- Köszönetek: 19
Tábortűz (Beszélgetések)
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
Augusztus 2-án (azért csináltam linket belőle, hogy ne kelljen részleteznem ) - és én se vagyok biztos benne, hogy át tudom úszni, de belefulladni nem fogok, mert legfeljebb kiszednek félúton, viszont Balatonlellén lehet, hogy tudok szállást biztosítani egy-két ismerős számára, hogy ne kelljen rögtön hazarohanni még aznap, már ha van valaki, aki jön velem. Egyébként ez is elmaradt már egyszer, 26-án lett volna.Ingwea írta: Balaton-átúszás mikor van? (Bár kétlem, hogy én át tudnám úszni... tavaly öbölátúszásra mentem volna, de nagy volt a szél, és elmaradt )
És ha már úszás, nem kell feltétlenül ilyen messzire menni és nagyra törni, ha holnap marad a jóidő, szívesen mennék strandolni valahova, vagyis én szerintem megyek, ki jön még és hova menjünk? Tópárti vagyok a csúszdák ellenében, az oda-vissza vonatjegy Velencefürdőig vagy Agárdig diákoknak sztem még olcsóbb is, mint egy budapesti strandbelépő, és messze sincs.
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Balaton-átúszás mikor van? (Bár kétlem, hogy én át tudnám úszni... tavaly öbölátúszásra mentem volna, de nagy volt a szél, és elmaradt )
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Balaton-átúszásra készül menni valaki?
Ez ugye költői kérdés volt?Maglor írta: jól bírtátok... 8O Miről beszélgettetek eddig... 8O
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Nekem például egyelőre semmi dolgom holnap meg holnapután. Sőt, holnapután kifejezetten szeretnék a városban maradni, hogy este ZPbe mehessek. És ami azt illeti, névnapom is lesz. Nem akartok megünnepelni?
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
(Amúgy nem jelentkező, hanem ráérés híján, asszem hívnék össze msn-partit mert most elég sokan vagyunk, de épp szlovén cuccot beszélünk meg )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Kincső (Thilanna) írta: Morc, küldhetett volna Aeglos egy sms-t h. mégis mehetünk később is :prizmacselvonástól szenved:
Ha már itt tartunk, elvben neki kellett volna kijönnie a buszhoz, de nem volt ott, és telefonon se volt elérhető
Egyébként meg prizmacselvonásra a legjobb megoldás a prizmacstali, jelentkező híján prizmacs-minitali. Valaki mondjon egy helyet és időpontot, aztán kiderül, hányan érnek rá.
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Metaflora írta: Ingwea se jár elöl jó példával
Én meg eljutottam a cicasimogató talira, ha már kirándulni nem, a cica ugyan főleg ickét kedvelte, de azért jó hangulatban telt a délután, el is húzódott, nem szoktam nagyon az órára nézni, meg el is felejtem a pillanatnyi feldolgozásra beszerzett információt, de hogy ötnél tovább voltunk ott, az tuti. Szóbakerült az a fenyegetés is, hogy a kirándulók nyakig sárosan készülnek beállítani, kár, hogy nem történt meg
Kik voltak ott? Amúgy kb. 4 után értünk a Batyira, Szürke szerint hn5-re értünk volna kb. a 173-as végállomásához, és mivel Aeglos nekem azt írta priviben, h. vérszigorúan 5ig lehet csak mert Anczy nem ér rá tovább, és nehéz odatalálni a busztól a házig, így nem volt kedvünk kockázatra v. 5-10 percért utazgatni. Ha tényleg tovább voltatok akkor sajnálom mert mentem volna
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Én meg eljutottam a cicasimogató talira, ha már kirándulni nem, a cica ugyan főleg ickét kedvelte, de azért jó hangulatban telt a délután, el is húzódott, nem szoktam nagyon az órára nézni, meg el is felejtem a pillanatnyi feldolgozásra beszerzett információt, de hogy ötnél tovább voltunk ott, az tuti. Szóbakerült az a fenyegetés is, hogy a kirándulók nyakig sárosan készülnek beállítani, kár, hogy nem történt meg
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Ma túrán megbeszéltük Ingweával h. többet kéne ide írni. Úh. hajrá! Meséljétek, h. mik történnek Veletek
Amúgy Gandalf linkelt be táboros képekből készült videót a tábortopicba, nézzétek meg, van benne pár tökjó a questünkről meg egy gyönyörű Hold is!
- Maglor
- Nem elérhető
üzenetet a lépcső alatti fiókban tessék hagyni!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Ami a tábort illeti, néha egész jól elvoltam, de általánosságban csak jobban hiányzott az előző, nem feltétlenül racionális okokból. (És nem volt ott Maglor, hogy megegye a maradék menzakaját.)
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Holnap amúgy két táboros érintettségű tali is lesz ha minden igaz, egy pilisi túra és egy cicasimogatás Ankalimonéknál (bár feltettük a kérdést h. ez utóbbi megoldható-e h. ne ütközzön). Ld. Magyar Tolkien Társaság / Kósza Kommandó ill. táboros topic
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Mozizásban benne vagyok, de előzetes alapján a kis robotot inkább kihagynám.
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Maglor írta: nem lehetne minicsaptaliként mondjuk közös mozizást szervezni?
Mamma mia; Wall E; v akármi
Bármit lehet A mikor és hol a kérdésesebb
- Maglor
- Nem elérhető
Mamma mia; Wall E; v akármi
- Maglor
- Nem elérhető
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG, így utólag is!!!!! millió pussz az orrodra!
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
Mikre késztettek Ti engem
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nézd: itt vagyunk veled.
Neked szól ez a vers
Ölelésünk átkarol
csak szólnod kell, ha kell.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Ingwea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
De a dolgok úgy alakultak, hogy sürgősen el kell rohannom Sármellékre ÁlomVilág táborba
(Az az egy szerencse, hogy még nem pakoltam ki egészen tábor óta, szóval csak a mosott ruhákat kell bedobálni, és a sietség miatt nincs időm agyonstresszelni magam a pakoláson, meg amúgy is, szombat este valsz jövök is vissza, addig meg fél lábon is)
Boooldog-booooldog-boooldog születésnapot!
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Témaindító
- Nem elérhető
- Caladril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mi sajnos elutazunk és ezért a következő 2 hétben nem nagyon leszek elérhető. Max telefonon illetve ahová megyünk nincsen internet,ezért majd beülök egy internet kávézóba és akkor tudok fórumozni.
De ha akkor lenne a csapattali akkor mindenkit előre is üdvözlök.
JÓ nyarat kívánok mindenkinek!
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Namarie
- Nem elérhető
Jó volna ott lenni veletek vállalni mosolyt és könnyeket.... tanulni Tőletek, látni az örömötöket.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Legszívesebben most azonnal összepakolnék újra, és visszamennék a táborba. Jó kis csapat voltunk, szerettem veletek lenni! Köszönöm mindenkinek ezt a tíz napot.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Az meg hétköznap, ami nekem nem nyerő.Metaflora írta: Az eddigiek alapján úgy látom, hogy a most következő két nap után legközelebb 11-én vagy 12-én nincs ránemérés...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain