Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések

Több
17 éve 3 hónapja #337327 Írta: brokkoli
dehogy állítanak. majd jól szervezzük a dolgot (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337325 Írta: Panni
nekem az augusztus vége, szeptember eleje lenne a legjobb, ha kibírjuk addig, és persze nem állítanak választás elé, hogy tábori vagy csapattali...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337324 Írta: Snufi
Holnaputántól Balatonon leszek :( Hétfőig. És harmadikán megyek megint el négy napra. De attól még összehozhattok egy talit, csak akkor legyen még minimum egy, amin ott leszek én is :) )

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337306 Írta: brokkoli
:D Problémamegoldás felsőfokon! EZ A RÉPITPOWER!!

Ha van rá igény, akkor csütörtökre összehozhatnánk egy talit. Nagyon hiányzik a tábor, az itthoni nihil egyszerűen legyilkol ):

Fogalmam sincs, h jó csapvez voltam-e, mivel nem látom kívülről magam, de azt tudom, hogy nagyon hiányoztok. És iszonyú elképzelni, hogy egy évet kell várnom, hogy megint tábor legyen.. ):

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337304 Írta: Panni
Anyámék még nem tudnak a gigarépitekről :lol:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337301 Írta: Snufi
A vakondsapka itt is nagy sikert aratott...

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337290 Írta: Narbeleth
Megmutattam anyámnak a vakondsapkát, ezzel jelentősen enyhítetve azt feszültségetm, köztem és anyám között,ami az enyhén füves ruhák miatt honolt.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337288 Írta: Jacopo Belbo
a mikrós sajt egy fura perverzió, próbáljátok ki normális tűzön gyakran kavargatva, na az állati jó

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337285 Írta: Panni
A mikrós sajtot csak gyors melegszendvicsként használom, vagy ha nincs más kaja otthon

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337284 Írta: Snufi
Én a mikróban szoktam megolvasztani a sajtot, az is fini.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337279 Írta: Jacopo Belbo

Trithyn írta:

Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

tali: minél hamarább, de majd rábeszélem Tündérkét, h szervezze meg :D

áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára! :D

még emlékszem életem első rántottsajtos élményére, úgy tíz évvel ezelőtt - valami étteremben történt, és remekül szórakoztam azon, hogy milyen remekül nyúlik :]]]

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337277 Írta: Trithyn

Jacopo Belbo írta: sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

áhhá szal rántott sajt... jó is az!
Ez hatása a vegáknak a bioszférára! :D

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337275 Írta: Jacopo Belbo
sajtkészlet: mindenféle vackot, amiből rántott sajtot csinálok, vagy csak úgy felzabálom. ez a defektem egyébként Nyúlrog barátunk hibája :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337273 Írta: Trithyn

Jacopo Belbo írta: igen, megdöbbentően gyorsan fogy, egyet én is elhasználtam már olyan délután hat óta

most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)

basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam :) (bár efkút simán kinyírnám, persze)

Mivel allergiás vagyok én is ismerem az elfogyott a pzs jó a wc-papír is tipusú érzést!:roll: :D
A sajtkészleted mit takar?

Efkút én is kinyiratnám... persze Ancival a Nyúlroggal :twisted:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337272 Írta: Panni
Én elég ritkán találkozom zenés oldallal, bár előfordulnak :P

És ami a csapatot illeti, iszonyatosan pozitívat csalódtam bennetek... szóval mikorra akarunk egy talit összehozni? :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337270 Írta: Jacopo Belbo
igen, megdöbbentően gyorsan fogy, egyet én is elhasználtam már olyan délután hat óta

most meg tolom magamba a bort, hogy kalapkúra, hátha összejön, semmi kedvem megint betegszabira menni, közben meg pink floydot nézek (azért az is jelent vmit, hogy táborban mindössze három dolgot hiányoltam: a sajtkészletemet a hűtőből, a pink floyd dvd-imet, és a zongorámat...)

basszus, srácok, érzelegjünk már kicsit, nekem k nagy élmény, h végre egy ilyen táboros csapatban igazán jól éreztem magam :) (bár efkút simán kinyírnám, persze)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337264 Írta: Snufi
Adrien Mole hazsnálta a retyipapírt zsepinek, naponta négyet is elfogyasztott :D
Néma csillagocska kettővel lejjebb található. A hangot mindenki képzelje hozzá. A zenés weboldalakat én is gyűlölöm, sz'al ha nekiállok blogokat olvasni, reflexből kikapcsolom a hangfalat.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337261 Írta: Jacopo Belbo

Panni írta:

Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? :twisted: (még akkor is ha nem hallani...)

éppenséggel a röhögést is meg lehet oldani (bár mélyen ellene vagyok annak, hogy egy weboldal hangokat adjon ki, szerintem erősen csökkenti a user experience-t, ahogy a projektvezetőim mondanák) - de mindenesetre mára kihagyom, kra sikerült megfázni, és még papírzsepi sincs itthon. ráadásul kiégett az izzó a lámpában. alig tudtam kicserélni, mert nem látok ki a vécépapírgurigák mögül, amiket zsepinek használok. csupa móka és kacagás ez a nap :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337258 Írta: Snufi

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337245 Írta: Trithyn

Narbeleth írta: :Hááháháháhá há hááháháhháhá 3x:

Narb!A te nevetésedhez se ártana hangeffekt...mármint a hörcsögöshöz! :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337244 Írta: Trithyn
Hajrá Jacopo jöjjön az a csillag! 8)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337239 Írta: Narbeleth
:Hááháháháhá há hááháháhháhá 3x:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337238 Írta: Panni

Jacopo Belbo írta: (mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Nem lehetne megoldani, hogy röhögjön az a csillag? :twisted: (még akkor is ha nem hallani...)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337237 Írta: Jacopo Belbo
ja igen, és tök jó csapat voltunk, remélem, látlak még titeket :)

(mindjárt begonoszkodok a tolkien.hu-ra, és berakok egy csillag szmájlit :D )

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337226 Írta: Trithyn
Sziasztok csillagok!

Rettentően hiányoztok!
Nagyon jó csapat voltunk!Nudli neked pedig millió ölelés a nagyon ügyesen véghezvitt csapvezkedésért! 8)

Részletes beszámolóm a tábori topicban! :wink:

A répit és a babgulyásom legyen veletek! :twisted:

szerk.:Azt inkább nem írtam hogy a répitem legyen veletek :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337225 Írta: Panni
Én meg végre kialudtam magam :P Igaz utánna sötét szobában kellett kuksolnom, mert ösém a meleg miatt a nappaliban aludt

:röhögőcsillag:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337207 Írta: Jacopo Belbo
fúj de rossz volt dolgozni menni tábor helyett

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337182 Írta: Snufi
:fehértörpe:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337178 Írta: Jacopo Belbo
Na, felvesszük a Varda-himnuszt? :D :D:D

(btw én most egyfolytában a mad world-öt hallgatom, a táborban hallottam először, és k jó)

:vörösóriás:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337136 Írta: brokkoli
És itt a hétfő, és nincs mit csinálnom. ): Hiányoztok.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.775 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére