TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Furi írta: mármint szórólapot amugy akkor osszegezve: január 5.-én lesz egész nap? és hol?
Előreláthatólag az AKG-n lesz Alternatív Közgazdasági Gimnázium Budapest Raktár u. 1. 1035.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Ezt a linket nézd meg és olvasd végig:Furi írta: amugy akkor osszegezve: január 5.-én lesz egész nap? és hol?
www.tolkien.hu/view.php?m=5&c=1&a=2357
- Leguanember
- Nem elérhető
Egy jó erőben lévő, nagyhangú, improvizatív sárkányt keresünk a LEP-re félórás műszakba.
Órabér: két falu, négy konda disznó, két seregnyi gyáva lovag
A farkáért felelősséget nem vállalunk, különben biztonságos a munkakör.
Jelentkezés priviben Leguannál.
A Hangulatteremtő részleg
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Remzymama/Tünde írta: FONTOS!!!
Szórólapozás moziknál, könyvesboltoknál 2-2 órákat vállajatok be légyszíves sokan!!! (januárban és az ünnepek közt kellene)
Emberek!!! :bociszemekkelnéz:
Hm, amióta jelentkeztem segéderőnek, aktívan olvasgatok itt, hogy képben legyek, csak megszólalni nem merek (meg lehet, hogy most is üzenetet kéne írni épp valakinek, és nem ide írni, de azt meg főleg nem), de most akkor már megszólalok, hogy könyvesboltoknál (Budapesten kb. bárhol, bár úgy inkább a város közepében) szórólapozást vállalok (főleg, ha nem egyedül kell, esetleg a másik illető elhozza a szórólapokat is), mert amúgy is szeretem a könyvesboltok közelségét
- Attila
- Nem elérhető
Thereon írta:
Attila írta:
Remzymama/Tünde írta:
Sirgon Esgalnor írta: Letölthetö formát valahova felraktok?
lesz
Minnél hamarabb lenne a legjobb, mert még így karácsony előtt tögbb emgert meg lehet állítani, mert ilyenkor nagy tömbegek szoktak járkálni a városba is.
Igen, azok számára van a szórólap, nem a letölthető forma.
Igen, de mondjuk ha lenne letölthető forma akkor ki tudnám nyomtatni és itt Fehérváron is tudnám osztogatni...
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Thereon
- Nem elérhető
Attila írta:
Remzymama/Tünde írta:
lesz
Minnél hamarabb lenne a legjobb, mert még így karácsony előtt tögbb emgert meg lehet állítani, mert ilyenkor nagy tömbegek szoktak járkálni a városba is.
Igen, azok számára van a szórólap, nem a letölthető forma.
Thereon, a vándorló varázsló
- Attila
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
lesz
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szórólapozás moziknál, könyvesboltoknál 2-2 órákat vállajatok be légyszíves sokan!!! (januárban és az ünnepek közt kellene)
Emberek!!! :bociszemekkelnéz:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Tünde
- Nem elérhető
lesz
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Kedd délután megkapom a plakátokat. Keresünk önként jelentkezőket, akik Budapest összes könyvtárába egy nap alatt kiragasztanák őket max csütörtökön. Címlista van. (Központi könyvtárat megcsinálom.)
Keresek embert, aki Budapest összes gimnániumába kitenne egy platátot. Ugyanígy max csütörtökön. Címlista nincs, és csak a nagyobbakba kell.
Keresek embert, aki Budapest összes egyetemére kitenne egy platátot. Ugyanígy max csütörtökön. Címlista nincs.
Továbbá keresek néhány lelkes vállalkozót, aki párszor szórólapozna mozik és könyváruházak előtt. Ez akár folyamatosan a LEPig.
Nagyon fontos és sürgős! Minél többen jelentkeztek, annál kevesebb munkamarad egy emberre. És ne feledjétek a LEP sikere többek közt ezen is múlik.
Tel: 20/454-0118 amin elértek. Vagy itt privi, de csak holnap délig. A plakátok átvehetők majd a munkahelyemen a belvárosban, a Ferenciek terénék délután 15 és 20 óra közt kedden és szerdán. Jelentkezőknek pontos címet adok.
- Rabyn
- Nem elérhető
Szeretném ha kiállíthatnánk az idei TLV-re érkezett rjazokat, ugyanis nagyon jók és ötletesek lettek.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
Viszont december végére egy végleges beosztást fogok csinálni. Addig fölösleges ameddig embereket toborzunk. És mint mindig úgyis az lesz, hogy az utolsó percben ez és ez szól, hogy neki akkor nem jó.
Most szólok, a végleges beosztáson NEM fogok változtatni. Ezért van idő december végéig (mondjuk legyen dec 29) változtatni.
- Rabyn
- Nem elérhető
SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDEN OLYAN SZERVEZŐT AKINEK BEOSZTANDÓ EMBEREI VAGY KÉSZ BEOSZTÁSA VAN KÜLDJE EL NEKEM A LISTÁT, HOGY TUDJAM, KI MIKOR, HOGY NEM FOG RÁÉRNI. ))
Segítséget szívesen fogadok:)
- Rabyn
- Nem elérhető
Nemtudok ott lenni (ezt elfelejtettem írni)
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
köszi
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem SMS-t küldj:) Vizsgán nem lesz bekapcsolva a telefonom.És fogalmam sincsen mikor végzek.
- Tünde
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
(Szünet előtt kéne kiküldeni a feladatokat, nomeg a LEP-hirdetésnek sincs értelme később...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Perzse meg tudom oldani, hogy odamenjek ha kiderül hol van az az oda:D
- Newra
- Nem elérhető
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Főleg fiúk jelentkezzenek, de lányok is jöhetnek.
Lehetőleg olyan aki sokáig ráér (nem akarok végig beosztani senkit de többen vannak akik elég keveset tudnak jönni)
Alyr
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Tünde
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Emberek!
December 17-én hétfőn, 18 órakor LEP nagy megbeszélés. Itt véglegesítjük a programot és a költségvetést. Minden érintettet és érdeklődőt várunk.
(A helyszínről majd még jön infó...)
Ha este hétkor kezdődne, akkor például Tünde is érdemlegesen tudna eljönni. Nekem fontos lenne személyesen beszélni vele és Celebrommal és Ankalimonnal.
A későbbi kezdéssel jobban rá lennénk szorítva a feszesebb tempóra.
Rabyn, szerintem hétfőn megkapod a választ, legalábbis javaslat formában.
Celebrom és Ery éppen a raktárban tüsténkednek, leltár készül és helyzetjelentés. Köszönjük nekik!
A Hangulatteremtő részleg Lau vezetésével az AKG-ba látogat terepszemlét tartani jövő hét szerdán, dec.19-én.
Lehet csatlakozni: privi Laurelennek.
Várunk szeretettel teafű és teafilter felajánlásokat a Tűz Csarnokában helyet kapó teaházba. Ha babzsákod, párnád, pokrócod van, és kölcsön-, vagy ideadnád, azt is szívesen vesszük. Jelentkezés priviben nálam.
Egy kis helyzetkép a LEP-szervezés egy részéről...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.