Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- ADIM a Des
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyébként a serpenyőről: remélem működni fog, mert a kedvenc ételem, amit mellékesen nem is készítek rosszul, a serpenyős chilis bab (!)
Endelír, ezzel asszem elintézed, hogy egyeduralkodó legyél saját, királyi sátradban...
Gandalf, Rmamival beszéltem, és amint meglesz hozzá a keret, elmegyünk beszerezni a medálhozvalókat. Hozom, amit találok, és kafa lesz, csak bízzatok bennem...
De kell hozzá egy csapatlétszám, mert nemrég hozzánk csapódott Rohin és fogalmam sincs, mikor fixálódik ezek után a létszám. Nem szeretném ha bármiből is egyel kevesebb lenne valakinek...
Kérdés: Kb. Mekkora Medálunk lesz?
És hova tesszük? Nyakba, vagy a karunkra, avagy odakötözzük a tökünk alá?
Varrógépem és tepsim nincs, de van sütnivalóm. Az agyam meg többek szerint is jobb, ha itthon hagyom. Elkerülhetem általa a kollektív lincselést.
Ami a tűpárnát illeti, akár még alantas bosszú kéznél lévő eszköze is lehet, midőn az ellenünk törő alfele vészesen közelg az általunk preparált ülőalkalmatosság felé...
A plüssün is jó 5let, hiszen már kimondani sem rossz. Gandalf, kíváncsivá tettél, mit forgatsz a furmányos mágus-agyadban...?
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Adim, ha majd történik előrelépés medál-ügyben, szólj!
Más. Ki az, aki tud varrógépet használni közülünk? A kendőkhöz szükség lesz erre is!
Aki még nem válaszolt volna a 3 táborral kapcsolatos kérdésemre ("mit vársz a tábortól/csapatodtól/rendedtől?"), kérem, tegye meg!
És hamarosan befut majd Momo is közénk, csak Aromo nickkel.
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Gandalf írta:
Csak nyugodtan! Viszont ne feledkezzünk meg mellette a fontos előkészületeinkről!Idhren írta: Ne akarjátok, hogy én meg pszichológiai fejtegetésekbe kezdjek, mert azt meg én utálom
Szóval hány darab és mekkora tepsi?
Sztem kell min. 2 db. És olyan, aminek azért van mélysége, hogy ne csorogjon a jó kis szaft bele a tűzbe...
És majd csinálunk nekik kövekből lábat.
Milyen jó lenne most valódi lábas, aminek tényleg volt lába
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
Csak nyugodtan! Viszont ne feledkezzünk meg mellette a fontos előkészületeinkről!Idhren írta: Ne akarjátok, hogy én meg pszichológiai fejtegetésekbe kezdjek, mert azt meg én utálom
Szóval hány darab és mekkora tepsi?
- Idhren
- Nem elérhető
Lenne pár ötletem...
Asszem kezdjük szétchatelni ezt a topikot, a másik meg pang
- Angwen
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: ...valamint felhívja a figyelmet az individuum sérülékenységére, elég csak a megsebzett szívre asszociálni a tűkről..
Kiváló a párhuzam, ugyanis egyúttal rámutat az emberi (/tünde-) szív szív-ósságára, a gyógyulás képességére, arra, hogy hány szúrást vagyunk képesek elviselni, és hányszor fel tudunk állni belőlük. Azt állítom, hogy a tűpárna egyenesen az idő s a Valák gyógyító erejét jelképezi--meg hogy mi Vanyák vagyunk, nem Noldák, akik csakúgy kidőlnek egy szüléstől, meg hasonlók!
(Én meg az irodalomelméletet.... )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Endelír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Egyébként a serpenyőről: remélem működni fog, mert a kedvenc ételem, amit mellékesen nem is készítek rosszul, a serpenyős chilis bab (!)
(na most elintéztem, hogy magamnak se jusson belőle, ha rászánom magam a főzésre )
- Idhren
- Nem elérhető
Szarrá röhögtem magam rajta
Ez durván jó
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezt a mindenkiben meglévő dulaitást jelképezi, akár a jin és ang.. de továbblendül enél, és egy újabb átéttel a kreatív tevékenységre, a maradandó mű alkotásáa utal, mely kifejezi a mélységes humánumot (elfumot?) mely eme csoport elidegeníthetetlen jellemzője.......
(hogy én mennyire utálom az esztétikát.......)
- Suhifarok
- Nem elérhető
ezjó
- Idhren
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: alternatv plüss-süni ötlet: tűpárna..? sünni sün, meg praktikus is..
Rúúlz
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Plüss-süni nincsen, nem is kell, de nekem van már egy alternatív ötletem erre... :evil3: Vicces lesz. Majd meglátjátok odalent a táborban.
(Nem, nem leszünk Hyarnustar nosztalgia-csapat azértse! )
- Idhren
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
Idhren írta:
Más: Nincs vkinek egy plüss-sünije? Vagy vmilyen másik fajta? És ezüstre lehetne festeni a tüskéjét Hehe... De festhetünk is
Gyerekek, ennyire komolyan vesszük a Hyarnustar-nosztalgia feelinget?
- Idhren
- Nem elérhető
Angwen írta:
Idhren írta: Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk?
Mindentbeleeee!
Sztem is
Más: Nincs vkinek egy plüss-sünije? Vagy vmilyen másik fajta? És ezüstre lehetne festeni a tüskéjét Hehe... De festhetünk is
- Angwen
- Nem elérhető
Idhren írta: Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk?
Mindentbeleeee!
- Idhren
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ahrisztohratikus ezüst-sündisznó...
A tepsi nem károsodik nagyon, ha nyílt tűzbe tesszük? Nem lesz túl kormos meg minden? :nemérthozzá: Mert a teflonbevonatú serpenyő ezért lett leszavazva.
(Ha nem károsodik, akkor mindenképpen a tepsit javasolnám, könnyű és praktikusabb, mint a bográcsozás, kérdés továbbá, hogy paprikáskrumpli alapanyagokból mit lehet serpenyőben sütni.)
Angwennek igaza van alufólia. Csak alufólia nem az igazi, mert félig odaég, félig meg nem fő el a leve...
És a virsiből-kolbászból, szalonnából, krumpliból, hagymából sztem finom dolgokat lehet sütni A tetejére is kell fóliát rakni hogy megpuhuljon, aztán levenni, és hmm...
Alapanyagot a tábvezség osztja ki? Vagy azt pakolunk bele, amit akarunk? Fűszert mondjuk lehet vinni, az nem egy súly
Sztem egyébként ez olyan egy óra alatt megvan, max másfél, főleg ha két tepsiben van, szal este magunknak meg tudjuk csinálni!
Csak előre kell pucolni krumplit, meg ilyesmik...
- Angwen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
A tepsi nem károsodik nagyon, ha nyílt tűzbe tesszük? Nem lesz túl kormos meg minden? :nemérthozzá: Mert a teflonbevonatú serpenyő ezért lett leszavazva.
(Ha nem károsodik, akkor mindenképpen a tepsit javasolnám, könnyű és praktikusabb, mint a bográcsozás, kérdés továbbá, hogy paprikáskrumpli alapanyagokból mit lehet serpenyőben sütni.)
- Idhren
- Nem elérhető
Suhifarok írta: kék kő monogrammal az jó, tetszik.
a csapatállat meg legyen a tüskés rája.
najó csak vicceltem, senki se ismerné fel tartok tőle, úgyhogy süni zsíír
Tüskés rája se rossz Csak rhitkán láthatunk mi olyat az arhisztokrhatikus felegeinkből, nem vagyunk mi barhbár tengerhész csürhe!
Ellenben a süni
- Suhifarok
- Nem elérhető
a csapatállat meg legyen a tüskés rája.
najó csak vicceltem, senki se ismerné fel tartok tőle, úgyhogy süni zsíír
- Idhren
- Nem elérhető
Nos!
Kék legyen a kő , és Süni a csapatállat. Mert bölcs, és összegömbölyödik, ha támadják, és aztán csak rajta!
És szivesen segítek kreatív cuccok beszerzésében
Ebben számíthattok rám!
Ja, és tepsizzünk! Abban finomakat lehet csinyáni.
Majd még írok, nem jut több ezsembe!
- Endelír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
(Apropó: ez az ötvenedik hozzászólásom - Jubileum !!! - Bontok egy pezsgőt, de legalább egy Miruvort )
- Gandalf
- Nem elérhető
A domináns az ezüst, a kiegészítőszín a kék. Azonban a címerben más színeket is használunk majd, mert miért ne, meg két színnel amúgy sem nézne ki olyan jól, szerintem a medálnál is lehetne hasonlóan! A lényeg, hogy az uralkodó két szín arányai meglegyenek.ADIM a Des írta: A családunk
színei: Ezüst és kék. Ez a kettő, avagy van még egyéb szín is? És a kék milyen kék? (Amilyen haspókok vagytok, ennikék. Jó, tudom, nagyon kék...)
Szerintem a medál legyen kör alakú, az könnyebben dekorálható és jobban látható!ADIM a Des írta: jellemző mintája, formája: szív, vér vagy esőcsepp, kereszt, csillag, levél, kör vagy levélpajzs, virág (akkor milyen), tőr (tövishez), érc...
Én a sünre szavaznék, az aranyos és kifejező. ^^ADIM a Des írta: kabalafigurája, állata: sün, tövismadár, tüskés rája, rózsa, nyílhegy...
Ha az alap ezüst, akkor a kőnek kéknek kéne lennie szerintem. Hogy ezen belül milyen árnyalat, azt elsősorban a kreatív boltok kínálatának esztétikai foka szoríthatja korlátok közé, azaz amelyik a legjobban néz ki!ADIM a Des írta: köve: milyen színű legyen? mélykék, világoskék, füstüveg, ezüst, kristály, borostyánzöld....?
Hm, nem is tudom, Kedves Családtagok?ADIM a Des írta: betűk: Rajta legyen-e mindenkinek a sajátján a beceneve, vagy a monogramja (esetleg autogrammja ) vagy bármilyen írás?
- ADIM a Des
- Nem elérhető
A családunk
színei: Ezüst és kék. Ez a kettő, avagy van még egyéb szín is? És a kék milyen kék? (Amilyen haspókok vagytok, ennikék. Jó, tudom, nagyon kék...)
jellemző mintája, formája: szív, vér vagy esőcsepp, kereszt, csillag, levél, kör vagy levélpajzs, virág (akkor milyen), tőr (tövishez), érc...
kabalafigurája, állata: sün, tövismadár, tüskés rája, rózsa, nyílhegy...
köve: milyen színű legyen? mélykék, világoskék, füstüveg, ezüst, kristály, borostyánzöld....?
betűk: Rajta legyen-e mindenkinek a sajátján a beceneve, vagy a monogramja (esetleg autogrammja ) vagy bármilyen írás?
Ha ezek megvannak, akkor Idhren is könyebben tervezhet cimert, kitűzőt, tolltartót vagy fakakadut nekünk...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Serpenyő nagyon praktikus, ha nyílt tűzön főzőcskéznél, vagyis sütőzgetnél ...
orkok ellen hatásos max, de mivel Valinorban leszünk,még azok ellen se
Jóvanna, csak egy ötlet volt.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
orkok ellen hatásos max, de mivel Valinorban leszünk,még azok ellen se
- Gandalf
- Nem elérhető
Adim: Gyertya támogatva, sörkartont igényelnénk szerintem (az a legegyszerűbb), medálrögzítéshez a spárgát javasolnám. Ecset, festék, olló meg ceruzák lesznek a tábori raktárban, azt nem kell beszereznünk. Kreatív cuccok beszerzését elvállalnád? Vagy ha kell hozzá segítség, szólj! A lényeg, hogy mindenhez, amit a csapatnak vesztek, számlát kell kérni az MTT részére és ezt RemzymamaValának eljuttatni mihamarabb, és akkor nem a mi zsebünkre megy a dolog! (A részleteket Tünde tudja). Akkor el tudnád ezt vállalni? Idhren talán be tud segíteni... :cépennéz: És pecsétnyomót is csinálhatnánk krumpliból!
Sütés-cucc: Mit szólnátok, ha serpenyőt vinnénk magunkkal, az könnyebb, mint a bogrács és sütni lehet benne, nem főzni. Mondjuk, töübb darab kell majd belőle, de ez esetben a teher megoszlana minden szempontból.