Klángyűlés

Több
16 éve 5 hónapja #365787 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Én még mindig kitartok a lila köd, mint szimbólum mellett... Tábvezek meg vessenek magukra, az adott körülményekhez kell igazodnunk, nem? :)
Nesztek, most meg a Brian életé-ből a saru- és a tökhívők esete jutott eszembe, az ilyen kényszer-kreálta szimbólumok révén.
Ha a nagy lila köd nem felel meg, legyen a szimbólumunk egy teljesen átlátszó, gömb alakú levegő. :) (A rendelkezésre álló emlékeink tökéletes szimbóluma...)

Drizzt: mit akarsz az ovis longipes-ről tudni? De szerintem hagyjuk, mert mi itt elévődgetünk egymással jól, de lehet, hogy külső szemlélő másnak véli látni a dolgot, azt még a végén rossz fényt vet a csapatunkra...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365686 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Drizzt írta:

Sötét Úr írta: Fogalmunk sincs, mi az a miruvor, nem is emlékszünk, hogy ittunk volna olyat, de valakinek rémlett, hogy az fura dolgokat csinál az emlékezettel, és ezért arra gyanakszunk - valahonnan innen indult a klánnév. Tehát a nevünk nem arra utal, hogy Miruvor-függők lennénk, csak arra, hogy azt gyanítjuk, az árthatott meg nekünk. :)

Remek. Nem tudjuk mi az, de azt tudjuk, hogy inni kell. amikor rájövünk, hogy az ártott meg nekünk, és megfogadjuk, hogy kevesebbet iszunk...vagy mondjuk ezek után soha, akkor elnevezzük róla a klánt. Logikus.

Én nem emlékeztem rá hogy azt inni kell, de most hogy Drizzt mondta... akkor lehetne a csapatunk jelképe egy bögre?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365649 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Sötét Úr írta: A kosnak az orra. A kos meg a birkának a hímje. A birkát már nem részletezem... :D :D :D A kosorrú nyuffancsnak meg kerekebb feje van, és kissé emlékeztet a kos orrára az orra (bár mozgékonyabb). :D

/me fel nem foghatja, hogy mi bajod lehet a nyulakkal...

Nemmondod' : DDDD. Kérlek mégis részletezd a birkát, ha lehet, akkor latinul minden egyes szervét...asszem annyi elég lenne.
Amúgy nincs bajom a nyulakkal...aranyosak, és pörköltnek is finomak :P .

Legyen szimbólumunk? Ez érdekes : D. Mit mondtak, mi alapján? Lehetne pl. egy kör...az egyetemes dolog...vagy ikozaéder...vagy kormoráncsőr...esetleg egy táborvezető? :P
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365600 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Celebrom írta: Igen tüncök, de milyen tüncök, mert lesz még a "táborban" 2 csapat tünc, tehát erre gondoltam, mint pl nolda, vagy gondolini v stb.....( nyílván nem ezek lesznek).

Én azt hittem, a tünde az tünde.. van több fajta is? Kíváncsi leszek rájuk :)

Celebrom írta: Újabb jó kis vitázós dolog: a tábvezek jelezték, h jó lenne ha lenne valami szimbólumunk (ami tök jó mert baromira nemtudunk magunkra vonatkozólag semmit, de csitt mert ezek ám mindent látnak :) ), például mittom án medál, kavics stb....
Szerintetek mi legyen (ne legyen szerintem a feszültségek elkerülése végett a Miruvorral kapcsolatos), most akkor lehet ötletelni de nagyon ám............ Mondjuk lehetne ilyen egyszerű dolog is (mint amiket felsoroltam), de akár az ilyen eltévedéssel, emlékvesztéssel kapcsolatos is.

Ha már van csapatszínünk, akkor szvsz ilyen színű "szimbólumot" kellene kreálni. Lila kendőn zöld levél? Lila szütyő nyakba/csuklóra, amibe apróságokat lehet tenni? Lila/zöld "medál" nyakba? Botra applikált lila virágok?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365596 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Klángyűlés
Igen tüncök, de milyen tüncök, mert lesz még a "táborban" 2 csapat tünc, tehát erre gondoltam, mint pl nolda, vagy gondolini v stb.....( nyílván nem ezek lesznek).
Újabb jó kis vitázós dolog: a tábvezek jelezték, h jó lenne ha lenne valami szimbólumunk (ami tök jó mert baromira nemtudunk magunkra vonatkozólag semmit, de csitt mert ezek ám mindent látnak :) ), például mittom án medál, kavics stb....
Szerintetek mi legyen (ne legyen szerintem a feszültségek elkerülése végett a Miruvorral kapcsolatos), most akkor lehet ötletelni de nagyon ám............ Mondjuk lehetne ilyen egyszerű dolog is (mint amiket felsoroltam), de akár az ilyen eltévedéssel, emlékvesztéssel kapcsolatos is.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365589 Írta: Ulmo

