TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

• Faun
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 10 hónapja #351429 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
A tartalmi főpróba (tehát amikor eldől, hogy egyáltalán színpadra kerül-e a darab) lehetőleg 2.-ig kivitelezedő, tisztelettel. A főbíra (szűrő) e pillanatban Ankalimon, az Ő nemráérése esetén én, és/vagy a Jóisten. De nem félek attól, hogy aki kitartóan gyakorolt az elmúlt hetekben, annak problémát okozna a szűrés.

Nagyon indokolt esetben a szűrőpróba a

CSÜTÖRTÖKi (jan 3.) technikai főpra

legelején is megtarható.

Ha minden igaz, a kiváltságosak pénteken is próbálhatnak a színházteremben, ha minden igaz.

A Főpróbáról még egyeztetés folyik az AKG-val, így ne kérdezzetek az előbbieknél pontosabbakat. Talán holanap.

Faun
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351427 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Thereon írta: OFF
Százhalombatta közösségi rádión be lett mondva/hírdetve a LEP, hála néhány klántársnak.
ON

:cheers::dance::bounce: Congratulation!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351426 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
OFF
Százhalombatta közösségi rádión be lett mondva/hírdetve a LEP, hála néhány klántársnak.
ON

Thereon, a vándorló varázsló
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351413 Írta: Attila
Már közeleg, a LEP és hát…letölthető szórólap? Csak azért kérdezem, mert még most kellene a két ünnep között, mivel ma annyian voltak a városba, mint karácsonykor és hát azért… :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351410 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Na, gyerekek, az a helyzet, hogy a két ünnep közötti időből nincs már sok hátra, engem nem keresett meg senki, szóval az a helyzet, hogy már csak január elején tudom osztogatni a szórólapot Szegeden. Így is kell a segítség?

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351407 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Egy kérdésem van, némileg későn, de. Az elnökséghez, meg a szervezőkhöz.

Az jutott eszembe, hogy a lepen már talán lehetne árulni a farsangi belépőket, így megvan az az előny, hogy nem csak a regisztráltak kapnak elsődlegesen infot, hanem a külsőbbek is, valamint aki vidéki, annak nem kell felutazni külön, ha kedvezményes elővételes jegyet akar. Na? Csak szóljatok, mert akkor nyomtatok egy plakátot, meg jegyeket, és megszervezem az árusítást.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351403 Írta: Attila
Kicsit más… Kérdezném, hogy Göncz Árpád meg lesz-e hívva a LEP-re mivel hát tavaly meg volt hívva. Csak azért kérdezem, mert ma volt a tv-ben, hogy Göncz Árpád rosszul lett és bevitték a kórházba, jóllehet, hogy már hazakerült, de…szóval lesz, nem? :roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351397 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: Celebrom: szerintem leszünk elegen pakolni. Eddig mindig megvoltunk.
Persze meg lehet kereseni az embereket személyesn is, hogy hééé gyere má szükség van rád.
Én így szedtem össze az őrséget, ruhatárat és az infopultot is...

Én csápolok rakodásra, pakolásra :) 3-án de. vizsgázom, utána ráérek (persze a próbák mellett), csak értesítsen vki, hogy mikor és hova menjek ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #351391 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Celebrom: szerintem leszünk elegen pakolni. Eddig mindig megvoltunk.
Persze meg lehet kereseni az embereket személyesn is, hogy hééé gyere má szükség van rád.
Én így szedtem össze az őrséget, ruhatárat és az infopultot is...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351382 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Akkor döntsétek el!Mert nekünk is jobb ha nem ütközünk a főpróbával. A Hannás cucc elhozatala lóg a levegőben , mint Maedhros.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351377 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: Emberek! Óriási szükség lenne rá, hogy akik kedvet éreznek magukban azok jelentkezzenek a gyerek/kreatív részlegre.
Nagyon keseven vannak ott. Mindenütt máshol már megvannak az emberek. (Jelenleg)

És még a 4-i pakoláshoz, díszítéshez gyertek, mind, szükésg van az elmékre s a kezekre.

Ha már zacskók, Nóli jól beszélt, tavaly is emlegettük a témát, a papírzacsi az újrahasznosított papír, legalábbis csak annak van értelme részünkről. De ha hosszútávon gondolkodunk ilyesmiben, akkor egyszerű vászonból varrni is lehetne géppel sokat későbbre. Valamit rányomdázva...

FŐPRÓBA IDŐPONTJÁÉRT ESEDEZIK A NÉP!
4-én több szereplő szalagját avatják, támogatom én is a harmadikát. Bár negyedikén IS fogunk próbálni, mind, aki ott lesz, és hát mindenki ott lesz, aki... Mint mondtam, amennyiben ez nem harmadikára esik, nálunk lehet próbálni harmadikán, ha mindenki eljön és időben érkezik.

Végül örömteli hírekkel zárom soraimat:
forr a mézsör, készül a kelta had!
A Tűz Csarnoka épül majd a LEP-en,
egy kis sziget az aula tengerén, oda lép be,
ki felhagyott a borzalmakkal, s legott
Középföldén találja magát,
ha megdolgoztatja kicsinyég az agyát.

Jó készülődést, találkozunk az új esztendőben!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351368 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Héhéhé! Mikor hangzott az el, hogy 4-én lesz a főpróba??!! Mint azt már többször mondtuk az illetékesnek (Márknak), az a nap többünknek nem jó (akiről én biztosan tudok: Narb, Cue, én), úgyhogy kértük, hogy - úgy, mint tavaly - csütörtökön, azaz 3-án legyen! :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351361 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Halkan megjegyezném:
Mivel Hanna érintett mind a cuccok elszállításának lebonyolításában, mind a főpróba gondolini része kapcsán, két opció létezik:
1. Vagy befér még a cuccok mellé valamelyik kocsiba és egyből a helyszínre szállítjátok őt is.
2. Vagy megvárjátok, amíg BKV-val átér a város egyik végéből a szó szerinti másikba.
Csak azért szólok, hogy ezt a problémát kalkuláljátok bele az időbeosztásba.
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351360 Írta: Celebrom
4-én délután lesz pakolás (szállítás) a főpróba előtt, díszítés a közben és utánna.Persze csak akkor ha lesz aki csinálja................................................................................................

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351359 Írta: Attila
Tévedtem bocsi :oops: ilyen fehér és van füle. Bocsi...

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351358 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Attila írta: Nos én biztos ami biztos, viszek ilyen 100-as csomagolású zacsit, jólehet füle nincs...de azért mégis...ha más nem lesz...

Ha nincs füle, akkor nincs sok értelme. Fületlen szatyorban elég nehéz könyvet szállítani...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351357 Írta: Attila
Nos én biztos ami biztos, viszek ilyen 100-as csomagolású zacsit, jólehet füle nincs...de azért mégis...ha más nem lesz...

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351354 Írta: Rabyn
Szerintem a használt zacsi még mindig jobb mint a semmilyen. Nem hiszem, hogy nagy baj lenne belőle HA kérnek zacsit és olyat kapnak amit már előtte használnak. A zacsi az zacsi és ha nem koszos belülről akkor többször felhasználható. Ráaádsul ha mi visszük oda akkor ingyé is lesz.

Én ott leszek negyedikén pakolni ez biztos.

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351351 Írta: Attila

Celebrom írta: Még kellenének emberek 4-én dísziteni és pakolászni az AKG-be és/vagy 5-én este rendet tenni. Kérem szóljon az aki előreláthatóan ott lesz és tud segíteni.
Számítanék még egy-két lelkes, ERŐS(:o )férfira aki segít cipekedni a raktárnál.LÉÉÉÉCCCI jelentkezzetek!! Nem nehéz meló, csak meg kell csinálni ezt is.

MOndom korábban megyek 1 órával, mert íg yjön vonatom ha az úgy jó. Az elpakolás még kétséges...de ...nem tudom.

Gandalf írta: Zacskók:
Két dolog. 1. A műanyag zacskó árán van környezetvédelmi adó pluszban, éppen azért, hogy enyhítse a károkat. 2. Tudjátok, mennyi fát vágnak ki a papírzacskókért? Ha papírzacskókat veszünk, támogatjuk az erdőirtást. Erre varrjatok gombot!

Ez igaz, viszont ha bármilyen papír árut veszeél tulajdonképpen szvsz azzal is az erdőírtás "támogatod". :roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351350 Írta: Celebrom
Még kellenének emberek 4-én dísziteni és pakolászni az AKG-be és/vagy 5-én este rendet tenni. Kérem szóljon az aki előreláthatóan ott lesz és tud segíteni.
Számítanék még egy-két lelkes, ERŐS(:o )férfira aki segít cipekedni a raktárnál.LÉÉÉÉCCCI jelentkezzetek!! Nem nehéz meló, csak meg kell csinálni ezt is.

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351349 Írta: Attila
2 dolog!

1: Nekem van nejlon tacsim ilyen 100-as csomagolású, nem az a Tesco-s zacsi hanem ilyen fül nélküli nem tudom, hogy az jó-e, mert ha igen akkor akkor azt feláldozom.

2: Nagyon nagy probléma lenne ha nem 10-re hanem már 9-re ott lennék??? :roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351348 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Zacskók:
Két dolog. 1. A műanyag zacskó árán van környezetvédelmi adó pluszban, éppen azért, hogy enyhítse a károkat. 2. Tudjátok, mennyi fát vágnak ki a papírzacskókért? Ha papírzacskókat veszünk, támogatjuk az erdőirtást. Erre varrjatok gombot!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351347 Írta: Celebrom
Én is jobban örülnék a papírnak, de az drágább is gondolom.Döntsétek el mi legyen , de még időben, hogy be lehessen szerezni.
Mikor kezdődik 4-én a főpróba, nagyon sürgős lenne ezt eldönteni, mert akkor úgy szervezem a szállítást (előtte legyen már minden oda szállítva)!!!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351346 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Ha jól emlékszem, már tavaly is elkezdtünk róla beszélni, és Leguán éppen a lebomolhatatlansága (hogy kéne ezt normálisan mondani?) miatt ellenzett mindenféle nejlonzacsit, és ajánlotta helyette a papírzacskót.

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351345 Írta: Celebrom
Szerintem is jobb dolog, ha veszünk vmi egyforma zacsit, uhogy ha gondoljátok ezt be is szereztetem.

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351319 Írta: Rabyn
Meg az én zsacsijaim strapabíróbbak is. :)
Nálunk ált. szemetesnek vannak használva.

GYERTEK GYEREKEZNI, KREATÍVKODNI!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351318 Írta: Snufi
Persze, Tünde, teljesen igazad van, más esetben én is rögtön azt mondanám, hogy kényelmesebb és praktikusabb is egy százas csomagot venni, de környezetkímélőbb lenne az alább felvetett gondolat. Tudom, hogy a LEP nem a Föld napja és most feleslegesen írom ezeket, csupán ráharaptam az ötletre.
És mivel ott sem tudok lenni, végképp nincs beleszólásom :) Csak megtetszett a gondolat.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351316 Írta: Attila
Tény, hogy esztétikusabb, ha ilyen 100-as csomagolású zacskóba adnánk... :roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351315 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
nekem az elvekkel van bajom, tízezer forint értékű könyvet odaadni egy használt zacskóban... vagy ez csak engem zavar?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #351314 Írta: Snufi
A nejlon nem képes lebomlani, én is évek óta újrahasznosítom, amit csak tudok, uzsonnászacskóm is négy év alatt talán összesen tíz volt.
Szerintem amin nincs embléma, az nyugodtan előkerülhet újra.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.507 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére