Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #330841
Írta: Idhren
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Címer sablon
Szines 1
Szines 2
Szines 3
Szines 4
Szines 5
Szines 6
Szines 7
Plusz
Idáig ilyesmire jutottam. Tudom, hogy az indák már nem feltétlenül tündeheraldikához illeszkednek, de sztem kell vmi ami lágyítja a cuccost... (A levélkék ennél menőbbnek néznének ki, mert szabad kézzel ennél szeben rajzolok De itt korlátozottabbak a lehetőségeim.)
Nekem edig az 1, 5, 6, 10 jön be... (Bocsi a gagyiság miatt, de paintel csináltam, és azzal ugye nem lehet olyan menő dolgokat művelni )
De ha leszeditek a sablont, lehet szinezgetni tetszés szerint
Szines 1
Szines 2
Szines 3
Szines 4
Szines 5
Szines 6
Szines 7
Plusz
Idáig ilyesmire jutottam. Tudom, hogy az indák már nem feltétlenül tündeheraldikához illeszkednek, de sztem kell vmi ami lágyítja a cuccost... (A levélkék ennél menőbbnek néznének ki, mert szabad kézzel ennél szeben rajzolok De itt korlátozottabbak a lehetőségeim.)
Nekem edig az 1, 5, 6, 10 jön be... (Bocsi a gagyiság miatt, de paintel csináltam, és azzal ugye nem lehet olyan menő dolgokat művelni )
De ha leszeditek a sablont, lehet szinezgetni tetszés szerint
Téma zárolva.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
17 éve 5 hónapja #330701
Írta: ADIM a Des
Idhren, én komolyan gondoltam, hogy IGAZI fakéregre fessük odalent a cimerünket. (Mondtam én, hogy a köpeny nem az igazi.)
Mit szóltok egy sünihez, aki fázik?
Az kék ékkő az cool, és dekorboltban simán lehet kapni akár darabra is. Mutatós... akkor lehet hőre keményedő gyurmából valami kis jelvény, aminek a közepébe, vagy valamely részére belenyomjuk a követ, hogy következetes legyek. Következőben pedig tehetnénk rá kis lyukakat, amiken keresztül fonatokat fűzhetnénk rá, különb. gyöngyökkel, makkal, gesztenyével, tollakkal, csigaházzal és egyéb természetben fellelhető dolgokkal, amitől aztán tökre úgy nézne ki, mint egy fétis.
wooo... elképzeltem... és teccene!
Az aztán igazán természetközeli lenne...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
mindenki egy a helyszinen szerzett fakéregre festi a csapatmintát
Idhren, én komolyan gondoltam, hogy IGAZI fakéregre fessük odalent a cimerünket. (Mondtam én, hogy a köpeny nem az igazi.)
Fa rúlz
Meg a süni is
De a Fa még talán elég fennkölt is
Mit szóltok egy sünihez, aki fázik?
Az kék ékkő az cool, és dekorboltban simán lehet kapni akár darabra is. Mutatós... akkor lehet hőre keményedő gyurmából valami kis jelvény, aminek a közepébe, vagy valamely részére belenyomjuk a követ, hogy következetes legyek. Következőben pedig tehetnénk rá kis lyukakat, amiken keresztül fonatokat fűzhetnénk rá, különb. gyöngyökkel, makkal, gesztenyével, tollakkal, csigaházzal és egyéb természetben fellelhető dolgokkal, amitől aztán tökre úgy nézne ki, mint egy fétis.
wooo... elképzeltem... és teccene!
Az aztán igazán természetközeli lenne...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
17 éve 5 hónapja #330665
Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Nekem mindegyik jelvénymotívum ötlete tetszik. De előbb tényleg ki kéne találni, milyen anyagból legyen!
Más.
Minden csapat kap ingyen kendőrevaló anyagot, de aki köpenyt akarna, azt saját zsebből kell állni.
A kendőanyagunk (amit mindenki tetszés szerint ott és úgy hord, amit akar) ezüst vagy kék legyen inkább?
Akarunk-e saját zsebből fizetett köpenyeket?
Más.
Minden csapat kap ingyen kendőrevaló anyagot, de aki köpenyt akarna, azt saját zsebből kell állni.
A kendőanyagunk (amit mindenki tetszés szerint ott és úgy hord, amit akar) ezüst vagy kék legyen inkább?
Akarunk-e saját zsebből fizetett köpenyeket?
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330661
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Fa rúlz
Meg a süni is
Esetleg ezüst fa kék ékkővel?
És mindezt miből akarjuk megalkotni?
Karton hajlik, ázik, és nehéz vele dolgozni...
Hőre keményedős gyurma?... (Tavaly kis négyzetkéket kellett gyártanom, hát abba is majd beleőszültem mongyuk )
(És akár ezzel a cuccal rögzíthetjük a kendőnket, köpenyünket, amink van )
Közben én a hagyományos (És unalmas) tündeheraldikát szem előtt tartva már egy címer féle megalkotása közben vagyok.
Hátööö...
Már így láccik, hogy a kék meg az ezüst kevés lesz kiszínezni hozzá
Gondolkozom alternatív megoldáson (nem kell rosszra gondolni).
Meg a süni is
Esetleg ezüst fa kék ékkővel?
És mindezt miből akarjuk megalkotni?
Karton hajlik, ázik, és nehéz vele dolgozni...
Hőre keményedős gyurma?... (Tavaly kis négyzetkéket kellett gyártanom, hát abba is majd beleőszültem mongyuk )
(És akár ezzel a cuccal rögzíthetjük a kendőnket, köpenyünket, amink van )
Közben én a hagyományos (És unalmas) tündeheraldikát szem előtt tartva már egy címer féle megalkotása közben vagyok.
Hátööö...
Már így láccik, hogy a kék meg az ezüst kevés lesz kiszínezni hozzá
Gondolkozom alternatív megoldáson (nem kell rosszra gondolni).
Téma zárolva.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330627
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Nincs konkrét elképzelésem a jelvény (fakéreg) mintázatára, lévén nem nagyon mozgom otthonosan ebben a Világban (*a megjegyzés után némileg riadt tekintettel néz körbe*). Asszem ahhoz, hogy valami értelmeset tudjak mondani, szükségem lesz a közönség segítségére... (mer' a telefon elég drága lenne )
Szerencsére van még időnk.. majd csak kiokosít addig valaki...
Hmm.. közben arra gondoltam...
1-Lehetne a jelvény mondjuk mélykék színű, kis, csúcsos aljú pajzs forma, ami egy ezüst sünit ábrázolna, akinek így a tüskéi/tövisei is ezüst színűek ugyebár. A harci sün elég fenyegetően tud kedves lenni, nem? Ezt aztán, mivel kicsi lenne, feltehetnénk a vállunkra, karunkra, csuklónkra, vagy ki hova akarja....
2-Vagy kék, fa körvonalú, amire (aki túristajelzést fest, vagy belekarcolja, hogy "Szeretlek Yavi" , azt kiközösítjük környezetrongálás miatt) aztán ezüstből tehetünk csikozást kéreg gyanánt, gyökerei közé ékkövet/szívet rejtve. Attól függ, családunk miből táplálkozik leginkább...
3-Puritánabb megoldásként egy kékre festett rombusz formát tudnék elképzelni (ezüst szegéllyel), amiből kiállna egy ezüst hegy tövisként, de ez elég snassz, és bizonyos környéken már fegyvernek minősülne...
Szerencsére van még időnk.. majd csak kiokosít addig valaki...
Hmm.. közben arra gondoltam...
1-Lehetne a jelvény mondjuk mélykék színű, kis, csúcsos aljú pajzs forma, ami egy ezüst sünit ábrázolna, akinek így a tüskéi/tövisei is ezüst színűek ugyebár. A harci sün elég fenyegetően tud kedves lenni, nem? Ezt aztán, mivel kicsi lenne, feltehetnénk a vállunkra, karunkra, csuklónkra, vagy ki hova akarja....
2-Vagy kék, fa körvonalú, amire (aki túristajelzést fest, vagy belekarcolja, hogy "Szeretlek Yavi" , azt kiközösítjük környezetrongálás miatt) aztán ezüstből tehetünk csikozást kéreg gyanánt, gyökerei közé ékkövet/szívet rejtve. Attól függ, családunk miből táplálkozik leginkább...
3-Puritánabb megoldásként egy kékre festett rombusz formát tudnék elképzelni (ezüst szegéllyel), amiből kiállna egy ezüst hegy tövisként, de ez elég snassz, és bizonyos környéken már fegyvernek minősülne...
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330623
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Adim, tök jó, hogy ötletelsz! Szükségünk lesz kreatív emberekre! Én is örülnék, ha valami nagyon jót és különlegeset kitalálnánk.
Gondoltam már én is testfestésre, ágakra és növényekre, de ezek nagyon könnyen lejönnek rólunk, az a baj (vagy bizonyos festékek esetén nagyon nem jönnének le )
Milyen jellegű jelvényre gondoltál?
(Nekünk Csaláfőknek egyébként lesz valami gyöngyből készült jelvény, azt rebesgették, amit még tábor előtt meg kell csinálnunk...)
Gondoltam már én is testfestésre, ágakra és növényekre, de ezek nagyon könnyen lejönnek rólunk, az a baj (vagy bizonyos festékek esetén nagyon nem jönnének le )
Milyen jellegű jelvényre gondoltál?
(Nekünk Csaláfőknek egyébként lesz valami gyöngyből készült jelvény, azt rebesgették, amit még tábor előtt meg kell csinálnunk...)
Téma zárolva.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330622
1. Mit vársz a Tábortól?
2. Mit vársz a Családodtól (csapatodtól)?
3. Mit vársz a Rendedtől?
Nos, lévén, még sosem voltam táborban, ez jó kérdés.
1-A Tábor remélem sok jó programot nyújt, amiben kiélhetem a kreativitásom, amin keresztül töltődhetek, és sok élménnyel gazdagodhatok, hogy jól megemlegetem majd.
Valszeg sok Táborlakóhoz kerülök kicsit közelebb, és bizonyára olyasmi is történik majd, amire nem számítok. Szerintem szórakoztató, és kalandos lesz. (meg némileg véres is, de hát sorsát nem kerülheti el az ember... hát még a Vanya, még ha nem is Banya... )
2-Asszem csak annyit, hogy ne tegyenek ki az erdő közepén a második nap megkötözve egy hangyaboy közepén. Remélem, senki nem hal bele a rekeszizomgörcsbe. Úgy hallottam, az elmerozzantság Családban marad, úgyhogy csak nem lesz gond... És ami jó, hogy egész sok családtagot ismerek VALAhonnan nagyjából... kösz a beosztást!
3-Hát ha Szofi lesz a góré, akkor a Rendtől nem várhatok rendetlenséget asszem. Majd kitombolom magam a művészi vénámat csapolgatva, csak nem fogok elvérezni közben... Mit várok? Hát a fizetésem biztosan nem. Sok kreativitást, mi mást, mely aztán fennmarad az utó(és UFÓ)kornak, ha létem már úgyis csúfos bukásra ítéltetett...
Asszem, röviden ennyi.
Nos, lévén, még sosem voltam táborban, ez jó kérdés.
1-A Tábor remélem sok jó programot nyújt, amiben kiélhetem a kreativitásom, amin keresztül töltődhetek, és sok élménnyel gazdagodhatok, hogy jól megemlegetem majd.
Valszeg sok Táborlakóhoz kerülök kicsit közelebb, és bizonyára olyasmi is történik majd, amire nem számítok. Szerintem szórakoztató, és kalandos lesz. (meg némileg véres is, de hát sorsát nem kerülheti el az ember... hát még a Vanya, még ha nem is Banya... )
2-Asszem csak annyit, hogy ne tegyenek ki az erdő közepén a második nap megkötözve egy hangyaboy közepén. Remélem, senki nem hal bele a rekeszizomgörcsbe. Úgy hallottam, az elmerozzantság Családban marad, úgyhogy csak nem lesz gond... És ami jó, hogy egész sok családtagot ismerek VALAhonnan nagyjából... kösz a beosztást!
3-Hát ha Szofi lesz a góré, akkor a Rendtől nem várhatok rendetlenséget asszem. Majd kitombolom magam a művészi vénámat csapolgatva, csak nem fogok elvérezni közben... Mit várok? Hát a fizetésem biztosan nem. Sok kreativitást, mi mást, mely aztán fennmarad az utó(és UFÓ)kornak, ha létem már úgyis csúfos bukásra ítéltetett...
Asszem, röviden ennyi.
Téma zárolva.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330617
A csapatjelvényről.
Részemről a köpeny csak beleakad mindenbe az erdőben, nem beszélve a ventillátorról, és nem egy szuperhős esett áldozatául, mikor mondjuk beszipantotta általa mondjuk egy repülőgéphajtómű... ha Melkor rajtunk üt, azzal akár kedvenc fánkhoz is kötözhet (nna, adom itt a tippeket), pedig nem is sztrájkolunk a kivágása ellen...
Az Öv sem az igazi, mert mi van ha az nem az enyém, hanem az Övé? szal ebből lehetnek keveredések...
A kendő nem rossz, ha Piroskának állok, avagy Nagyanyónak, legalább van választási lehetőség. Esetleg, ha úgy hordjuk, mint John Rambo, az talán segít. No meg ha más csapat is a kendőt vagy a köpenyt preferálja, legyünk már különlegesek, nem?
A póló jó szerintem, vagy ha sokat szeretnénk nélküle napozni, akkor a jelvény marad, ami lehet még szép, hogy nem túl nagy, no meg ha az ellen tudni akarja, kik is vagyunk, akkor közelebb jön, így könyebb dolgunk lesz fejbevágni a szent faággal, melyet a vihart tört le nekünk, áldását adva reá... no meg a jelvény nem túl költséges, hamar megvan
Mindazonáltal én igen alkalmazkodó entitás vagyok, ezért ezen véleményem után meghajlok a tömeg akarata előtt (különben idejön és lever, mint telepes a kerítéskarót. )
Egyébként lehetne valami különleges is...
Mondjuk kézfejtetkó, alkesz filccel, vagy mindenki hasonló kis kupacot gyűjt a helyszínen ágakból és növényekből, amit aztán magunkra szigszalagozhatunk, vagy mindenki egy a helyszinen szerzett fakéregre festi a csapatmintát, ami természetközeli, kifejezi imádatunkat a fahéj iránt (nyamm) és egyben szokatlan, egyedi is (sorry, de a vízöntő énem szörnyen kreatív)...
Ha kell még hasnoló elképzelés, szóljatok, most ez jutott hirtelen eszembe...
Részemről a köpeny csak beleakad mindenbe az erdőben, nem beszélve a ventillátorról, és nem egy szuperhős esett áldozatául, mikor mondjuk beszipantotta általa mondjuk egy repülőgéphajtómű... ha Melkor rajtunk üt, azzal akár kedvenc fánkhoz is kötözhet (nna, adom itt a tippeket), pedig nem is sztrájkolunk a kivágása ellen...
Az Öv sem az igazi, mert mi van ha az nem az enyém, hanem az Övé? szal ebből lehetnek keveredések...
A kendő nem rossz, ha Piroskának állok, avagy Nagyanyónak, legalább van választási lehetőség. Esetleg, ha úgy hordjuk, mint John Rambo, az talán segít. No meg ha más csapat is a kendőt vagy a köpenyt preferálja, legyünk már különlegesek, nem?
A póló jó szerintem, vagy ha sokat szeretnénk nélküle napozni, akkor a jelvény marad, ami lehet még szép, hogy nem túl nagy, no meg ha az ellen tudni akarja, kik is vagyunk, akkor közelebb jön, így könyebb dolgunk lesz fejbevágni a szent faággal, melyet a vihart tört le nekünk, áldását adva reá... no meg a jelvény nem túl költséges, hamar megvan
Mindazonáltal én igen alkalmazkodó entitás vagyok, ezért ezen véleményem után meghajlok a tömeg akarata előtt (különben idejön és lever, mint telepes a kerítéskarót. )
Egyébként lehetne valami különleges is...
Mondjuk kézfejtetkó, alkesz filccel, vagy mindenki hasonló kis kupacot gyűjt a helyszínen ágakból és növényekből, amit aztán magunkra szigszalagozhatunk, vagy mindenki egy a helyszinen szerzett fakéregre festi a csapatmintát, ami természetközeli, kifejezi imádatunkat a fahéj iránt (nyamm) és egyben szokatlan, egyedi is (sorry, de a vízöntő énem szörnyen kreatív)...
Ha kell még hasnoló elképzelés, szóljatok, most ez jutott hirtelen eszembe...
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330575
Úgy gondolod, hogy X. méternyi anyagot kérünk és ott szabjuk ki belőle a táborban minden egyes családtagunknak, ami kell? Vagy mindenki egyforma méretet kap belőle?
(Húúú, én lehet, hogy valami római tógát szeretnék vagy valami hasonlót, esetleg egy előkelő dolgot )
(Húúú, én lehet, hogy valami római tógát szeretnék vagy valami hasonlót, esetleg egy előkelő dolgot )
Téma zárolva.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
17 éve 5 hónapja #330571
Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
és ha kapnánk tetszőlegesen felhasználható anagot, és azt úgy tennénk magunra, ahogy szeretnénk?
pölö én díjazok egy vállkendőt is
pölö én díjazok egy vállkendőt is
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330526
Hát, nem könnyítitek meg a dolgomat. Sebaj, kitalálunk valamit! Egyébként kémeim jelentették, hogy a többi csapat is kendőkben meg köpenyekben gondolkodik elsősorban, de ez természetesen nem akadály.
Milyen jellegű köpenyre ill. kendőre gondoltatok?
Milyen jellegű köpenyre ill. kendőre gondoltatok?
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330520
Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
igen igen, kendő. persze lehet köpeny is
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330428
Írta: Estel Adániel
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Kendő. Fejre.
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330427
Tévedés ne essék, ismerem a tünde heraldikát
Akkor majd azalapján csinálom meg
Mmmint az ötleteket...
Sztem szedjük össze, ki mit pakolna bele, és aztán majd jáccunk vele jól
Mikor lesz a táborban ez a cucc? Mmint az előadás... Mert ha nem első nap, már késő...
Csak mert itt nagyjából gépen meg tudom csinálni, de ott erre nemigen lesz lehetőség. Mongyuk szabadkézzel is lehet szerkesztgetni.
Mongyuk a legjobb, hogy jár a pofám, az ötletek meg még elkerülnek
Legyen köpeny!!! Az olyan pozőr
Akkor majd azalapján csinálom meg
Mmmint az ötleteket...
Sztem szedjük össze, ki mit pakolna bele, és aztán majd jáccunk vele jól
Mikor lesz a táborban ez a cucc? Mmint az előadás... Mert ha nem első nap, már késő...
Csak mert itt nagyjából gépen meg tudom csinálni, de ott erre nemigen lesz lehetőség. Mongyuk szabadkézzel is lehet szerkesztgetni.
Mongyuk a legjobb, hogy jár a pofám, az ötletek meg még elkerülnek
Legyen köpeny!!! Az olyan pozőr
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330421
Sajnos a címert illetően eléggé be vagyunk határolva. Lesz ugyanis majd egy heraldikai előadás a táborban, amin mindenkinek kötelező részt vennie, hogy azok alapján készítsék el a címereiket.
Ergo a tünde-heraldika szigorú szabályai alapján kell elkészülniük majd. Ez alapján szerintem lehet már előre tervezgetni.
De a csapatjelvény-szempontájból lazábbra fogták Valáink a pórázt, eldönthetjük mit szeretnénk, kendő, póló, köpeny, öv stb. erről már lehet ötletelni.
Csapatszín: közöltem, hogy itt inkább az ezüst-kéket preferálnánk, várom a válaszukat. De most nyújtja be minden csapat a színigényeit.
Ergo a tünde-heraldika szigorú szabályai alapján kell elkészülniük majd. Ez alapján szerintem lehet már előre tervezgetni.
De a csapatjelvény-szempontájból lazábbra fogták Valáink a pórázt, eldönthetjük mit szeretnénk, kendő, póló, köpeny, öv stb. erről már lehet ötletelni.
Csapatszín: közöltem, hogy itt inkább az ezüst-kéket preferálnánk, várom a válaszukat. De most nyújtja be minden csapat a színigényeit.
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330356
És most a válaszok bővebben:
Nagyonjólmegleszünkénmárlátom... :hello:
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Ugyan már, tévedni tündei dolog... (bocsi, Remzymama, nem rád értettem)Alyr Arkhon írta: Bocsánat a közbe-beléeszólásért, de egy sajnálatos tévedésre derítettünk fényt, miszerint Endelírt nem Trager Bencének hanem Molnár Endrének hívják.
Ez igazából a tábor életében nem okoz fennakadást, de mégiscsak kellemetlen.
És most a válaszok bővebben:
- : (Valinort.) Tekintve, hogy legutóbbi tábori kérdőív végén feltett kérdésre - miszerint a köv. tábor milyen korban játszódjon - az Első kort választottam, nagyon örülök neki, hogy a keretjáték idén Valinorban fog helyet kapni, egy (a korábbiakhoz képest) teljesen új helyszínen, mind a Tolkien-i mitológián, mind Magyarországon belül... Remélem, ez utóbbi csak erősíteni fogja az érzést, hogy ezúttal a messzi keleten (öööizé, akarommondani Nyugaton :tongue:) vagyunk, Aman csodálatos földjén, amit a Fák Fénye ragyog be (najó, éjszaka nem annyira ). Egyszóval remélem, hogy az Ardatörténeti ókorban lejátszódó események részeseként idén még jobb és emlékezetesebb napokat töltünk majd együtt, mint bármely korábbi táborban. :itscool:
- : (Vanyákat.) Tekintve, hogy (bár a legutóbbi tábori kérdőív végén feltett kérdésre - miszerint a köv. táborban milyen fajhoz szeretnék tartozni - az enteket jelöltem meg, akik ugyebár az Első korban még alszanak ) már a Szilmarilok első olvasásakor Manwë volt a kedvenc valám, az ő kedvenc népe pedig a Vanyák, akik egészen Earendil érkezéséig ott lebzseltek a Taniquetil lejtőin - tehát azért viszonylag nyugis dolguk volt :sungl: - annak is örülök, hogy a táborban közéjük kerülhettem; pláne egy ilyen[size=9:35v9yn2u]BETEEEEG[/size]családba, mint Ti! :up: Az pedig külön remek, hogy fű-fa-Yavi-szerető csapat vagyunk, hiszen ilyenkor nyáron mi lenne jobb ötlet, mint a fák árnyékában a fűre heveredni, és gyömbért majszolva/iszogatva ünnepelni a Két Fa gyümölcseinek ünnepét? :cheers:
- : (Vernyogást.) Tekintve, hogy a Dalnokok rendjébe soroltak be :deal:, az éneklés pedig enyhén szólva nem tartozik a számomra legvisszataszítóbb elfoglaltságok közé, már előre kíváncsi vagyok, hogy a többi dalostündével együtt miféle zenei kéjhömpölyöket hozunk majd létre a tábor lakóinak gyönyörködtetésére... :dance: Meg aztán annak is örvend szívem, hogy - mint hallottam - lesz lehetőség az összes többi rend foglalkozásait is végiglátogatni, tehát nem fogok kimaradni azon tevékenységekből sem, amelyek szintén számot tarthatnak egy magamfajta tünc érdeklődésére... :agree: (Vagyis vernyogás mellett bölcsiversiharcitánciművicsepürágni is lehet majd egy kicsit. )
Nagyonjólmegleszünkénmárlátom... :hello:
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #330348
1. Én idén sokkal optimistábban állok hozzá a táborhoz, mit tavaly. Nincs véletlenszerű algoritmus , meg ilyenek. Szal most pozitív vagyok és lelkes, és alkotni vágyom, ez mindig elővez így táborok előtt.
Meglátyuk mi sül ki belőle
2. A csapat? Menőőő. Én nagyon örültem a csapatomnak, szal ezzel nem lesz probléma. A Telpike identitást meg kialakítjuk jól, és mindenki reszkessen (Legyünk hülyék, és közben burzsuj köcsögök is Najó, ez majdnem mindegy ) A tavalyi cspatomat nem igazán élveztem, és azt gondolom, idén ez másképp lesz.
3. Én a táncikálók közé kerültem, mily meglepő Mostanság igencsak elkapott az ottani sodrás, és Kapolcsra is mindenféle hülye és látványos produkciókban benne vagyok. Ja, és a legtöbbnek meghalok a végén Óje! Szal élvezni fogom a rendi cuccot is, mert úgy akarom.
Ez egyébként a táborra úgy amblok jellemző lesz, remélem. Jó lesz (nekem ), mert úgy akarom. Mert úgy készülök rá
Alkotás: A tavalyi Zugi címert én terveztem, és idén is hozok terveket.
Már vannak ötleteim
ADIM: Úgy tudom, te az ilyesmit profi szinten csinálod. Vagyis nálam profibban
Lehetne dumálni erről vmikor? Mmint a kreatív cuccosról.
Gandalf: A címereknél mennyire nagyon fontos a Tünc-heraldika?
Én úgy gondolom, hogy így elsőkorban még nem kell szörnyen-nagyon komolyan venni, persze alapul venném, de nehogymár ne indázzunk vazze!!! Yavi növényeit szeretjük vagy nem?
Majd igyekszem szimmetrikusra csinálni
Ja, és ezt mostan nem akarjuk pólóra festeni, ugye?
Vagy akarunk csapatpólót? Vagy vmi más egyen-toszunk lesz?
Csak azér kérdezem, hogy mennyire legyek aprólékos
Kezdek megint elburjánozni. Ez tavaly is így volt. Lőjetek le!!!
Gandalf írta: 1. Mit vársz a Tábortól?
1. Én idén sokkal optimistábban állok hozzá a táborhoz, mit tavaly. Nincs véletlenszerű algoritmus , meg ilyenek. Szal most pozitív vagyok és lelkes, és alkotni vágyom, ez mindig elővez így táborok előtt.
Meglátyuk mi sül ki belőle
2. A csapat? Menőőő. Én nagyon örültem a csapatomnak, szal ezzel nem lesz probléma. A Telpike identitást meg kialakítjuk jól, és mindenki reszkessen (Legyünk hülyék, és közben burzsuj köcsögök is Najó, ez majdnem mindegy ) A tavalyi cspatomat nem igazán élveztem, és azt gondolom, idén ez másképp lesz.
3. Én a táncikálók közé kerültem, mily meglepő Mostanság igencsak elkapott az ottani sodrás, és Kapolcsra is mindenféle hülye és látványos produkciókban benne vagyok. Ja, és a legtöbbnek meghalok a végén Óje! Szal élvezni fogom a rendi cuccot is, mert úgy akarom.
Ez egyébként a táborra úgy amblok jellemző lesz, remélem. Jó lesz (nekem ), mert úgy akarom. Mert úgy készülök rá
Alkotás: A tavalyi Zugi címert én terveztem, és idén is hozok terveket.
Már vannak ötleteim
ADIM: Úgy tudom, te az ilyesmit profi szinten csinálod. Vagyis nálam profibban
Lehetne dumálni erről vmikor? Mmint a kreatív cuccosról.
Gandalf: A címereknél mennyire nagyon fontos a Tünc-heraldika?
Én úgy gondolom, hogy így elsőkorban még nem kell szörnyen-nagyon komolyan venni, persze alapul venném, de nehogymár ne indázzunk vazze!!! Yavi növényeit szeretjük vagy nem?
Majd igyekszem szimmetrikusra csinálni
Ja, és ezt mostan nem akarjuk pólóra festeni, ugye?
Vagy akarunk csapatpólót? Vagy vmi más egyen-toszunk lesz?
Csak azér kérdezem, hogy mennyire legyek aprólékos
Kezdek megint elburjánozni. Ez tavaly is így volt. Lőjetek le!!!
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330326
Írta: Suhifarok
hát, én abszolút lelkes vagyok, elhatároztam, hogy nem leszek olyan kis antiszoc, mint tavaly, és nem is várok sokat, csak annyit, hogy jól érezzük magunkat, de a csapatot tekintve ez szinte biztos, hogy így lesz, már most látszik
ja és a gyömbérevés nagyon-nagyon jó ötlet )
a hupikék telpikéken meg kifeküdtem.
Suhifarok válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Gandalf írta: 1. Mit vársz a Tábortól?
hát, én abszolút lelkes vagyok, elhatároztam, hogy nem leszek olyan kis antiszoc, mint tavaly, és nem is várok sokat, csak annyit, hogy jól érezzük magunkat, de a csapatot tekintve ez szinte biztos, hogy így lesz, már most látszik
ja és a gyömbérevés nagyon-nagyon jó ötlet )
a hupikék telpikéken meg kifeküdtem.
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330295
A 3 kérdésre a választ ide.Idhren írta: Gandalf: ezeket ide írjuk, vagy a CsalCsevCsarTüskPletySzalVár-ba?
Téma zárolva.
- Idhren
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330280
Gandalf: ezeket ide írjuk, vagy a CsalCsevCsarTüskPletySzalVár-ba?
Téma zárolva.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330278
Írta: Alyr Arkhon
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Bocsánat a közbe-beléeszólásért, de egy sajnálatos tévedésre derítettünk fényt, miszerint Endelírt nem Trager Bencének hanem Molnár Endrének hívják.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330267
Rendben van, a "beszélgetőstopic" ezennel megnyílt, használjátok egészséggel!
Ezt meg szigorúan csak az előkészületekre használjuk!
Mielőtt bográcsolásba és egyéb technikai részletekbe is belemennénk, szeretnék feltenni mindenkinek 3 kérdést, és szeretném, ha mindenki válaszolna mindháromra részletesen. Gondolkodjatok el rajtuk nyugodtan, nem kell sietni!
1. Mit vársz a Tábortól?
:
Köszönöm!
Ezt meg szigorúan csak az előkészületekre használjuk!
Mielőtt bográcsolásba és egyéb technikai részletekbe is belemennénk, szeretnék feltenni mindenkinek 3 kérdést, és szeretném, ha mindenki válaszolna mindháromra részletesen. Gondolkodjatok el rajtuk nyugodtan, nem kell sietni!
1. Mit vársz a Tábortól?
:
Köszönöm!
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330264
CsalCsevCsarTüskPletySzalVár akkor már.
Téma zárolva.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330261
Meglehet, mi leszünk megruházva, ha ezt itt folytatjuk! Én asszondom, részemről jóccakát.
Idhren, kíváncsi vagyok a cimertervedre...
Gandalt, mekkíméllek a sok betűrovástól, és legyen csak röviden:
CsaCseCsaTüPlEz.
Plííííz! Lécci, lécci, lécciiii!!!!
Idhren, kíváncsi vagyok a cimertervedre...
Gandalt, mekkíméllek a sok betűrovástól, és legyen csak röviden:
CsaCseCsaTüPlEz.
Plííííz! Lécci, lécci, lécciiii!!!!
Téma zárolva.
- Gandalf
- Nem elérhető
17 éve 5 hónapja #330260
Hümm, mit szólnátok egy összevont névhez? Az összes eddig felmerült ötlet nem fér bele egy topic-címbe, de amire eddig szavaztatok, talán igen:
Családi Csevegések Csarnoka, TüskeVár, Pletykafészek, Ezüst Szalon(na)
(bár lehet, hogy ez máris túl hosszú)
Hm?
:
Családi Csevegések Csarnoka, TüskeVár, Pletykafészek, Ezüst Szalon(na)
(bár lehet, hogy ez máris túl hosszú)
Hm?
:
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330259
Yóvanna.
(Bár én úgy olvastam, hogy ez a Valáknál úgyis csak puszta "ruházkodás" dolga... [size=9:2of1r2v1]Pölö Melkor is elég nagydarab, csak hát ugye a fekete az slankít. [/size])
(Bár én úgy olvastam, hogy ez a Valáknál úgyis csak puszta "ruházkodás" dolga... [size=9:2of1r2v1]Pölö Melkor is elég nagydarab, csak hát ugye a fekete az slankít. [/size])
Téma zárolva.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330258
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
ugyan, Yavanna annyira nem kövér....
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330253
...akkor tehát - mivel ez még feltételes mód - (akárcsak kedvenc Valerinánk, Yavi neve) Ezüst Szalonna? :look:
[size=9:12hppb6k]Hát, ha így folytatjuk, tényleg jogos lesz az a kék-zöld-lila csapatszín... [/size]
[size=9:12hppb6k]Hát, ha így folytatjuk, tényleg jogos lesz az a kék-zöld-lila csapatszín... [/size]
Téma zárolva.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja #330248
Kéhlek, én az Ezüs szalont szehetném, de csak ha minden hozzászólás előtt egy komohnyik bejelenti a kedves éhkezőket és titulusaikat
Téma zárolva.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #330247
+1 szavazat az
Beszélgetős meg lehetne akár TüskeVár is. Vagy Taniquetil Terasz.
De ti tudjátok, Telpikék... :itscool:
-re.két előző csapattárs írta: ezüst-kék
Beszélgetős meg lehetne akár TüskeVár is. Vagy Taniquetil Terasz.
De ti tudjátok, Telpikék... :itscool:
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.212 másodperc