Celebrom írta: Nyílván nem egy nyúl lesz a zászlónkon, de Narbnak benne kell hogy legyen a keze, legalábbis a munkában :) .Szerintem amíg nem tudjuk, hogy kik vagyunk csak legyen egy indás, díszes zászlónk üres hellyel amire majd ha tudjuk a fajtánkat és a nemünket :) ráteszünk egy címert.Nnna így jó? :)

/me kekec :)
A dolog úgy kezdődött, hogy Celebrom tündéi, tehát a fajta biztos, tündék vagyunk.. nem igaz Vezérünk?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365586 Írta: Celebrom
Nyílván nem egy nyúl lesz a zászlónkon, de Narbnak benne kell hogy legyen a keze, legalábbis a munkában :) .Szerintem amíg nem tudjuk, hogy kik vagyunk csak legyen egy indás, díszes zászlónk üres hellyel amire majd ha tudjuk a fajtánkat és a nemünket :) ráteszünk egy címert.Nnna így jó? :)
A túra kapcsán Sebcsabával kell, hogy kopnzultáljatok, de beuratom vele ide a dolgot.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365533 Írta: Sötét Úr
A kosnak az orra. A kos meg a birkának a hímje. A birkát már nem részletezem... :D :D :D A kosorrú nyuffancsnak meg kerekebb feje van, és kissé emlékeztet a kos orrára az orra (bár mozgékonyabb). :D

/me fel nem foghatja, hogy mi bajod lehet a nyulakkal...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365527 Írta: Drizzt
Nekem honnan kéne tudnom ? Ahogy írtam is nem Narbeleth tudását kritizáltam, hanem a nyulat :P ...és még sok mindent, de azt pont nem.

Miaza' kosorr?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365493 Írta: Sötét Úr
Mittomén, miért ? Ezt neked kell tudni. :)
Egyébként csak halkan megjegyzem, hogy egy nagyon kedves ismerősöm fekete lógófülű kosorrú törpenyulát hívják Drizzt-nek. Olyan is (főleg a mozgása, bár kardok helyett fogakat használ). Ja, és hivatalos kultuszállat :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365449 Írta: Drizzt
Kösz nem kell...de az ötlet jó, csak egy csomót kell szerezni. Mondjuk nekem pont nem kell, de mindegy...
A félreértés elkerülése érdekében: nem Narbeleth tehetségét vontam kétségbe. Miért tenném?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365448 Írta: Sötét Úr

Drizzt írta: Ha nyúl lesz a zászlón, akkor csinálhatja egyedül, sőt remélem látnom sem kell majd a végeredményt.

Szerzünk neked vakvezető kutyát, ha gondolod - bár nem oltsó mulaccság... :twisted:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365444 Írta: Drizzt

Sötét Úr írta: Fogalmunk sincs, mi az a miruvor, nem is emlékszünk, hogy ittunk volna olyat, de valakinek rémlett, hogy az fura dolgokat csinál az emlékezettel, és ezért arra gyanakszunk - valahonnan innen indult a klánnév. Tehát a nevünk nem arra utal, hogy Miruvor-függők lennénk, csak arra, hogy azt gyanítjuk, az árthatott meg nekünk. :)

Remek. Nem tudjuk mi az, de azt tudjuk, hogy inni kell. amikor rájövünk, hogy az ártott meg nekünk, és megfogadjuk, hogy kevesebbet iszunk...vagy mondjuk ezek után soha, akkor elnevezzük róla a klánt. Logikus.

Sötét Úr írta: A zászló és a címer yeah ötlet, és ha Narb vállalja a megrajzolását, az még inkább - egyszer láttam egy rajzát egy ismerősnél, és azóta nem nyúlok ceruzához ;)

Ha nyúl lesz a zászlón, akkor csinálhatja egyedül, sőt remélem látnom sem kell majd a végeredményt.

Sötét Úr írta: Viszont akkor tisztáznunk kell, hogy ki a ház feje? Celebrom csak önjelölt vezetőnk, vagy valami atavizmus lévén lett azzá, és eredetileg ő a fő a házon? Szóval itt a ház fejének nemével meg vagyunk lőve, asszem. Viszont a Szilmariloknak is van címere, abból talán kiindulhatunk.
Névváltoztatás: ...és akkor mi leszünk az ex-miruvor klán :D

Zsír, Celebrom neme is kérdéses már : DDD. Viccet félretéve pont ez a lényeg. Nem tudsz előre zászlót és címert csinálni, mert nem tudsz semmit a klánodról. Vagy én értem félre az egészet?

Sötét Úr írta: Na jó, nem megyek át nagyonsötételfbe...

Köszönjük.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365432 Írta: Ulmo

Sötét Úr írta: Elkanászodott a fantáziám ezzel a "nyúl a zászló másik oldalán" dologgal... No, azért senki ne gondoljon semmi rosszra (jóra), mindössze az jutott eszembe, hogy "hol van a szörny? A nyúl mögött? - Nem, a nyúl az!"... Meg kellene már megint nézni...

Tudom prezentálni DVD-n, angolul, magyarul, mindenféle extrával (pl Shakespeare-i feliratokkal :) )
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365405 Írta: Sötét Úr
Elkanászodott a fantáziám ezzel a "nyúl a zászló másik oldalán" dologgal... No, azért senki ne gondoljon semmi rosszra (jóra), mindössze az jutott eszembe, hogy "hol van a szörny? A nyúl mögött? - Nem, a nyúl az!"... Meg kellene már megint nézni...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365404 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Klángyűlés
:lol:
Ha gondoljátok mehet ez is a zászló másik oldalára :P
Én nem zárkózom el a nyulas zászlótól 8)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365398 Írta: Sötét Úr
Őőő... izé... még inkább tartom, amit írtam. Symbols & Fears rewlz. (Többi is, de a színek ennél különösen nagyon jók.) Viszont, ha tudok, szívesen besegítek. Például egész jól tudok (időnként) egyetlen vonallal rohanó nyuffancsot rajzolni. Meg baglyot (nem rohanót), de az az egyiptomániám eredménye. ("m" hieroglifa és helyhatározó elöljáró.)

[később]Megtaláltam a nyuszkót az egyik tárhelyemen... Íme:
<center> </center>
[/később]
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365395 Írta: Narbeleth
Höhöhö! SÚ köszönöm a bókot!
Igen, természetesen vállalom az elkészítését a zászlónak/címernek, de nem akarom kisajátítani a munkát! :wink:

Referencianyagnak tessék megnyomni azt a kis www gombot a postom alatt. Az az én netes galériám :)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365393 Írta: Sötét Úr
Azt hittem, hogy zöld mezőben nagy lila köd a színünk. Ezek szerint fordítva van. Tulajdonképpen mindegy, csak a belemagyarázások miatt érdekes.
Fogalmunk sincs, mi az a miruvor, nem is emlékszünk, hogy ittunk volna olyat, de valakinek rémlett, hogy az fura dolgokat csinál az emlékezettel, és ezért arra gyanakszunk - valahonnan innen indult a klánnév. Tehát a nevünk nem arra utal, hogy Miruvor-függők lennénk, csak arra, hogy azt gyanítjuk, az árthatott meg nekünk. :)

A zászló és a címer yeah ötlet, és ha Narb vállalja a megrajzolását, az még inkább - egyszer láttam egy rajzát egy ismerősnél, és azóta nem nyúlok ceruzához ;) Viszont akkor tisztáznunk kell, hogy ki a ház feje? Celebrom csak önjelölt vezetőnk, vagy valami atavizmus lévén lett azzá, és eredetileg ő a fő a házon? Szóval itt a ház fejének nemével meg vagyunk lőve, asszem. Viszont a Szilmariloknak is van címere, abból talán kiindulhatunk.
Névváltoztatás: ...és akkor mi leszünk az ex-miruvor klán :D

Na jó, nem megyek át nagyonsötételfbe...

Ja, igen, még egy dolg. Túra engem is érdekelne, de kéne tudni részleteket, mert nem vagyok edzésben.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365382 Írta: Celebrom
Remek, remek Narb!Bocsánat a 3. nap lesz a túra.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365371 Írta: Narbeleth

Ulmo írta:

Celebrom írta: A szinünk lila alapon zöld. Én sem iszom miruvort, de amint megtudjuk, h mik vagyunk, azonnal nevet változtathatunk. Valaki akar esetleg asszem 2. nap az erdőjárókkal túrázni menni, mert az jelezze, m akkor az ebédet hidegcsomag formájában kapja meg (aki más rendben van az is mehet).

Én jelezném.

Pártolnám a zászlót is. Ha annyi igaz, hogy tündék vagyunk, esetleg valami címerkezdeményt festhetnénk rá (kör? négyzet? rombusz? mit is szoktak? :? ), amit később tovább lehet fejleszteni.

A címer formája a ház fejének nemétől és rangjától függ :wink:
Szőlőmintát javasolok, a kacsokat meg lehet festeni "szokásos" tüncidísznek. (Ez nem azt jelenti, hogy sabloncuccot csinállnék, még mielőtt emiatt ér támadás)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365355 Írta: Ulmo

Celebrom írta: A szinünk lila alapon zöld. Én sem iszom miruvort, de amint megtudjuk, h mik vagyunk, azonnal nevet változtathatunk. Valaki akar esetleg asszem 2. nap az erdőjárókkal túrázni menni, mert az jelezze, m akkor az ebédet hidegcsomag formájában kapja meg (aki más rendben van az is mehet).

Én jelezném.

Pártolnám a zászlót is. Ha annyi igaz, hogy tündék vagyunk, esetleg valami címerkezdeményt festhetnénk rá (kör? négyzet? rombusz? mit is szoktak? :? ), amit később tovább lehet fejleszteni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365354 Írta: Celebrom
A szinünk lila alapon zöld. Én sem iszom miruvort, de amint megtudjuk, h mik vagyunk, azonnal nevet változtathatunk. Valaki akar esetleg asszem 2. nap az erdőjárókkal túrázni menni, mert az jelezze, m akkor az ebédet hidegcsomag formájában kapja meg (aki más rendben van az is mehet).

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365344 Írta: Drizzt
Tehát csoportos, szelektív amnéziánk van :) .
Sosem állítottam, hogy a törpék ittak miruvort. Én viszont antialk...miruvorista vagyok :P .
Zöld póló is lehet?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365300 Írta: Celebrom
Szín: a többségnek ez tetszet...
Emlék : a szavakat, beszédet nem felejtettük el.
A töpök nem ittak miruvort.
Ha valaki szeretne pólot az hozzon lilát és lesz lehetőség dekorálni.
Zászlót csináljunk (miután kiderül, hogy milyen nép vagyunk)?Mondjuk addig is lehet valami egyszerű , amit aztán kiegészíthetünk.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365275 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Klángyűlés

Drizzt írta: Persze csak azért, mert nem csináltak külön rendet a cinikusoknak :P .

óvaze. pedig én mennék.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365215 Írta: Drizzt
Azt már látom, hogy azt is elfelejtettük, hogy mijaza1 izlés dolog. Na nem baj...legfeljebb' megkérdik, hogy ki vert minket össsze...akkor pedig mondhatjuk, hogy nem emlékszünk...talán sok miruvort ittunk. Az mi? Kérdik majd...mi pedig mondogatjuk tovább...miruvor...miruvor...miruvor....semmire nem emlékszem, csak erre...legyen ez a klánunk neve! Persze így azt hiszik, hogy mind részeges, iszákos...hm...tündék vagyunk. Persze lehet, hogy ez így van jól...majd alábecsülnek minket. Egy törpe klánnak való név...mondják majd...és persze igazuk lesz :P . Na nem baj...majd egy elegáns pohárban lévő kis adag alkohol lesz a jelképünk...semmi baj :P .

Öhm, mit is akartam írni? Ja, megvan: Az Éneklés és Zenélés Emlékének Rendjébe kerültem...rendelkezzetek velem. Persze csak azért, mert nem csináltak külön rendet a cinikusoknak :P .
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365191 Írta: Celebrom
Igyekszem megcsinálni a szavazás,t én is a sali v a gombáscuccot részesítem előnyben. Botsi, de 2 napig nem voltam netközelben.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365176 Írta: Sötét Úr
Épelméletileg éjféltől kéne ehhez legyen egy szavazás, nem? Szerintem tartogassuk arra a voksainkat, mert nehezebb egyébként áttekinteni. (Ezért is jó a phpBB3, ott lehet többválaszos szavazás is...)
Lehet, hogy a salit defaultnak vehetjük? Nekem is szimpatikus saláta+husimix párosítás (is), kérdés, hogy a büdzsé mit enged meg, és mit nem.

Nagyon remélem, hogy nem lesznek nehéz kaják, két és fél éve elég komoly diétán vagyok (zsír- és szénhidrátmentes, semmi pékáru, stb.), és irtó nehéz volt ráállnom, nem szeretnék visszaszokni. :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365147 Írta: Ulmo

Vewy írta: Én szavaznék bármelyik salátára. Bár úgyis le leszek szavazva. Magánügy, de így se tudom, hogy fogok egész táborban 40 fokban nehéz, zsíros vacakokat enni, örülnék, ha legalább egy nap nem kéne.

Nem hiszem, hogy az egész táborban zsíros vacakokat ennél... Legalábbis ha vega menüt kértél, akkor biztos nem, de szvsz a normál menü is változatos.

Én két szavazatot adnék le, mert nem tudok dönteni a Cézár saláta (vagy szimpla saláta) és a tojásos-gombás husimix [size=9:2zi7cda3](copyright by SÚ :) )[/size] között. Az egyik finom, a másik tápláló.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.221 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére