Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések

Több
17 éve 3 hónapja #339361 Írta: Trithyn

Snuffles írta: Pilisvörösvár.

Jaco azért nem takarít nyilván, mert nem tud, nem akar vagy leszarja az egészet :D

Kössz :P Takarítani jóóóó :twisted:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339359 Írta: Snufi
Pilisvörösvár.

Jaco azért nem takarít nyilván, mert nem tud, nem akar vagy leszarja az egészet :D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339358 Írta: Trithyn

Orsie / Fraktál írta:

brokkoli írta: Akkor ezekszerint PVV-n (Jaconál) lesz a csapattalink. Megfelel mindenkinek? (basszus, muszáj lesz takarítanom... ): )

miert nem Jaco takarit? :)

Egyébként mit takar ez a PVV? :roll: :)

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339354 Írta: Orsie

brokkoli írta: Akkor ezekszerint PVV-n (Jaconál) lesz a csapattalink. Megfelel mindenkinek? (basszus, muszáj lesz takarítanom... ): )

miert nem Jaco takarit? :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339353 Írta: brokkoli
Akkor ezekszerint PVV-n (Jaconál) lesz a csapattalink. Megfelel mindenkinek? (basszus, muszáj lesz takarítanom... ): )

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339304 Írta: fqqdk
Patiszacs most gyűjti a létező összes tábor különböző indulóit össze, szóval akár csinálhatnánk egy közös rekording szessönt a khórussal :D

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339248 Írta: Orsie

Narbeleth írta:

Jacopo Belbo írta: Orsiekám, ha majd hazajössz, át kell ugorj PVVre, feltolni a Varda-himnuszt

Btw, még kinek van kedve kornyikálni? :D DD

Naná, hogy van!!!

Narb, ezt mar vartam :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339226 Írta: Narbeleth

Jacopo Belbo írta: Orsiekám, ha majd hazajössz, át kell ugorj PVVre, feltolni a Varda-himnuszt

Naná, hogy van!!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339186 Írta: Orsie

hehe, OK :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339133 Írta: Trithyn

Jacopo Belbo írta:

Trithyn írta:

Jacopo Belbo írta: Panni: ugyan már :P
Snuffles: na, ez a helyes hozzáállás, vegyetek példát Snufflesről, és csapjunk valami irtózatos bulit :]]]

p

Kornyikálok én is...de a hangom nekem se tökéletes :)

a hangja senkinek sem tökéletes, még Gilmournak sem :D szóval, akkor rád is számíthatunk? :D

Deméghogy! :szikrázik: :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339131 Írta: Jacopo Belbo

Trithyn írta:

Snuffles: na, ez a helyes hozzáállás, vegyetek példát Snufflesről, és csapjunk valami irtózatos bulit :]]]

p

a hangja senkinek sem tökéletes, még Gilmournak sem :D szóval, akkor rád is számíthatunk? :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339130 Írta: Trithyn

p

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339125 Írta: Jacopo Belbo
Panni: ugyan már :P

p

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339124 Írta: Snufi
Az exénekkaros nyifletke ezennel jelentkezik :D Majd megoldjuk valahogy.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339123 Írta: Panni
Én most ki vagyok ütve, de amúgy se sokra mennétek a hangommal :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339122 Írta: Jacopo Belbo
Orsiekám, ha majd hazajössz, át kell ugorj PVVre, feltolni a Varda-himnuszt

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339042 Írta: Narbeleth
Így utólag Boldog névnapot Nudli!

+ :életjel:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #339009 Írta: Trithyn

Orsie / Fraktál írta:
Koppany: hol fogsz Pesten szakacskodni, szeretnek ott enni egy jot :lol: jo, hogy fovarosi leszel :)

Na ez egy jó kérdés látod...még nem tudom,most fog eldőlni a közeljövőben. :wink:
Eddig is fővárosi voltam,legalábbis 2 éve fennt vagyok már...meg ott laktam régen, meg... :wink:
Amúgy Pécs mellett lakom!
...élettörténet OFF :roll: :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338956 Írta: Orsie
Snuff: welcome back, kar, hogy nem talizunk mar, mielott koltozol le :cry:
Nodlee: jaja, utolag is BN! es a szemtemberi csapattalira megyek, akar PVV akar Nalatok :D
Panni: rolam keves kep keszult mert en a kamrea tulso felet szeretem, de a wiw-re feltetem egyet most ami az alapertelmezett kepem, ugyhogy azt hasznalhatod :D
Koppany: hol fogsz Pesten szakacskodni, szeretnek ott enni egy jot :lol: jo, hogy fovarosi leszel :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338914 Írta: Snufi
Hazajöttem :hurrá:
Boldog névnapot itt is :)
Szeptemberi tali részemről oké, ha hétvégén lesz, az maga lesz a mennyország remélhetőleg, mert akkor itthon leszek :)

Panni: én rabolgattam mások lelkét fényképezőgépekkel, az enyémet szerintem nem sokan :D Habár már találtam magamról olyan képeket, hogy csak néztem, hogy jézusom, még egy meg még egy amikor nem is tudtam, hogy egyáltalán fotómasina van a közelben :P
:D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338895 Írta: Panni
Nekem valszeg a szeptemberi jobb lenne (már csak az időtartamát kell lezsírozni anyuékkal), de ne rám alapozzatok, mert (bár nem rajtam múlik) mindig eléggé képlékeny meg macerás vagyok tali ügyben :oops:

Kiveséztem az eddigi netes képeket és sajnos meg kellett állapítanom, hogy a csapat igencsak ellenségének tekinti a fényképezőgépeket... :roll: (Talán Snuffot, Efkút meg Nudlit kivéve :P )

És ha már Nudli... utólagos elnézésedet kérve a késedelemért, de én is boldog névnapot kívánok! :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338878 Írta: Trithyn
Én sajna csak aug. végefelé megyek fel Pestre! :cry:
De szeptembertől garantáltan elérhető leszek(mármint Pesten) mert ott dolgozok,tanulok majd. :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338871 Írta: brokkoli
Jujj, köszönöm szépen.

Most jöttem haza Kapolcsról.

Csapattalival kapcsolatban: nekem szombatig tökéletesen megfelel bármilyen időpont, utána a Balcsin leszek. Tudom, hogy Orsie most ebből kimaradna, de azt tervezem, hogy szeptemberben majd lehetne egy ottalvós-hétvégés csapattalit csinálni, és arról már ő sem hiányozna (:
Addigra elvileg kész lesz a házunk, úgyhogy lehet hozzám jönni. (vagy ha nem, akkor megyünk Vörösvárra. :muha:)
Mit szóltok?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338784 Írta: Trithyn
Itt is:Boldog névnapot Nudli!!! :P :szikrázikésrépitetfarag: :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338683 Írta: Orsie

Panni írta: Megpróbálok majd mindenkiről keríteni egy képet és tabló szerűen összerakni és akkor lesz olyan csapatképünk, ahol mindenki rajta van (még ha nem is egész alakos...) Mit szóltok hozzá?

zsiiir :D :szikrazik: csillog:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338632 Írta: Jacopo Belbo
Yeah, c'mon :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338573 Írta: Snufi

Cucc :P

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338563 Írta: Jacopo Belbo
Szerintem is eléggé :csillag: az ötlet :]]]

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338560 Írta: Trithyn

Panni írta: Megpróbálok majd mindenkiről keríteni egy képet és tabló szerűen összerakni és akkor lesz olyan csapatképünk, ahol mindenki rajta van (még ha nem is egész alakos...) Mit szóltok hozzá?

Jöhet :P :szikrázikörömében:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #338551 Írta: Snufi
Nekem tetszik, kedves emlék lenne :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.217 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére