- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Képzeljétek, amikor az SW-t néztem, csak akkor tűnt fel, hogy Dooku grófot Lee játsza, amikor Yodával harcolt. (Remélem, érthető voltam! )
Fru
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
közé, mégis berakja...
Hódica írta: Nemrég Németország felé, a buszon láttam a Mátrixot(nem voltam teljesen magamnál, mert kb.hajnali 4-kor néztük).Teljesen megrémültem.ÚR ISTEN,ELROND!!!!!Azt hittem, álmodom.Szóval nagyon meglepődtem.Sorry az OFF-ért. "
A Mátrixszal én is így voltam, mondjuk és direkt Hugo miatt néztem meg... És az a vicces, hogy a barátnőm ott sikítozott szegény Keanuért, én meg Smithnek drukkoltam...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- hódica
- Nem elérhető
PJ kihagyja a Megye megtisztítását????????????? Hogy tehet ilyet?De Szürkerév azért marad?Ha nem, akkor elmegyek hozzá és jól beolvasok neki! Szarumán meghal Vasudvardban?Ne má!Ez ígíy nem jó!Tök szokványos!
Na jó, abbahagyom.
OFF:Nemrég Németország felé, a buszon láttam a Mátrixot(nem voltam teljesen magamnál, mert kb.hajnali 4-kor néztük).Teljesen megrémültem.ÚR ISTEN,ELROND!!!!!Azt hittem, álmodom.Szóval nagyon meglepődtem.Sorry az OFF-ért.
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nyulhopsz! írta: Hát, újragondoltam ezt a ,,jó-e nekünk, hogy változtatnak a történeten?'' kérdést, és arra jutottam, hogy szerintem az nekünk is unalmas lenne egy kicsit, ha minden a könyv szerint menne
Szerintem ez nem igaz! Amikor az első részt néztem már vagy 3x olvastam a könyvet, tehát kívűlről fújtam és mégis annyira izgultam, mint a barátnőm, aki a kezébe sem vette( ) sőt sokkal jobban! Amikor 6x-ra néztem meg, akkor is akkorákat ugrottam a székben , hogy a melletem ülő elég ferde szemmel nézett rám!
- shaira
- Nem elérhető
Ő volt a pap, ha jól emlékszem Kornéliusz
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Elanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Pl Szarumán Vasudvard ostromakor fog meghalni, és nem a Megyében.
Ez komoly?? Nane..ezt nem teheti PJ! Ez is egy elég durva változtatás lenne, mit ne mondjak! Jó, azt mondta már PJ, hogy a Megye megtisztítása nem fog olyan sok szerepet kapni, de lehet, hogy ezek szerint benne sem lesz? Mert, ha nincs ott Szarumán, akkor nincs is kitől megtisztítani a dolgokat...
Sztem, ha Vasudvard bukásánál halna meg Szarumán, az vhogy túl átlagos, túl természetes lenne...sokkal jobb, ahogy a könyvben le van írva, hogy van a végén még egy csavar a történetben...remélem PJ megváltoztatja az elképzelését. Remélem, de nem hiszem, hogy ezt fogja tenni.
I feel complete when I feel sick inside
- Ulmo
- Nem elérhető
Igaza van Nyulhopsz!-nak, nem lenne jó, ha a film pontosan követné a könyvet, ez lehetetlen is (borzasztó hosszú lenne, plusz akik nem olvasták a könyvet, semmit nem értenének belőle). De azért a jelentősebb részeket nem lenne szabad kihagyni. Pl Szarumán Vasudvard ostromakor fog meghalni, és nem a Megyében. Ha lehet, ezen sürgősen változtatni kellene PJ-nek, már petíció is született az ügyben. Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre.
- Elanor
- Nem elérhető
Egyébként A Két Torony a második leghosszabb (A Király Visszatér a legrövidebb, ha a Függelékeket nem vesszük hozzá.)
- Nyulhopsz!
- Nem elérhető
Én sem örülök a töméntelenül sok Arwennek, de mi nem tehetünk ez esetben semmit.
- Undómiel
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Azt hiszem én egyik pletykának sem hiszek amíg nem látom a tévében a riportot PJ-vel, vagy amíg a mozivásznon nem látom!
Ne veszítsük el a Reményt!
- Telella
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nagy célhoz hosszan vezet az út.
Telella
- hódica
- Nem elérhető
Szerintem minden joga megvan hozzá PJ-nek, hogy változtasson egy pár dolgot.Ő NEM a könyvet filmesíti meg, hanem a könyv ALAPJÁN készít 1 (3) filmet.Persze én sem látom szívesen viszont Arwent a Helm-szurdoknál, de ez van.(És biztos vagyok benne, hogy PJ nem hagy minket cserben, és ismét egy király filmet "dob össze" nekünk. )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Brisa
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Ulmo írta: De azért meg lehet érteni PJ-t. A Két Torony a leghosszabb a három rész közül (a könyvben).
Ulmo! A második éppenséggel a legrövidebb! (Vagy nem? )
Ulmo, igaza van. A második könyv a legsoványabb.
Fru: Twin = iker
Brisa
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo írta: De azért meg lehet érteni PJ-t. A Két Torony a leghosszabb a három rész közül (a könyvben).
Ulmo! A második éppenséggel a legrövidebb! (Vagy nem? )
Figyeljetek!!
Ez az egész egy nagy pletyka! És persze a rajongók felnagyítják kissé! Természetesen én is félek, de nem bírom elhinni! Ki a franc (Bocs ) írta azt a levelet az theonering.net-re? Én reménykedek és bízok!
- Fíriel
- Nem elérhető
A Film meg biztos jó lesz. De szerintem a könyv és a film két különböző dolog. Ha PJ úgy látja jónak, hogy kihagy, és betesz részeket, ám legyen!
Fru
- zsoffija
- Nem elérhető
De ez TÖK GÁÁÁÁÁÁZ!
Ulmo:kegyelmezz...
Változások:amíg kb annyi az össz diferencia könyv és film közt,hogy hol végződnek,no problame!
De...Arwen a Helm-szurdoknál...
(perrsze...így is az eccem anyukám,és rokonlelkei számára akarják nézhetővé tenni...)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ulmo
- Nem elérhető
Narsil: a harmadik rész azzal fog kezdődni, hogy a Narsilt újra összekovácsolják, tehát Aragorn még nem kaphatta meg.
És ha még egyszer valaki Twin Towersnek nevezi a Két Tornyot, annak leharapom a fejét!
- Telella
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem ennek a videónak a ciméről van szó? Sztem nem ez lesz a címe a 2. résznek, ez durvább mint a Two Towers...netrunner írta: MOST LÁTTAM AZ ELSŐ ELŐZETEST A KÉT TORONYBÓL!!!!!!!
Lopott előzetesről van szó, tehát még hivatalosan nem mutatták, be és nem is fogyják még egy darabig.
Letölthető innen:
www.mp3portal.hu
keressétek a videóklippeknél!
Nagy célhoz hosszan vezet az út.
Telella
- manó
- Nem elérhető
...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.
- Elanor
- Nem elérhető
A cím témához: ugye nem lesz Twin Towers a címe? Nem lehet az, hisz PJ határozottan állította, hogy azzal követne el ''szentségtörést'', ha megváltoztatná a címet, szóval csak nem tett ilyet!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Twin Towers
Mondjuk az ikertornyok, az még durvább lenne, de az nem lehet, mert a trailerben is The Two Towers néven szerepelt, nem??
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szvsz lesz a Banyapók a TTT-ben. Mosz mondjátok meg! Hogy nézne ki ha mondjuk ott hagyják abba, hogy a sötét alagútban követi őket valaki(ill. valami )? Szerintem valahol ott haggyják abba, hogy Frodó meghal (ill. tettszhalál).
EZ LEHETETLEN!!! 8O 8O Én eddig bíztam PJ-ben, de ha igazak ezek a hírek! Ezt egyszerűen nem bírom elhinni! És különben is nekem megvan otthon a film és Aragorn Mória után megtörölte a kardját és láttam, hogy ugyanaz volt amit Boromir nézegetett! Megingott a bizalmam PJ-ben! Eddig csak a harmadiktól féltem, hogy nem tudja eljátszani Elijah Frodót, de most már a TTT miatt is aggódom!
- naughty
- Nem elérhető
mért Twin Towers??? az ikertornyokat jelent, és szerintem sokkal dúrvább, mint a 2 torony!!!!
"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"
- zsoffija
- Nem elérhető
A Banyapók meg tutu hogy lesz,max nem a 2toronyban.A TwinTowers elég GÁÁÁZ!
Vic meg mindenki!Tökjók a képek!
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- manó
- Nem elérhető
- manó
- Nem elérhető