- Köszönetek: 0
Klángyűlés
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Celebrom írta: Fejkendőt annyira nem támogatom, mivel van olyan csapat aki ezt már lestoppolta (és nem véletlenűl).
Akkor mehet a sali cucc, mert akkor konzultálok Dorwwal a beszerzésről?
Részemről sali támogatva! Egészséges kaja, és a tündék csak nem esznek véres húst Vagy igen? Olyan ködös minden
Kendőt lehet hordani nyakban vagy karon is. Ez a kalózfazon nekem se tecc annyira, de azért elviselhető, ha nincs más lehetőség.
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Celebrom
- Nem elérhető
Akkor mehet a sali cucc, mert akkor konzultálok Dorwwal a beszerzésről?
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Sürgősen várrom* a véleményeteket!
[size=9:18mh4xh7]*Jóvanna, tudom, hogy egy R, de így rom-antikusabban hangzik.[/size]
[szerk="GIMP rulez"]<center> </center>[/szerk]
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Vewy írta: köpeeeeny? megsülünk, nyul
tavaly egyébként már felmerült a csapatfürdőruha
Gyűlölöm a fürdőruhábanflangálást, szóval az ötletet nem támogatom.
Köpenyt be lehet vizezni és akkor még hűt is!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Celebrom
- Nem elérhető
A szín és a ruhafajta még nyitott kérdés (zöld- fekete mintával nem oan rossz).Legyen szavazás?:)Hát ha megvarrod a fürdőrucit?, köpenyt én is naon szeretnék, mert szeretem, csak tényleg meleg lesz. Szerintem legyen minimálisan kendő, aztán a többi ki, mit akar, csak akkor mindenki nyilatkozzon, mert akkor beszerezzük a dolgokat.
- Vewy
- Nem elérhető
tavaly egyébként már felmerült a csapatfürdőruha
- Narbeleth
- Nem elérhető
Sötétliláskék esetleg? :
- Narbeleth
- Nem elérhető
saláta!!! (Igen, én vagyok a nyul, ha nagyon muszáj eszem húst, csak ne mondjuk csirkefej vagy marhanyelv legyen )
Éjsötét tündék/Miruvorklán is jó
sötétkék(-ezüst minták)/(neonzöld-fekete) minták támogatva
Köpeeeeny! Úgyszeretnékúgyszeretnék! Sosem volt normális csak a Völgyzugolyos piroskalepedő! Viszont ez azt jelenti, hogy.meg kell varrni... Vewy vállalod? (Segítek )
Táncrendvezető segéd leszek én jól.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Hát én speciel abszolúte semmire... őőő... mi előttről?Ulmo írta: Tényleg, abszolúte SEMMIRE nem emlékszünk a vándorút előttről?
(Ezen az alapon lehettünk volna az Idegenlégió is - oda is felejteni megy a többség. De akkor már inkább a miruvor!)
Ja, alig találtam ide Lehet, hogy kellene privit küldeni azoknak, akik nem járnak erre elég gyakran, különben csodáxanak majd, mi lett a csapattopikkal.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Celebrom írta: Akkor kihirdetem a lilát (akár a zöld alapon a lila foltot, szerintem én viszek egy zöld pólót azért) és a csapatnevünknek pedik a Miruwor-klánt.Ulmo elintézed a név dolgot? A saliban is lenne husi, mivel én sem eszek húsnélkül semmit. De ezen még rágódhatunk.Nekem van egy ötletem a performanszra, de előbb még azért hallanék 1-2 ötletet.
Név elintézve. Nem baj, ha csak szimpla v-vel írtam?
- Celebrom
- Nem elérhető
A kendő anyagának és a kaja költségvetésének még utánna járok.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Nellas
- Nem elérhető
Én arra szavazok, hogy... LILA. Ez nálam amolyan mánia, majd megtapasztaljátok szerintem. És a zöld pólón festékszóróval lila folt (bocs, köd) például jól nézne ki
Ez a salátás dolog nagyon jól hangzik, egyrészt új és egyedi, nem emlékszem (hehe), hogy lett volna ilyen eddigi táborok alkalmával, másrészt meg finom és egyszerűen elkészíthető.
Szerk: Jaj, bocsi, nem olvastam el rendesen Ulmo hozzászólását. Lila kendő tökély.
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Celebrom írta: mire gondolsz (esteleg ilyen Cézársalátához hasonló sali, sok zöldég összecuccolva , valamilyen sűlt szárnyashusi darabok benne és leöntve ilyen tejszínes salátaöntettel + valami kenyér vagy piritos)?
Hát ennyire cizelláltan nem tudtam volna megfogalmazni *leborul vezére előtt*
Ruhadarabnak én is a kendőt javasolnám, ha csak annyira lesz meleg, mint most, már akkor is sok lenne egy köpeny vagy póló. Színre meg legyen lila, valami jó élénk fajtából.
Az első "előadás" lehetne valami olyasmi, hogy mindenki megpróbál felidézni valamit a múltjából. Tényleg, abszolúte SEMMIRE nem emlékszünk a vándorút előttről?
- Lyona
- Nem elérhető
Én a koboldkékre szavazok, mert az... KÉK! Na.
(mondjuk Narb hajszálaival ráhímezhetjük a nevünket, pl, esetleg, nekem tetszik:D)
Maradnék a kendőnél. Multifunkcionális darab, kötheted akárhová.
Színjátszás rendvezsegéd, ha el nem felejtem. Sütni süssünk, én majd pucolok répát.
Egyébként szia mindenki, aki ismer, meg aki nem, az is.
ui: ja. túrógombóc? Finom, egyszerű, vega és különbenis. Szok neki sikere lenni ám.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Egyébként másik bizonytalanságommal kapcsolatosan szétnéztem: tévesen írtam előzőleg, a miruvor szimpla V, nem dupla. Elnézést kérek a bakiért!
Kifejezetten szeretek vegákat enni, de magam nem vagyok az, szóval süssünk husit! Is... Salik is rúlzanak, meg a saslik is rúlzik, ha már itt tartok... Ha meg nagy meleg lesz, akkor "süssünk" fagyit!
A csapat színének viselésével kapcsolatban nem tudom, hogy mennyire hasznos ruhadarabhoz kapcsolódnunk. Az meg főleg gázos lenne, ha mindannyian láthatósági mellényekben szaladgálnánk, még összetévesztenek jobb esetben a kukásokkal, rosszabb esetben a közúti ellenőrzést végző rendőrökkel. Egyikre sem vágyom a szívem mélyén...
Első performansznak a jelenlegi tudatállapotban legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy felismerjük egymást (ha sikerül...)
Sajnos arra sem emlékszem, hogy mi volt a HP2-ben a felejtés-bűbáj. (De tényleg...)
- Celebrom
- Nem elérhető
Akkor a miruwor-klán mehet?
- Rayan
- Nem elérhető
)nekem amúgy mindegy, miben leszünk. üdv mindenkinek!(
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Ha már szín: a SÚ által javasolt lila köd nem rossz De lehetne akár a "biztonsági zöld" szín, amilyen a láthatósági mellények színe. Ilyen rikító cuccban biztos nem tűnünk el a tömegben
- Vewy
- Nem elérhető
Amúgy: neeeeeeeeee kék... az olyan uncsi. metálpink, vagy bármi.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Celebrom írta: Eddig egy szín ötlet érkezett, többiek?
Izé... Mintha többet is láttam volna:
Sötét Úr írta: Csapatszínnek akkor már inkább kobaltkék? (Nem, nem kobold, kobalt!) És akkor a csapat címere lehetne kobaltkék alapon egy nagy lila köd Alternatívaként tudom javasolni még Narb hajszínét - bár az egyedi, egyszeri és megismételhetetlen.
Ulmo írta: Csapatszínnek lehet esetleg valami sötétkéket?
Ez már három szín
Én úgy tudom, Vewy vega. Mondjuk én nem vagyok az (csak válogatós), de én is vega-kosztot kértem.
Sütögetést/főzést lehet alufóliában hamuban, bográcsban, fémrácson, nyárson, meg még biztos van pár dolog. Amúgy biztos, hogy sütögetni akarunk? Ha baromi meleg lesz, talán jobban esne valami hideg cucc.
- Celebrom
- Nem elérhető
Kérdés : azon a napon mikor mi sütögetünk mit csináljunk és milyen eszközökkel? Ki van vegás a csapatban?
Eddig egy szín ötlet érkezett, többiek?
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: A Miruwor-klán?
Támogatom! Ugyan csak ködösen rémlik, mi az a miruvor, de arra emlékszem, hogy szerettem
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Akartam valami bemutatkozás-félét írni, de nem emlékszem semmire... Hukk! Valami olyasmi azért rémlik, hogy... Hú, nem is tudom. Szavak, meg verssor-foszlányok... valami közöm van hozzájuk... Majd megkérdezem a rendvezem, fq-t
Csapatszínnek akkor már inkább kobaltkék? (Nem, nem kobold, kobalt!) És akkor a csapat címere lehetne kobaltkék alapon egy nagy lila köd Alternatívaként tudom javasolni még Narb hajszínét - bár az egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. ( *SÚ nagy-nagy tisztelettel meghajol Narbeleth felé* )
Ahogy a névsort elnézem, jó csapat leszünk!
Vewy, mi bajod a fiú-angyalokkal? (Ref: Berlin felett az ég, Elveszett próféciák [saját fordításomban Istenijó előjelek ] - van rá példa. Ja, és ott van még a Biblia is...) Lehetünk Charlie angyalai - The Extended Remix