- Köszönetek: 0
Rendek
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gandalf írta: Szerintem szükség lehet az összes jelmezre, amennyiben ez nem gond.
Hát éppen ez az! Rengeteg van, és ez csak a töredéke annak, ami a tényleges készlet, mivel amiket Esgal varrt tavaly nyáron pl. nem találtuk a raktárban. No mindegy, majd válogatok...
Cue: Vágatlan anyagból annyi van, hogy kiskereskedelmi mennyiségben simán lehetne forgalmazni. Fehér lepedőt és csomagolópapírt mindenképpen.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dorw: örülnék minél több használható jelmeznek, meg vágatlan anyagnak (a díszlethez).
Ami még jól jöhet: fehér lepedő vagy csomagolópapír - ha árnyjátékot csinálunk.
A kellékeket meg szerintem lejmolni/felajánlani fogjuk sajátból, kinek mije van.
[/b]
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Beérkezett Nyüfi jelentkezése. Természetesen a táncosokat írta első helyre, ahova nem fér be... és egyetlen egy rendet sem számozott be, ergo nincsen nála második, harmadik stb. helyezett, pont ugyanaz a helyzet, mint Remzynél, de Loth peches és nem fér már be.
és ilyenkor mi lesz?
(sztem a kézműveseknél még jól érezné magát, de gondolom érdemes beszélni vele)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Várom az anyag igényléseiteket!
Ami/Erdariel nem kért semmit, Nudlival még a jövő héten megyünk raktárvizitre.
Cue: Neked a maszkokon kívül milyen jelmezekre, kellékekre, anyagokra lenne szükséged a raktárból?
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Kincső
- Nem elérhető
Amúgy többet nem offolok mert mindig válaszoltok rá és akkor folytatni kell. (Különben csak Orsie "xy-nak csak ez játszik" mondata váltotta ki belőlem a megjegyzést, mert tavaly is voltak ilyen gondok.)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ahogy elnézem a listát, mindenki táncolni, harcolni és kirándulni szeretne... ezeknél a rendeknél van komoly túljelentkezés.
Az Ének-zene rend kb. megfelelő létszámú (pici túljelentkezés van), de a többi szinte sehol sincsen az elsőnek megjelöltek között. Őket olyan emberekkel kell megtölteni, akik sokadik helyen jelölték meg az adott rendet.
Jólvan, én csak ebből tudtam kiindulni (a sokadik az nálam nem 2. vagy 3.). Ha megoldottátok az pláne jó. De az elv akkor sem szimpi, hogy újabban minden évben vannak protkósok, mindegy ki az, ilyanért a barátaimat is "elítélném" - de sztem túltárgyaltuk
- Gandalf
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
???? tudtommal senki nem kerül a 4. helyre a jelölésében, és a 3. helyet is minimalizáltuk.... szal ha van is egy-kettő, azért az nem "rengeteg". ha meg már itt tartunk: 9 tevékenységből lehet választani. ez sok. igazából mindenkinek az édes anyját, hogy nem képesek egyenletes eloszlással szeretni ezt a pár tevékenységet, és kitúrni egymást más helyekről úgy általában, etikátlanul, ennyi fejfájást okozva nekünk.Kincső (Thilanna) írta: De az csak a csapatokra és 1 emberre vonatkozik Pont ez nem tetszik nekem h. minden évben vannak ilyen nyavalygósok, érdekes 2003-2004-ben még mindenki el tudta fogadni hova osztották, ha első nap volt is szomorkodás rajta.
Nem Remzy ellen van személyesen kifogásom, hanem az évről évre előkerülő jelenséggel szemben (pont azért, efkú, mert a többi 100 embernek sem mindegy, és rengetegen kerülnek a 3-4. helyen megjelölt rendjükbe idén is). De egyéni szocproblem, ezért mondtam h. lehet törölni.
code a rat the monster on doom in it
- Kincső
- Nem elérhető
Nem Remzy ellen van személyesen kifogásom, hanem az évről évre előkerülő jelenséggel szemben (pont azért, efkú, mert a többi 100 embernek sem mindegy, és rengetegen kerülnek a 3-4. helyen megjelölt rendjükbe idén is). De egyéni szocproblem, ezért mondtam h. lehet törölni.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- fqqdk
- Nem elérhető
Erre nem lehet azt mondani, hogy nem fair, és azt sem, hogy etikátlan. Ha táborozóként jössz, nem azért jössz, hogy száz emberrel fair legyél, vagy hogy száz embernek jó legyen. Azért jössz, hogy te jól érezd magad. Ebben különbözünk tőlük, mi mindenkinek azt akarjuk, hogy jó legyen, a lehetőségekhez mérten. Hajlandó vagyunk komplex szituációkat mérlegelni, alternatívákat kidolgozni, stb, csupán ezért. Remzynek, és a többi táborozónak nem ez a dolga, és attól, hogy száz embernek mindegy, és a százegyediknek nem mindegy, hogy hova kerül, attól még nem kellene azt feltételezni, hogy ennek rosszindulat, meg "etikátlanság" az oka. Se általánosan, se a konkrét szituációban.Kincső (Thilanna) írta: De nem érzik hoz egy kissé etikátlan és nem fer?... Visszaélnek azzal a helyzettel hogy tudják h. kell az ember így meg kell tegyék a tábvezek, úh. kivárnak utolsó pillanatig... kissé meglepődnének, ha a másik száz is így gondolkodna...
code a rat the monster on doom in it
- Orsie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: Kincső nem vagyunk egyformák
De nem érzik hoz egy kissé etikátlan és nem fer?... Visszaélnek azzal a helyzettel hogy tudják h. kell az ember így meg kell tegyék a tábvezek, úh. kivárnak utolsó pillanatig... kissé meglepődnének, ha a másik száz is így gondolkodna...
Najó sorry, lehet törölni, csak nem szeretem az ilyet.
- Orsie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Remzynek nem láttam a lapját, de ahogy ismerem, valószínűleg ismét harcos lenne leginkább... Majd dorw pontosít.
- dorwinion
- Nem elérhető
Első körben arról volt szó, hogy elhozzátok még múlt pénteken az igényléseiteket és a kezembe adjátok. Ez nem történt meg.
Aztán kértem, hogy legkésőbb vasárnap estig küldjétek el, hogy mit kértek, mivel akartok dolgozni a táborban. Ez sem történt meg.
Eddig csak Cue, efkú és Lau adta le nekem az igénylését.
A többieknek nem kell semmi??!
Egy hónap múlva tábor van és még azt sem mondtátok meg, hogy mire van szükségetek, így a csapvezeknek sem tudom megmondani, hogy mennyi pénzük van, már amennyiben marad nekik.
Most játszuk azt, hogy leviszek valamit a raktárból, ti meg majd kezdetek vele valamit?!
- brokkoli
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez a táblázat eredetileg a jelentkezések alapján lett kitöltve, és ezt variáltuk át pénteken a rendvezekkel, remélem, sikerült hozzáférést adnom és Te is látod.brokkoli írta: izé, én erről a táblázatról még csak nem is tudtam, nem hogy találkoztam volna vele.. szóval mostakkor én vagyok a gyík, h nem töltöttem ki időben és magamra vessek?
- Leguanember
- Nem elérhető
fqqdk írta: még patiszon kéne oda, nem?
Mindenképp át kell tenni őt is.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.