- Köszönetek: 0
Rendek
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Megtartom énis nektek a színjátszót, ha kéritek, a szervezőbagázs fele úgyis (ex-)színitoszos
Köszönöm, jó volt veletek dolgozni, és továbbra is imádom a rendemet.
KÖMF kapcsán meg úgysem hagylak békén titeket
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Lau ötletét támogatom, mi már szervezzük a szombati túrát... ;]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Laurelen
- Nem elérhető
Always and forever. de tényleg.
rendezhetnénk majd valami kreatív hétvégét, ahol megtartjuk egymásnak a foglalkozásinkat...hm? És akkor mi sem maradunk ki semmiből:)
puszi,
lau
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Orsie
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Előreláthatólag eshet a táborban, eddigi nagyszerű hagyományaink ellenére. Kérek mindenkit, hogy akár most, akár a nulladik napon gondolkodjon el, mit és hogyan tud csinálni mondjuk szakadó esőben.
Pár rend azért védve van: Ha a kézművesek ugyanott, ugyanúgy lesznek, akkor lesz a fejük felett sörsátor, a táncosok az ebédlőben (ha nem ázik be).
Mindenki másnak komoly fejtörést okozhat egy zápor.
Agyaljunk, találjunk megoldást a felmerülő problémára.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Orsie
- Nem elérhető
hm, meggondolom, illetve megbeszéljük nulladik nap, jó? mert ez teljesen ellentétes a koncepciómmal, amit a 3 napra beterveztem. (pont a tájékoztató műfajcsaládtól fogunk haladni a véleményközlő felé, utána érdekes lenni visszatérni a rövid hírekhez. másrészről a Tábor második felében lévő események, történések pont a véleményközlő műfajoknak kedveznének, szvsz.)Gandalf írta: Esetleg onnantól kezdve működhettek amolyan hírügynökségként, és pársoros rövidhíreket fogalmaztok meg MTI-sztájl, a többi sajtóműfajt meg hanyagoljátok. Hm?
azért köszi a javaslatot.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
megpróbálkozom a dologgal, bár ha reggel csak kiosztom a munkát akkor napközben nem lesz rá idejük, este meg nyilván fáradtabbak is már, és az esti 1 óra nagyon kevés. szóval lehet, hogy maradok a közösségépítésnél és ha van szabad idő/kapacitás/energia, akkor írnak még. csak kár, mert így van esély, hogy sok lényeges dokumentálandó dolog fog kimaradni a keretjátékról. majd legfeljebb utólag lesz megint Valarómaszerűség.Gandalf írta: Sokat gondolkodtam ezen, de tökéletes megoldást még nem találtam ki.
A tavalyi tapasztalatok alapján nem érdemes minden rendnek szabad rendi órát tartani, csak a népszerűbbeknek, s nyilván újságírásra nem fog más jelentkezni szerintem.
Nektek azt javasolnám, a szabad rendi órákat használjátok ki rendi közösségépítésre, ill. reggel ki lehet osztani a feladatokat, és a vacsora előtti szabad órában össze lehet szedni az elkészült anyagokat, és valami egyszerűbb, rövidebb, gyorsabban összerakható sajtóterméket produkáljatok. Vacsi után is van erre egy szabad óra, ha minden kötél szakad. A tábortűz utáni rendi "rituálé" inkább közösségépítésre alkalmas, ill az aznapi munka átbeszélésére, kiértékelésére.
Első Velemben a Lassi Titte sem készült nagyobb idő- és energiabefektetéssel, igaz, a Valaróma annál jóval igényesebb lap volt.
UPDATE Szerk.
Látom, Orsie éppen akközben idézte be újra a problémát, miközben a választ fogalmaztam.
köszi!
- Gandalf
- Nem elérhető
Orsie írta: gondolkoztam és kicsit elkezdtem aggódni. a Tábor első felében lesz bőven időnk krónikázni, de az igazi kavarások állítólag pont azután várhatóak, hogy kiderültek az emlékek, vagyis a mestervizsgák után, amikor már a csapatoknak lesz rengeteg idejük, a rendeknek nem, sőt olyat is hallottam, hogy az már szabad rendi óra lesz, amit nem is kötelező megtartani. namost ha azt akarjátok, hogy nyúzzam a rendem, hogy írkáljanak majd mindeféléről akkor pls áruljátok el, hogy azon az 1-1 órán kívül mikor lesz rá idő, mert ez nem így megy, mint egy dolgozatnál, hogy oké öcsém, van 1 órád, írd meg a sztorit. tavaly ugye gond volt belőle mikor szétküldtük a népet, és vagy a csapat foglalkozásokról maradoztak el vagy éjszaka alkottak és hullák voltak másnap. ezt nem szeretném idén semmi esetre sem.
ötletek, hogy ezt hogy lehetne kivitelezni?
Sokat gondolkodtam ezen, de tökéletes megoldást még nem találtam ki.
A tavalyi tapasztalatok alapján nem érdemes minden rendnek szabad rendi órát tartani, csak a népszerűbbeknek, s nyilván újságírásra nem fog más jelentkezni szerintem.
Nektek azt javasolnám, a szabad rendi órákat használjátok ki rendi közösségépítésre, ill. reggel ki lehet osztani a feladatokat, és a vacsora előtti szabad órában össze lehet szedni az elkészült anyagokat, és valami egyszerűbb, rövidebb, gyorsabban összerakható sajtóterméket produkáljatok. Vacsi után is van erre egy szabad óra, ha minden kötél szakad. A tábortűz utáni rendi "rituálé" inkább közösségépítésre alkalmas, ill az aznapi munka átbeszélésére, kiértékelésére.
Első Velemben a Lassi Titte sem készült nagyobb idő- és energiabefektetéssel, igaz, a Valaróma annál jóval igényesebb lap volt.
UPDATE Szerk.
Látom, Orsie éppen akközben idézte be újra a problémát, miközben a választ fogalmaztam.
- Orsie
- Nem elérhető
lenne kedves valamelyik tábvez erre reagálni?Orsie írta: hahó!
gondolkoztam és kicsit elkezdtem aggódni. a Tábor első felében lesz bőven időnk krónikázni, de az igazi kavarások állítólag pont azután várhatóak, hogy kiderültek az emlékek, vagyis a mestervizsgák után, amikor már a csapatoknak lesz rengeteg idejük, a rendeknek nem, sőt olyat is hallottam, hogy az már szabad rendi óra lesz, amit nem is kötelező megtartani. namost ha azt akarjátok, hogy nyúzzam a rendem, hogy írkáljanak majd mindeféléről akkor pls áruljátok el, hogy azon az 1-1 órán kívül mikor lesz rá idő, mert ez nem így megy, mint egy dolgozatnál, hogy oké öcsém, van 1 órád, írd meg a sztorit. tavaly ugye gond volt belőle mikor szétküldtük a népet, és vagy a csapat foglalkozásokról maradoztak el vagy éjszaka alkottak és hullák voltak másnap. ezt nem szeretném idén semmi esetre sem.
hálás köszönet.
köszönöm.
- Gandalf
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
most már tűzön vizen át megoldjuk:)Leguanember írta:
Laurelen írta:
brokkoli írta: meg alapvetően nem gondolom, h egyforma számmal kéne működni minden rendnek.
ezzel egyébként tökre egyetértek, mert ugye a rendek természetüknél fakadóan más létszámmal ideálisak vagy működnek.
Mégis úgy döntöttetek június 6-án, hogy ez elsődleges szempont. Na jó, Nudli nem volt ott, ő nem.
Eső után köpönyeg.
- Leguanember
- Nem elérhető
Laurelen írta:
brokkoli írta: meg alapvetően nem gondolom, h egyforma számmal kéne működni minden rendnek.
ezzel egyébként tökre egyetértek, mert ugye a rendek természetüknél fakadóan más létszámmal ideálisak vagy működnek.
Mégis úgy döntöttetek június 6-án, hogy ez elsődleges szempont. Na jó, Nudli nem volt ott, ő nem.
Eső után köpönyeg.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Laurelen
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
gondolkoztam és kicsit elkezdtem aggódni. a Tábor első felében lesz bőven időnk krónikázni, de az igazi kavarások állítólag pont azután várhatóak, hogy kiderültek az emlékek, vagyis a mestervizsgák után, amikor már a csapatoknak lesz rengeteg idejük, a rendeknek nem, sőt olyat is hallottam, hogy az már szabad rendi óra lesz, amit nem is kötelező megtartani. namost ha azt akarjátok, hogy nyúzzam a rendem, hogy írkáljanak majd mindeféléről akkor pls áruljátok el, hogy azon az 1-1 órán kívül mikor lesz rá idő, mert ez nem így megy, mint egy dolgozatnál, hogy oké öcsém, van 1 órád, írd meg a sztorit. tavaly ugye gond volt belőle mikor szétküldtük a népet, és vagy a csapat foglalkozásokról maradoztak el vagy éjszaka alkottak és hullák voltak másnap. ezt nem szeretném idén semmi esetre sem.
hálás köszönet.
- Kincső
- Nem elérhető
brokkoli írta: fogalmam sincs mi legyen Illével. én senkit nem szeretnék visszatartani az első helyen megjelölt rendjétől, meg alapvetően nem gondolom, h egyforma számmal kéne működni minden rendnek. szerintem sokkal fontosabb, h mindenki oda kerüljön, ahova eredetileg szeretett volna.
szóval felőlem mehet. a kérdés az, h Launak nem lesz-e sok.
belevau: nem táncba akar menni hanem zenébe, szal Aminak szaporodna a népe... ott meg glom kevésbé számít mint a táncnál (ahol az ebédlő mérete miatt számít főleg).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- brokkoli
- Nem elérhető
szóval felőlem mehet. a kérdés az, h Launak nem lesz-e sok.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- gillz
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Ille / Lórien írta: Szia!
Július 1-jén írtam egy "kérvényt" azzal kapcsolatban, hogy szeretnék átkerülni az énekes/zenélős rendbe, de eddig még nem érkezett válasz, és már elég közel van a tábor kezdési időpontja. Nagyon örülnék, ha teljestenétek a kérésemet, mert szeretném jól érezni magam köztetek.
Üdv,
Ille / Lórien
- brokkoli
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Akik performanszolnak, a tavalyihoz hasonlóan a tábortűznél előadhatják, így megy majd a meservizsgákig. Aznap akkor rendi bemutatók, és a többi estén keretjátékos események lesznek.
- Orsie
- Nem elérhető
de tulajdonképpen akkor pontosan mi lesz esténként a (kötött) program?
- gillz
- Nem elérhető
fqqdk írta: Ahogy így nézegetem a topikokat, néhol mintha homályos lenne, hogy a mestrevizsga micsoda, és mik a feltételei, körülményei (kell-e másik renddel együtműködni, ilyesmik) Szerintem ezeket nem árt tisztázni. Más: tudomhogy gáz, de én most már tényleg nem értem, hogy a foszlányokért kik és mit kell hogy artozzanak performanszisztikuan, és hogy ezt most akkor tudhatják-e előre, vagy sem, mármint hogy lesz ilyen.
ezt rendivezetői szinten kéne kitalálnotok szsvsz (legalábbis anno én így gondoltam, ha már tavaly nekünk is ment ), de szívesen kitalálom én is (csak én most ugye nem vezetek rendet).
a foszlányokat a rendi vezetők adhatják, megint csak közös megegyezés alapján. de a koncepció az, h ha valamit alkotnak, azért cserébe jár az emlék. Tehát nem kell performansz hozzá, elég csak valami alkotás/teljesítés (kb. mint a pirospont)
need more brainz. yourz. now.
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Gandalf
- Nem elérhető