Titkos tanácskozások (Előkészületek)
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Akkor megsem...Kincső üzeni, hogy vett pólókat: lányoknak halványkék, fiúknak sötétkék, 500 Ft/db, kínai piac.
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Ingwea
- Nem elérhető
- Ingwea
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Én viszem a szokásosakat (LotR bővített filmzenék, Tolkien Ensemble, némi Blind Guardian), meg a legújabb szerzeményemet, a LotR musicalt.Kincső (Thilanna) írta:
fqqdk írta: figyelmetlenség, főnök: nem írtad ide, hogy ez mindenkire vontakozik _rajtam_ kívül de most már késő
ugyan, Téged is hagynom kell kibontakozni
Meta: CD, pendrive... szóval amit CD-lejátszó/discman/számítógép lejátszik, mert ezek lesznek. Kazetta- és bakelitlejátszó 99,99% h. nem lesz
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
fqqdk írta: figyelmetlenség, főnök: nem írtad ide, hogy ez mindenkire vontakozik _rajtam_ kívül de most már késő
ugyan, Téged is hagynom kell kibontakozni
Meta: CD, pendrive... szóval amit CD-lejátszó/discman/számítógép lejátszik, mert ezek lesznek. Kazetta- és bakelitlejátszó 99,99% h. nem lesz
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Kincső (Thilanna) írta: Juteszembe: hozzatok ZENÉKET!
Milyen formában?
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
code a rat the monster on doom in it
- Kincső
- Nem elérhető
Oké, nyilván van aki magától is hoz, de nekem most ugrott be h. azt akartam még meg nem a legközkedveltebbeket kell ami úgyis másnál is ott lesz, de kedvenc vagy speci hangulatú zenéket hozzatok, jól jöhet Akár csak csapatinduló kiindulási alapnak
- Namarie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kincső (Thilanna) írta:
Namarie írta: Sil nevei nagyon- nagyon jók!
Személy szerint aze első tetszik jobban, az noldásabb..
miből gondolod, hogy noldák vagyunk?
én nememlékszem *szemforgat*
Épp ezért tettem utána a piruló emotikont... egyelőre még itthon vagyok, sé még nem helyezkedtem bele kellőképp a szerepbe, amúgy nem gondoltam, sőt, gondolni sem akartam arra, hogy mik vagyunk. Abszolúte személyes érzelem... elnézést, nem vagyok a topon, ráaádásul elég feszült is vagyok, de majd lemegy holnapig... igazán akkor fogok megnyugodni, ha már a vonaton leszek.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Namarie írta: Sil nevei nagyon- nagyon jók!
miből gondolod, hogy noldák vagyunk?
én nememlékszem *szemforgat*
- Namarie
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
a Sil-féle nevek sztem nagyon jók...!
- Kincső
- Nem elérhető
fqqdk írta: Holdonülők.
Akkormár inkább: Akik Ülve Nyalják A Holdat
Nekem a Sil-féle pozőr nevek bejönnek de mivel annyira gyakran nem nézi az egész csapat a fórumot, akár hagyhatjuk 1. napra a névválasztást.
Kaja: A pontos igényeket elég lesz leadni a táborban, csak akkor azt döntsük el, h. cipelje-e Caladril a bográcsot vagy sem.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Úgy nézem, Rabynéknak sincs még nevük, legalábbis a Nyelvek és írások topicban a "Rabyn tündéi" kifejezést kérdezték meg. (Érdekes, hogy ők is akarnak már most tünde nyelveket használni, meg pár rend is tengwar feliratokban gondolkodik, amikor nincsenek is még emlékeink.)Kincső (Thilanna) írta: Név: nyugodtan találjatok ki! A Hold tündéi nem hangzik rosszul, bár a holdtündér kifejezés valahonnan a hátsó agyamból ismerős... Amúgy nemtom h. a többi csapat hogy áll ezzel, biztos van, akinek már van neve.
Nekem csak ilyen nagyon pozőr dolgok jutnak most eszembe, mint az Ezüst Hold Népe, meg a Holdfény Vándorai...
Tears unnumbered
- Kincső
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Kincső (Thilanna) írta: Név: nyugodtan találjatok ki! A Hold tündéi nem hangzik rosszul, bár a holdtündér kifejezés valahonnan a hátsó agyamból ismerős... Amúgy nemtom h. a többi csapat hogy áll ezzel, biztos van, akinek már van neve.
Metaflora írta: Holdacska cuki, bár a holdtündék kifejezésről nekem már a holdtündér (Sailor Moon) ugrik be
- fqqdk
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Namarie írta: Alufóliában való sütést sem a személyes ízlés miatt elelnzem, hanem azért, mert a dolog látszata ellenére nagyon oda kell figyelni, és amikor a parázsba helyezzük, ill. onnan kivesszük a csomagot, nagyon észen kell lenni.
Ó ha nekünk telereknek tavaly ment, biztos nem lesz gond
De aki nagyon ódzkodik tőle, sütheti ugyanazt nyárson
- Namarie
- Nem elérhető
Alufóliában való sütést sem a személyes ízlés miatt elelnzem, hanem azért, mert a dolog látszata ellenére nagyon oda kell figyelni, és amikor a parázsba helyezzük, ill. onnan kivesszük a csomagot, nagyon észen kell lenni.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Nyárson/alufóliában meg mindenki azt süt, amit akar. Nyársnak való botot pedig biztos lehet találni a helyszínen.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Kincső
- Nem elérhető
Nyilatkozzatok még, de szerintem 1-2 napon belül berekesztem a demokráciát és az addigi "éneztsemmiképp"-sikítások alapján eldöntöm h. mi volt a konszenzus
Név: nyugodtan találjatok ki! A Hold tündéi nem hangzik rosszul, bár a holdtündér kifejezés valahonnan a hátsó agyamból ismerős... Amúgy nemtom h. a többi csapat hogy áll ezzel, biztos van, akinek már van neve.
- Namarie
- Nem elérhető
Sil írta:
Pedig az egy tök jó nyári kaja. Paradicsom van benne meg paprika (meg némi vöröshagyma asszem), illetve még virslit szoktak a nemvega verzióba tenni, és tarhonyával szokták csinálni.Metaflora írta: Bevallom őszintén, fogalmam sincs, milyen az a lecsó, de az biztos, hogy nem szeretem. (Ez most furán hangozhat, de biztos találkoztam már vele, meg kínáltak itthon, de most csak a L'ecsó jut eszembe róla)
Valami csapatnevet nem akarunk kitalálni? Vagy a táborban is per "Kincső tündéi" fogunk futni?
A Hold Tündéi?
lecsóhoz: felénk tarhonyát nem tezsenk bele, viszont tojást igen, és virsli helyett kolbász (lecsó, vagy füstölt) van benne. Adott esetben minimális mennyiségű szalonna kiolvasztott zsírján is szokták a hagymát pirítani.
(Vidékenkéánt változik a készítés módja, és mind jó).
Igen, jól tudod, hogy van benne hagyma, az adja meg az alapízt.
De: ha valaki nem szereti, akkor ne erőltessük.
Viszont ki kellene találni, mit is akarunk, mert elég nagy kínszenvedés aznap, vagy előtte való nap kitalálni, mit is főzzünk x számú emberre. (Tapszatalatból tudom!!!!!!!)
- Sil
- Nem elérhető
Pedig az egy tök jó nyári kaja. Paradicsom van benne meg paprika (meg némi vöröshagyma asszem), illetve még virslit szoktak a nemvega verzióba tenni, és tarhonyával szokták csinálni.Metaflora írta: Bevallom őszintén, fogalmam sincs, milyen az a lecsó, de az biztos, hogy nem szeretem. (Ez most furán hangozhat, de biztos találkoztam már vele, meg kínáltak itthon, de most csak a L'ecsó jut eszembe róla)
Valami csapatnevet nem akarunk kitalálni? Vagy a táborban is per "Kincső tündéi" fogunk futni?
Tears unnumbered
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Namarie
- Nem elérhető
Metaflora írta: Ragaszkodik valaki a bogrács verzióhoz?
Ha fakultatív sütögetés mellett döntünk, ki mit sütöget? Részemről szalonnát szeretnék sütni hagymával, ehhez plusz még kenyér vagy zsömle kell, de én ebből leginkább a kenyeret vagy zsömlét eszem meg, szóval szívesen társulok valakivel, aki szereti a sült szalonnát, már ha nem ejtem bele a tűzbe.
nem fogod. Én ugyan nem vállalom be a szalonnát, de ha gondolod, szívesen segítek (bárkinek) föltűzni, és arra, hogy ne égesd meg.
Ilyen nyársalásszerűséghez botok is kellenek, és nem biztos, hogy a helyszínen ezt tudunk szerválni. Tehát ezt is hozni kéne.
A sütögetés, akár alufóliában (ami húzósabb) és a nyársalás egyaránt jó ötlet, megvan az az előnye, hogy nem kell bográcsot cipelni, és utána kevesebb a mosgatás. Viszont itt tényleg kell jó kés!!!!
Bográcsolásnaál jó ötlet a lecsó.
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kincső (Thilanna) írta:
Caladril írta: sziasztok!!
Bográcsot tudok vinni egy kisebb de bogrács
Mit jelent hogy kisebb? 12 főre tudunk benne főzni? És biztos nem gond, h. a vonaton kell hozd?
Igen szerintem igen... Nem gond megoldom Éljen a csapat!!
de komolyan nem baj...
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ha fakultatív sütögetés mellett döntünk, ki mit sütöget? Részemről szalonnát szeretnék sütni hagymával, ehhez plusz még kenyér vagy zsömle kell, de én ebből leginkább a kenyeret vagy zsömlét eszem meg, szóval szívesen társulok valakivel, aki szereti a sült szalonnát, már ha nem ejtem bele a tűzbe.
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."