de én már csak ilyen vagyok:/ azért igyekeztem odatenni magam ha kellett... a köpeny a szobámban lóg a falon, hogy mindig szem előtt legyen, rajta van a kitűző is, és néha elnézegetem és akkor visszaképzelem magam a csapathelyre a padokra és... na igen... ismerős tábor-után fíling... jó volt. nagyon jó. ja és kedves csapatvezetőnk igazán vállalhatna legközelebb is ilyesmit, mert jól ment neki!!!!!
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Téma zárolva.
- Elder
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341055
Elder válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Gratu
Téma zárolva.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341018
Képzeljétek, befejeztem azt a filcből készült kis csapatcímert, amit még a táborban keztem el Eglar ötlete alapján, csak félbehagytam, mert elfogyott a cérna! A tábor óta ott volt a szekrényemben, de ma újra kedvem támadt hozzá, és megcsináltam!
Írjatok!
Írjatok!
Téma zárolva.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
17 éve 3 hónapja #339006
Mi az, hogy matróz, mint a zászlóshajó kormányosa kikérem magamnak!!! Egyébként meg tényleg zshír volt . És remélem, nem voltam nehéz eset (és nem volt nagyon kemény a térdem). Azt a 'létrát' le kellett volna fotózni.
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #338954
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Éljen a dícső tető kommandó vitorla árbóc mászó matrózai!
A kékpatak telerjei!
A kékpatak telerjei!
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #338229
Jövök Kapolcsra. /Vadgesztenyés néni leszek (Mézga)... neem... könyvet stb. fogok árulni/ És akkor jön a késed is! (Bekészítem az elviendök közé)Eglarcarien írta: Sirgon: Kaplocsra jössz? Mert a sátori nomád életmódnál igencsak nagy hasznát látnám a késnek...
Téma zárolva.
- Cueddo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337968
Írta: Cueddo
bár már megtettem a tábortopicban, azért itt is köszönöm, hogy ilyen jó csapat voltunk, és még egy hét távolából is alig jutok szóhoz, hogy milyen felülmúlhatatlan volt ez a tábor
illetve Csapvezünknek tartozom egy főhajtással az x+10 napi munkájáért, hogy ez az egész így sikerülhetett.
és végre kééék csapatban lehettem
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Cueddo válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
bár már megtettem a tábortopicban, azért itt is köszönöm, hogy ilyen jó csapat voltunk, és még egy hét távolából is alig jutok szóhoz, hogy milyen felülmúlhatatlan volt ez a tábor
illetve Csapvezünknek tartozom egy főhajtással az x+10 napi munkájáért, hogy ez az egész így sikerülhetett.
és végre kééék csapatban lehettem
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
17 éve 3 hónapja #337910
Ma jöttem haza, aludtam éjjel vagy másfél órát [size=9:3hq9jv3s](kicsit éjszakába nyúlt a szerepjátékos baráti összeröff után a beszélgetés, de ezt a jelenséget, gondolom, egy MTT-snek sem kell bemutatni )[/size]
Egyébként azt kell mondjam, hogy ez a 2003-as "hőskorszakot" leszámítva [size=9:3hq9jv3s](mert annak az újdonság erejével ható varázslatát pont azért, mert az volt "az Első", nem lehet überelni)[/size] messze a legjobb MTT-Tábor. És nagyon jó volt a csapat, és Illéhez hasonlóan én is köszönök mindent Nektek!
Sirgon: Kaplocsra jössz? Mert a sátori nomád életmódnál igencsak nagy hasznát látnám a késnek...
Sil: a pakolászásnál hozzám került egy rakat filcanyagod. Mi légyen vele?
Egyébként azt kell mondjam, hogy ez a 2003-as "hőskorszakot" leszámítva [size=9:3hq9jv3s](mert annak az újdonság erejével ható varázslatát pont azért, mert az volt "az Első", nem lehet überelni)[/size] messze a legjobb MTT-Tábor. És nagyon jó volt a csapat, és Illéhez hasonlóan én is köszönök mindent Nektek!
Sirgon: Kaplocsra jössz? Mert a sátori nomád életmódnál igencsak nagy hasznát látnám a késnek...
Sil: a pakolászásnál hozzám került egy rakat filcanyagod. Mi légyen vele?
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337756
Mi a helyzet?
- Munka, munka, munka.....
- Otthon: gép szerelése.... second hand bővül, újra telepszik
- Ma este mozi (HP szinkronnal családilag)
- Munka, munka, munka.....
- Otthon: gép szerelése.... second hand bővül, újra telepszik
- Ma este mozi (HP szinkronnal családilag)
Téma zárolva.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337549
Na, mi a helyzet?
Senki sincs otthon, hogy nem írtok? Tudom, néhányan már korábban hazamentek egyéb elfoglaltságuk miatt. Egyébként, aki nem a tömeggel ment haza vonattal, az lemaradt egy (a hőséget leszámítva) fantasztikus, gitározós, hangosan éneklős visszaútról. Nagyon vicces volt, még idegenek is becsatlakoztak!
Más.
Köszönet Sebcsabának, hogy a csapvezünk volt, és köszönet a csapattársaknak mindenért, amit a csapatért tettek, pl. a címertervekért, csatokért, köpeny/kendő szabás-varrásért, a csapatelőadás és a performance megvalósításáért, és miden együtt töltött percért!
Éljen a Kékpatak csapat!
Senki sincs otthon, hogy nem írtok? Tudom, néhányan már korábban hazamentek egyéb elfoglaltságuk miatt. Egyébként, aki nem a tömeggel ment haza vonattal, az lemaradt egy (a hőséget leszámítva) fantasztikus, gitározós, hangosan éneklős visszaútról. Nagyon vicces volt, még idegenek is becsatlakoztak!
Más.
Köszönet Sebcsabának, hogy a csapvezünk volt, és köszönet a csapattársaknak mindenért, amit a csapatért tettek, pl. a címertervekért, csatokért, köpeny/kendő szabás-varrásért, a csapatelőadás és a performance megvalósításáért, és miden együtt töltött percért!
Éljen a Kékpatak csapat!
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #337501
hiba a mátrixban...
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 3 hónapja #337503
Eglar, majd jelezd, hogy milyen rendezvényen leszel, mikor vegyem magamhoz a bicskád. (Az ajtó mellett hagytad a verandán)
Téma zárolva.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336565
Sziasztok!
Remélem sikerült mindenkinek összecsomagolni. Találkozunk a táborban!
Remélem sikerült mindenkinek összecsomagolni. Találkozunk a táborban!
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336521
Írta: Ery
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Ery válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Este elég hüvös van, úgyhogy meleg ruhát, pulóvert feltétlenül hozzon mindneki!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Téma zárolva.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
17 éve 4 hónapja #336492
Írta: Sil
Én szerettem volna, de sajnos a Tesco-kommandó sem járt sikerrel, ott is csak világos/türkizkék és majdnemfekete volt a választék, mint a kínai boltokban. Az ember pedig azt hinné, hogy a kék egy alapszín...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Sil válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Csak ha szeretnél magadnak csapatpólót a köpeny, kendő, pajzs, stb mellé. Nem kötelező.Elder írta: Kell kék póló is?
Én szerettem volna, de sajnos a Tesco-kommandó sem járt sikerrel, ott is csak világos/türkizkék és majdnemfekete volt a választék, mint a kínai boltokban. Az ember pedig azt hinné, hogy a kék egy alapszín...
Tears unnumbered
Téma zárolva.
- Elder
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336345
Kell kék póló is?
Téma zárolva.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 4
17 éve 4 hónapja #336323
Írta: Sil
Tears unnumbered
Sil válaszolt a következő témában: Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
Odafelé én is a közös vonatozáshoz csatlakozok.
Viszek: gyöngyöt, fűzéshez cuccot, csigákat, akrilfestéket (ezüst, kék, fekete, pici fehér), textilfestéket (kék, ezüst, fekete), ecsetet (végre kaptam 0-sat )
Viszont nincs még sajna pólóm, megpróbálok még holnap szerezni. Egyszerűen nem volt rendes sötétkék, csak valami majdnem fekete árnyalat.
És nincs műanyagtányérom se még.
Viszek: gyöngyöt, fűzéshez cuccot, csigákat, akrilfestéket (ezüst, kék, fekete, pici fehér), textilfestéket (kék, ezüst, fekete), ecsetet (végre kaptam 0-sat )
Viszont nincs még sajna pólóm, megpróbálok még holnap szerezni. Egyszerűen nem volt rendes sötétkék, csak valami majdnem fekete árnyalat.
És nincs műanyagtányérom se még.
Tears unnumbered
Téma zárolva.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336203
Én azt hiszem akkor több tányért is fogok hozni. MTT születésnapról maradt pár darab, és Lau a kezembe nyomta. Valami evöeszköz is volt hozzá, csak itt bent most nem emlékszem h. kanál v. villa.sebcsaba írta: Remélem még nem késő: hozzon mindenki magával egy műanyag tányért és kanalat a bográcsozáshoz!
Téma zárolva.
- Elder
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 4 hónapja #336175
Sziasztok a fórumon megbeszélt dolgok közül kell e vmit vinni nekemilletve másnak is? (pl.: ecset)
Ha igen légyszives küldjétek el smsben nekem azt amit nekem kell vinni erre a Tel számra 06-30-453-9564
előre is köszi.
Ha igen légyszives küldjétek el smsben nekem azt amit nekem kell vinni erre a Tel számra 06-30-453-9564
előre is köszi.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.218 másodperc