Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Beszélgetések

Több
17 éve 4 hónapja #338543 Írta: Panni
Megpróbálok majd mindenkiről keríteni egy képet és tabló szerűen összerakni és akkor lesz olyan csapatképünk, ahol mindenki rajta van (még ha nem is egész alakos...) Mit szóltok hozzá?

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338542 Írta: Snufi
Utolsó napon volt, de már reggel után bőven.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338539 Írta: Orsie

Trithyn írta:

Snuffles írta: Rana csapatképe rólunk*: www.kep.tar.hu/eldamire/50506285/31637028#2
Höhö :D Szerintem tök jó lett :)

*és egy betolakodó Bennel :D

Nagyon jó kép lett :P ...
De nincs rajta Efkú és Orsie :cry: ...
Meg a tiszteletbeli tagunk, Anci a nyúlrog :D

Hogy ez a Veréb honnan röppenhetett oda? :)

nyussz, telleg, mi hol voltunk, mikor ez keszult? :(
amugy nagyon jo :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338524 Írta: Trithyn

Snuffles írta: Rana csapatképe rólunk*: www.kep.tar.hu/eldamire/50506285/31637028#2

Nagyon jó kép lett :P ...
De nincs rajta Efkú és Orsie :cry: ...
Meg a tiszteletbeli tagunk, Anci a nyúlrog :D

Hogy ez a Veréb honnan röppenhetett oda? :)

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338512 Írta: Snufi
Rana csapatképe rólunk*: www.kep.tar.hu/eldamire/50506285/31637028#2

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338482 Írta: Trithyn
Először is: mindenki nyugodjon meg! :P
Nem erőszak a csapattali :)
Csak egy ötlet volt,ami úgylátom besült... :roll:
De sebaj, majd csak megoldjuk valahogy :arrow: a legfontosabb hogy minél többen legyünk a talin :)

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338471 Írta: Orsie
jaj neee, edesek vagytok, hogy gondolotok Ram de en lehet, hogy aznap melozok itthon, meg csaladi program is van 20-ra, sot Lassi projekt miatt is rangatnanak videkre.. ennyifele nem akarok/tudok szakadni.. ha lehet, maskor pls!
ha mar ketten kerjuk Snuffal.. naaaa :csizmaskandur:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338461 Írta: Snufi
Én garantáltan gólyatáborban leszek :( Augusztus 15-22 között lesz a gólyatábor. Utána egy hétig még itthon, aztán beiratkozás és onnantól már csak hétvégenként leszek. De ha nem gond, hogy nem vagyok ott, akkor nélkülem is lehet csapattali :) (Habár nem szívesen maradnék le néhány ilyen vidám óráról...)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338459 Írta: Panni

Trithyn írta: Van egy ötletem hogy mikor lehetne csinálni egy csapattalit...aug. 20.-án!
Ha jól t'om akkorra már Orsie is hazaérkezik!
A nem Pesti emberkéket pedig a Pestiek egy éjszakára befogadhatnák és akkor a tüzijátékról se maradna le senki:)
Várom a véleményeket... :wink:

ajaj... a tavalyi év után anyámék asszem frászt is kapnának, ha előállnék nekik ezzel... de majd még meglátjuk (lehet, hogy nem leszek otthon)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338458 Írta: Trithyn
Van egy ötletem hogy mikor lehetne csinálni egy csapattalit...aug. 20.-án!
Ha jól t'om akkorra már Orsie is hazaérkezik!
A nem Pesti emberkéket pedig a Pestiek egy éjszakára befogadhatnák és akkor a tüzijátékról se maradna le senki:)
Várom a véleményeket... :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338455 Írta: Trithyn

Gilg (Gwindorn) írta: jajj én meg csapatás-t, de nem jó ez így... biztosan csapattárs, csak félreolvastam :D

:csillag:

kit akartok ti lecsapni?...csak nem egy csapattársat :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338440 Írta: Gilg (Gwindorn)
jajj én meg csapatás-t, de nem jó ez így... biztosan csapattárs, csak félreolvastam :D

:csillag:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338334 Írta: Panni
ehh... csapatsál helyett csapattársat olvastam elsőre... :lol: nem értettem, hogy hogy kerül hozzád egy csapattárs, aki másnak is hiányzik :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338327 Írta: Snufi
Amúgy van nálam egy csapatsál, akinek hiányzik, szóljon! Mármint nem csak egy, hanem kettő, tehát az egyik az enyém :P (Annyira jó, hogy ilyen egyértelműen ki tudom magam fejezni...)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338133 Írta: Panni
Wow, ez gyors volt :P Köszi szépen! :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338103 Írta: Jacopo Belbo
:csillaaaaag:

ez az antzys kép k jó, bruhahahahahahaaaaaaa

Panni, a listát természetesen el lehet kérni, de akkor mindenkinek írnod kell :D :D:D:D

(sztem mindjárt el is küldődik majd)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #338063 Írta: Trithyn
Én is láttam Newra képeit... haláli jók voltunk!!!! :twisted: :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #338062 Írta: Panni
Ehhh... Ez a kép haláli :P --> katt

Nudli: az utolsó nap összeírt listát el lehet kérni? :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337943 Írta: Panni
:hullócsillag: :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337942 Írta: Gilg (Gwindorn)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337767 Írta: Narbeleth
Én Remzytől kaptam meg őket MSN-en keresztül.

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337764 Írta: Panni

Narbeleth írta: Megtekintettem Adim répitfotóit... ütősek...

Fent vannak a neten? :kivácsi:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337763 Írta: Narbeleth
Megtekintettem Adim répitfotóit... ütősek...

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337603 Írta: Trithyn

Orsie / Fraktál írta: haho :)

no en is benezek a kodos Albionbol :D

talit pls ha lehet, augusztus 17 utan, mert akkor jovok haza. vagy ha addig nem birjatok ki, akkor legyen meg :)

kernek szepen vakondsapkat mert azt nem hoztam haza :( esetleg ha efkuval talizik valaki, adja neki oda enyemet is.

nagyon hianyoztok. vissza kellett szoknom a porgos londoni melos hetkoznapokba, a melegvizbe es a sushiba :D :D de estenkent gondook Ratok..

Nodlee, nagyon jo csapvez voltal, bar nincs osszehasonlitasi alaom, de respect ahogy osszefogtad a bandat! a vilagito fa alatti esti beszelgetosarok rulz volt! meg minden mas is. Repitek forever :lol:

Kitartás Orsie!

Ha minden igaz nálam 2 vakondsapi van, ha tudom az egyiket valahogy eljuttatom a fejedig :wink:

Látom a te életed se csak játék és mese... :D

Szerintem 17.-ig biztos lesz talink... de biztosra veheted hogy utána is!:wink:

Sushi finom...

Répitek előre! :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337591 Írta: Orsie
haho :)

no en is benezek a kodos Albionbol :D

talit pls ha lehet, augusztus 17 utan, mert akkor jovok haza. vagy ha addig nem birjatok ki, akkor legyen meg :)

kernek szepen vakondsapkat mert azt nem hoztam haza :( esetleg ha efkuval talizik valaki, adja neki oda enyemet is.

nagyon hianyoztok. vissza kellett szoknom a porgos londoni melos hetkoznapokba, a melegvizbe es a sushiba :D :D de estenkent gondook Ratok..

Nodlee, nagyon jo csapvez voltal, bar nincs osszehasonlitasi alaom, de respect ahogy osszefogtad a bandat! a vilagito fa alatti esti beszelgetosarok rulz volt! meg minden mas is. Repitek forever :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337476 Írta: Snufi
Itt vannak a képek, élvezkedjetek.
www.kep.tar.hu/snuffles/50506213#2

Efkúkúdékiel zseniális.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337351 Írta: fqqdk
hehe, jaco csak simán ki akar nyírni, képzeljétek mi lett volna, ha a szokásos IT-fassághalmazzal osztjuk egymást?
Gyerekek, rettenetesen hiányoztok. Csütörtök nemjónekem, családlátogatok. Hétvége?
Huh, jaco, a vardahimnuszt felvesszük. Szted Lamorak vállalja, hogy felénekli? Mekkora osztás lenne :D
Juj, az episztémét linkeld már be a skacoknak, csak hogy értsék ;)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337348 Írta: brokkoli
*CSILLAG* ((:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337336 Írta: Snufi

Trithyn írta: Vakondsapkát nálam még senki se látta...egyedül kuksolok itthon!

Ajj... De a csillag puszil mindenkit (itt is)! ;]

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337329 Írta: Trithyn
Elvileg dolgozom de gyakorlatilag ráérek bármikor!
Vakondsapkát nálam még senki se látta...egyedül kuksolok itthon!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére