A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 4 hónapja #62546 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerintem nem hagyja ki a Megye megtisztítását! Emlékeztek a Galadriel Tükrére? Ott Frodó látta a fogságban lévő hobbitokat, meg asszem a fák kivágását! Ha előtte már megmutatta, hogy ejtették őket fogságba (mármint a hobbitokat), akkor a megtisztítást meg kéne hagynia! De Szarumán halála tényleg nem úgy lesz!
Képzeljétek, amikor az SW-t néztem, csak akkor tűnt fel, hogy Dooku grófot Lee játsza, amikor Yodával harcolt. (Remélem, érthető voltam! :oops: :lol: )
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62520 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Minerva: Én pont az ellenkezőjét olvastam PJ egyik nyilatkozatában. KIHAGYJA A MEGYE MEGTISZTÍTÁSÁT, S SZARUMÁN MÁR KORÁBBAN MEGHAL! SZÜRKERÉV VISZONT TUTI BENNE LESZ!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62513 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
PJ NEM hagyja ki a Megye +tisztítását! Direkt mondta, hogy bár nem tartozik a kedvenc részei

közé, mégis berakja... :!:

Hódica írta: Nemrég Németország felé, a buszon láttam a Mátrixot(nem voltam teljesen magamnál, mert kb.hajnali 4-kor néztük).Teljesen megrémültem.ÚR ISTEN,ELROND!!!!!Azt hittem, álmodom.Szóval nagyon meglepődtem.Sorry az OFF-ért. "

A Mátrixszal én is így voltam, mondjuk és direkt Hugo miatt néztem meg... ;) És az a vicces, hogy a barátnőm ott sikítozott szegény Keanuért, én meg Smithnek drukkoltam... :) :oops: :oops:

:D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62497 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ugye ez nem igaz!!!!!!!!!!!
PJ kihagyja a Megye megtisztítását????????????? :twisted: :twisted: Hogy tehet ilyet?De Szürkerév azért marad?Ha nem, akkor elmegyek hozzá és jól beolvasok neki! :twisted: Szarumán meghal Vasudvardban?Ne má!Ez ígíy nem jó!Tök szokványos! :twisted:
Na jó, abbahagyom.

OFF:Nemrég Németország felé, a buszon láttam a Mátrixot(nem voltam teljesen magamnál, mert kb.hajnali 4-kor néztük).Teljesen megrémültem.ÚR ISTEN,ELROND!!!!!Azt hittem, álmodom.Szóval nagyon meglepődtem.Sorry az OFF-ért. :oops:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62466 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Nyulhopsz! írta: Hát, újragondoltam ezt a ,,jó-e nekünk, hogy változtatnak a történeten?'' kérdést, és arra jutottam, hogy szerintem az nekünk is unalmas lenne egy kicsit, ha minden a könyv szerint menne

Szerintem ez nem igaz! Amikor az első részt néztem már vagy 3x olvastam a könyvet, tehát kívűlről fújtam és mégis annyira izgultam, mint a barátnőm, aki a kezébe sem vette( :!: :oops: :cry: ) sőt sokkal jobban! Amikor 6x-ra néztem meg, akkor is akkorákat ugrottam a székben :oops: :D , hogy a melletem ülő elég ferde szemmel nézett rám! :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62465 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Az Ötödik Elem-ben is ő játszott :P
Ő volt a pap, ha jól emlékszem Kornéliusz :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62464 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
naughty: én meg a Hivatalos filmkönyvben olvastam Ian Holmnál: "eljátszotta a Nostromo űrhajó egyik tagját, Asht a Nyolcadik utas a halál című filmben" Nekem eszembe se jutott volna, hogy ugyanaz a színész, aztán megnéztem a filmet, és tényleg ő. A barátnőm is így volt vele.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62420 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta: Pl Szarumán Vasudvard ostromakor fog meghalni, és nem a Megyében.

Ez komoly?? Nane..ezt nem teheti PJ! Ez is egy elég durva változtatás lenne, mit ne mondjak! Jó, azt mondta már PJ, hogy a Megye megtisztítása nem fog olyan sok szerepet kapni, de lehet, hogy ezek szerint benne sem lesz? Mert, ha nincs ott Szarumán, akkor nincs is kitől megtisztítani a dolgokat...
Sztem, ha Vasudvard bukásánál halna meg Szarumán, az vhogy túl átlagos, túl természetes lenne...sokkal jobb, ahogy a könyvben le van írva, hogy van a végén még egy csavar a történetben...remélem PJ megváltoztatja az elképzelését. Remélem, de nem hiszem, hogy ezt fogja tenni.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62409 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Köszi Elanor, én is most mértem le az egyes részek hosszát, tehát csak félig tévedtem. Nekem a második könyv tűnt a leghosszabbnak, mikor először olvastam.

Igaza van Nyulhopsz!-nak, nem lenne jó, ha a film pontosan követné a könyvet, ez lehetetlen is (borzasztó hosszú lenne, plusz akik nem olvasták a könyvet, semmit nem értenének belőle). De azért a jelentősebb részeket nem lenne szabad kihagyni. Pl Szarumán Vasudvard ostromakor fog meghalni, és nem a Megyében. Ha lehet, ezen sürgősen változtatni kellene PJ-nek, már petíció is született az ügyben. Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62401 Írta: Elanor
Jó, persze, vátoztathatnak a történeten, de könyörgöm, ne úgy, hogy egyes szerepeket más szereplőkre ruháznak, akik a könyvben nem csinálnak szinte semmit (enyhe célzás :twisted: ): Na, mindegy előre inkább nem mondok semmit, majd meglátjuk, menniyre lesz vészes, de remélem nem nagyon! :)

Egyébként A Két Torony a második leghosszabb (A Király Visszatér a legrövidebb, ha a Függelékeket nem vesszük hozzá.)

Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62359 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát, újragondoltam ezt a ,,jó-e nekünk, hogy változtatnak a történeten?'' kérdést, és arra jutottam, hogy szerintem az nekünk is unalmas lenne egy kicsit, ha minden a könyv szerint menne. Akkor már kívülről fújnánk, hogy ki mit és mikor fog csinálni, meg ilyenek. Kb. olyan lenne, mint a hp film... ami elég ,,rosszul sült el''...
Én sem örülök a töméntelenül sok Arwennek, de mi nem tehetünk ez esetben semmit.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62338 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Rendben, remény marad! De szerintem akkor sem kellene ész nélkül változtatni! Mert az egy dolog, hogy mi, akik olvasták a könyvet, tudjuk mi az igazság, de aki a film alapján kergeti illúziókba magát... :?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62334 Írta: Ronat/Szméagol
Persze PJ is rajongó ezért az ő rajongását jeleníti meg a filmben. De ekkora változtatásnak azért nem örülnék! Persze mit számít itt az én véleményem? :cry: :evil: De én ennek az egyész Narsil témának nem örülök. Az, hogy A Megye megtisztítását kihagyja! :!: :!:
Azt hiszem én egyik pletykának sem hiszek amíg nem látom a tévében a riportot PJ-vel, vagy amíg a mozivásznon nem látom! :wink:
Ne veszítsük el a Reményt!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62330 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A Twin Towers jelentése :arrow: Iker Tornyok. Ezen a néven fut 1 előzetes lopott videója, a TTT-ről.

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62328 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mi az a Twin Towers? :oops: Van v.mi köze a The Two Towers-hez? :oops:

Szerintem minden joga megvan hozzá PJ-nek, hogy változtasson egy pár dolgot.Ő NEM a könyvet filmesíti meg, hanem a könyv ALAPJÁN készít 1 (3) filmet.Persze én sem látom szívesen viszont Arwent a Helm-szurdoknál, de ez van.(És biztos vagyok benne, hogy PJ nem hagy minket cserben, és ismét egy király filmet "dob össze" nekünk. :wink: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62314 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Sziasztok!

Ulmo írta: De azért meg lehet érteni PJ-t. A Két Torony a leghosszabb a három rész közül (a könyvben).

Ulmo! A második éppenséggel a legrövidebb! (Vagy nem? :? )

Ulmo, igaza van. A második könyv a legsoványabb. :wink:

Fru: Twin = iker

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #62302 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Ulmo írta: De azért meg lehet érteni PJ-t. A Két Torony a leghosszabb a három rész közül (a könyvben).

Ulmo! A második éppenséggel a legrövidebb! (Vagy nem? :? )

Figyeljetek!!
Ez az egész egy nagy pletyka! És persze a rajongók felnagyítják kissé! :wink: :roll: Természetesen én is félek, de nem bírom elhinni! :evil: :? Ki a franc (Bocs :oops: ) írta azt a levelet az theonering.net-re? Én reménykedek és bízok!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62266 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Bocs, nem tudok angolul! :oops: Mi az a Twin??
A Film meg biztos jó lesz. De szerintem a könyv és a film két különböző dolog. Ha PJ úgy látja jónak, hogy kihagy, és betesz részeket, ám legyen!
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 4 hónapja #62259 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Telella:perrsze,még szép,hogy csak a videjó címe TwinTowers!
De ez TÖK GÁÁÁÁÁÁZ!

Ulmo:kegyelmezz... :(
:)

Változások:amíg kb annyi az össz diferencia könyv és film közt,hogy hol végződnek,no problame!
De...Arwen a Helm-szurdoknál... :?
(perrsze...így is az eccem anyukám,és rokonlelkei számára akarják nézhetővé tenni...)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62252 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Tényleg kellemetlen, hogy a könyv és a filmek máshol érnek véget. De azért meg lehet érteni PJ-t. A Két Torony a leghosszabb a három rész közül (a könyvben). Valahogy ki kellett egyenlíteni a különbségeket. Ha emlékezetem nem csal, Frodóék története ott végződik a második filmben, hogy elindulnak Cirith Ungol hágója felé.
Narsil: a harmadik rész azzal fog kezdődni, hogy a Narsilt újra összekovácsolják, tehát Aragorn még nem kaphatta meg.
És ha még egyszer valaki Twin Towersnek nevezi a Két Tornyot, annak leharapom a fejét! :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62211 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

netrunner írta: MOST LÁTTAM AZ ELSŐ ELŐZETEST A KÉT TORONYBÓL!!!!!!!
Lopott előzetesről van szó, tehát még hivatalosan nem mutatták, be és nem is fogyják még egy darabig.

Letölthető innen:

www.mp3portal.hu

keressétek a videóklippeknél!

Nem ennek a videónak a ciméről van szó? Sztem nem ez lesz a címe a 2. résznek, ez durvább mint a Two Towers... :roll:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62169 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ó akkor miért nem írják már át rögtön az egész történetet?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #62168 Írta: Elanor
A kard témához: az biztos, hogy nem a Narsil, hiszen PJ mondta, hogy az csak a későbbi részekben fog feltűnni, és szvsz PJ amilyen precízen figyel a részletekre egy ekkora hibát nem követett volna el!

A cím témához: ugye nem lesz Twin Towers a címe? Nem lehet az, hisz PJ határozottan állította, hogy azzal követne el ''szentségtörést'', ha megváltoztatná a címet, szóval csak nem tett ilyet! :)

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62166 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Megváltoztatták a címet???
Twin Towers
Mondjuk az ikertornyok, az még durvább lenne, de az nem lehet, mert a trailerben is The Two Towers néven szerepelt, nem??

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62141 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szméagol, szerintem nézd meg jobban. Aragornnál elvileg végig másik kardnak kell lennie az első részben (a könyvvel ellentétben). Más a markolata, mint a Kettétört Kardnak. Ha mégis te láttad jól, akkor valaki figyelmetlenségből elcserélte a kardokat :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62139 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Szvsz lesz a Banyapók a TTT-ben. Mosz mondjátok meg! Hogy nézne ki ha mondjuk ott hagyják abba, hogy a sötét alagútban követi őket valaki(ill. valami :wink: )? :? Szerintem valahol ott haggyják abba, hogy Frodó meghal (ill. tettszhalál).
EZ LEHETETLEN!!! 8O 8O :cry: Én eddig bíztam PJ-ben, de ha igazak ezek a hírek! Ezt egyszerűen nem bírom elhinni! És különben is nekem megvan otthon a film és Aragorn Mória után megtörölte a kardját és láttam, hogy ugyanaz volt amit Boromir nézegetett! Megingott a bizalmam PJ-ben! :roll: :cry: Eddig csak a harmadiktól féltem, hogy nem tudja eljátszani Elijah Frodót, de most már a TTT miatt is aggódom!
:roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :? :? :cry: :cry: :cry: :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62102 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
ezt most nem értem!!!!
mért Twin Towers??? az ikertornyokat jelent, és szerintem sokkal dúrvább, mint a 2 torony!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62059 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Azért ezek a változtatások olyan kiborítóak...Elrond maradjon csak a helyén! :evil: Arwentől ez már túl nagy elvárás lenne... :?
A Banyapók meg tutu hogy lesz,max nem a 2toronyban.A TwinTowers elég GÁÁÁZ! :twisted:
Vic meg mindenki!Tökjók a képek!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62043 Írta: manó
Persze azért legyen benne sok Frodó meg Samu,meg Banyapók,meg a fontos TTT-s részek :) Ami még pluszba jön,az nem érdekel.De azok miatt a fontosakat ne hagyják ki!

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62042 Írta: manó
Engem különösebben nem érdekel,hogy mennyi Arwen vagy Elrond lesz benne... Csak jó legyen! És az lesz! Remélem...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.863 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére