TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Faun
- Látogató
Nagyon indokolt esetben a szűrőpróba a
CSÜTÖRTÖKi (jan 3.) technikai főpra
legelején is megtarható.
Ha minden igaz, a kiváltságosak pénteken is próbálhatnak a színházteremben, ha minden igaz.
A Főpróbáról még egyeztetés folyik az AKG-val, így ne kérdezzetek az előbbieknél pontosabbakat. Talán holanap.
Faun
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Thereon írta: OFF
Százhalombatta közösségi rádión be lett mondva/hírdetve a LEP, hála néhány klántársnak.
ON
:cheers::dance::bounce: Congratulation!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Thereon
- Nem elérhető
Százhalombatta közösségi rádión be lett mondva/hírdetve a LEP, hála néhány klántársnak.
ON
Thereon, a vándorló varázsló
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Az jutott eszembe, hogy a lepen már talán lehetne árulni a farsangi belépőket, így megvan az az előny, hogy nem csak a regisztráltak kapnak elsődlegesen infot, hanem a külsőbbek is, valamint aki vidéki, annak nem kell felutazni külön, ha kedvezményes elővételes jegyet akar. Na? Csak szóljatok, mert akkor nyomtatok egy plakátot, meg jegyeket, és megszervezem az árusítást.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Attila
- Nem elérhető
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Én csápolok rakodásra, pakolásra 3-án de. vizsgázom, utána ráérek (persze a próbák mellett), csak értesítsen vki, hogy mikor és hova menjekRabyn írta: Celebrom: szerintem leszünk elegen pakolni. Eddig mindig megvoltunk.
Persze meg lehet kereseni az embereket személyesn is, hogy hééé gyere má szükség van rád.
Én így szedtem össze az őrséget, ruhatárat és az infopultot is...
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Persze meg lehet kereseni az embereket személyesn is, hogy hééé gyere má szükség van rád.
Én így szedtem össze az őrséget, ruhatárat és az infopultot is...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta: Emberek! Óriási szükség lenne rá, hogy akik kedvet éreznek magukban azok jelentkezzenek a gyerek/kreatív részlegre.
Nagyon keseven vannak ott. Mindenütt máshol már megvannak az emberek. (Jelenleg)
És még a 4-i pakoláshoz, díszítéshez gyertek, mind, szükésg van az elmékre s a kezekre.
Ha már zacskók, Nóli jól beszélt, tavaly is emlegettük a témát, a papírzacsi az újrahasznosított papír, legalábbis csak annak van értelme részünkről. De ha hosszútávon gondolkodunk ilyesmiben, akkor egyszerű vászonból varrni is lehetne géppel sokat későbbre. Valamit rányomdázva...
FŐPRÓBA IDŐPONTJÁÉRT ESEDEZIK A NÉP!
4-én több szereplő szalagját avatják, támogatom én is a harmadikát. Bár negyedikén IS fogunk próbálni, mind, aki ott lesz, és hát mindenki ott lesz, aki... Mint mondtam, amennyiben ez nem harmadikára esik, nálunk lehet próbálni harmadikán, ha mindenki eljön és időben érkezik.
Végül örömteli hírekkel zárom soraimat:
forr a mézsör, készül a kelta had!
A Tűz Csarnoka épül majd a LEP-en,
egy kis sziget az aula tengerén, oda lép be,
ki felhagyott a borzalmakkal, s legott
Középföldén találja magát,
ha megdolgoztatja kicsinyég az agyát.
Jó készülődést, találkozunk az új esztendőben!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Mivel Hanna érintett mind a cuccok elszállításának lebonyolításában, mind a főpróba gondolini része kapcsán, két opció létezik:
1. Vagy befér még a cuccok mellé valamelyik kocsiba és egyből a helyszínre szállítjátok őt is.
2. Vagy megvárjátok, amíg BKV-val átér a város egyik végéből a szó szerinti másikba.
Csak azért szólok, hogy ezt a problémát kalkuláljátok bele az időbeosztásba.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ha nincs füle, akkor nincs sok értelme. Fületlen szatyorban elég nehéz könyvet szállítani...Attila írta: Nos én biztos ami biztos, viszek ilyen 100-as csomagolású zacsit, jólehet füle nincs...de azért mégis...ha más nem lesz...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Attila
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Én ott leszek negyedikén pakolni ez biztos.
- Attila
- Nem elérhető
Celebrom írta: Még kellenének emberek 4-én dísziteni és pakolászni az AKG-be és/vagy 5-én este rendet tenni. Kérem szóljon az aki előreláthatóan ott lesz és tud segíteni.
Számítanék még egy-két lelkes, ERŐS( )férfira aki segít cipekedni a raktárnál.LÉÉÉÉCCCI jelentkezzetek!! Nem nehéz meló, csak meg kell csinálni ezt is.
MOndom korábban megyek 1 órával, mert íg yjön vonatom ha az úgy jó. Az elpakolás még kétséges...de ...nem tudom.
Gandalf írta: Zacskók:
Két dolog. 1. A műanyag zacskó árán van környezetvédelmi adó pluszban, éppen azért, hogy enyhítse a károkat. 2. Tudjátok, mennyi fát vágnak ki a papírzacskókért? Ha papírzacskókat veszünk, támogatjuk az erdőirtást. Erre varrjatok gombot!
Ez igaz, viszont ha bármilyen papír árut veszeél tulajdonképpen szvsz azzal is az erdőírtás "támogatod".
- Celebrom
- Nem elérhető
Számítanék még egy-két lelkes, ERŐS( )férfira aki segít cipekedni a raktárnál.LÉÉÉÉCCCI jelentkezzetek!! Nem nehéz meló, csak meg kell csinálni ezt is.
- Attila
- Nem elérhető
1: Nekem van nejlon tacsim ilyen 100-as csomagolású, nem az a Tesco-s zacsi hanem ilyen fül nélküli nem tudom, hogy az jó-e, mert ha igen akkor akkor azt feláldozom.
2: Nagyon nagy probléma lenne ha nem 10-re hanem már 9-re ott lennék???
Két dolog. 1. A műanyag zacskó árán van környezetvédelmi adó pluszban, éppen azért, hogy enyhítse a károkat. 2. Tudjátok, mennyi fát vágnak ki a papírzacskókért? Ha papírzacskókat veszünk, támogatjuk az erdőirtást. Erre varrjatok gombot!
- Celebrom
- Nem elérhető
Mikor kezdődik 4-én a főpróba, nagyon sürgős lenne ezt eldönteni, mert akkor úgy szervezem a szállítást (előtte legyen már minden oda szállítva)!!!!!!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Celebrom
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Nálunk ált. szemetesnek vannak használva.
GYERTEK GYEREKEZNI, KREATÍVKODNI!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
És mivel ott sem tudok lenni, végképp nincs beleszólásom Csak megtetszett a gondolat.
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szerintem amin nincs embléma, az nyugodtan előkerülhet újra.
"Well, I'm back."