Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Több
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #333861 Írta: ADIM a Des

Egyébként a serpenyőről: remélem működni fog, mert a kedvenc ételem, amit mellékesen nem is készítek rosszul, a serpenyős chilis bab (!)

Endelír, ezzel asszem elintézed, hogy egyeduralkodó legyél saját, királyi sátradban... :lol:

Gandalf, Rmamival beszéltem, és amint meglesz hozzá a keret, elmegyünk beszerezni a medálhozvalókat. Hozom, amit találok, és kafa lesz, csak bízzatok bennem...
De kell hozzá egy csapatlétszám, mert nemrég hozzánk csapódott Rohin és fogalmam sincs, mikor fixálódik ezek után a létszám. Nem szeretném ha bármiből is egyel kevesebb lenne valakinek...

Kérdés: Kb. Mekkora Medálunk lesz?
És hova tesszük? Nyakba, vagy a karunkra, avagy odakötözzük a tökünk alá? :lol:

Varrógépem és tepsim nincs, de van sütnivalóm. Az agyam meg többek szerint is jobb, ha itthon hagyom. Elkerülhetem általa a kollektív lincselést. :lol:

Ami a tűpárnát illeti, akár még alantas bosszú kéznél lévő eszköze is lehet, midőn az ellenünk törő alfele vészesen közelg az általunk preparált ülőalkalmatosság felé...

A plüssün is jó 5let, hiszen már kimondani sem rossz. :D Gandalf, kíváncsivá tettél, mit forgatsz a furmányos mágus-agyadban...?

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333746 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Ok, akkor mindenki (én is) kérdezze meg otthon, van-e olyan nélkülözhető, nagy, mély tepsije, amit oda tud adni és engedi, hogy nyílt tűzön süssünk benne, és akkor kettőt-hármat leviszünk. :wink: Jah, és tűpárnát is tűkkel! :lol:

Adim, ha majd történik előrelépés medál-ügyben, szólj!

Más. Ki az, aki tud varrógépet használni közülünk? A kendőkhöz szükség lesz erre is!

Aki még nem válaszolt volna a 3 táborral kapcsolatos kérdésemre ("mit vársz a tábortól/csapatodtól/rendedtől?"), kérem, tegye meg!

És hamarosan befut majd Momo is közénk, csak Aromo nickkel. :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333713 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Gandalf írta:

Idhren írta: Ne akarjátok, hogy én meg pszichológiai fejtegetésekbe kezdjek, mert azt meg én utálom :lol:

Csak nyugodtan! :lol: Viszont ne feledkezzünk meg mellette a fontos előkészületeinkről!

Szóval hány darab és mekkora tepsi? :wink:

Sztem kell min. 2 db. És olyan, aminek azért van mélysége, hogy ne csorogjon a jó kis szaft bele a tűzbe...
És majd csinálunk nekik kövekből lábat.
Milyen jó lenne most valódi lábas, aminek tényleg volt lába :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333705 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Idhren írta: Ne akarjátok, hogy én meg pszichológiai fejtegetésekbe kezdjek, mert azt meg én utálom :lol:

Csak nyugodtan! :lol: Viszont ne feledkezzünk meg mellette a fontos előkészületeinkről!

Szóval hány darab és mekkora tepsi? :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333669 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Ne akarjátok, hogy én meg pszichológiai fejtegetésekbe kezdjek, mert azt meg én utálom :lol:
Lenne pár ötletem...
Asszem kezdjük szétchatelni ezt a topikot, a másik meg pang :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333609 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Eruntale/Hanna írta: ...valamint felhívja a figyelmet az individuum sérülékenységére, elég csak a megsebzett szívre asszociálni a tűkről..

Kiváló a párhuzam, ugyanis egyúttal rámutat az emberi (/tünde-) szív szív-ósságára, a gyógyulás képességére, arra, hogy hány szúrást vagyunk képesek elviselni, és hányszor fel tudunk állni belőlük. Azt állítom, hogy a tűpárna egyenesen az idő s a Valák gyógyító erejét jelképezi--meg hogy mi Vanyák vagyunk, nem Noldák, akik csakúgy kidőlnek egy szüléstől, meg hasonlók!
(Én meg az irodalomelméletet.... ;) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333472 Írta: Endelír
Ez tényleg kemény, főleg a dualista rész, eszembe juttatta Jack Bristow kettősségét, ó, bocs, nézi itt valaki az Alias című sorozatot? :)

Egyébként a serpenyőről: remélem működni fog, mert a kedvenc ételem, amit mellékesen nem is készítek rosszul, a serpenyős chilis bab (!) :D
(na most elintéztem, hogy magamnak se jusson belőle, ha rászánom magam a főzésre :D )
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333437 Írta: Idhren
Elfum :lol: Meg az egész leírás...
Szarrá röhögtem magam rajta :)
Ez durván jó :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333417 Írta: Eruntale/Hanna
a tűpárna, mint olyan, kifejei a kreatív alkotótevékenységet, a praktikumot, valamint felhívja a figyelmet az individuum sérülékenységére, elég csak a megsebzett szívre asszociálni a tűkről.. valamint a tűpárna, minnt olyan, a női tevékenységekre utal a varráson keresztül, mely evokálja a bennünk rejlő feminin ösztönöket, s ez finom párhuzamot képez a tűk- a szúrás, a fegyver képzete-által szimbolizált maszkulin vonásokkal. Elmondhatjuk tehát, hogy ez a jelkép sikerrel ötvözi azt az alapvetően dulaista beállítást, emly jelen van az adott csoportban (ti. a csoportot férfiak és nők alkotják.)
Ezt a mindenkiben meglévő dulaitást jelképezi, akár a jin és ang.. de továbblendül enél, és egy újabb átéttel a kreatív tevékenységre, a maradandó mű alkotásáa utal, mely kifejezi a mélységes humánumot (elfumot?) mely eme csoport elidegeníthetetlen jellemzője.......

(hogy én mennyire utálom az esztétikát.......)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333408 Írta: Suhifarok
sünni sün? :D
ezjó
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333376 Írta: Idhren

Eruntale/Hanna írta: alternatv plüss-süni ötlet: tűpárna..? sünni sün, meg praktikus is..

Rúúlz :D :D :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333297 Írta: Eruntale/Hanna
alternatv plüss-süni ötlet: tűpárna..? sünni sün, meg praktikus is..
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333246 Írta: Gandalf
Mivel a többség a sütés mellett voksolt, azt javaslom, vigyünk tepsiket és alufóliát is, aztán a helyszínen még eldönthetjük, hogy tepsi és alufólia vay pedig csak alufólia. :wink: Hány db. tepsi kell? egy nagy elég, vagy legyen kettő?

Plüss-süni nincsen, nem is kell, de nekem van már egy alternatív ötletem erre... :evil3: Vicces lesz. Majd meglátjátok odalent a táborban. :lol:

(Nem, nem leszünk Hyarnustar nosztalgia-csapat azértse! :!: )
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333192 Írta: Idhren
Angwen: :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333188 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Idhren írta:
Más: Nincs vkinek egy plüss-sünije? Vagy vmilyen másik fajta? És ezüstre lehetne festeni a tüskéjét :P Hehe... De festhetünk is :D

Gyerekek, ennyire komolyan vesszük a Hyarnustar-nosztalgia feelinget? ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333147 Írta: Idhren

Angwen írta:

Idhren írta: Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk?

Mindentbeleeee! :)

Sztem is :P

Más: Nincs vkinek egy plüss-sünije? Vagy vmilyen másik fajta? És ezüstre lehetne festeni a tüskéjét :P Hehe... De festhetünk is :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333127 Írta: Angwen

Idhren írta: Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk?

Mindentbeleeee! :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333089 Írta: Idhren

Gandalf írta: Ahrisztohratikus ezüst-sündisznó... :lol: :lol: :lol:

A tepsi nem károsodik nagyon, ha nyílt tűzbe tesszük? Nem lesz túl kormos meg minden? :nemérthozzá: Mert a teflonbevonatú serpenyő ezért lett leszavazva.
(Ha nem károsodik, akkor mindenképpen a tepsit javasolnám, könnyű és praktikusabb, mint a bográcsozás, kérdés továbbá, hogy paprikáskrumpli alapanyagokból mit lehet serpenyőben sütni.)

Angwennek igaza van alufólia. Csak alufólia nem az igazi, mert félig odaég, félig meg nem fő el a leve...
És a virsiből-kolbászból, szalonnából, krumpliból, hagymából sztem finom dolgokat lehet sütni :wink: A tetejére is kell fóliát rakni hogy megpuhuljon, aztán levenni, és hmm... :D

Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk? Fűszert mondjuk lehet vinni, az nem egy súly :)
Sztem egyébként ez olyan egy óra alatt megvan, max másfél, főleg ha két tepsiben van, szal este magunknak meg tudjuk csinálni!
Csak előre kell pucolni krumplit, meg ilyesmik...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333068 Írta: Angwen
Hát, esetleg burkoljuk be alufóliával. Vagy alkalmazzunk helyette alufóliát. Bevált módszer.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333059 Írta: Gandalf
Ahrisztohratikus ezüst-sündisznó... :lol: :lol: :lol:

A tepsi nem károsodik nagyon, ha nyílt tűzbe tesszük? Nem lesz túl kormos meg minden? :nemérthozzá: Mert a teflonbevonatú serpenyő ezért lett leszavazva.
(Ha nem károsodik, akkor mindenképpen a tepsit javasolnám, könnyű és praktikusabb, mint a bográcsozás, kérdés továbbá, hogy paprikáskrumpli alapanyagokból mit lehet serpenyőben sütni.)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333049 Írta: Idhren

Suhifarok írta: kék kő monogrammal az jó, tetszik.
a csapatállat meg legyen a tüskés rája.
najó csak vicceltem, senki se ismerné fel tartok tőle, úgyhogy süni zsíír :D

Tüskés rája se rossz :wink: Csak rhitkán láthatunk mi olyat az arhisztokrhatikus felegeinkből, nem vagyunk mi barhbár tengerhész csürhe! :twisted:
Ellenben a süni :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333046 Írta: Suhifarok
kék kő monogrammal az jó, tetszik.
a csapatállat meg legyen a tüskés rája.
najó csak vicceltem, senki se ismerné fel tartok tőle, úgyhogy süni zsíír :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333040 Írta: Idhren
RE!!!
Nos!
Kék legyen a kő :D , és Süni a csapatállat. Mert bölcs, és összegömbölyödik, ha támadják, és aztán csak rajta!
És szivesen segítek kreatív cuccok beszerzésében ;)
Ebben számíthattok rám!
Ja, és tepsizzünk! Abban finomakat lehet csinyáni.
Majd még írok, nem jut több ezsembe!

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332941 Írta: Endelír
Szerintem nyugodtan rajta lehetne a nevünk, esetleg monogramunk, vagy akár autogramunk, mert úgy személyesebb

:wink:

(Apropó: ez az ötvenedik hozzászólásom - Jubileum !!! - Bontok egy pezsgőt, de legalább egy Miruvort 8) )
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332920 Írta: Gandalf

ADIM a Des írta: A családunk
színei: Ezüst és kék. Ez a kettő, avagy van még egyéb szín is? És a kék milyen kék? (Amilyen haspókok vagytok, ennikék. Jó, tudom, nagyon kék...)

A domináns az ezüst, a kiegészítőszín a kék. Azonban a címerben más színeket is használunk majd, mert miért ne, meg két színnel amúgy sem nézne ki olyan jól, szerintem a medálnál is lehetne hasonlóan! :wink: A lényeg, hogy az uralkodó két szín arányai meglegyenek.

ADIM a Des írta: jellemző mintája, formája: szív, vér vagy esőcsepp, kereszt, csillag, levél, kör vagy levélpajzs, virág (akkor milyen), tőr (tövishez), érc...

Szerintem a medál legyen kör alakú, az könnyebben dekorálható és jobban látható! :D

ADIM a Des írta: kabalafigurája, állata: sün, tövismadár, tüskés rája, rózsa, nyílhegy...

Én a sünre szavaznék, az aranyos és kifejező. ^^

ADIM a Des írta: köve: milyen színű legyen? mélykék, világoskék, füstüveg, ezüst, kristály, borostyánzöld....?

Ha az alap ezüst, akkor a kőnek kéknek kéne lennie szerintem. Hogy ezen belül milyen árnyalat, azt elsősorban a kreatív boltok kínálatának esztétikai foka szoríthatja korlátok közé, azaz amelyik a legjobban néz ki! 8)

ADIM a Des írta: betűk: Rajta legyen-e mindenkinek a sajátján a beceneve, vagy a monogramja (esetleg autogrammja :) ) vagy bármilyen írás?

Hm, nem is tudom, Kedves Családtagok? :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332919 Írta: ADIM a Des
Okés, a kreatív cucc beszerzését vállalom! Majd egyeztetek Rmamival, anyagiak és egyéb ügyben, ám ehhez fontos lenne néhány dolgot tudnom, hogy minél jobb dolgokból dolgozhassunk.

A családunk
színei: Ezüst és kék. Ez a kettő, avagy van még egyéb szín is? És a kék milyen kék? (Amilyen haspókok vagytok, ennikék. Jó, tudom, nagyon kék...)
jellemző mintája, formája: szív, vér vagy esőcsepp, kereszt, csillag, levél, kör vagy levélpajzs, virág (akkor milyen), tőr (tövishez), érc...
kabalafigurája, állata: sün, tövismadár, tüskés rája, rózsa, nyílhegy...
köve: milyen színű legyen? mélykék, világoskék, füstüveg, ezüst, kristály, borostyánzöld....?
betűk: Rajta legyen-e mindenkinek a sajátján a beceneve, vagy a monogramja (esetleg autogrammja :) ) vagy bármilyen írás?

Ha ezek megvannak, akkor Idhren is könyebben tervezhet cimert, kitűzőt, tolltartót vagy fakakadut nekünk... :lol:

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332731 Írta: Gandalf

Eruntale/Hanna írta: Serpenyő nagyon praktikus, ha nyílt tűzön főzőcskéznél, vagyis sütőzgetnél ...
orkok ellen hatásos max, de mivel Valinorban leszünk,még azok ellen se :mrgreen:

:P :P :P

Jóvanna, csak egy ötlet volt.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332668 Írta: Eruntale/Hanna
Serpenyő nagyon praktikus, ha nyílt tűzön főzőcskéznél, vagyis sütőzgetnél ...
orkok ellen hatásos max, de mivel Valinorban leszünk,még azok ellen se :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332492 Írta: Gandalf
Szia Rohin! :D Éljenek a Vadászok! :legolas3: :fight:

Adim: Gyertya támogatva, sörkartont igényelnénk szerintem (az a legegyszerűbb), medálrögzítéshez a spárgát javasolnám. Ecset, festék, olló meg ceruzák lesznek a tábori raktárban, azt nem kell beszereznünk. Kreatív cuccok beszerzését elvállalnád? Vagy ha kell hozzá segítség, szólj! A lényeg, hogy mindenhez, amit a csapatnak vesztek, számlát kell kérni az MTT részére és ezt RemzymamaValának eljuttatni mihamarabb, és akkor nem a mi zsebünkre megy a dolog! :wink: (A részleteket Tünde tudja). Akkor el tudnád ezt vállalni? Idhren talán be tud segíteni... :cépennéz: 8) És pecsétnyomót is csinálhatnánk krumpliból!

Sütés-cucc: Mit szólnátok, ha serpenyőt vinnénk magunkkal, az könnyebb, mint a bogrács és sütni lehet benne, nem főzni. Mondjuk, töübb darab kell majd belőle, de ez esetben a teher megoszlana minden szempontból.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.229 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére