Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Több
17 éve 5 hónapja #335315 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Gandalf írta: Hajjaj, látom én, hogy itt diktatúra lészen! :evil3:

Én benne vagyok, ha a diktálók közé tartozhatok :twisted:
De ki írja le? :roll:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335312 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335289 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Nép!
Élesztő!!!

[size=9:1tubr0f7]Mer az jót tesz a bőrnek...sajna én utálom... megint közérdekű voltam...[/size]

Írkáljatok véleményeket, nehogy már négyen-öten döntsünk mindenben :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335060 Írta: Idhren

Remzymama/Tünde írta: belepof

van még 1000 forintotok

ON

on
yeee!
off :mrgreen:
legalább lesznek legális tollaink is :D

Egyébként együtt utazzunk, ha lehet, mert az úgy poén!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335057 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

Gandalf írta: Ugye mindenki a közös leutazást választotta? Vagy van valaki közülünk, aki nem vonatozik velünk, hanem egyénileg oldja meg?

Ezt csak azért, hogy feledésbe ne merüljön. 8)

Jók ezek a medál-tervek, nagyon zsír családi jelvényünk lesz. :wink:

És ezer hála és köszönet Nektek a bevásárlásért is! :!:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335056 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
belepof

van még 1000 forintotok

ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335047 Írta: Suhifarok
juj, a NemPapírsárkányból az első de nagyon nagyon jól néz ki :) )
mmm
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #335009 Írta: Idhren
Meggyüttünk.
Vettünk szép gyöngyöket, és elfogyott a mani.
Viszont még nincs toll, ami azért kéne sztem...
Szal ötleteket kérek, van-é valakinek, vagy tudja, hol szerezhető be olcsón...
Esetleg rendelkezik madárral a háztartásában. Én igen :twisted:

Télleg köll a 6x6os, mert amit Adim vett, az az üveg dekor csepp, vagy mi, és minimum 1,5 cm átmérőjű. De jók a rajzok sztem, és a kő, meg tollak alapok, a többi sztem legyen fakultatív.
Jókat fogunk csinyáni gyerekek :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334966 Írta: ADIM a Des
Üdv!
Ismét én. Elkészültek a vázlatok a Medálhoz.
Annyi félét rajzolgattam, hogy ebből mindenki megtalálhatja a stilusának megfelelőt, amit aztán elkészíthet magának. A hozzávalók gyűlnek. Szívesen fogadok bármilyen ötletet, javaslatot.
Csak a medál méretét kellene időben megszülni, hogy a kis falapokat akkorára vágva vigyem le. Méretben a 4x4-es sztem kicsi lesz (és ahhoz vastag is a 3mm-es hátfallemez), szinte nem fér rá semmi dekor, így túlzsúfolt avagy ien egyszerű lehet, és semmi szembetűnő nincs egy ekkora medálban (nem ékszerészmunkát csinálunk), ezért javaslom a 6x6-ost (+-1cm. A hetes mágikus erejű szám, az ötös a kedvencem, a 6x6 meg 36, szal nekem mindegy)
No, nem is dumálok többet. Remélem segitettem az elképzelést a Medállal kapcsolatban. A többi rajtatok áll, ha kell még valami, szóljatok, beszerzem, amig lehet...

Vázlatok itt:
xfree.hu/album_show.tvn?aid=75121

Számla kérve van és lesz is.

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 5 hónapja #334868 Írta: Idhren
Fú, bocs!
Most egy darabig fenn leszek.
De én is benne vagyok a ma délutánban :)
telefonszámom: 30/543-69-66
Ezen elérsz, és akkor tárgyalhatunk.
Többiek??? :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334844 Írta: ADIM a Des

Hova mééész?
Én is akarok kreatív boltokat bújni meraz jó:D
Üllői úton van egy jó Halackász bolt, drága, ellenben van hozzá kedvezménykártyám, tehát nem Kreatív Hobbi vagy mia .... a neve

Épp azt tervezem, csak mostanság nem vagy elérhető msn, így meg elég nehézkes egyeztetni ilyesmit. Részemről mehetünk 1ütt is...

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334839 Írta: Idhren

ADIM a Des írta: Ma megvettem a köveket. A kék kétféle árnyalatában (egyik szebb, mint a másik) van, és a szép, mélykék hengeres átmérőjű madzagot, amivel majd nyakunkba (avagy egyéb helyekre) akaszthatjuk majd. Holnap is körülnézek egy helyen dekoratív hozzávalóért (shoppiiing!), ám mivel sajna félhatig melózom, egyszerre csak egy bolt fér bele egy nap.

Ennyi kék után valóban ezüstnek kell lennie magának a medálnak.
Naon cép lesz.

Hova mééész?
Én is akarok kreatív boltokat bújni meraz jó:D
Üllői úton van egy jó Halackász bolt, drága, ellenben van hozzá kedvezménykártyám, tehát nem :lol: Kreatív Hobbi vagy mia .... a neve :P

Kék tollak: A Kék Norvég nagyon ijedős :mrgreen: De gyönyörű a tolla :twisted:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334836 Írta: Suhifarok
húú
4x4-es rombusz azjóó, szerintem a kisebb jobban néz ki, mondjuk az, hogy azzal nehezebb dolgozni, háát... megoldjuk :p
benne kő zsíír, és tollaaak, lógjanak belőle tollaak :nyálcsorgat:

lehet, hogy közben valami elkerülte a figyelmemet, de mindegy, abban is benne vagyok :D

ajj, ez zsíírka lesz :) )
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #334834 Írta: ADIM a Des
Ma megvettem a köveket. A kék kétféle árnyalatában (egyik szebb, mint a másik) van, és a szép, mélykék hengeres átmérőjű madzagot, amivel majd nyakunkba (avagy egyéb helyekre) akaszthatjuk majd. Holnap is körülnézek egy helyen dekoratív hozzávalóért (shoppiiing!), ám mivel sajna félhatig melózom, egyszerre csak egy bolt fér bele egy nap.

Ennyi kék után valóban ezüstnek kell lennie magának a medálnak.
Naon cép lesz.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334727 Írta: ADIM a Des

Szerintem rombusz, benne a stilizált tövisek a szétválasztók, közepén kék kő.
Toll az aljáról lógjon Bár mindegy, mert télleg e fogjuk hagyni De azért szép.

Úgy szerintem is kafa lesz, de valójában úgyis a helyszinen készíti el majd az alapokból mindenki a sajátját. Nálad csak legyenek sablonok.
Ha szusszanok egyet, majd rajzolok pár elképzelést, hogyan is képzeltem...

Csak azért gondoltam haccor hatosra, mert azt jobban lehet dekorálni, de még igy sem túl nagy. Viszont jól látható, és végveszélyben az ügyesebbek surikenként is alkalmazhatják, a rajta lévő tollal írhatnak is, ha gyöngyöket is fűzünk rá, akkor a leleményesek azok elszórásával találhatók meg a sűrű vadon mélyén, egyes helyeken pedig felmutatásával kedvezményekhez juthatunk... :lol:

Örülnék mások véleményének is, hiszen ezt nem csak Gandalfnak és Idhrennek hozzuk össze...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334666 Írta: Idhren
Szerintem rombusz, benne a stilizált tövisek a szétválasztók, közepén kék kő.
Toll az aljáról lógjon :P Bár mindegy, mert télleg e fogjuk hagyni :) Deazért szép. Esetleg ezüstszürke tollak?
Ezüstszárnyú sólyom haverjainktól :D
Tőlem lehet ikon, de akkor erősen stilizáltak! Legyen sün, fa, sólyom, pajzs. Sólyom azért, mert szép, és majd megideologizáljuk :P
És elég a 4x4es, sztem a 6x6os is nagy. Nem kecses benyomást keltene :P

Én azért terveztem négyzetbe a címert, mert "nép címere", nem férfié (élére állított négyzet), és nem nőé (kör). De mintha a zászlóra lehetne rombuszt rakni, majd még megtudakolom :) Tudom, nincs zászló, csak címer-pajzs :) Hozzátenném, hálistennek :P
Remélem lesz elég ezüst festékünk, mert régi jó hagyományhoz illően minden festékhez akarnék keverni, mert az nagyon pozőren csillog ám :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334643 Írta: ADIM a Des
Idhren
A 12x12-est csak azért mondtam, mert az a legnagyobb méret a nálam lévő lapokból, és eszembe jutott az Indiana Jones 1, ahol a Frigyládát kinyitó fazon nyakában egy szép, de terjedelmes mell-ékszer vagymi volt...
Szerintem is a 6x6-os egy jó méret.

Gandalf, vettem. Mások?
Minták, ikonok (sün, tüske, fa, csepp stb.) legyenek? Ha igen, melyik négy?
Az alap lehet valami olyasmi, amit Idhren tervezett, ki oly járatos a Heraldikában, és a Herald Ládikában... vagymi... :D

Az én véleményem:
Rombusz nekem is tetszik 6x6-osban. Kő lesz benne, a kék árnyalataival. A két oldalsó sarkáról egy-egy toll (esetleg pár fűzött gyöngy, vagy szalag - szerintetek?) lelóghatna, természetközelibb, bár könyebb is elhagyni. Anyaga strapabíróbb, ha farostlemez, bár ugyanugy megpúposodik, ha erősebb viz éri. Gyertya tartalék elképzelés.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334632 Írta: Idhren

Gandalf írta: Adim az én szavazatom:
Legyen inkább rombusz, az jobban néz ki, farost lemez, bőven elég a 6x6-os méret is vagy még kisebb, tollak nem kellenek, mintára ötletem sincsen, viasz legyen kék vagy "ezüst"! :wink:

Idhren, a dekorlakkodra majd szükségünk lesz!

Oks!
Sok dekor cuccom van, majd elárasztalak benneteket jól :D
És sérvet kapunk Estellel :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334631 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
Adim az én szavazatom:
Legyen inkább rombusz, az jobban néz ki, farost lemez, bőven elég a 6x6-os méret is vagy még kisebb, tollak nem kellenek, mintára ötletem sincsen, viasz legyen kék vagy "ezüst"! :wink:

Idhren, a dekorlakkodra majd szükségünk lesz!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334628 Írta: Idhren

ADIM a Des írta: Gandalf, mivel a vonat elég drága, én előtte megpróbálkozom majd pár dologgal, hátha bejön:
- Katapult (ha elkészül addig)
- Teleport (ha feltalálják addig úgy, hogy szabadon használható is lesz)
- Repülőszőnyeg (ha ki birom cibálni valahogy Aladdin hátsója alól)
- Sárkány- vagy Griffmadárhát (ha találok olyat)
- Beszélek Életem írójával, hogy írjon át oda (ha megtalálom)
- Wish gyűrű (na ez elég esélytelen, de mire való az optimizmus)

Egyéb ötlet? :lol:

Seprű? :wink:
De a sárkányt is támogatom :D
Csoportos leutazás sárkányháton. Akár még meg is gazdagodhatnánk az ötleten :twisted:

Sztem ne legyen féltégla a nyakunkban, azaz a 12x12 sok.
Akár a 4x4est is el tudom képzelni, esetleg Gandalf nyakába egy nagyobb darabot :D Csak nem tom hogyan lehet ezt a lapot vágni, meg ilyenek.
Egyébként ha lelakkozzuk, akkor vízhatlan lesz, szal az izzadással sem lesz gond. És lakkom van... Nem vörös, hanem dekor :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334622 Írta: ADIM a Des
Gandalf, mivel a vonat elég drága, én előtte megpróbálkozom majd pár dologgal, hátha bejön:
- Katapult (ha elkészül addig)
- Teleport (ha feltalálják addig úgy, hogy szabadon használható is lesz)
- Repülőszőnyeg (ha ki birom cibálni valahogy Aladdin hátsója alól)
- Sárkány- vagy Griffmadárhát (ha találok olyat)
- Beszélek Életem írójával, hogy írjon át oda (ha megtalálom)
- Wish gyűrű (na ez elég esélytelen, de mire való az optimizmus)

Egyéb ötlet? :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #334619 Írta: ADIM a Des
No, akkor a jövő héten felkerekedek, és beszerzem a medálhozvalókat, amivel kapcsolatban ismét kérdéseim merültek fel:
Négyzet alakú lesz. Jó. De...

1-Formája Sima négyzet (mint ahogy Idhren azt előzőleg próbálgatta) vagy esetleg élére állított, azaz Rombusz?
Ez azért fontos, mert a nyaklánc része az előzőnél a két felső sarokban lévő lyukon kötődik a medálhoz, a rombusznál meg csak egy lyuk kerül rá. Ez nem csak esztétikai dolog, hanem a mintáját is nagyban befolyásolja.
Pölö Idhren mindtájához hasonlóan 4 részre lehetne osztani a medálunkat, amire így minden részen lehetne egy ikon: Egy sün, egy ékkő (avagy az a közepére?), egy pajzs monogrammal, egy fa, meg egy nemtommi...
Ha a rombusz formát osszuk 4felé, másként férnek bele az ikonok (már ha akarunk bele ikonokat), bár a felfüggesztése jobban néz ki.

Remélem, még tudtok követni....

Ha nem, akkor is lényeges kérdés:
2-Mekkora (hányszor hányas) legyen a medálunk?
Mert a belekerülő ékkő és egyebek méretét ez is befolyásolja.

Ha leszavazzátok az ikonokat/figurákat belőle, kő azért még lehet a közepében. Ezen gondolkodjatok el...

Egyéb:
3-Szines tollak?
4-Miből legyen?
Ugyan a söralátét kartont szóba hoztam, de tegnap felfedeztem, hogy van szép fehér (3mm vastag) hátfal farostlemezem annyi csík, amiből 12 db-ot ki tudnánk vágni, amennyiben nem nagyobb egy medál mint 12x12 cm... ilyen mérettel akár amolyan mellkasralógó szent éxer is lehetne... de lehet kisebb is, mondjuk 6x6 cm. Ha a hátfallemez jó, akkor nem kell venni kartont (ami amugy -260Ft), ennyi.
5-Gyertya?
Már említettem, de konkretizáljunk. A viaszpecsét jól néz ki rajta (ha megmarad a felületen). Ha kell milyen szinű legyen? Kék, zöld, vörös, fekete...?

Most nagyjából ennyi.
Szeretném többek véleményét hallani, s úgy cselexem, midőn eljő az idő...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334617 Írta: Gandalf
Majd megoldjuk azt a varrást valahogy! :lol:

Akkor mindenki hozzon tepsit, aki felajánlotta! Köszönjük a család nevében. :P

Egy nagyon fontos kérdés még:
Ugye mindenki a közös leutazást választotta? Vagy van valaki közülünk, aki nem vonatozik velünk, hanem egyénileg oldja meg?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334465 Írta: Momo/Fanni
Tavaly minimálisan részt vettem kendő varrásban, de azóta elfelejtettem használni a varrógépet, mert Lothnak nem volt elég türelme az okításhoz. De ha újra megmutatják egyszer-kétszer menni fog.

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334036 Írta: Gandalf
Szia Aromo/Momo! :)

Aromo írta: Nekem kicsi, agyagból való öreg és törött sünim van, gondolom, az nem az igazi.

Hozd! 8)

Aromo írta: Bocsánat, ha olyat kérdezek, amiről már volt szó, de van valami közös szín/póló/stb., amiről gondoskodni kell?

Neked külön nem kell gondoskodnod, de lesz ezüst színű csapatkendőnk a Valák jóvoltából, ezt úgy hordhatod, ahogy akarod, mert mi szabjuk ki majd az anyagból (ezért kérdeztem, hogy ki tud majd varrógépet használni), meg lesz majd saját kreálmányú medálunk Adim jóvoltából (ennek számláját szintén benyújtjuk a Valáknak). A csapatszíneink ezüst és kék, előbbi a domináns.

Kérdezz nyugodtan! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334003 Írta: Idhren
Nos, nekem is van egy tepsim, most mentettem albiból :)
Nem óriás, de nem is törpe, ellenben közepes, és van mélysége :P
Teflon volt valaha, de megviselte az élet, meg a lakótársaim.
Szivesen felajánlom a népnek.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333964 Írta: Momo/Fanni
Na, itt vagyok! Bocs a késésért, az inkognitóm miatt nem jelentkeztem eddig. (Aromo nickkel jelentkeztem, de a tavalyi tábornak mindjárt az elején megváltozott.)

Nekem kicsi, agyagból való öreg és törött sünim van, gondolom, az nem az igazi.

Azt hiszem, az anyukámnak van olyan tepsije, amit amúgy is selejtezni akar, de lehet, hogy már megtette, megkérdezem.

Bocsánat, ha olyat kérdezek, amiről már volt szó, de van valami közös szín/póló/stb., amiről gondoskodni kell?

"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333900 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek

ADIM a Des írta: Hogyhogy ily késői órán még fennen vagy, Mágusom?

Egy mágusnak sosincs késő! :mrgreen:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333864 Írta: ADIM a Des
Hogyhogy ily késői órán még fennen vagy, Mágusom?

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.267 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére